-
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/exase-tin-proti-8esi-epidi-ton-paraplanisanΕδώ αναφέρει πώς ήταν πρίν το ΣΕΧ1 τελικά, οπότε μπορούσε να κάνει ότι θέλει ,αλλά φυσικά μέχρι την ώρα που χτύπησε χρόνο και παρέλαβε το καρνέ.Μετά απαγορεύεται !!! Όσο για την ποινή φυσικά και είναι ευθύνη του πληρώματος. Χτυπάς πάντα τον χρόνο σου και μετά όπως λέει και ο Αμαξό , ας κάνει ότι θέλει η οργάνωση.
Πολυ σωστα τα γραφετε. Ηταν πριν το πρωτο σκελος οποτε ο αγωνας δεν ειχε ξεκινησει ακομη.
Στην παρουσα φαση δεν θα γραψω κατι αλλο (που εχει πεσει στην αντιληψη μου) για το συγκεκριμενο που συζητατε.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/article/exase-tin-proti-8esi-epidi-ton-paraplanisanΕδώ αναφέρει πώς ήταν πρίν το ΣΕΧ1 τελικά, οπότε μπορούσε να κάνει ότι θέλει ,αλλά φυσικά μέχρι την ώρα που χτύπησε χρόνο και παρέλαβε το καρνέ.Μετά απαγορεύεται !!! Όσο για την ποινή φυσικά και είναι ευθύνη του πληρώματος. Χτυπάς πάντα τον χρόνο σου και μετά όπως λέει και ο Αμαξό , ας κάνει ότι θέλει η οργάνωση.
Ο τίτλος του zougla.gr είναι όλα τα λεφτά.
Ας είναι καλά η 'δημοσιογραφία' που μας προσφέρει γέλιο σε τόσο δύσκολους καιρούς. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Ο τίτλος του zougla.gr είναι όλα τα λεφτά.
Ας είναι καλά η 'δημοσιογραφία' που μας προσφέρει γέλιο σε τόσο δύσκολους καιρούς.Aυτο μπορει να γινει και ωραιο λαικο τραγουδακι ......
-
Η αποπλάνηση ανηλίκου είναι ποινικό αδίκημα, η ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ενήλικου?
...και η ηχογραφημένη συνέντευξη all tee money
-
Αναμφίβολα όλοι οι οδηγοί και συνοδηγοί, πρέπει να γίνουν και αγωνιζόμενοι. Και αγωνιζόμενος είναι αυτός που γνωρίζει τους κανονισμούς. Και η κανονισμοί είναι έντυποι στην αρχή του σπορ, και δίδοντα σε όλους.
Σίγουρα το ότι δεν γνώριζε, ότι άσχετα την ‘κοιλιά’, η παρουσία του με το καρνέ ήταν επιβεβλημένη στον χρόνο του στο ΣΕΧ, καθώς και το λογύδριο του στο βίντεο, υποδηλώνουν λάθος τεράστιο και αγνωμοσύνη. Καλά δεν γνώριζε, δεν ρώταγε μετά έναν αγωνοδίκη, για να σταματήσει την παρλάτα?. Λυπηρό φαινόμενων και μαζί με τα υπόλοιπα, για της ελληνικές διοργανώσεις.
Ήταν οικονομικός. Είχε σωστή έκβαση. Είχε ενδιαφέρον. Είχε θετικό πρόσημο, και ας βοήθησε τα μεγάλα χιλιόμετρα.
Α. -
-
Μια προτροπή προς την οργάνωση για τον επόμενο ίδιο αγωνα.
Επικοινωνειστε τον περισσότερο, για να έχετε τον κόσμο που του αξίζει. Ούτε τα σκυλιά της Μηχανικής δεν το ξεραν καλα-καλα.Αν με το καλο έχει περισσότερους θεατές, καλο θα ήταν να υπάρχει καλύτερος προγραμματισμός για το ποια ωρα κλείνει, ποια ωρα ανοίγει και σε ποιο σημειο κλείνει ο δρόμος.
