-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δεν εχω εκφραστει μεχρι τωρα, αλλά θα το κανω γιατι εχετε βαλει εναν ανθρωπο στον τοιχο και πυροβολατε με μαεστρο τον κ. Πατσουρεα.
Εν αρχη ο τυπος. Οταν η κατασταση εκκινησεων γραφει ΣΕΧ 10.07 και δεν υπαρχει Bulletin της οργανωσης που να αλλαζει τους χρονους, τοτε ο Θεος ο ιδιος να κατεβει και να σου πει ποτε να μπεις, ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΝΕ ΣΤΟ ΣΕΧ 10.07! Τελεια και παυλα, συνεπως Κος Πατσουρεας OUT 1.
3 Ερωτησεις τωρα προς τον Κο Πατσουρεα που ελαφρα τη καρδια δηλωνει δολιως παραπλανημενος απο τον κ. Μελετοπουλο, με σκοπο να μην νικησει.
Κε Πατσουρεα- Κανατε δοκιμες με ενα AUDI A3 Turbo 1800cc? Επιτρεπεται απο τον κανονισμο αυτοκινητο Τουρμπο ανω των 1600 κ.εκ? Ποια ειναι η ποινη αυτης της παραβασης? Την υποστηκατε? Αδικειτε ετσι τους νομοταγεις συναδελφους σας? (Με άλλα λογια,. ειναι μαλακες αυτοι που τηρουν τον κανονισμο, κι αν ηθελε ο Προεδρος της Ο.Ε. να μην κερδισετε, δεν θα σας ειχε πεταξει εξω?) OUT 2?
- Κανατε δοκιμες με το αυτοκινητο αυτο το πρωι της Κυριακης που απαγορευεται απο τον κανονισμο επι ποινη αποκλεισμου? Δεχθηκατε την παρατηρηση του Προεδρου της Ο.Ε. ο οποιος ΕΠΡΕΠΕ (οχι δολιως αλλά ευθεως) να σας στειλει σπιτι σας? OUT 3?
- Οπως μου ανέφερε παληος αγωνιζομενος θεατης σ αυτον τον αγωνα, μεταξυ 2ου και 3ου σκέλους ζεσταινατε λαστιχα σε ΦΟΡΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ? Γνωριζετε την ποινη αυτης της παραβασης, αν την κάνατε? OUT 4?
Μου φαινεται οτι αν ψαξω κι άλλο, κάτι ακομα θα βρω που να μπορουσε να σας αποκλεισει απο τον αγωνα, αλλά τα παραπανω αρκουν.
Επειδη, για να κατηγορεις τον αλλο για ΔΟΛΙΑ και ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ πρεπει πρωτα ναχεις ξεφορτωσει την καμπουρα σου, σας παρακαλω (με την ευκολια που εχετε να χρησιμοποιειτε τα Μ.Μ.Ε.) να που απαντησετε σαγως, μια που οπως συχνα εχετε πει εσεις 'φορατε παντελονια'. Για να καταλαβω που ειναι και πότε προεκυψε ο δολος εναντιον σας.
Αλλιως 'φωναζει ο κλεφτης για να φοβηθει ο νοικοκυρης'.
ΝΑΙ, ο Μελετοπουλος ειναι φιλος μου κι οταν κανει μαλακιες του τις λεω, οταν ομως τον αδικουν (μονο???) δαγκωνω σαν τα ποιμενικα μου. Οπως δαγκων οταν καποιος για χαρη του προσωπικου του συμφεροντος κανει κακο στο σπορ που υπηρετω...
Καλη σας μερα!
Για τα 1,2,3 τιμωρηθηκε ο υπαιτιος;
-
Εάν είχε τιμωρηθεί δεν θα έπαιρνε εκκίνηση.
Α. -
Δλδ ποσο μ@@ς πρεπει να νιωθουμε ολοι εμεις που ακολουθουμε το roadbook κατα γραμμα(και απο την στιγμη που ολοι θυμαστε ποση ωρα αναλυσαμε στην ενημερωση το σαβ. το θεμα ''δεν γυρναω σε αντιθετη φορα μετα το 2ο και 3ο σκελος'')...ποσο ''το ιδιο'' πρεπει να νιωθουμε οταν προσπαθουμε με τα 1600αρια να διαβασουμε τα πατηματα του αγωνιστικου....ποσο ''μια απο τα ιδια'' πρεπει να νιωθουμε οταν ενω εμεις το πρωι του αγωνα παλευουμε να στησουμε τεντες και γριλους,καποιοι συνεχιζουν τις δοκιμες....
