-
Eυχαριστουμε για τα καλα λογια οπως παντα!!!
-
[quote='APR'][quote='scn']
Η επαναλειψημοτητα (τρεις φορες ) πιστευω οτι ειναι αυτο που κανει ενα πληρωμα να ευχαριστιεται αρκετα και να εχει καλες εντυπωσεις απο εναν τετοιο αγωνα (το ιδανικο να μετρουν τα δυο καλλυτερα περασματα), αλλα η **κατηφορα **εδειξε οτι κανει ακομα μεγαλυτερη την ευχαριστηση , και αμοιβει τα πληρωματα που **οδηγουν **.
Επι τελους καποιοι στοκοι των διοργανωσεων (γενικα σε ολη την Ελλαδα ), θα πρεπει να παρουν το μηνυμα (να αφησουν τις βλακωδεις δικαιολογιες ) και **να μην ξαναδουμε τα που μας εχουν φλομωσει !Τωρα το'θελες η κατα λαθος σου βγηκαν οι καλες κουβεντες για την επιλογη μου ???
Μαλλον κατα λαθος πιστευω.'el-em'
-
Μια παράκληση: Επειδή με το απειλούμενο 35%, τις παρανοϊκές αυξήσεις στο ΤΣΜΕΔΕ και τη μείωση εισοδήματος κοντεύουμε να βάλουμε πέτρα στο λαιμό και να φουντάρουμε στο Σούνιο, σας παρακαλώ μην αρχίσετε την κόντρα. Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, ας μείνουμε έστω με μια ωραία εικόνα μέσα στο γενικό τριμπούρδελο.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Μια παράκληση: Επειδή με το απειλούμενο 35%, τις παρανοϊκές αυξήσεις στο ΤΣΜΕΔΕ και τη μείωση εισοδήματος κοντεύουμε να βάλουμε πέτρα στο λαιμό και να φουντάρουμε στο Σούνιο, σας παρακαλώ μην αρχίσετε την κόντρα. Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, ας μείνουμε έστω με μια ωραία εικόνα μέσα στο γενικό τριμπούρδελο.'Σούνιο';;;;;;;;
Μήπως η αναφορά σου στη συγκεκριμένη τοποθεσία έχει να κάνει με τίποτα πληροφορίες περί της τοποθεσίας τέλεσης του Παλλαδιου;
Χαχαχαχα
Συγχαρητήρια για χθες!!!!!!! -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Μια παράκληση: Επειδή με το απειλούμενο 35%, τις παρανοϊκές αυξήσεις στο ΤΣΜΕΔΕ και τη μείωση εισοδήματος κοντεύουμε να βάλουμε πέτρα στο λαιμό και να φουντάρουμε στο Σούνιο, σας παρακαλώ μην αρχίσετε την κόντρα. Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, ας μείνουμε έστω με μια ωραία εικόνα μέσα στο γενικό τριμπούρδελο.Θα συμφωνησω 100% με τον scn!
Ας μεινουμε με τις πραγματικα καλες εικονες μιας αρτιας διοργανωσης και αν γινεται αυτη να αποτελεσει αφετηρια για ουσιαστικη συζητηση απο ολους τους εμπλεκομενους, για την επομενη χρονια._Γνωμη μου ειναι πως ηταν μια εξαιρετικη διοργανωση, σε μια διαδρομη που αποδειχτηκε θεαματικη και ασφαλης. Το σικεην ηταν το καλυτερο, που εχω συναντησει στην μικρη εμπλοκη μου στους αγωνες. Ηταν προφανες πως καποιοι εστρωσαν κωλο και δουλεψαν γι'αυτο και αυτο απο μονο του αξιζει σεβασμο. Πιστευω πως χρειαζοταν ακομα ενα (οπως αναφερθηκε παραπανω) αφου ακομα και το δικο μας αδυναμο αυτοκινητο και μαλιστα με το μακρυ διαφορικο (4.1) που εχουμε, δουλεψε πολλα δευτερολεπτα πανω απο τις 7 αφου κοφτη δεν εχει. Ναι κοστιζει σε κριτες αλλα χρειαζεται.
Οσον αφορα την προσπαθεια μας, στο πρωτο περασμα ξεκινησα πολυ συγκρατημενα, θυμουμενος τις ατελειωτες γλυστρες με το 206RC των δοκιμων μας, μια καυτη μερα του Ιουνιου. Νομιζω πως στο πρωτο περασμα δεν 'στριψαμε' παραπανω απο 2-3 στροφες. Εδω να σημειωσω οτι η ημερομηνια του Ιουνιου ηταν μαλλον κακη, ενω η δε του Αυγουστου σιγουρα κακη, οσον αφορα τη θερμοκρασια του οδοστρωματος.
