-
'κριμα' που εχουμε ιδιο αυτοκινητο....
σε αλλη περιπτωση, θα στο αγοραζα εγω -
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
'κριμα' που εχουμε ιδιο αυτοκινητο....
σε αλλη περιπτωση, θα στο αγοραζα εγωκαι στεναχωριεσαι; κοιτα, εκτος απο κατι ψιλοτσαμπουκαδες, γρατζουνιες, θολουρες στο χρωμα, το πουντακι απο μηχανικα ειναι ενταξει. οσο μπορει να ειναι ενα φιατ 19χρονων αλλα 1000αρι με 55 αλογα (παιζεται η υγεια τους). λαδια δεν αλλαζεις συχνα. μονον συμπληρωνεις . λαστιχα yokohama 6 μηνων. ηλεκτρολογικα ολα ενταξει. μεσα πεντακαθαρο. α του εχω αλλαξει προσφατα ιμαντα χρονισμου - σασμαν - ψυγειο νερου - αντλια νερου και φρενα μπρος - πισω. ποσα δινεις για να παρω το δικο σου και να σου δωσω κοματι που σε μια 10ετια θα το βλεπεις στο ebay με τιμη εκκινησης τα 10.000 ευρω. αντε σε 20 χρονια. εχω και bilstein αμορτισερ αν εισαι ανησυχος οδηγος
storm αγγελια εβαλες; -
Sbr, δεν θελω να σου στερήσω τετοιο κελεπούρι
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
storm αγγελια εβαλες;Πρόλαβες και την είδες;
Την έβαλα Παρασκευή, χθες την έσβησα...
Οι αγγελίες είναι μπλέξιμο. -
Sbr, δεν θελω να σου στερήσω τετοιο κελεπούριstorm δεν ειδα καμια αγγελια. οταν θες να το πουλησεις βαζεις αγγελια. καποιοι μπορει να σε πρηξουν με ερωτησεις αστα να πανε. αλλοι να παρουν ωρα ξεκουρασης ή οταν εισαι στη δουλεια και καιγεσαι. αλλα πως αλλιως θα το γνωστοποιησεις;
-
Το ξέρω βρε συ.
Την έσβησα την αγγελία γιατί δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με πώληση σε ιδιώτη, ειδικά μέσα από το car.gr.
Έχουν αλλάξει και οι εποχές πλέον. Κάποτε αυτοί που ήθελαν να αγοράσουν αυτοκίνητο, αγόραζαν την Χρυσή Ευκαιρία και έψαχναν να αγοράσουν από ιδιώτη.
Τώρα με το ίντερνετ, δεν γίνεται ακριβώς αυτό. Γίνονται συνήθως και πολλά άλλα. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Την έσβησα την αγγελία γιατί δεν έχω διάθεση να ασχοληθώ με πώληση σε ιδιώτη, ειδικά μέσα από το car.gr.
Έχουν αλλάξει και οι εποχές πλέον. Κάποτε αυτοί που ήθελαν να αγοράσουν αυτοκίνητο, αγόραζαν την Χρυσή Ευκαιρία και έψαχναν να αγοράσουν από ιδιώτη.
Τώρα με το ίντερνετ, δεν γίνεται ακριβώς αυτό. Γίνονται συνήθως και πολλά άλλα.Τι εννοείς;
-
Αυτό που είχα πει και παλιότερα.
Το car.gr είναι ένα ξέφραγο αμπέλι.
Το πολύ ΔΩΡΕΑΝ και η απουσία πιστοποίησης (εγγραφή μελών, πιστοποίηση στοιχείων, έλεγχος) έλκει πολλά κακά στοιχεία ή και στοιχεία που μειώνουν πολύ την εικόνα ενός χώρου πώλησης/αγοράς αυτοκινήτων. -
πες το πιο λιανά να σε καταλαβουμε
κανενα παραδειγμα... -
Υπάρχουν και άλλα sites για πώληση αυτοκινήτου.
πχ viewtopic.php?f=9&t=45139 -
Το car.gr. οτι και να λεμε ειναι ο πιο γνωστος και καλυτερος τροπος να διαφημισεις το αμαξο σου..
Κατα τ αλλα.. ισχυει ακομα ,απ οτι θυμαμαι δλδ, οτι ο Χαιρετακης στο Χαιδαρι εχει καλα αυτοκινητα.?
-
κανενα παραδειγμα...Αυτό ο οδηγός έχει γραφτεί με βάση αυτά που συμβαίνουν στο car.gr
Και αυτά αφορούν συγκεκριμένες περιπτώσεις. Φαντάσου τι χάος επικρατεί εκεί μέσα.http://www.car.gr/information/simboulos/
Το car.gr. οτι και να λεμε ειναι ο πιο γνωστος και καλυτερος τροπος να διαφημισεις το αμαξο σου...