Ήμασταν πριν στηθούν τα χρονομετρα και μας είπαν ότι δε θα ανοίξει μεταξύ των σκελων. Ενοιωσα περηφανος όταν είδα ότι αυτο 'τηρήθηκε' ... Αν γινεται (που γινεται) κάντε τον πιο φιλικό και ελκυστικό για τους θεατές.Και του χρόνου.
-
Το ότι το πλήρωμα με το Νο 38 έκανε ¨πατάτα¨ δεν το αρνείται κανείς, ούτε καν το ίδιο το πλήρωμα.
Ισχυρίζεται όμως ότι ενήργησε με τον τρόπο αυτό, (καθυστέρησε να εισέλθει στο ΣΕΧ-1), όχι επειδή άργησε να ξυπνήσει ο συνοδηγός, αλλά κατόπιν προτροπής – εντολής ενός μέλους της οργάνωσης.
Αυτό είναι και το λεπτό σημείο του θέματος.Μάλιστα χρησιμοποιεί στην δημόσια καταγγελία του, την έκφραση «παραπλανητική εντολή». Για τους γνωρίζοντες την Νεοελληνική γλώσσα, το ρήμα «παραπλανώ» εμπεριέχει και την πρόθεση και τον δόλο.
Ισχυρίζεται δηλ. ότι εσκεμμένα ένα μέλος της Οργάνωσης, χρησιμοποιώντας την θεσμική του ιδιότητα, απέσπασε την εμπιστοσύνη του πληρώματος και του έδωσε μία εντολή, η εκτέλεση της οποίας οδήγησε στην επιβολή ποινής.
Προσωπικά δεν το πιστεύω με τίποτα και για κανένα λόγο (είναι αδιανόητο).
Ταυτόχρονα όμως, το μέλος της Οργάνωσης δεν αρνείται ότι υπήρξε συνομιλία - στιχομυθία με το πλήρωμα, με άγνωστο σε εμάς περιεχόμενο.
Ενδεχομένως να πρόκειται περί παρανόησης ή παρεξήγησης.
Πολύ σωστά έγινε η αναφορά στους Αγωνοδίκες, αλλά θα ήταν χρήσιμη και εποικοδομητική και η δημοσιοποίηση του αντιλόγου, στην δημόσια καταγγελία του πληρώματος.
Στο χωριό μου λένε, ¨καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται¨
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
Το ότι το πλήρωμα με το Νο 38 έκανε ¨πατάτα¨ δεν το αρνείται κανείς, ούτε καν το ίδιο το πλήρωμα.Ισχυρίζεται όμως ότι ενήργησε με τον τρόπο αυτό, (καθυστέρησε να εισέλθει στο ΣΕΧ-1), όχι επειδή άργησε να ξυπνήσει ο συνοδηγός, αλλά κατόπιν προτροπής – εντολής ενός μέλους της οργάνωσης.
Αυτό είναι και το λεπτό σημείο του θέματος.Μάλιστα χρησιμοποιεί στην δημόσια καταγγελία του, την έκφραση «παραπλανητική εντολή». Για τους γνωρίζοντες την Νεοελληνική γλώσσα, το ρήμα «παραπλανώ» εμπεριέχει και την πρόθεση και τον δόλο.
Ισχυρίζεται δηλ. ότι εσκεμμένα ένα μέλος της Οργάνωσης, χρησιμοποιώντας την θεσμική του ιδιότητα, απέσπασε την εμπιστοσύνη του πληρώματος και του έδωσε μία εντολή, η εκτέλεση της οποίας οδήγησε στην επιβολή ποινής.
Προσωπικά δεν το πιστεύω με τίποτα και για κανένα λόγο (είναι αδιανόητο).
Ταυτόχρονα όμως, το μέλος της Οργάνωσης δεν αρνείται ότι υπήρξε συνομιλία - στιχομυθία με το πλήρωμα, με άγνωστο σε εμάς περιεχόμενο.
Πολύ σωστά έγινε η αναφορά στους Αγωνοδίκες, αλλά θα ήταν χρήσιμη και εποικοδομητική και η δημοσιοποίηση του αντιλόγου, στην δημόσια καταγγελία του πληρώματος.
