-
Για οσους δουν την τελετη να ξερετε οτι την παιζει και η ΕΡΤ HD...
-
-
-
H εγώ έχω περίεργα γούστα, ή η τελετή είναι...
-
Ο παρουσιαστής είναι για ΚΛΑΜΑΤΑ ......
Που σαι Κωσταλα ?
-
Ακουστικά είναι εξαιρετική μέχρι στιγμής. Οπτικά είναι για τα πανηγύρια. Δεν έχουν καταφέρει στο παραμικρό να απεικονίσουν αξιοπρεπώς αυτά που ακούγονται.
Ο χρήστης leftgalan έγραψε:
Ο παρουσιαστής είναι για ΚΛΑΜΑΤΑ ......Που σαι Κωσταλα ?
Κάτσε όπου ναναι ο Χατζηπαπάρας θα μας πει για τα τεράστια χέρια του Διαμαντίδη.
-
Από μουσικής αποψης η τελετή τα σπάει!
-
Μαζι σου
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2 -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Από μουσικής αποψης η τελετή τα σπάει!+1. Αλλά με το ζόρι ακούς την μουσική.
-
Μεγαλος Χατζηπαπάρας! Κάποιο κράτος εχει 5 αθλητές σε 6 αθλήματα
Η είσοδος της ΜΒ με Bowie - Heroes ήταν πολύ καλή και πετυχημένη
-
Η παρουσίαση της μουσικής των Εγγλέζων στην τελετή έναρξης ήταν απαράδεκτη τόσο σαν concept (παίζοντας αποσπάσματα των 10 sec σαν να πρόκειται για διαφημιστικό cd telemarketing) όσο και σαν ηχητικό αποτέλεσμα. Επιπλέον που ήταν οι Pink Floyd?
Δεν ξέρω εμένα προσωπικά με κούρασε πολύ. -
Επίσης είχα διαβάσει ότι θα έπαιζαν μαζί και Brian May με Jimmy Page. Εμφανίστηκαν ποτέ αυτοί οι 2 ή ήταν ράδιο αρβύλα?
-
Ο χρήστης an έγραψε:
Επιπλέον που ήταν οι Pink Floyd?Οταν στο τέλος άναψε η πολλαπλή τσιμινιέρα ακουγόταν το Eclipse από το DSOTM το οποίο ως κορύφωση/φινάλε ταιριάζει πολύ αλλά εν προκειμένω οι στίχοι δεν πολυταιριάζαν
'... and everything under the sun is in tune, but the sun is eclipsed by the moon'Ο τραγουδιστής των arctic monkeys πρέπει να ήταν ΣΥΝΕΧΕΙΑ εκτός τόνου
-
Καλύτερη η τελετή της Αθήνας σύμφωνα με την έγκυρη χαλυβούργα.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Καλύτερη η τελετή της Αθήνας σύμφωνα με την έγκυρη χαλυβούργα.Αντικειμενική άποψη!
Επίσης να της στείλουμε και τον λογαριασμό...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Καλύτερη η τελετή της Αθήνας σύμφωνα με την έγκυρη χαλυβούργα.Δεν διαφωνώ καθόλου. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι το 2004 την είδα 2 φορές (πρόβα τζενεράλε και κανονικά). Μουσικά ήταν πολύ ανώτερη και λογικό. Εμείς είχαμε Πρωτοψάλτη και εκείνοι Paul McCartney. Οπτικά και σκηνοθετικά όμως η δική μας μου φάνηκε πιο γεμάτη, πιο εύπεπτη και λιγότερο βαρετή. Επίσης οι λαμπαδηδρόμοι τους ήταν για τα πανηγύρια και διαπίστωσα ότι εκτός από τη μπάλα, άντε και την κωπηλασία, πάσχουν στον αθλητισμό. Είναι δυνατόν το γύρο του γηπέδου να τον έκαναν 5-6 σχολιαρόπαιδα?
