-
Στίβος: Ομολόγησε ντόπινγκ και αποκλείστηκε η Γουίλιαμς!
http://www.onsports.gr/Spor/Olympiakoi- ... -Goyiliams
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Της ντόπαςενώ τα άλλα αθλήματα ...pure αθλητισμός...με αυγά βραστά και φρούτα πορεύονται.
πχ οι παίκτες μπάσκετ των ΗΠΑ ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Aπό αγώνες έχετε δει τίποτα? Εγώ ευχαριστήθηκα ματσαρα βόλλεϊ γυναικών Βραζιλία-Τουρκία με τρομερές άμυνες εκατέρωθεν και φάσεις διαρκείας, όπως επίσης τον αγώνα του Κρεάνκα με τον Βέλγο στο πινγκ-πονγκ.
Ωραίος και ο αγώνας της εθνικής πόλο με τους Κροάτες, αν και δεν τα καταφέραμε, ωραίος και ο αγωνας του Παπαθανασίου στα Star, κοντρα στα δευτερόλεπτα με Βραζιλιάνους και Ιρλανδούς. Μου άρεσαν και μερικές κόντρες στην κωπηλασία επίσης.
Γενικά στους Ολυμπιακούς μου αρέσει που μπορεί να δει κανεις αθλήματα που δεν τα δειχνει κάθε μερα η tv (πινγκ-πονγκ ), πόσο μάλλον όταν τα βλέπουμε σε HD.Μόνο το beach volleyaball γυναικών αξίζει!
ποδοσφαιρο γυναικων στα σιγουρα πεφτει πολυ ξυλο
μπιτσ βολευ γυναικων
βολευ αντρων γυναικων
ποδοσφαιρο αντρων (βραζιλια μονο )
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Της ντόπας
ενώ τα άλλα αθλήματα ...pure αθλητισμός...με αυγά βραστά και φρούτα πορεύονται.
πχ οι παίκτες μπάσκετ των ΗΠΑ ...
Αφού καταλαβαίνεις τι λέω. Γιατί με βάζεις να το εξηγώ;
Πόσο ρόλο παίζει η ντόπα και πόσο το ταλέντο στον στίβο και στο μπάσκετ (μια που το ανέφερες) αντίστοιχα, σε ποσοστά (αυθαίρετα). -
Η αληθεια ειναι οτι το μπασκετ θελει και λιγο* μυαλο.Να τρεξεις 100 μετρα,ποσο μυαλο να χρειαζεται?
*Πολυ μυαλο χρειαζεται,αλλα ο λεμπρον δε μου φαινεται για πολυ εξυπνος.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι το μπασκετ θελει και λιγο* μυαλο.Να τρεξεις 100 μετρα,ποσο μυαλο να χρειαζεται?*Πολυ μυαλο χρειαζεται,αλλα ο λεμπρον δε μου φαινεται για πολυ εξυπνος.
Κάπως έτσι. Όση ντόπα και να πάρεις Μαραντόνα η Ζιντάν δεν θα γίνεις. Αν κλωτσούσες τη μπάλα με το καλάμι, τσουρουκάς θα παραμείνεις. Δεν θα σου μάθει μπάλα η ντόπα.
Στην καλύτερη θα γίνεις ένα καλό μηχανάκι σε μια μεσαία ομάδα.
Φυσικά όλα αυτά προϋποθέτουν σκληρή δουλειά, είτε με είτε χωρίς ντόπα/ταλέντο. -
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Η αληθεια ειναι οτι το μπασκετ θελει και λιγο* μυαλο.Να τρεξεις 100 μετρα,ποσο μυαλο να χρειαζεται?
Κάπως έτσι. Όση ντόπα και να πάρεις Μαραντόνα η Ζιντάν δεν θα γίνεις. Αν κλωτσούσες τη μπάλα με το καλάμι, τσουρουκάς θα παραμείνεις. Δεν θα σου μάθει μπάλα η ντόπα.
Στην καλύτερη θα γίνεις ένα καλό μηχανάκι σε μια μεσαία ομάδα.
Φυσικά όλα αυτά προϋποθέτουν σκληρή δουλειά, είτε με είτε χωρίς ντόπα/ταλέντο.μα χωρις ταλεντο σε οτιδηποτε η ντοπα δεν θα σου κανει καλο δεν την περνεις για να γινεις λιγο καλυτερος την περνεις για να τρεχεις σαν τον κεντερη
-
Εχεις απολυτο δικιο bayern.
