Ο χρήστης platis έγραψε:
Αγαπητε απευθυνομαι στους . Αν ειναι κοματακι θυμωμενο, με. Ψιλοφτανει ο κομπος στο χτενι.
Γιατρε και που να δεις τις 'πιπες' που εχουμε διαβασει στο facebook για αυτο το θεμα απο τους αυλικους.... Φυσικα οπου γραφουν οδηγοι αγωνων δεν εχει αναρτηθει τιποτα αλλα αλλου γινεται χαμος.... Και ολα αυτα για να καλυφθει ενα φυσιολογικο λαθος που γινεται στα πληρωματα στις πρωτες τους φορες που τρεχουν ραλλυ.
Εγω εβριζα τον συνοδηγο μου 30' στο λαμιας καποτε επειδη πηγε να δωσει το καρνε (κανονικα στο λεπτο μου) και τον κριτη επειδη το πηρε. Ολα αυτα γιατι ειχα δει λαθος στο δικο μου ρολοι, και φωναζα οχι οχι μην του το δινεις ακομα και παρουμε ποινη και τετοια χαριτωμενα και μερικα γαλλικα στον κριτη....
Ε οταν τελειωσε ο αγωνας πηγα και ζητησα συγνωμη στον κριτη για αυτα που ακουσε ο ανθρωπος. Και μου λεει οκ. Μην ανυσηχεις. Αυτα γινοντε και ειδικα οταν εισαι ζορισμενος απο ολοκληρη την μερα... Πρωτη σου φορα σε ραλλυ?
Εμ δεν γνωριζουμε κανονισμους (αλλα για τουρμπινες και πως να ειμαστε στο οριο της νομιμοτητας ξερουμε), εμ κανουμε την μαλακια, εμ φωναζουμε απο πανω για να καλυψουμε το λαθος? Α ρε Ελλαδαρα αθανατη.