-
Ειπε οτι θα διοριστει στην Αστυνομια...
Στα των παιχνιδιων 2/2 απο Ηλιαδη...
-
Αυτός άραγε νοιώθει Έλλην ή Γεωργιανός;
-
Δεν ηταν αρκετα Ελληνας απ οτι φαινεται και αποκλειστηκε...
Αποκλειστηκαν και οι Γκοντουλαιοι...
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ε ναι το να νοιωσει Ελληνας, δεν ειναι το τηλεφωνο απο καποιον υπευθυνο, ειναι η γλωσσα που μιλαει, οι παραστασεις που εχει απο τους γονεις του, η παιδεια που εχει λαβει απ τους γονεις τους και πολλα αλλα.Προφανως αυτος δεν νοιωθει τιποτα απ ολ αυτα και δεν νομιζω οτι ειναι κατακριτεο. Το πολυ πολυ να στεναχωρησε τους γονεις του με αυτες τις δηλωσεις, απο κει και περα εντελως αδιαφορο το τι πιστευει.
- άπειρο.
-
κάνω κάτι λάθος και δεν δουλεύει το λινκ του eurovisionsports; δεν παίζουν ούτε τα βίντεο μαγνητοσκόπηση.
-
Ο χρήστης joyrider έγραψε:
κάνω κάτι λάθος και δεν δουλεύει το λινκ του eurovisionsports; δεν παίζουν ούτε τα βίντεο μαγνητοσκόπηση.αμα δεν σου φορτωνει μην σε ενοχλει greek isp χαλαρα..
-
Έχει Ηλιάδη τώρα που παίζει αντίπαλος με τον πρώην γκόμενο της JLo.
30sec άντεξε ο πρώην.
-
Τελικά έφταιγε το Adblock extension, damn.
-
Πιπινο-κράχτης ο χάλκινος??
-
Η χωρα ειναι αυτη που αγαπας.
Προτιμω την αφοπλιστικη ειλικρινεια του Γερμανο-Ελληνα απο το show του Ηλιαδη.
Τα θερμα μου συγχαρητηρια σε ολους τους αθλητες. Νικητες κ μη. Γιατι αξια εχει η συμμετοχη κ οχι μονον τα μπικικινια ή οι θεσεις εργασιας.
-
Είναι καινούρια μόδα αυτή τα μαγιό στο γυναικείο πόλο να αφήνουν εξω τον μισό κώλο;
Έκανα και ρίμα!
έντιτ. Τ9
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Τα θερμα μου συγχαρητηρια σε ολους τους αθλητες. Νικητες κ μη. Γιατι αξια εχει η συμμετοχη κ οχι μονον τα μπικικινια ή οι θεσεις εργασιας.Όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους;
Badminton: Eight players disqualified from London 2012 following match-throwing investigation.
Προσπαθούσαν να χάσουν επίτηδες ώστε να έχουν ευκολότερους αντιπάλους στην επόμενη φάση. Ακόμα και οι θεατές άρχισαν να γιουχάρουν...
Φυσικά για το συγκεκριμένο δεν φταίνε οι διοργανωτές.
-
Η χωρα ειναι αυτη που αγαπας.Προτιμω την αφοπλιστικη ειλικρινεια του Γερμανο-Ελληνα απο το show του Ηλιαδη.
Τα θερμα μου συγχαρητηρια σε ολους τους αθλητες. Νικητες κ μη. Γιατι αξια εχει η συμμετοχη κ οχι μονον τα μπικικινια ή οι θεσεις εργασιας.
O Ηλιάδης έμαθε τπτ ελληνικά πια ή ακόμα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ως και σε διαφήμιση μιλαει
-
Η χωρα ειναι αυτη που αγαπας.Προτιμω την αφοπλιστικη ειλικρινεια του Γερμανο-Ελληνα απο το show του Ηλιαδη.
Ο Ηλιαδης γιατι κατακρινεται ? Εβγαλε πικρα ο αλλος κ αρχισαμε το τσουβαλιασμα.
Ασχετο διαβασα κατι για 50 μυρια οτι εβγαλε φετος απο χορηγους ο Φελπς.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο Jarji Zviadauri γιατι κατακρινεται ? Εβγαλε πικρα ο αλλος κ αρχισαμε το τσουβαλιασμα.
fixed
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους;
Badminton: Eight players disqualified from London 2012 following match-throwing investigation.
Προσπαθούσαν να χάσουν επίτηδες ώστε να έχουν ευκολότερους αντιπάλους στην επόμενη φάση. Ακόμα και οι θεατές άρχισαν να γιουχάρουν...
Φυσικά για το συγκεκριμένο δεν φταίνε οι διοργανωτές.
Στους αρχαίους Ολυμπιακούς υπήρχαν άλλες μέθοδοι για τέτοιες λαμογιές.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ο Ηλιαδης γιατι κατακρινεται ? Εβγαλε πικρα ο αλλος κ αρχισαμε το τσουβαλιασμα.
Καθόλου. Κατακρίνω το υποκριτικό Δημοσιογραφικό σύστημα που θέλει να Ελληνοποιήσει σώνει και καλά κάθε τι το επιτυχημένο ενώ στην άλλη περίπτωση θα έγραφε 'ο πολιτογραφημένος Γεωργιανός...'
Να θυμίσω τι έγινε με την υπόθεση Κάχι και πως όταν στέγνωσε η ροή χρημάτων τέλος οι Ελληνικούρες και τα λοιπά;;;
Τους μισθοφόρους τους ανέχομαι. Ο πρωταθλητισμός είναι επαγγελματικός είτε το θέλουμε είτε όχι και είναι το συνδυασμένο αποτέλεσμα ταλέντου - επιστήμης - δουλειάς. Και στο τμήμα της Επιστήμης τοποθετώ και το dopping.
-
Κόλλησε στον αέρα ο δήμαρχος του Λονδίνου
http://www.dailymotion.com/video/xskgek ... -wire_news
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πριν λιγο σε ρεπορταζ του Μεγκα μια χαρα μιλαγε.Καλυτερα απο αλλους που ειναι πιο πολλα χρονια στην Ελλαδα και εχουν φαει πεντεσπανι εδω.Πχ Μπαγιεβιτς και Ομπραντοβιτς
London Olympics