**Πολυ φορα πηρες μαστορα.Ξαναγραψε οτι θες αλλα χωρiς τους χαρακτηρισμους[mod] **
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Μια προτροπή προς την οργάνωση για τον επόμενο ίδιο αγωνα.
Επικοινωνειστε τον περισσότερο, για να έχετε τον κόσμο που του αξίζει. Ούτε τα σκυλιά της Μηχανικής δεν το ξεραν καλα-καλα.Αν με το καλο έχει περισσότερους θεατές, καλο θα ήταν να υπάρχει καλύτερος προγραμματισμός για το ποια ωρα κλείνει, ποια ωρα ανοίγει και σε ποιο σημειο κλείνει ο δρόμος.
Ήμασταν πριν στηθούν τα χρονομετρα και μας είπαν ότι δε θα ανοίξει μεταξύ των σκελων. Ενοιωσα περηφανος όταν είδα ότι αυτο 'τηρήθηκε' ... Αν γινεται (που γινεται) κάντε τον πιο φιλικό και ελκυστικό για τους θεατές.Και του χρόνου.
Αγαπητε Χρηστο,
Το ποια ωρα κλεινει ο δρομος, ηταν γνωστο τοις πασοι.
Αν αναφερεσαι στα κενα αναμεσα στα σκελη,σιγουρα εγιναν καποια λαθη, που ομως δεν μπορουσαμε να τα αποφυγουμε. Οπως γνωριζεις στο μεσον της διαδρομης καταληγει ο δρομος που οδηγει στο στρατοπεδο της αεροποριας. Η συμφωνια μας με τον Διοικητη του Στρατοπεδου, ηταν οτι μας δινει την συγκαταθεση του για την τελεση του αγωνα, με την προυποθεση οτι αν προκυψει καποιος τραυματισμος σε ανθρωπο που υπηρετει στο Στρατοπεδο, θα διακοψουμε αμεσως τον αγωνα για την μεταφορα του σε Νοσοκομειο.
Κατι τετοιο ευτυχως δεν προεκυψε, αλλα κατα την διαρκεια και των τριων σκελων, θελησαν καποιοι ανθρωποι του Στρατοπεδου να φυγουν. Οπως αντιλαμβανεσαι δεν μπορουσαμε να 'τους γραψουμε' και για να τα εχουμε καλα μαζι τους, το '00' πηγε και τις τρεις φορες να τους παραλαβει και να τους συνοδευσει μεχρι τον τερματισμο.
Δυστυχως αρκετα αυτοκινητα (και τις τρεις φορες) ειδαν τα αυτοκινητα των στρατιωτικων και 'μπουκαρισαν' μεσα στον δρομο με αποτελεσμα να δημιουργηθει και τις τρεις φορες ενα μικρο κομβοι αυτοκινητων προς τον τερματισμο.
Εδω, θελω να αναφερω οτι φανηκε για αλλη μια φορα η ελειψη παιδειας των θεατων. Οταν κυριε μου (που μου ειπες σε προσωπικο επιπεδο) οτι παρακολουθεις 20 χρονια αγωνες, πας να δεις μια ε.δ. και αποφασιζεις να πας να κλειστεις μεσα, πρεπει να ξερεις εκ προημιου οτι θα φυγεις μετα το τελος του αγωνα. Δεν μπορει με την πρωτη ευκαιρια που βρισκεις να 'μπουκαρεις' μεσα στον δρομο, δημιουργωντας προβλημα στην Οργανωση.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης Ευφραίμογλου Μιχάλης έγραψε:
Οτι ειχα να γραψω το εγραψα στην αναφορα που στην ΕΠΑ/ΕΘ.Ε.Α. την Τριτη 09.10.12.
Φιλικα,
'el-em'
-
Δεν εχω εκφραστει μεχρι τωρα, αλλά θα το κανω γιατι εχετε βαλει εναν ανθρωπο στον τοιχο και πυροβολατε με μαεστρο τον κ. Πατσουρεα.