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν διαφωνώ καθόλου. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι το 2004 την είδα 2 φορές (πρόβα τζενεράλε και κανονικά). Μουσικά ήταν πολύ ανώτερη και λογικό. Εμείς είχαμε Πρωτοψάλτη και εκείνοι Paul McCartney. Οπτικά και σκηνοθετικά όμως η δική μας μου φάνηκε πιο γεμάτη, πιο εύπεπτη και λιγότερο βαρετή. Επίσης οι λαμπαδηδρόμοι τους ήταν για τα πανηγύρια και διαπίστωσα ότι εκτός από τη μπάλα, άντε και την κωπηλασία, πάσχουν στον αθλητισμό. Είναι δυνατόν το γύρο του γηπέδου να τον έκαναν 5-6 σχολιαρόπαιδα?
Και Ρουβά δεν είχαμε; Και τουρκοτσιφτετέλια δεν είχαμε; Και γύφτους με ντάτσουν και καρπούζια δεν είχαμε;
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν διαφωνώ καθόλου. Ίσως να φταίει το γεγονός ότι το 2004 την είδα 2 φορές (πρόβα τζενεράλε και κανονικά). Μουσικά ήταν πολύ ανώτερη και λογικό. Εμείς είχαμε Πρωτοψάλτη και εκείνοι Paul McCartney. Οπτικά και σκηνοθετικά όμως η δική μας μου φάνηκε πιο γεμάτη, πιο εύπεπτη και λιγότερο βαρετή. Επίσης οι λαμπαδηδρόμοι τους ήταν για τα πανηγύρια και διαπίστωσα ότι εκτός από τη μπάλα, άντε και την κωπηλασία, πάσχουν στον αθλητισμό. Είναι δυνατόν το γύρο του γηπέδου να τον έκαναν 5-6 σχολιαρόπαιδα?
Φυσικά και δεν είναι έτσι! Για να καταλάβεις το πνεύμα των Άγγλων πρέπει να τους έχεις ζήσει. Η χώρα έχει κερδίσει κοντά 900 ολυμπιακά μετάλλια και είναι πολύ δυνατή σε όλα τα αθλήματα. Η λογική ήταν ότι η παλαιά φρουρά (Sir Steve Redgrave) θα την παρέδιδε στο μέλλον, στους αυριανούς πρωταθλητές. Επίσης ήταν λιτή και πολύ αγγλική, όπως θα περίμενε κανείς να είναι. Τα φρουφρου και τα αρώματα είναι ελληνικά και γαλλικά κόλπα...
-
Ε αυτό είπα ότι μουσικά δεν παίζει σύγκριση. Η μία χώρα έχει βγάλει Καζαντζίδη και οι άλλοι Beatles, Stones, Zeppelin, Floyd, Purple, Queen, Sex Pistols, Clash, Prodigy, The Who, Bowie...and the list goes on and on and on...
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Φυσικά και δεν είναι έτσι! Για να καταλάβεις το πνεύμα των Άγγλων πρέπει να τους έχεις ζήσει. Η χώρα έχει κερδίσει κοντά 900 ολυμπιακά μετάλλια και είναι πολύ δυνατή σε όλα τα αθλήματα. Η λογική ήταν ότι η παλαιά φρουρά (Sir Steve Redgrave) θα την παρέδιδε στο μέλλον, στους αυριανούς πρωταθλητές. Επίσης ήταν λιτή και πολύ αγγλική, όπως θα περίμενε κανείς να είναι. Τα φρουφρου και τα αρώματα είναι ελληνικά και γαλλικά κόλπα...
Όντως η στατιστική αυτό μπορεί να λέει. Εγώ δεν είδα όμως κανέναν πολυολυμπιονίκη τύπου Κακλαμανάκη, Δήμα ή κάποιον κορυφαίο στο είδος του τύπου Γκάλη όπως είχαμε εμείς. Είδα να εκμεταλλεύονται στο έπακρο τον καημένο το Μπέκαμ και μετά να τον πετάνε σα στυμμένη λεμονόκουπα (πόρτα από την ομάδα ποδοσφαίρου), είδα τον καλύτερο κωπηλάτη ever και απλά θυμάμαι και κάποιες επιτυχίες τους σε κάποια αθλήματα του στίβου κάπου μεταξύ 80s και 90s. Σε πολλά εμπορικά αθλήματα είναι ανύπαρκτοι.
-
την άρση βαρών πάντως δεν την λες και εμπορικό άθλημα
London Olympics