Και επειδη ο αγωνας εγινε....ισχυει τελικα οτι ο π.ο.ε εμεινε μονο στις παρατηρησεις???και αν ναι γιατι??? -
Ο χρήστης vosko5 έγραψε:
Δλδ ποσο μ@@ς πρεπει να νιωθουμε ολοι εμεις που ακολουθουμε το roadbook κατα γραμμα(και απο την στιγμη που ολοι θυμαστε ποση ωρα αναλυσαμε στην ενημερωση το σαβ. το θεμα ''δεν γυρναω σε αντιθετη φορα μετα το 2ο και 3ο σκελος'')...ποσο ''το ιδιο'' πρεπει να νιωθουμε οταν προσπαθουμε με τα 1600αρια να διαβασουμε τα πατηματα του αγωνιστικου....ποσο ''μια απο τα ιδια'' πρεπει να νιωθουμε οταν ενω εμεις το πρωι του αγωνα παλευουμε να στησουμε τεντες και γριλους,καποιοι συνεχιζουν τις δοκιμες....
Και επειδη ο αγωνας εγινε....ισχυει τελικα οτι ο π.ο.ε εμεινε μονο στις παρατηρησεις???και αν ναι γιατι???Γιατι και εσενα (ανωνυμε φιλε μου) να ειχα συναντησει, το ιδιο ακριβως θα εκανα.
Δεν ειμαι ο μπαμπουλας αλλα φιλος των αγωνιζομενων και προσπαθεια μου ειναι να βοηθαω να αποφευγετε τις κακοτοπιες.
Αν δεν το καταλαβες, στειλε μου p.m. με ονομα παρακαλω.Φιλικα,
'el-em'
Υ.Γ. Η ιδιοτητα μου στον αγωνα, ηταν του οδηγου του '00' και οχι του προεδρου της οργανωτικης επιτροπης. Αυτη η ιδιοτητα παυει να ισχυσει απο τον Τεχνικο ελεγχο και μετα, οποτε αναλαμβανει ο Αλυταρχης του αγωνα. Ετσι για να μαθαινετε. -
[quote='el-emΥ.Γ. Η ιδιοτητα μου στον αγωνα, ηταν του οδηγου του '00' και οχι του προεδρου της οργανωτικης επιτροπης. Αυτη η ιδιοτητα παυει να ισχυσει απο τον Τεχνικο ελεγχο και μετα, οποτε αναλαμβανει ο Αλυταρχης του αγωνα. Ετσι για να μαθαινετε.[/quote]
Αυτο το λαθος το εκανα εγω, συγγνωμη. Ο συμμετεχων οδηγος στον συγκεκριμενο αγωνα δεν επρεπε να το κανει, δεν ειχε διαβασει ουτε τον κανονισμο.
@ APR
Χριστακο, εχουν γνωση οι φυλακες, επιασα το υπονοουμενο, ευχαριστω. Ας δοκιμασουν... -
Καλημέρα σας, επειδή ως αγωνιζόμενοι μπορεί να συμβούν στον καθένα μας κάποια πράγματα, θα εκτιμούσα μια απάντηση σας.
Ας πούμε οτι παρουσιάζομαι για εκκίνηση σε μια ανάβαση και ο ... Κόγιας, Παπασταθόπουλος, Πασσαλής, Χιωτίδης,.... (με βαριά φανέλα στον χώρο της διοργάνωσης) παρουσιάζεται μπροστά μου και μου λέει, 'φύγε πίσω υπάρχει καθυστέρηση,... ζέστανε λάστιχα και ξαναέλα'. Προσωπικά χωρίς κανένα δισταγμό, θα έδεινα προτεραιότητα στον λόγο του και όχι στον κανονισμό, ή πότε έλειξε η ιδιότητά του στον αγώνα.