Στο δευτερο περασμα και εχοντας δει οτι κραταει εξαιρετικα, πιεσαμε περισσοτερο ωσπου ξαφνικα με επιασε ο λαιμος μου και δεν μπορουσα να αναπνευσω. Αιτια το παραφλου που καιγοταν μεσα στον κινητηρα... Η θερμοκρασια βεβαια στα υψη αλλα ποιος σταματαει εκεινη την ωρα. Ανοιξαμε γρηγορα παραθυρα και φθασαμε στο στοπ με καπνους να βγαινουν απο το καπο.
Φλατζα και ελατηρια αλλαχτηκαν σημερα το πρωι για να στρωθουν λιγακι ενοψει ιστορικου γιατι για κορινθου που ειχαμε προγραμματισει χλωμο.
Να και το σχετικο βιντεο απο το δευτερο περασμα.http://www.youtube.com/watch?v=s1vWv0L1 ... ature=plcp
-
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Μια παράκληση: Επειδή με το απειλούμενο 35%, τις παρανοϊκές αυξήσεις στο ΤΣΜΕΔΕ και τη μείωση εισοδήματος κοντεύουμε να βάλουμε πέτρα στο λαιμό και να φουντάρουμε στο Σούνιο, σας παρακαλώ μην αρχίσετε την κόντρα. Ήταν πολύ ωραίος αγώνας, ας μείνουμε έστω με μια ωραία εικόνα μέσα στο γενικό τριμπούρδελο.
Θα συμφωνησω 100% με τον scn!
Ας μεινουμε με τις πραγματικα καλες εικονες μιας αρτιας διοργανωσης και αν γινεται αυτη να αποτελεσει αφετηρια για ουσιαστικη συζητηση απο ολους τους εμπλεκομενους, για την επομενη χρονια._Γνωμη μου ειναι πως ηταν μια εξαιρετικη διοργανωση, σε μια διαδρομη που αποδειχτηκε θεαματικη και ασφαλης. Το σικεην ηταν το καλυτερο, που εχω συναντησει στην μικρη εμπλοκη μου στους αγωνες. Ηταν προφανες πως καποιοι εστρωσαν κωλο και δουλεψαν γι'αυτο και αυτο απο μονο του αξιζει σεβασμο. Πιστευω πως χρειαζοταν ακομα ενα (οπως αναφερθηκε παραπανω) αφου ακομα και το δικο μας αδυναμο αυτοκινητο και μαλιστα με το μακρυ διαφορικο (4.1) που εχουμε, δουλεψε πολλα δευτερολεπτα πανω απο τις 7 αφου κοφτη δεν εχει. Ναι κοστιζει σε κριτες αλλα χρειαζεται.
Οσον αφορα την προσπαθεια μας, στο πρωτο περασμα ξεκινησα πολυ συγκρατημενα, θυμουμενος τις ατελειωτες γλυστρες με το 206RC των δοκιμων μας, μια καυτη μερα του Ιουνιου. Νομιζω πως στο πρωτο περασμα δεν 'στριψαμε' παραπανω απο 2-3 στροφες. Εδω να σημειωσω οτι η ημερομηνια του Ιουνιου ηταν μαλλον κακη, ενω η δε του Αυγουστου σιγουρα κακη, οσον αφορα τη θερμοκρασια του οδοστρωματος.
Στο δευτερο περασμα και εχοντας δει οτι κραταει εξαιρετικα, πιεσαμε περισσοτερο ωσπου ξαφνικα με επιασε ο λαιμος μου και δεν μπορουσα να αναπνευσω. Αιτια το παραφλου που καιγοταν μεσα στον κινητηρα... Η θερμοκρασια βεβαια στα υψη αλλα ποιος σταματαει εκεινη την ωρα. Ανοιξαμε γρηγορα παραθυρα και φθασαμε στο στοπ με καπνους να βγαινουν απο το καπο.
Φλατζα και ελατηρια αλλαχτηκαν σημερα το πρωι για να στρωθουν λιγακι ενοψει ιστορικου γιατι για κορινθου που ειχαμε προγραμματισει χλωμο.
Να και το σχετικο βιντεο απο το δευτερο περασμα.http://www.youtube.com/watch?v=s1vWv0L1 ... ature=plcp
Αγαπητε bericocker,
Ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια οσο αφορα την διοργανωση αυτη καθ'αυτη.
Απο εκει και περα, θα ηθελα να κανω γνωστο, οτι το κοστος του σικεην δεν ειναι τοσο οι δυο επι πλεον κριτες, αλλα η αγορα και η κατασκευη των jerseys που ανερχεται στο ποσο των 1,300 Ευρω, ωστε να συμφωνουν με τις νεες προδιαγραφες.Φιλικα,
'el-em'
-
自身が一人で答えを求め..............バカ!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
自身が一人で答えを求め..............バカ!Mια γραφεις στα Σουαχιλι ,μια στα Ιαπωνικα.Στα Ελληνικα δεν μπορεις να εκφραστεις;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
自身が一人で答えを求め..............バカ!