Εν αρχη ο τυπος. Οταν η κατασταση εκκινησεων γραφει ΣΕΧ 10.07 και δεν υπαρχει Bulletin της οργανωσης που να αλλαζει τους χρονους, τοτε ο Θεος ο ιδιος να κατεβει και να σου πει ποτε να μπεις, ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΕ ΣΤΟ ΣΕΧ 10.07! Τελεια και παυλα, συνεπως Κος Πατσουρεας OUT 1.
3 Ερωτησεις τωρα προς τον Κο Πατσουρεα που ελαφρα τη καρδια δηλωνει δολιως παραπλανημενος απο τον κ. Μελετοπουλο, με σκοπο να μην νικησει.
Κε Πατσουρεα- Κανατε δοκιμες με ενα AUDI A3 Turbo 1800cc? Επιτρεπεται απο τον κανονισμο αυτοκινητο Τουρμπο ανω των 1600 κ.εκ? Ποια ειναι η ποινη αυτης της παραβασης? Την υποστηκατε? Αδικειτε ετσι τους νομοταγεις συναδελφους σας? (Με άλλα λογια,. ειναι μαλακες αυτοι που τηρουν τον κανονισμο, κι αν ηθελε ο Προεδρος της Ο.Ε. να μην κερδισετε, δεν θα σας ειχε πεταξει εξω?) OUT 2?
- Κανατε δοκιμες με το αυτοκινητο αυτο το πρωι της Κυριακης που απαγορευεται απο τον κανονισμο επι ποινη αποκλεισμου? Δεχθηκατε την παρατηρηση του Προεδρου της Ο.Ε. ο οποιος ΕΠΡΕΠΕ (οχι δολιως αλλά ευθεως) να σας στειλει σπιτι σας? OUT 3?
- Οπως μου ανέφερε παληος αγωνιζομενος θεατης σ αυτον τον αγωνα, μεταξυ 2ου και 3ου σκέλους ζεσταινατε λαστιχα σε ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ? Γνωριζετε την ποινη αυτης της παραβασης, αν την κάνατε? OUT 4?
Μου φαινεται οτι αν ψαξω κι άλλο, κάτι ακομα θα βρω που να μπορουσε να σας αποκλεισει απο τον αγωνα, αλλά τα παραπανω αρκουν.
Επειδη, για να κατηγορεις τον αλλο για ΔΟΛΙΑ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ πρεπει πρωτα ναχεις ξεφορτωσει την καμπουρα σου, σας παρακαλω (με την ευκολια που εχετε να χρησιμοποιειτε τα Μ.Μ.Ε.) να που απαντησετε σαγως, μια που οπως συχνα εχετε πει εσεις 'φορατε παντελονια'. Για να καταλαβω που ειναι και πότε προεκυψε ο δολος εναντιον σας.
Αλλιως 'φωναζει ο κλεφτης για να φοβηθει ο νοικοκυρης'.
ΝΑΙ, ο Μελετοπουλος ειναι φιλος μου κι οταν κανει μαλακιες του τις λεω, οταν ομως τον αδικουν (μονο???) δαγκωνω σαν τα ποιμενικα μου. Οπως δαγκων οταν καποιος για χαρη του προσωπικου του συμφεροντος κανει κακο στο σπορ που υπηρετω...
Καλη σας μερα!
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δεν εχω εκφραστει μεχρι τωρα, αλλά θα το κανω γιατι εχετε βαλει εναν ανθρωπο στον τοιχο και πυροβολατε με μαεστρο τον κ. Πατσουρεα.Γιατρέ, μήπως να διαβάσεις καλύτερα αυτά που γράφτηκαν; Εδώ μέσα κανείς δεν έχαψε αυτή την ιστορία.
-
Αγαπητε απευθυνομαι στους . Αν ειναι κοματακι θυμωμενο, με. Ψιλοφτανει ο κομπος στο χτενι.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αγαπητε απευθυνομαι στους . Αν ειναι κοματακι θυμωμενο, με. Ψιλοφτανει ο κομπος στο χτενι.Γιατρε και που να δεις τις 'πιπες' που εχουμε διαβασει στο facebook για αυτο το θεμα απο τους αυλικους.... Φυσικα οπου γραφουν οδηγοι αγωνων δεν εχει αναρτηθει τιποτα αλλα αλλου γινεται χαμος.... Και ολα αυτα για να καλυφθει ενα φυσιολογικο λαθος που γινεται στα πληρωματα στις πρωτες τους φορες που τρεχουν ραλλυ.