Ανεξάρτητα λοιπόν του ονόματος του εμπλεκόμενου (όλοι έχουμε συμπάθειες και αντιπάθειες), ανεξάρτητα τι έκανε πριν ή μετά τον αγώνα, για την συγκεκριμένη στιγμή, πως θα προστατευόμουν αν ακολουθούσα την δική μου προαναφερθείσα λογική ? Πέρυσι συναίβει κάτι αντίστοιχο με φίλο και συναθλητή μου στα Ιστορικά που πρωταγωνιστούσε στο Πρωτάθλημα rally Ιστορικών και δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση
Σ.Ρόκκος -
Η δικη μου απαντηση ειναι: Κανενα 'ονομα' δεν ειναι πανω απο τον κανονισμο, που παντα ειναι γραπτος. Εκτος απο προφορικη εντολη του Αλυταρχη ΜΕΣΑ στον αγωνα, αλλο τι προφορικο, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
Ευκαιρια λοιπον να αρχισουμε να μαθαινουμε πως παιζεται το παιχνιδι. -
Ο χρήστης SR έγραψε:
......Ας πούμε οτι παρουσιάζομαι για εκκίνηση σε μια ανάβαση και ο ... Κόγιας, Παπασταθόπουλος, Πασσαλής, Χιωτίδης,.... (με βαριά φανέλα στον χώρο της διοργάνωσης) παρουσιάζεται μπροστά μου και μου λέει, 'φύγε πίσω υπάρχει καθυστέρηση,... ζέστανε λάστιχα και ξαναέλα'. Προσωπικά χωρίς κανένα δισταγμό, θα έδεινα προτεραιότητα στον λόγο του και όχι στον κανονισμό, ή πότε έλειξε η ιδιότητά του στον αγώνα......Κύριε Ρόκκο μπράβο σας που παραδέχεστε, αλλά επειδή δυστυχώς αυτό θα έκαναν - και κάνουν- πολλοί από τους αγωνιζόμενους δίχνει πως λειτουργούν οι αγώνες! Δηλαδή ΛΑΘΟΣ! Τι πάει να πεί δεν δίνω προτεραιότητα στον κανονισμό, αλλα στον ''χ'' ψ'' γνωστό εμπλεκόμενο ; Πότε τέθηκε ζήτημα προτεραιότητας του κανονισμού ή όχι; Αντιλαμβάνομαι πως σε μία ανάβαση το ωράριο του αυτοκινήτου δεν ειναι fix (δηλαδή υπάρχει μια ελαστικότητα ας πούμε) , σε ένα ράλλυ όμως αυτό απλά δεν υφίσταται! Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ του πληρώματος να βρίσκεται στο ΣΕΧ στην ώρα του!
Φιλικά
-
Αγαπητέ συνονόματε, κε Κυριαζή δεν σας γνωρίζω αλλά, επειδή έχω ζήσει 11 χρόνια στο εξωτερικό και ως αγωνιζόμενος, επιτρέψτε μου...
Στην Ελλάδα μας, υπάρχουν νόμοι αλλα δεν εφαρμόζονται, έτσι και στον χώρο, που υποθέτω αγαπάμε το ίδιο, υπάρχουν κανόνες που δυστυχώς εφαρμόζονται κατεπιλογήν, αλλιώς, τουλαχιστον στο Πρωτάθλημα αναβ & ταχύτητας Ιστορικών, απλά δεν θα έπρεπε να ξεκινάει αγώνας τα τελευταία χρόνια γιατί δεν τηρούνται ουτε τα τυπικά, όπως αναφέρονται στην προκύρηξη ή/και στο Κ. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατι θα βγούμε εκτός θέματος. Αυτά και αυτά, όμως ωθούν τους αγωνιζόμενους να μην πηγαίνουν by the book όπως θα έπρεπε(συμφωνώ), αλλα κατ'αποκοπήν όπου συνήθως το βάρος πέφτει στούς 'άρχοντες' του κάθε αγώνα και στην μεροληπτική αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης ή του κάθε αγωνιζόμενου που εμπλέκεται σε κάποιο συμβάν. Για το 'πως παίζεται λοιπόν το παιχνίδι' δεν είναι αποκλειστική ευθύνη του αγωνιζόμενου αλλα και για το πως και πότε, εφαρμόζονται αυτοί οι κανόνες για τον καθένα μας.