Συμφωνώ, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει μία στοιχειώδη πιστοποίηση στοιχείων των ιδιωτών (αγοραστών και πωλητών) ώστε να αποφεύγονται άσχημα περιστατικά.
Π.χ. φίλος βάζει αγγελία ένα VW GOLF για 4500euro
Τον παίρνει τηλέφωνο με απόκρυψη ένα τύπος και του λέει θέλω να δω το αυτοκίνητο.
Τι να κάνει ο άνθρωπος του κλείνει ραντεβού στο σπίτι του για να δει το αυτοκίνητο.
Το GOLF παρκαρισμένο στο δρόμο.
Και του σκάνε στο σπίτι 4 αλλοδαποί με ένα παλιό αυτοκίνητο (μάλλον nissan sunny) για να δουν το GOLF.
Είδαν το GOLF και μετά ξεκίνησε το πανηγύρι.Με το ζόρι ήθελαν να τους το δώσει για 2000euro.
Τον έπαιρνε ο τύπος με απόκρυψη κάθε μέρα και τον πίεζε να το δώσει για δύο χιλιάρικα.
Αυτό γινόταν σχεδόν καθημερινά επί 15 μέρες, μετά διέγραψε την αγγελία.
Μία μέρα ξύπνησε για να φύγει να πάει στη δουλειά και βρήκε όλη την δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου τρακαρισμένη.
Σαν να είχε σκάσει πάνω στο αυτοκίνητο με τη μούρη ένα τρακτέρ.
Το περιστατικό το είχε δει μία γειτόνισσα. Μέσα στα μαύρα τα μεσάνυχτα, πέρασε ένα φορτηγάκι και με τη μούρη έσκασε πάνω στο GOLF.
Ζημιά; 3500euro.
Δύο πόρτες, καινούρια τζάμια, νέοι μηχανισμοί για τα τζάμια, εξωτερικός καθρέπτης, ένα ζαντολάστιχο, μεσαία κολώνα, το μπροστινό δεξί φτερό, βαφές, εργασίες κλπ...κλπ...Όταν το είδα το αυτοκίνητο έπαθα σοκ. Διαλυμένο εντελώς.
Θέλετε να γράψω και άλλο περιστατικό με PUNTO GT στο car.gr; ... ;;;
Το ίδιο το παιδί μου είπε το σκηνικό που έπαθε, μέσα σε μαγαζί με είδη αυτοκινήτου (αεροτομές, body kit κλπ...) που είχε πάει για να 'ξαναφτιάξει' το Punto.Χάος λέμε...
-
Oπου και να το έβαζε αγγελία το ίδιο δεν θα μπορούσε να συμβεί;
Γιατί να βάλεις το κανονικό σου τηλέφωνο;Αγοράζεις ενα καρτοκινητό με 10€ και όταν ξεμπερδέψεις το πετάς.
Επίσης δεν δίνεις ραντεβού κάτω απο το σπίτι σου.Πας σε πολυσύχναστο μέρος με κάποιον φίλο σου κλπ.
Δεν ζουμε σε εναν αγγελικά πλασμένο κόσμο,θέλει προσοχή. -
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Oπου και να το έβαζε αγγελία το ίδιο δεν θα μπορούσε να συμβεί;
Γιατί να βάλεις το κανονικό σου τηλέφωνο;Αγοράζεις ενα καρτοκινητό με 10€ και όταν ξεμπερδέψεις το πετάς.
Επίσης δεν δίνεις ραντεβού κάτω απο το σπίτι σου.Πας σε πολυσύχναστο μέρος με κάποιον φίλο σου κλπ.
Δεν ζουμε σε εναν αγγελικά πλασμένο κόσμο,θέλει προσοχή.Ολόκληρη μελέτη και πλάνο υλοποίησης για την πώληση ενός αυτοκινήτου.
Και πρέπει να βρω και φίλο για να τρέχει πέρα/δώθε για συμπαράσταση, μπας και μήπως πουληθεί.Μάλλον έχω μείνει στο 2001 που είχα πουλήσει σε ιδιώτη το Hyundai Coupe με αγγελία στην (τότε έντυπη) Χρυσή Ευκαιρία... Αγνή εποχή. Έβαζες αγγελία, ερχόταν ο ενδιαφερόμενος, το έβλεπε, το δοκίμαζε και όλα απλά.
Τώρα μπορεί να βρεθείς και μαχαιρωμένος και πεταμένος στο χαντάκι...
Για αυτό θα πάω σε ανταλλαγή κάποια στιγμή.
