-
Στην Κρήτη, τι αποστάσεις να έκαναν ; Λογικό να έχουν λίγα χιλιόμετρα
Αναρωτιέμαι αν ποτέ θα γίνει νόμος κάτι τέτοιοι να κλείνουν από την 2η παράβαση... μπα... -
Τελικά δεν είναι όλοι οι έμποροι ίδιοι , πέτυχα σκηνικό σε συνεργείο που ο έμπορος είχε ήδη αλλάξει Turbo (αυθεντικό, ελαφριά μεταχειρισμένο) και παράγγελνε κινητήρα (επίσης με ελάχιστα χλμ) για diesel εισαγωγής που είχε να παραδώσει σε πελάτη γιατί 'κάπνιζε¨ και δεν του άρεσε ο θόρυβος !
Στην αρχή νόμιζα πως ήταν ιδιώτης αλλα όταν έφυγε μου το είπε ο μηχανικός , κράτησα το όνομα της επιχείρησης για μένα, στους υπόλοιπους θα το δίνω στις συγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης , να μαζεύουμε και λίγο κόσμο παραπάνω όχι μόνο όταν κόβουμε την πίτα και τρώμε τα ψαρονέφρια -
MONMAN2 είναι όντως θετικό, αλλά μη ξεχνάμε πως οι έμποροι μεταχειρισμένων έχουν τις γνωριμίες (και το μαύρο χρήμα) για να βρίσκουν τέτοια ακριβά ανταλλακτικά σε καλές τιμές. Αυτό το κάνουν συνήθως μόνο αυτοί που δίνουν 6-12+ μήνες εγγύηση σκεπτόμενοι πως μπορεί να εκτεθούν στους πελάτες και να τα πληρώσουν εντός εγγύησης. Έχω δει πολλούς να αλλάζουν ταμπούρα, δισκόφρενα, πόρτες, καπό, φτερά, καθίσματα, ταπετσαρίες όταν έχουν εμφανείς σοβαρές φθορές.
-
Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μεταχειρισμένο βανακι πετρέλαιο και ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι για 2 μαντραδες που έχω βρει κάποια. Ο ένας είναι στη Παιανία movimento diesel με πολλά αυτοκίνητα και αρκετά καλές τιμές και ο άλλος είναι ο Δημητρίου στη Κηφισιά. Έχετε να προτείνετε κάποιον αξιόπιστο;
-
Αυτός στην Παιανία πάντως τα ρίχνει 200000χλμ τουλάχιστον τα κοντέρ στα αυτοκίνητα...
Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Α τόσο καλά.... Κάποιος αξιόπιστος; ψάχνω βανακι για τη δουλειά μου.
-
Πριν 5 χρόνια έψαχνα και εγώ βαν για τη δουλειά και είχα πάει από εκεί να δω μερικά... Η σαπίλα σε όλο της το μεγαλείο,. Γενικά γύρισα πολλά, το 90% των diesel που είδα από όλους με απογοήτευσαν. Τελικά κατέληξα σε ένα kangoo 1,2λ 16v βενζίνης που μετά από έλεγχό μηχανικού δικού μου έδωσε το οκ, το πήρα από τον λουτζη στο Μπραχάμι, δες τον και αυτόν . Το έχω 5 χρόνια χωρίς προβλήματα και δεν το μετάνιωσα καθόλου που πήγα σε βενζίνη μιας και ο συγκεκριμένος κινητήρας δεν καίει τίποτα. Γενικά πιστεύω ότι όλοι οι έμποροι κάνουν μπινιες άλλοι περισσότερα και άλλοι λιγότερο, μπορεί να πάρεις από αυτόν στην Παιανία και να σου βγει αστέρι, είναι λίγο τζόγος αλλά ψαξτο όσο μπορείς.
Πάντως από τον movimento πολλοί που διαβάζουν έχουν την ίδια άποψη με εμένα.
Μακάρι να υπήρχε μια εφαρμογή που να αξιολογούμε τους εμπόρους με βαθμολογία ικανοποίησης κτλΣτάλθηκε από το DUK-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dgrgtc έγραψε:
Αυτός στην Παιανία πάντως τα ρίχνει 200000χλμ τουλάχιστον τα κοντέρ στα αυτοκίνητα...Στάλθηκε από το Mi 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ιταλικα με δις χιλιομέτρων ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Εγώ automarin έχω 3 στα 3. Άψογα όλα!!!!