Εγω εβριζα τον συνοδηγο μου 30' στο λαμιας καποτε επειδη πηγε να δωσει το καρνε (κανονικα στο λεπτο μου) και τον κριτη επειδη το πηρε. Ολα αυτα γιατι ειχα δει λαθος στο δικο μου ρολοι, και φωναζα οχι οχι μην του το δινεις ακομα και παρουμε ποινη και τετοια χαριτωμενα και μερικα γαλλικα στον κριτη....
Ε οταν τελειωσε ο αγωνας πηγα και ζητησα συγνωμη στον κριτη για αυτα που ακουσε ο ανθρωπος. Και μου λεει οκ. Μην ανυσηχεις. Αυτα γινοντε και ειδικα οταν εισαι ζορισμενος απο ολοκληρη την μερα... Πρωτη σου φορα σε ραλλυ?Εμ δεν γνωριζουμε κανονισμους (αλλα για τουρμπινες και πως να ειμαστε στο οριο της νομιμοτητας ξερουμε), εμ κανουμε την μαλακια, εμ φωναζουμε απο πανω για να καλυψουμε το λαθος? Α ρε Ελλαδαρα αθανατη.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δεν εχω εκφραστει μεχρι τωρα, αλλά θα το κανω γιατι εχετε βαλει εναν ανθρωπο στον τοιχο και πυροβολατε με μαεστρο τον κ. Πατσουρεα.
Εν αρχη ο τυπος. Οταν η κατασταση εκκινησεων γραφει ΣΕΧ 10.07 και δεν υπαρχει Bulletin της οργανωσης που να αλλαζει τους χρονους, τοτε ο Θεος ο ιδιος να κατεβει και να σου πει ποτε να μπεις, ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΕ ΣΤΟ ΣΕΧ 10.07! Τελεια και παυλα, συνεπως Κος Πατσουρεας OUT 1.
3 Ερωτησεις τωρα προς τον Κο Πατσουρεα που ελαφρα τη καρδια δηλωνει δολιως παραπλανημενος απο τον κ. Μελετοπουλο, με σκοπο να μην νικησει.
Κε Πατσουρεα- Κανατε δοκιμες με ενα AUDI A3 Turbo 1800cc? Επιτρεπεται απο τον κανονισμο αυτοκινητο Τουρμπο ανω των 1600 κ.εκ? Ποια ειναι η ποινη αυτης της παραβασης? Την υποστηκατε? Αδικειτε ετσι τους νομοταγεις συναδελφους σας? (Με άλλα λογια,. ειναι μαλακες αυτοι που τηρουν τον κανονισμο, κι αν ηθελε ο Προεδρος της Ο.Ε. να μην κερδισετε, δεν θα σας ειχε πεταξει εξω?) OUT 2?
- Κανατε δοκιμες με το αυτοκινητο αυτο το πρωι της Κυριακης που απαγορευεται απο τον κανονισμο επι ποινη αποκλεισμου? Δεχθηκατε την παρατηρηση του Προεδρου της Ο.Ε. ο οποιος ΕΠΡΕΠΕ (οχι δολιως αλλά ευθεως) να σας στειλει σπιτι σας? OUT 3?
- Οπως μου ανέφερε παληος αγωνιζομενος θεατης σ αυτον τον αγωνα, μεταξυ 2ου και 3ου σκέλους ζεσταινατε λαστιχα σε ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ? Γνωριζετε την ποινη αυτης της παραβασης, αν την κάνατε? OUT 4?
Μου φαινεται οτι αν ψαξω κι άλλο, κάτι ακομα θα βρω που να μπορουσε να σας αποκλεισει απο τον αγωνα, αλλά τα παραπανω αρκουν.