-
Πρόσεχε και τις ανταλλαγές.. ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να σου ρθει κάποιος χτιστός και να σου κατσικωθεί να ανταλλάξεις το 207 με κανένα μπόμπο 50cc
Σοβαρά τώρα εκτός αν έχεις ευρύ δικό σου κύκλο με πιθανούς αγοραστές το car με όλα τα παράδοξα και γελοία που υπάρχουν εκεί μέσα είναι μονόδρομος.. με τα άλλα site δεν ασχολείται κανείς πιστεύω -
Ο χρήστης 993cc έγραψε:
Πρόσεχε και τις ανταλλαγές.. ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να σου ρθει κάποιος χτιστός και να σου κατσικωθεί να ανταλλάξεις το 207 με κανένα μπόμπο 50cc
Σοβαρά τώρα εκτός αν έχεις ευρύ δικό σου κύκλο με πιθανούς αγοραστές το car με όλα τα παράδοξα και γελοία που υπάρχουν εκεί μέσα είναι μονόδρομος.. με τα άλλα site δεν ασχολείται κανείς πιστεύωΠου το θυμήθηκες τον μπόμπο;;;;;
Εποχή Στάθης Ψάλτης...
-
Δεν ξέρω μου ήρθε εικόνα Στηβ Ντούζου να σκάει με μπόμπο
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
κανενα παραδειγμα...Αυτό ο οδηγός έχει γραφτεί με βάση αυτά που συμβαίνουν στο car.gr
Και αυτά αφορούν συγκεκριμένες περιπτώσεις. Φαντάσου τι χάος επικρατεί εκεί μέσα.http://www.car.gr/information/simboulos/
Το car.gr. οτι και να λεμε ειναι ο πιο γνωστος και καλυτερος τροπος να διαφημισεις το αμαξο σου...
Συμφωνώ, αλλά θα έπρεπε να υπάρχει μία στοιχειώδη πιστοποίηση στοιχείων των ιδιωτών (αγοραστών και πωλητών) ώστε να αποφεύγονται άσχημα περιστατικά.
Τον παίρνει τηλέφωνο με απόκρυψη ένα τύπος και του λέει θέλω να δω το αυτοκίνητο.
Τι να κάνει ο άνθρωπος του κλείνει ραντεβού στο σπίτι του για να δει το αυτοκίνητο.
Και του σκάνε στο σπίτι 4 αλλοδαποί με ένα παλιό αυτοκίνητο (μάλλον nissan sunny) για να δουν το GOLF.
Είδαν το GOLF και μετά ξεκίνησε το πανηγύρι.Με το ζόρι ήθελαν να τους το δώσει για 2000euro.
Τον έπαιρνε ο τύπος με απόκρυψη κάθε μέρα και τον πίεζε να το δώσει για δύο χιλιάρικα.
Μία μέρα ξύπνησε για να φύγει να πάει στη δουλειά και βρήκε όλη την δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου τρακαρισμένη.
Το περιστατικό το είχε δει μία γειτόνισσα. Μέσα στα μαύρα τα μεσάνυχτα, πέρασε ένα φορτηγάκι και με τη μούρη έσκασε πάνω στο GOLF.
Ζημιά; 3500euro.
Δύο πόρτες, καινούρια τζάμια, νέοι μηχανισμοί για τα τζάμια, εξωτερικός καθρέπτης, ένα ζαντολάστιχο, μεσαία κολώνα, το μπροστινό δεξί φτερό, βαφές, εργασίες κλπ...κλπ...Όταν το είδα το αυτοκίνητο έπαθα σοκ. Διαλυμένο εντελώς.
Το ίδιο το παιδί μου είπε το σκηνικό που έπαθε, μέσα σε μαγαζί με είδη αυτοκινήτου (αεροτομές, body kit κλπ...) που είχε πάει για να 'ξαναφτιάξει' το Punto.Χάος λέμε...
αυτοι με το GOLF τι καταλαβανε που το διαλυσανε δλδ?
κερδισανε κατι?με το PUNTO τι εγινε?
πες και αν ξερεις και κανενα αλλο σκηνικο να ειμαστε υποψιασμενοι.... -
Ζημιά; 3500euro.
αυτοι με το GOLF τι καταλαβανε που το διαλυσανε δλδ?
κερδισανε κατι?με το PUNTO τι εγινε?
πες και αν ξερεις και κανενα αλλο σκηνικο να ειμαστε υποψιασμενοι....φίλε μου πιστεύεις πραγματικά ότι το σινάφι αυτό έχει το μυαλό να αναρωτηθεί, τι κέρδισε με την πράξη που έκανε? σε αυτούς δεν περνάνε λόγια πολιτισμένα με επιχειρήματα αλλά πιστολιές και σφαλιάρες ώστε το βίωμα να του γίνει μάθημα. Θέλει προσοχή και να αναγνωρίζεις το στυλακι από το τηλέφωνο...
φιλικά πάντα.
Έμποροι μεταχειρισμένων