Εκτός αν όλοι εσείς βιώνετε άλλη πραγματικότητα στην κοινωνία ή στα Πανελλήνια πρωταθλήματα αγώνων... -
Ο χρήστης SR έγραψε:
Καλημέρα σας, επειδή ως αγωνιζόμενοι μπορεί να συμβούν στον καθένα μας κάποια πράγματα, θα εκτιμούσα μια απάντηση σας.
Ας πούμε οτι παρουσιάζομαι για εκκίνηση σε μια ανάβαση και ο ... Κόγιας, Παπασταθόπουλος, Πασσαλής, Χιωτίδης,.... (με βαριά φανέλα στον χώρο της διοργάνωσης) παρουσιάζεται μπροστά μου και μου λέει, 'φύγε πίσω υπάρχει καθυστέρηση,... ζέστανε λάστιχα και ξαναέλα'. Προσωπικά χωρίς κανένα δισταγμό, θα έδεινα προτεραιότητα στον λόγο του και όχι στον κανονισμό, ή πότε έλειξε η ιδιότητά του στον αγώνα.
Ανεξάρτητα λοιπόν του ονόματος του εμπλεκόμενου (όλοι έχουμε συμπάθειες και αντιπάθειες), ανεξάρτητα τι έκανε πριν ή μετά τον αγώνα, για την συγκεκριμένη στιγμή, πως θα προστατευόμουν αν ακολουθούσα την δική μου προαναφερθείσα λογική ? Πέρυσι συναίβει κάτι αντίστοιχο με φίλο και συναθλητή μου στα Ιστορικά που πρωταγωνιστούσε στο Πρωτάθλημα rally Ιστορικών και δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση
Σ.ΡόκκοςΑγαπητε Σωτηρη,
Οπως γραφεις στο παραδειγμα σου '...για εκκινηση σε μια αναβαση...' σαφως και θα ακολουθησεις τις εντολες του οποιου αρχοντα στις δωσει.
Προχθες ομως ο αγωνας, ΔΕΝ ηταν αναβαση, αλλα Σπριντ.
Εκει ειτε μας αρεσει ειτε οχι, υπαρχουν αλλοι κανονισμοι, που οποιος θελει να παιξει αυτο το παιχνιδι, πρεπει να τους γνωριζει.
Οποτε το παραδειγμα σου δεν εχει καμμια σχεση με τα γεγονοτα.Φιλικα,
'el-em'
-
Τωρα πια , κι επειδη το καρα πηδηξατε το θεμα θα ακουσετε και τον γεροπυροβολημενο .........κι εσεις κυριε sr !
Το ολο σκηνικο πως ξεκινησε δηλαδη ? Πηγε μια σε εναν τυχαιο αγωνιζομενο που τον ειδε και τον λυπηθηκε να καιει βενζινη και του ειπε ?
Πηγε ο Λου Μου με τις καλυτερες σχεσεις με τον συγκεκριμενο οδηγο (αφου κι οι δυο ειναι κωλος και βρακι με τον πολυπρωταθλητη ) **για φιλικη εκδουλευση **:shifty: η ειναι ψεμα αυτο ? (ο Σπαρταλης αλλωστε ηταν θεατης).
Δεν εγινε ποτε ομως , η καθυστερηση που γνωριζε η υπεθεσε απ'αυτα που ακουγε ο Λου Μου ...............
Ειναι σοβαρος ο τρι οταν υποπεφτει σε τετοια ηλιθιοτητα λογο αγνοιας απλων κανονισμων , να βγαινει και να δηλωνει και να κατηγορει μ'αυτες τις ανοησιες που δειχνουν το μεγεθος της επιπολαιοτητας του που αντιμετωπιζει τους αγωνες το υποτιθεμενο ινδαλμα καποιας μεριδας θεατων , και να εκθετει τον μεχρι τοτε ?
Σοβαρευτητε και οι νεοι και οι παλιοι αγωνιζομενοι , γιατι εχουμε γινει ρεζιλι των σκυλιων πια .....................
-
Ο χρήστης SR έγραψε:
Αγαπητέ συνονόματε, κε Κυριαζή δεν σας γνωρίζω αλλά, επειδή έχω ζήσει 11 χρόνια στο εξωτερικό και ως αγωνιζόμενος, επιτρέψτε μου...