Αν παρουμε 2 αταλαντους και τους ποτισουμε και στειλουμε τον εναν για στιβο(οποιοδηποτε αθλημα) και τον αλλο για μπαλα/μπασκετ και γυμναστουν κανονικα,μαλλον ο πρωτος θα βρεθει πιο κοντα στον bolt,απ οσο ο δευτερος στον Kobe -
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Πλάκα θα κάνεις
-
Επετρεψε μου να μη κανω
-
Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης του καναλιού/της τηλεόρασης, αλλά έβλεπα τα πάντα στο πινγκ-πονγκ σαν το Avatar.
Γαλάζιο δέρμα, γενικά μια μπλεδίλα. Το παρατηρήσατε κι εσείς; -
Γενικά έχουν ένα θεματάκι με την ποιοτητα της εικονας τους πού και πού.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω αν είναι θέμα ρύθμισης του καναλιού/της τηλεόρασης, αλλά έβλεπα τα πάντα στο πινγκ-πονγκ σαν το Avatar.
Γαλάζιο δέρμα, γενικά μια μπλεδίλα. Το παρατηρήσατε κι εσείς;Ειχες και πονοκεφαλο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γαλάζιο δέρμα, γενικά μια μπλεδίλα. Το παρατηρήσατε κι εσείς;Ειχες και πονοκεφαλο;
Και φουσκοθαλασιές...;
-
Άρα θέλει κάποια ρύθμιση η τιβί (όχι δική μου).
Μα έβλεπα τους ποδηλάτες με γαλάζια κολάν, μετά τον Κρεάνκα και ένα Βέλγο με τα ίδια κολάν , λέω 'τι διάολο, έβγαλε καμιά adidas υπερ-στολές, όπως τότε με την κολύμβηση;' , μέχρι που έκανε ζουμ στο πρόσωπο κι ήταν σαν στρουμφάκια! -
Θεωρώ ολυμπιακό κατόρθωμα να δει κάποιος αγώνα πινγκ-πονγκ. Τούκου τούκου πέρα δώθε, πρέπει να είναι μακράν το πιο lame άθλημα.
Ίσως να έβαζαν και φλιπεράκι μαζί σαν δίαθλο.Αυτές τις μέρες έχω δει πολύ κολύμβηση, δυστυχώς χάνω το τζούντο τις επόμενες καθημερινές.
Οι πρωινοί αγώνες θα παίζουν και σε επανάληψη;ΥΓ: Ο Lochte έχει nitro στις παλάμες;
Γενικά οι Αμερικανοί στην κολύμβηση έχουν 1-2 θρεφτάρια που κάνουν πλάκα στην πισίνα.ΥΓ2: Ο στίβος είναι πρώτα βασιλιάς της ντόπας και μετά οτιδήποτε άλλο.
Ειδικά το 100άρι που είναι εδώ και 20 χρόνια 0-100. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μόνο το beach volleyaball γυναικών αξίζει!Το έχουν καταλάβει εκεί στο LOCOG και χρεώνουν ανάλογα τα εισητήρια...
ΥΓ2: Ο στίβος είναι πρώτα βασιλιάς της ντόπας και μετά οτιδήποτε άλλο.
Ειδικά το 100άρι που είναι εδώ και 20 χρόνια 0-100.Στίβος και ποδηλασία κυρίως...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Οι πρωινοί αγώνες θα παίζουν και σε επανάληψη;
Δες εδω: http://www.eurovisionsports.tv/london2012/
Δε μου τρέχει σε μοζίλα, το βλέπω απο χροουμ. Φυσικός ήχος χωρίς περιγραφές, μόνο ο εκφωνητής του σταδίου
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Μόνο το beach volleyaball γυναικών αξίζει!
Το έχουν καταλάβει εκεί στο LOCOG και χρεώνουν ανάλογα τα εισητήρια...
Αν ήσουν στα μέτρα ασφαλείας του Athens 2004 έπαιρνες μάτι for free mate.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
ΥΓ: Ο Lochte έχει nitro στις παλάμες;
Γενικά οι Αμερικανοί στην κολύμβηση έχουν 1-2 θρεφτάρια που κάνουν πλάκα στην πισίνα.Τον εφαγε ο Γαλλος ομως!
London Olympics