-
Δεν ειναι ο James Bond υπερμαχος της ειρηνης?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
κρίκετ... ακαταλαβίστικο!
Oχι ρε! Παιχνιδάρα! Πρέπει να είμαι από τους ελάχιστους Έλληνες εκτός Κέρκυρας που βλέπω κρίκετ σε webTV και παρακολουθώ ότι παίζει αν έχω χρόνο. Ειδικά εδω και κάποια χρόνια που κυριαρχεί το Τ20, τελειώνει σε νορμάλ χρόνο και είναι πιο γρήγορο και ενδιαφέρον αν και λιγότερο τεχνικό. Θα ήθελα ολυμπιακό τουρνουά Τ20 αλλά μάλλον δε θα πιάνουν τον αριθμό των χωρών που θα το ζητήσουν
Εγώ φίλε μου είμαι της παλιάς σχολής... βλέπαμε 3-4 μέρες ένα παιχνίδι.
Ποτέ δεν με κέρδισε όμως. Το rugby και το Five Nations Tournament είναι στην καρδιά μου! Έπαιζα κάποτε ερασιτεχνικά στο νησί... πολύ ξύλο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ φίλε μου είμαι της παλιάς σχολής... βλέπαμε 3-4 μέρες ένα παιχνίδι.
5!
-
Ε δεν έφτανε πάντα πενθήμερο, εκτός αν έπαιζε με το Πακιστάν που στα έκανε μπαλόνια!
-
Κρίκετ...
Rugby!
Τελετή δεν είδα, ήμουν τύφλα από το απόγευμα και με πήρε ο ύπνος στον καναπέ...
-
Η απαντηση Καπραλου για τις δηλωσεις Ρογκ
http://www.naftemporiki.gr/mobile/news_ ... id=2215788
Το συνδρομο της λεονταροκοτας σε ολο της το μεγαλειο.
ΥΓ. Ας με συγχωρεσουν οι mods αλλα θεωρω οτι εδω πρεπει να γινει κουβεντα.
-
Να θυμισω οτι συμφωνα με το θρυλο το ποδοσφαιρο γεννηθηκε στην Αγγλια.
Ολα ξεκινησαν οταν καποια πιτσιρικια αρχισαν να κλωτσανε τα κεφαλια των αντιπαλων που ειχαν αποκεφαλιστει κ βρισκοντουσαν εδω και εκει στους δρομους των χωριων. Αυτο μαλλον δεν μας το εδειξαν οι Αγγλοι.
-
-
Harry Potter είναι και καλά αυτό; Voldemort?
-
Αυτο εχουν αυτο δειχνουν.
Δεν με πειραξε οτι οι Αγγλοι εστιασαν σε αυτα που προσεφεραν τα τελευταια 400 χρονια στην ανθρωποτητα. Τιμιο ειναι κ σωστο.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Να θυμισω οτι συμφωνα με το θρυλο το ποδοσφαιρο γεννηθηκε στην Αγγλια.Ολα ξεκινησαν οταν καποια πιτσιρικια αρχισαν να κλωτσανε τα κεφαλια των αντιπαλων που ειχαν αποκεφαλιστει κ βρισκοντουσαν εδω και εκει στους δρομους των χωριων. Αυτο μαλλον δεν μας το εδειξαν οι Αγγλοι.
Και ξέχασαν να μας δείξουν τη κατάληξη μετά το τέλος του κάθε αγώνα. Τους χούλιγκανς.
Εμένα πάντως το bubbles μου θύμισε τους Green Street Hooligans...οπότε μάλλον το άγγιξαν κατά κάποιο τρόπο.
-
Αυτό το logo των αγώνων φέρνει λίγο σε blowjob φάση, ή είναι ιδέα μου?
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Αυτό το logo των αγώνων φέρνει λίγο σε blowjob φάση, ή είναι ιδέα μου?Once you see it you can't unsee it
-
Γενικά η τελετή δεν με ικανοποίησε.
Δυστυχώς τη μουσική δεν την ευχαριστήθηκα γιατί το μωρό κοιμόταν και η ένταση ήταν πολύ χαμηλά. Αλλά το είδος κάποιων ακουσμάτων το βρήκα ακατάλληλο. Και αυτούς τους arctic monkeys ούτε τους ήξερα ούτε χάρηκα που τους γνώρισα. Περίμενα κάτι καλύτερο σε ζωντανή μουσική παρουσία και σίγουρα περίμενα και τον Elton John.
Στα καλά βάζω τον Mr Bean (που ήταν μεγάλη έκπληξη), τον 007 με τη βασίλισσα (βρετανικός αυτοσαρκασμός), τον Beckham στο σκάφος που φώτιζε στο ποτάμι τη νύχτα κλπ και τέλος το άναμμα του πυρσού. Η νέα γενιά που άναψε τον πυρσό όμως παραήταν νέα και άγνωστη.... και σκοτεινή, χάθηκε να τους βάλουν ένα χρώμα που να έχει λίγο χαρά, ζωντάνια, ελπίδα για το μέλλον.... τι νιάτα και πάπαλα μέσα στην κατάθλιψη.
Στα μέτρια την βιομηχανική εποχή που την παρατραβήξανε και τα ποδήλατα με τα φτερά (άσχετο αλλά σχετικά όμορφο) που θύμιζε και λίγο ET go home.... Οι συμβολισμοί με την επικοινωνία και τα μηνύματα αδιάφορα, η μουσική μόνο άξιζε.