Στην Ελλάδα μας, υπάρχουν νόμοι αλλα δεν εφαρμόζονται, έτσι και στον χώρο, που υποθέτω αγαπάμε το ίδιο, υπάρχουν κανόνες που δυστυχώς εφαρμόζονται κατεπιλογήν, αλλιώς, τουλαχιστον στο Πρωτάθλημα αναβ & ταχύτητας Ιστορικών, απλά δεν θα έπρεπε να ξεκινάει αγώνας τα τελευταία χρόνια γιατί δεν τηρούνται ουτε τα τυπικά, όπως αναφέρονται στην προκύρηξη. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατι θα βγούμε εκτός θέματος. Αυτά και αυτά, όμως ωθούν τους αγωνιζόμενους να μην πηγαίνουν by the book όπως θα έπρεπε(συμφωνώ), αλλα κατ'αποκοπήν όπου συνήθως το βάρος πέφτει στούς 'άρχοντες' του κάθε αγώνα και στην μεροληπτική αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης ή του κάθε αγωνιζόμενου που εμπλέκεται σε κάποιο συμβάν. Για το 'πως παίζεται λοιπόν το παιχνίδι' δεν είναι αποκλειστική ευθύνη του αγωνιζόμενου αλλα και για το πως και πότε, εφαρμόζονται αυτοί οι κανόνες για τον καθένα μας.
Εκτός αν όλοι εσείς βιώνετε άλλη πραγματικότητα στην κοινωνία ή στα Πανελλήνια πρωταθλήματα αγώνων...Σαφως και σας επιτρέπω!Δεν ήταν επι προσωπικού η αναφορά μου!
Τώρα το γεγονός όμως ότι στην Ελλάδα- και κατα συνέπεια στους αγώνες- δεν λειτουργεί τίποτα σωστά δεν πάει να πεί ότι πρέπει να συνεχίζουμε να ενεργούμε με τον ίδιο τρόπο!Αντιθέτως θα έπρεπε να πάμε BY THE BOOK! Στην περίπτωση του Κου Πατσουρέα δεν ήταν ένα, αλλά περισσότερα, τα λάθη στα οποία υπέπεσε και ήταν ΟΛΑ αποκλειστική ευθύνη του πληρώματος! Αν δε σε κάποιο αγώνα που λάβατε μέρος, υπέπεσε στην αντίληψή σας κατι τόσο(!) σοβαρό ώστε να μην μπορεί να τελεστεί ο αγώνας και εσείς και οι υπόλοιποι αγωνιζόμενοι εκκινησατε, ε τότε τι να πω;
Όσο για το σε ποία πραγματικότητα ζούμε πιστέυω πως το γνωρίζουμε όλοι μας, αφού εμείς με τις πράξεις μας ευθυνομαστε για την κατάσταση!Φιλικα
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν εγινε ποτε ομως , η καθυστερηση που γνωριζε η υπεθεσε απ'αυτα που ακουγε ο Λου Μου ...............
Δεν ισχύει αυτό. Καθυστέρηση υπήρξε πριν το ΣΕΧ 1. Ήταν 10 λεπτά και, σύμφωνα με την κριτή του ΣΕΧ, έγινε από βλάβη στον αναμεταδότη. Νομίζω ότι έγινε μετά το Νο 12 ή 14. Πράγματι υπήρχε ενημέρωση για την καθυστέρηση πριν το ΣΕΧ σε όλους όσους έφταναν εκεί. Όλα τα πληρώματα πήραν καρνέ σωστά στην ώρα τους, πλην ενός.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Δεν ισχύει αυτό. Καθυστέρηση υπήρξε πριν το ΣΕΧ 1. Ήταν 10 λεπτά και, σύμφωνα με την κριτή του ΣΕΧ, έγινε από βλάβη στον αναμεταδότη. Νομίζω ότι έγινε μετά το Νο 12 ή 14. Πράγματι υπήρχε ενημέρωση για την καθυστέρηση πριν το ΣΕΧ σε όλους όσους έφταναν εκεί. Όλα τα πληρώματα πήραν καρνέ σωστά στην ώρα τους, πλην ενός.
Ετσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα . Και εμείς ενημερωθήκαμε ατύπως εξω από το ΣΕΧ 1 οτι υπάρχει κάποια καθυστέρηση αλλά μπήκαμε κανονικά στο λεπτό μας και απλώς 'ντανιαστήκαμε' 7-8 αυτοκίνητα για 10-15 λεπτά μεταξύ ΣΕΧ 1 και εκκίνησης .
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Ετσι ακριβώς έγιναν τα πράγματα . Και εμείς ενημερωθήκαμε ατύπως εξω από το ΣΕΧ 1 οτι υπάρχει κάποια καθυστέρηση αλλά μπήκαμε κανονικά στο λεπτό μας και απλώς 'ντανιαστήκαμε' 7-8 αυτοκίνητα για 10-15 λεπτά μεταξύ ΣΕΧ 1 και εκκίνησης .
Οπως ακριβως τα λετε εγιναν τα πραγματα.
Η καθυστερηση ηταν ακριβως 10 λεπτα.Φιλικα,
'el-em'
-
[quote='APR']
Πηγε ο Λου Μου με τις καλυτερες σχεσεις με τον συγκεκριμενο οδηγο (αφου κι οι δυο ειναι κωλος και βρακι με τον πολυπρωταθλητη ) **για φιλικη εκδουλευση **:shifty: η ειναι ψεμα αυτο ? (ο Σπαρταλης αλλωστε ηταν θεατης).
Ο Σπαρταλης ηταν θεατης αλλα στον τερματισμο και οχι στον χωρο του ΣΕΧ.
Η καθυστερηση εγινε, αλλα εγινε αναμεσα ΣΕΧ- Αφετηριας και οχι πριν τον ΣΕΧ, που ποτε σε Ραλλυ η Ραλλυ Σπριντ, δεν μπορει να προκυψει.
Φιλικα,
'el-em'
-
Φυσικα και ειχε καθυστερησεις ρε παιδια ( το συζηταγαμε αλλωστε και σαν θεατες και μαθαιναμε τα σχετικα) ισως λαθος διατυπωση μου ,και γινεται οπως γραφει ο ΛουΜου ,εννοω .....για τον Στεφανο εννοω οτι δεν ηταν αντιπαλος του τωρα , ο πελατης του κολλητου σου , ωστε να ειχε ενα δικιο για δολο ο διαμαρτυρομενος γκασμας .......... ααααα
-
Εδω διεξαγεται μια πολιτισμενη και αξιοπρεπης συζητηση μεταξυ επωνυμων ανθρωπων (τα ονοματα μας ειναι δηλωμενα και καταχωρημενα), με επιχειρηματα και αποψεις που ολες ειναι σεβαστες.
Προσωπικα χτες υπεβαλλα καποιες ερωτησεις στον κ. Πατσουρεα ο οποιος θεωρησε καλο ν απαντησει στην σελιδα του στο Facebook. Χωρις σχόλια σας παραπεμπω εκει για την ενημερωση σας. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Εδω διεξαγεται μια πολιτισμενη και αξιοπρεπης συζητηση μεταξυ επωνυμων ανθρωπων (τα ονοματα μας ειναι δηλωμενα και καταχωρημενα), με επιχειρηματα και αποψεις που ολες ειναι σεβαστες.
Προσωπικα χτες υπεβαλλα καποιες ερωτησεις στον κ. Πατσουρεα ο οποιος θεωρησε καλο ν απαντησει στην σελιδα του στο Facebook. Χωρις σχόλια σας παραπεμπω εκει για την ενημερωση σας.Ε δεν είμαστε καθόλου καλά........ Η π@π@ρι@ πάει σύνεφο.......
-
Το τελευταίο 24ωρο έμαθα τα εξής:
- τα ράλλυ δεν πάνε μπροστά επειδή κάποιοι διαμαρτύρονται για παραβάσεις του ΚΟΚ στα δοκιμαστικά
- ο συντομότερος δρόμος από Αθήνα για τη διασταύρωση στη Ριτσώνα είναι να προσπεράσεις τη διασταύρωση, να ανέβεις το βουνό, να το κατέβεις, να στρίψεις δεξιά στην Αλατίνη, να ξαναστρίψεις δεξιά στο Βαθύ και να ξαναπάς στη διασταύρωση που είχες προσπεράσει.
Εποικοδομητικό 24ωρο. Διεύρυνα το πεδίο των γνώσεών μου.
Rally Sprint Ριτσωνας