-
Έχω και τον λουτζη υπόψην μου... Automarin ούτε που το σκέφτομαι.. Το καλο είναι ότι ο κολλητός μου είναι μηχανικός και έχει όλη τη καλή διάθεση να με βοηθήσει. Απλά θέλει πολύ ψάξιμο και δύσκολα βρίσκεις στοιχεία για αυτοκίνητα εισαγωγής.
-
Ο χρήστης iguanax έγραψε:
Έχω και τον λουτζη υπόψην μου... Automarin ούτε που το σκέφτομαι.. Το καλο είναι ότι ο κολλητός μου είναι μηχανικός και έχει όλη τη καλή διάθεση να με βοηθήσει. Απλά θέλει πολύ ψάξιμο και δύσκολα βρίσκεις στοιχεία για αυτοκίνητα εισαγωγής.γιατι όχι automarin?
-
Για μένα η Auto Marin είναι πολύ περίεργη περίπτωση.
Εμφανέστατα εμένα με έπιασαν μ@λάκα.
Προχώρησα σε μία αμοιβαία ανταλλαγή ενός αχρησιμοποίητου και άριστου 207GT με το Fiat Panda.
Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ήταν μία αψυχολόγητη και ηλίθια εντελώς κίνηση.
Και σίγουρα ήταν.
Το ποιο λογικό θα ήταν να αγόραζα το Panda ως 2ο αυτοκίνητο και να κρατούσα το 207GT και να ήμουν με αυτά τα δύο αυτοκίνητα μέχρι και σήμερα.
Το οποίο όμως τότε δεν μπορούσε να γίνει, γιατί έμενα αλλού,ήμουν σε φάση αναζήτησης νέας οικίας και δεν ήξερα τελικά αν θα έβρισκα σπίτι με θέση στάθμευσης.Ευτυχώς για μένα το Panda βγήκε καλό αυτοκίνητο, χωρίς προβλήματα. Από εκεί και πέρα είχε τα βαψιματάκια του, είχε αλλαγμένη και μία πόρτα, χωρίς όμως να έχει τρακάρισμα ή γυρισμένα χιλιόμετρα.
Επιπλέον μούφα εντελώς είναι η εγγύηση που δίνουν και κάτι ΔΩΡΕΑΝ σέρβις. Επίσης βιβλιό σέρβις μόνο στο προφορικό και θεωρούν ως ιστορικό το σέρβις που υποτίθεται ότι κάνουν αυτοί. Επίσης το χαρτί του ΚΤΕΟ είναι μάλλον μούφα αφού οι ίδιοι υποστήριξαν ότι με τον ΗΝΙΟΧΟ έχουν ειδική συνεργασία και όλα τα αυτοκίνητά τους βγάζουν χαρτί ΚΤΕΟ.
Επίσης κάνουν και άλλες απατεωνιές. Εμένα μου έκαναν δώρο συναγερμό στο Panda τον οποίο ποτέ δεν τοποθέτησαν.Θα αγόραζα ξανά από την Auto Marin; Όχι.
Γιατί; Γιατί δεν θέλω να έχω πάρε/δώσε με κουτοπόνηρους εμπόρους και πωλητές.υ.γ. πριν ένα μήνα έμαθα μέσα από την Auto Marin ότι φέρνει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα του VW Group, γυρνά τα χιλιόμετρα και τα παρουσιάζει ότι είναι της επίσημης VW, αλλά δεν λέει ποιας χώρας.
Πολλοί την πατάνε γιατί θεωρούν ότι θα έχει αξιόπιστα μεταχειρισμένα του Group αφού είναι και επίσημος έμπορος. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Για μένα η Auto Marin είναι πολύ περίεργη περίπτωση.Εμφανέστατα εμένα με έπιασαν μ@λάκα.
Προχώρησα σε μία αμοιβαία ανταλλαγή ενός αχρησιμοποίητου και άριστου 207GT με το Fiat Panda.
Κάποιος θα μπορούσε να πει ότι ήταν μία αψυχολόγητη και ηλίθια εντελώς κίνηση.
Και σίγουρα ήταν.
Το ποιο λογικό θα ήταν να αγόραζα το Panda ως 2ο αυτοκίνητο και να κρατούσα το 207GT και να ήμουν με αυτά τα δύο αυτοκίνητα μέχρι και σήμερα.
Το οποίο όμως τότε δεν μπορούσε να γίνει, γιατί έμενα αλλού,ήμουν σε φάση αναζήτησης νέας οικίας και δεν ήξερα τελικά αν θα έβρισκα σπίτι με θέση στάθμευσης.Ευτυχώς για μένα το Panda βγήκε καλό αυτοκίνητο, χωρίς προβλήματα. Από εκεί και πέρα είχε τα βαψιματάκια του, είχε αλλαγμένη και μία πόρτα, χωρίς όμως να έχει τρακάρισμα ή γυρισμένα χιλιόμετρα.