Τα του εθνικού συστήματος υγείας το θεωρώ εντελώς άτοπο και το παρακάνανε, τουλάχιστον ήταν φωτεινό. Γιατί η μαυρίλα με Χάρυ Πότερ και μετά με κάτι πανκιά με ξυλοπόδαρα που χοροπηδάγανε με χάλασε, ακόμα και η Μαίρη Πόπινς ήταν πολύ μαυροφορούσα. Θα ήθελα πιο πολύ χρώμα.
Μεγάλη έλλειψη για μένα οι παλιοί βασιλιάδες (κανέναν Ερρίκο έπρεπε να είχε να αποκεφαλίζει καμιά σύζυγο) και η ναυτική κληρονομιά της χώρας, εξερευνητές, ναυμαχίες (ας μη βάζανε για αποικιοκρατία). Ναι μια ναυμαχία πολύ θα την ήθελα, με κανονιές και σάλτα από σκάφος σε σκάφος!
Και αντί για ποδήλατα καλύτερα άλογα, πολύ πιο αγγλικό. Νομίζω κρίκετ κάπου πήρε το μάτι μου. Και κανένα μπιγκ μπεν, κανένα σκωτσέζο με γκάιντα ή κανέναν δικαστή ή λόρδο με περούκα θα ήθελα. Αρθούροι, εξκάλιμπερ, Λανσελότοι, ιππότες, Μέρλιν τίποτα, σαν να μην υπήρξαν....
Τα βεγγαλικά τους μου φάνηκαν λίγα ή/και φτωχά. Δεν ξέρω ίσως να έχουμε συνηθίσει και να μη χορταίνουμε εύκολα.Η δική μας τελετή ήταν σαφώς καλύτερη (όχι ότι δεν έκανε κοιλιά) και για να μην φανώ και μη αντικειμενικός λέω ότι η κινέζικη ίσως ήταν ακόμα καλύτερη. Επίσης η αγγλική σαν να ήταν λίγη, το τμήμα πριν την παρέλαση. Πόσο βαρετό πράμα αυτή η παρέλαση....
Αλήθεια πόσο είχε κοστίσει η δική μας τελετή;; (η αγγλική 27 εκατομμύρια λίρες).Το λόγκο έπρεπε να το δω κάμποσες φορές για να καταλάβω ότι λέει 2012.... πολύ σκληρό σα σχήμα.
Και τα μασκωτάκια, που δεν ξέρω ούτε πως τα λένε δεν τα είδα καθόλου στην τελετή έναρξης, εμπορικό λάθος. -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Το λόγκο έπρεπε να το δω κάμποσες φορές για να καταλάβω ότι λέει 2012....A ναι? Σοβαρά? 2012 λέει?
Ούτε καν το είχα καταλάβει.
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Tουλάχιστον οι Άγγλοι έδειξαν πράγματα που κατάφερε ο λαός που διοργανώνει τους αγώνες και όχι κάποιος λαος που έζησε στην περιοχή που διοργανώθηκαν οι αγώνες 2 χιλιετίες πριν και βάλε
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Tουλάχιστον οι Άγγλοι έδειξαν πράγματα που κατάφερε ο λαός που διοργανώνει τους αγώνες και όχι κάποιος λαος που έζησε στην περιοχή που διοργανώθηκαν οι αγώνες 2 χιλιετίες πριν και βάλε
πλακα κανεις ε? απ ολη την ιστορια στην τελετη το μονο που εκανε αυτος ο λαος ηταν το harry pothead τιποτα αλλο δεν ηταν της δικιας τους εποχης αλλα τουλαχιστον 4-5 γενιες πισω
βεβαια περιμενα παραπανω στοιχεια απο την ιστορια τους και φυσικα λιγο druids αλλα οσο περναγε η ωρα καταλαβα οτι δεν θα εβλεπα κατι που να παρεπεμπε σε αυτους ωσπου εφτασε η στιγμη που αναψαν την φλογα με επικ παγανιστικο τροπο οπως και οι tree hugging druids
(αντε και ο μποντ που με εκανε να κλαψω απο τα γελια οταν επεσε με την 'queen') -
Τουλάχιστον ήταν ο ίδιος λαός πριν 4-5 γενιές. Εμείς τι σχέση έχουμε με τους αρχαίους;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τουλάχιστον ήταν ο ίδιος λαός πριν 4-5 γενιές. Εμείς τι σχέση έχουμε με τους αρχαίους;ειμαστε οι ιδιοι μαλακες (λιγοτεροι εξυπνοι και καλυτεροι στο κλεψιμο του δημοσιου !)
(το μονο που επεζησε απο 4-5 γενιες πισω στους αγγλους ειναι η βασιλισσα τωρα πια δυσκολα τους λες ιδιος λαος καθοτι τοτε ηταν εποχες τρελων δρυιδων μεσαιωνα και γενικα απυθμενης τρελας(και καπου εκει μεσα ξεπηδησαν μερικοι εξυπνοι) ) -
IMHO, η κορυφαία σκηνή από την έναρξη των ολυμπιακών αγώνων. Sir Simon Rattle vs Rowan Atkinson.
Ευελπιστώ να μην το 'κατεβάσουν' πάλι. Απίστευτο βρετανικό χιούμορ.
London Olympics