Επειδη, για να κατηγορεις τον αλλο για ΔΟΛΙΑ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ πρεπει πρωτα ναχεις ξεφορτωσει την καμπουρα σου, σας παρακαλω (με την ευκολια που εχετε να χρησιμοποιειτε τα Μ.Μ.Ε.) να που απαντησετε σαγως, μια που οπως συχνα εχετε πει εσεις 'φορατε παντελονια'. Για να καταλαβω που ειναι και πότε προεκυψε ο δολος εναντιον σας.
Αλλιως 'φωναζει ο κλεφτης για να φοβηθει ο νοικοκυρης'.
ΝΑΙ, ο Μελετοπουλος ειναι φιλος μου κι οταν κανει μαλακιες του τις λεω, οταν ομως τον αδικουν (μονο???) δαγκωνω σαν τα ποιμενικα μου. Οπως δαγκων οταν καποιος για χαρη του προσωπικου του συμφεροντος κανει κακο στο σπορ που υπηρετω...
Καλη σας μερα!
- άπειρο
-
Ναι, και θα το βαλουμε και σημερα θεμα στο ΣΟΑΑ. Για να καταδικασουμε δια των καθαρων λογων και θεσεων την επαρατον ΕΛΠΑ την εκφραζομενην δια του Κου Μελετοπουλου.
Ισως τα παραπανω (και άλλα τινα μεσω Facebook) να δινουν την απαντηση σε μερικους νοημονες στην ερωτηση που μου κανουν : 'Γιατι δεν κατεβαινεις υποψηφιος στον ΣΟΑΑ?'
Οχι γιατι δεν φταιει η Ελπα. Αλλά γιατι οι μαχες δινονται με οπλα γυαλισμενα, καθαρα! -
Θελει προσοχη ....Οταν ασχολεισαι (περισσοτερο απ'οτι πρεπει )με τον Π....... σε τρωνε οι κοτες , εσυ το λες ................
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Και ολα αυτα για να καλυφθει ενα φυσιολογικο λαθος που γινεται στα πληρωματα στις πρωτες τους φορες που τρεχουν ραλλυ.Στην Καλοσκοπή που έσπασε το πόδι του ο Ευσταθίου έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα με μέλος της ΑΛΑΛ που προειδοποιούσε για την καθυστέρηση και για τον ίδιο λόγο έφαγαν ποινή 5 ή 6 πληρώματα. Ούτε καν ακούστηκε κάτι τότε από κάποιο πλήρωμα. Το βούλωσαν και απλώς δεν επανέλαβαν το λάθος τους. Το ίδιο έχει συμβεί και στον Χολομώντα στην έξοδο του Γκιόκα, το ίδιο και στο Πολυδένδρι στη Βέροια, με λιγότερα πληρώματα όμως. Ποτέ δεν είπε κάποιος κάτι. Εδώ απλώς βρέθηκε ένας που έχει τον τίτλο του δημοσιογράφου και το ανέδειξε σε μέγα θέμα δυσφημίζοντας πρόσωπα και σπορ μαζί. Αυτή είναι η μόνη διαφορά.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Και ολα αυτα για να καλυφθει ενα φυσιολογικο λαθος που γινεται στα πληρωματα στις πρωτες τους φορες που τρεχουν ραλλυ.
Στην Καλοσκοπή που έσπασε το πόδι του ο Ευσταθίου έγινε ακριβώς το ίδιο πράγμα με μέλος της ΑΛΑΛ που προειδοποιούσε για την καθυστέρηση και για τον ίδιο λόγο έφαγαν ποινή 5 ή 6 πληρώματα. Ούτε καν ακούστηκε κάτι τότε από κάποιο πλήρωμα. Το βούλωσαν και απλώς δεν επανέλαβαν το λάθος τους. Το ίδιο έχει συμβεί και στον Χολομώντα στην έξοδο του Γκιόκα, το ίδιο και στο Πολυδένδρι στη Βέροια, με λιγότερα πληρώματα όμως. Ποτέ δεν είπε κάποιος κάτι. Εδώ απλώς **βρέθηκε ένας που έχει τον τίτλο του δημοσιογράφου **και το ανέδειξε σε μέγα θέμα δυσφημίζοντας πρόσωπα και σπορ μαζί. Αυτή είναι η μόνη διαφορά.
Rally Sprint Ριτσωνας