Mια γραφεις στα Σουαχιλι ,μια στα Ιαπωνικα.Στα Ελληνικα δεν μπορεις να εκφραστεις;
Μάλλον είναι επειδή θέλει να μου κάνει τη χάρη και να μη βρίσει.
Αν είναι έτσι μάστορα, σ' ευχαριστώ. Το τι χριστοπαναγίες έχω ρίξει από το πρωί που διάβασα την κωλοεφημερίδα δε λέγεται. Φτάνουν αυτές για σήμερα. Αύριο ξεκινάμε πάλι. Σήμερα ας το ρίξουμε στα αηδονάκια και τα λουλουδάκια. http://www.youtube.com/watch?v=xLzKHUBl ... re=related -
Aκριβως ετσι scn !
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αγαπητε bericocker,
Απο εκει και περα, θα ηθελα να κανω γνωστο, οτι το κοστος του σικεην δεν ειναι τοσο οι δυο επι πλεον κριτες, αλλα η αγορα και η κατασκευη των jerseys που ανερχεται στο ποσο των 1,300 Ευρω, ωστε να συμφωνουν με τις νεες προδιαγραφες.Φιλικα,
'el-em'
Πάντως, όταν με το καλό του χρόνου ξαναγίνει ο αγώνας, καλό θα ήταν να υπάρξει αυτή η δεύτερη επιβράδυνση.... Εξ' άλλου, τα υλικά είναι επαναχρησιμοποιούμενα, άρα επένδυση για όποια μελλοντική διοργάνωση.
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Αγαπητε bericocker,
'el-em'
Πάντως, όταν με το καλό του χρόνου ξανά ίνες ο αγώνας, καλό θα ήταν να υπάρξει αυτή η δεύτερη επιβράδυνση.... Εξ' άλλου, τα υλικά είναι επαναχρησιμοποιούμενα, άρα επένδυση για όποια μελλοντική διοργάνωση.
Σωστο αυτο που γραφεις Σπυρο μου, αλλα να δηλωσουν συμμετοχη και τα υπολοιπα Ν/2 !!!
Φιλικα,
'el-em'
-
σας κρατησα το καλυτερο για το τελος...
στο 3ο Σκελος υπηρξε μια μικρη καθυστερηση (πριν περασει ή αφου περασε , ο Τασιοπουλος..)
δυστυχως μεχρι να πατησω το rec εχασα την αρχη του θεαματος...ο τυπος κατεβαινε με το μηχανακι μεσα στην ειδικη, οταν αρχισε ο κοσμος να τον κραζει το παρκαρε κυριος στο πιο ασφαλες σημειο , κατεβηκε και πηγε να παρει θεση να δει τον αγωνα !!
-
Μηπως καποιος γνωριζει γιατι ο κ.Πατσουρεας εφαγε ποινη 20'' ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Επι τελους καποιοι στοκοι των διοργανωσεων (γενικα σε ολη την Ελλαδα ), θα πρεπει να παρουν το μηνυμα (να αφησουν τις βλακωδεις δικαιολογιες ) και **να μην ξαναδουμε τα που μας εχουν φλομωσει !
+1
-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
Μηπως καποιος γνωριζει γιατι ο κ.Πατσουρεας εφαγε ποινη 20'' ?Αργοπορεία δύο λεπτών στο ΣΕΧ....
-
Είδα το onboard του bericocker και έχω να παρατηρήσω το εξής: Λίγος κόσμος αλλά το βασικότερο (ειδικά στο πρώτο γρήγορο κομμάτι) απογοητευτικά στημένος σε σημεία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν την καταστροφή. Είναι εύκολο να κριτικάρουμε τις αναβάσεις (και ειδικά τους χάχαλους που έχουν μαζέψει οι συμμετοχές ντιφτ που τόσο λατρεύουν οι λεσχιάρχες) αλλά ας είμαστε ειλικρινείς. Το συγκεκριμένο σπριντ διαφημίστηκε σχεδόν καθόλου στο ευρύ κοινό αρά στην συντριπτική τους πλειοψηφία όσοι στάθηκαν στην άκρη του δρόμου θα έπρεπε να ξέρουν καλύτερα.
-
-
Μπράβο Σπυράκο , συγχαρητήρια και στους δύο σας για την πολύ όμορφη οδήγηση !!!
-
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
Μπράβο Σπυράκο , συγχαρητήρια και στους δύο σας για την πολύ όμορφη οδήγηση !!!Ευχαριστουμε και ανταποδιδουμε!!
Rally Sprint Ριτσωνας