Επιπλέον μούφα εντελώς είναι η εγγύηση που δίνουν και κάτι ΔΩΡΕΑΝ σέρβις. Επίσης βιβλιό σέρβις μόνο στο προφορικό και θεωρούν ως ιστορικό το σέρβις που υποτίθεται ότι κάνουν αυτοί. Επίσης το χαρτί του ΚΤΕΟ είναι μάλλον μούφα αφού οι ίδιοι υποστήριξαν ότι με τον ΗΝΙΟΧΟ έχουν ειδική συνεργασία και όλα τα αυτοκίνητά τους βγάζουν χαρτί ΚΤΕΟ.
Επίσης κάνουν και άλλες απατεωνιές. Εμένα μου έκαναν δώρο συναγερμό στο Panda τον οποίο ποτέ δεν τοποθέτησαν.Θα αγόραζα ξανά από την Auto Marin; Όχι.
Γιατί; Γιατί δεν θέλω να έχω πάρε/δώσε με κουτοπόνηρους εμπόρους και πωλητές.υ.γ. πριν ένα μήνα έμαθα μέσα από την Auto Marin ότι φέρνει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα του VW Group, γυρνά τα χιλιόμετρα και τα παρουσιάζει ότι είναι της επίσημης VW, αλλά δεν λέει ποιας χώρας.
Πολλοί την πατάνε γιατί θεωρούν ότι θα έχει αξιόπιστα μεταχειρισμένα του Group αφού είναι και επίσημος έμπορος.α) το δωρεάν σέρβις είναι μόνο αν κανεις ασφάλεια εκεί.β) πήρα ένα Ibiza βαν και ένα kangoo βαν και ήταν άψογα.γ) σε ένα Audi που ήθελα να πάρω από αλλου τους έδωσα τα στοιχεία (πινακίδα-πλαίσιο) και μου βρήκαν όλο το ιστορικό και μάλιστα δωρεάν ! Αρα ο καθένας έχει τη δίκη του άποψη !
-
Σε αυτούς είχα ασφάλεια, αλλά όταν έκανα κάποιες ερωτήσεις για το service του Panda στο συνεργείο της Λ. Αλεξάνδρας κατάλαβα ότι ... τέλος πάντων ... λεπτομέρειες.
Πράγματι ο καθένας έχει τις δικές του απόψεις.
-
και εγω κατι σαν το kangoo ψαχνω αλλα με αυτα που ακουω δε παω automarin....
-
Αν έχεις δει κάτι που σου αρέσει στην auto marin να πας.
Ωστόσο μην αγοράσεις κάτι χωρίς έλεγχο σε συνεργείο και επίσης καλό θα ήταν να μην πας για ανταλλαγή.
Στα τυφλά μην αγοράσεις. Όπως επίσης να μην αγοράσεις με ένα τυπικό έλεγχο από κάποιο μηχανικό. -
η αληθεια ειναι οτι βρηκα κατι στην automarin αλλα ξεφευγε απο το μπατζετ μου,οποτε ...
-
Είχα ψαχτεί και εγώ με automarin για έναν πολύ φίλο και απογοητευτήκαμε.
Αλλά λεπτομέρειες, όντως ο καθένας έχει τις απόψεις του.Βασικό μας πρόβλημα είναι πως το αυτοκίνητο βγήκε αγνώστου πατρός.
Τελικά ρώτησα έναν φίλο που μένει Γερμανία και τελικά το αυτοκίνητο ήταν απο εκεί με 450 χιλιάδες χιλιόμετρα και πουλιόταν για 80 χιλιάδες και οπτικά στην πένα. -
Όσο δεν ποινικοποιείται το «γύρισμα» χλμ. ως απάτη κακουργηματικού χαρακτήρα όλο αυτά θα συμβαίνουν.
-
Ο χρήστης kalmik έγραψε:
Όσο δεν ποινικοποιείται το «γύρισμα» χλμ. ως απάτη κακουργηματικού χαρακτήρα όλο αυτά θα συμβαίνουν.αν και δυσκολεύομαι να το πιστέψω -το 450-80 αντιστοιχεί σε ισόβια ...! Είναι σαν να παρουσιάζεις την Άντζελα Δημητρίου για demy....!!!!!
Έμποροι μεταχειρισμένων