-
Μιας και γίνεται κουβέντα για μεταφορές χρημάτων, γνωρίζει κάποιος ποιό είναι το ημερήσιο όριο μεταφοράς χρημάτων σε λογαριασμό τρίτου μέσω atm;
-
Επιφυλάσσομαι να αναφέρω αργότερα πασίγνωστη επίσημη εμπορία αυτοκινήτων που κάνει και ανταλλαγές.
Η εν' λόγω εμπορία προτιμά να έχει απούλητο ένα μεταχειρισμένο αντιεμπορικό αυτοκίνητο 9 ετών (επειδή είναι της μάρκας που αντιπροσωπεύει), παρά το δικό μου 207GT με δικαιολογία ότι τα τούρμπο αυτοκίνητα και τα GT ΔΕΝ απευθύνονται σε κανέναν πλέον.
Και τηλεφωνικά απέκλεισαν κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας...
Και μετά οι ειδικοί εδώ μέσα λένε 'πάρτε τούρμπο...να βρείτε την υγειά σας...'
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Επιφυλάσσομαι να αναφέρω αργότερα πασίγνωστη επίσημη εμπορία αυτοκινήτων που κάνει και ανταλλαγές.Η εν' λόγω εμπορία προτιμά να έχει απούλητο ένα μεταχειρισμένο αντιεμπορικό αυτοκίνητο 9 ετών (επειδή είναι της μάρκας που αντιπροσωπεύει), παρά το δικό μου 207GT με δικαιολογία ότι τα τούρμπο αυτοκίνητα και τα GT ΔΕΝ απευθύνονται σε κανέναν πλέον.
Και τηλεφωνικά απέκλεισαν κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας...
Και μετά οι ειδικοί εδώ μέσα λένε 'πάρτε τούρμπο...να βρείτε την υγειά σας...'
Μην δενεις οτι μ@λ@κι@ αμολαει ο καθε μαντρας. Ισα-ισα που το δικο σου αυτοκινητο ειναι απο τα πιο καλα πακετα 'ομορφια-ποιοτητα-δυναμη' αλλα η κατασταση που ζουμε τωρα δεν εχει να κανει με αγοραπωλησιες αυτοκινητων.
-
Εγώ από την άλλη, τόσα και τόσα χρόνια έχω διαπιστώσει ότι το εμπόριο αυτοκινήτων το έχουν πεθάνει οι ίδιοι οι έμποροι. Αυτή η κ@λοφάρα που θεωρεί ότι πουλάει 'ναρκωτικά' σε 'πρεζάκια'.
Και μετά μας φαίνεται παράξενο που 'παντρευόμαστε τα αυτοκίνητά μας'.
Και να θέλαμε να κάνουμε διαφορετικά δεν το επιτρέπουν οι απατεώνες.Ευτυχώς που η Γαλλίδα μου, είναι κούκλα, απροβλημάτιστη και δεν παραπονιέται, οπότε δεν θα έχω τύψεις ότι παντρεύτηκα ένα 'μπάζο' που είναι για πέταμα...
-
Πες μας ποιος ειναι αυτο που σου λεγε αυτες τις μαλακιες...να τον εχουμε υπ οψιν
-
SUZUKI AutoProfit / Συγγρού
Και η αγγελία που ήταν ενεργή μέχρι χτες το βράδυ:
'Suzuki Grand Vitara NAVI-TV, 16V VV '07 EUR 6.990
Καλλιθέα - 25.600 χλμ
Suzuki Grand Vitara NAVI-TV, 16V VVTI 106HP 6/07, 4Χ4/Τζιπ/SUV, 1.600 cc, Βενζίνη, Χειροκίνητο κιβώτιο 25.600 χλμ, 106 bhp, Γκρι μεταλλικό, 3θυρο, ABS, Bluetooth, CD Player, Immobilizer, Navigation, Parctronic, Ατρακάριστο, Βιβλίο service, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί καθρέπτες.'Την αγγελία την διέγραψαν σήμερα.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Πες μας ποιος ειναι αυτο που σου λεγε αυτες τις μαλακιες...να τον εχουμε υπ οψινΤο να μην θέλει ένας έμπορος κάποιο αμάξι που πιθανό να πιστεύει οτι δεν θα πουλήσει?!
Στάλθηκε από το SMO72HD μου
-
Aν δεν πουληθει μικρο γρηγορο συγχρονο ''gti'' λιγων κυβικων με καλο ονομα τι θα πουλησει?
Και μη μου πεις κανα μικρο πετρελαιακι μετακινησης γιατι πιστευω οτι υπαρχουν ακομα εραστες της γρηγορης οδηγησης που δεν μπορουν να διαθεσουν μια περιουσια για κατι αλλο καλυτερο
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πες μας ποιος ειναι αυτο που σου λεγε αυτες τις μαλακιες...να τον εχουμε υπ οψιν
Το να μην θέλει ένας έμπορος κάποιο αμάξι που πιθανό να πιστεύει οτι δεν θα πουλήσει?!
Στάλθηκε από το SMO72HD μου
Συγνώμη αλλά θεωρώ ότι έμπορας που διώχνει πιθανούς πελάτες, πολύ σύντομα θα το κλείσει το μαγαζί.
Άλλωστε όλοι μας εδώ μέσα θυμόμαστε ότι η AUTOPROFIT έφερνε παραεισαγωγή τα SUZUKI από Βέλγιο και τα πήγαινε καλά.
Αλλά στην πορεία στράβωσε η δουλειά και έγινε έμπορας του ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ.
Και επειδή η δουλειά συνέχισε να πηγαίνει χάλια, μετακόμισε και πήγε και σε μικρότερο χώρο.Οπότε, πριν τον διώξεις τηλεφωνικά τον πελάτη, τουλάχιστον φέρτον μέχρι την εμπορία να τον γνωρίσεις και να δεις το αυτοκίνητο που θέλει να ανταλλάξει. Που ξέρεις; Μπορεί και να πάρει και καινούριο.
Θεωρώ ότι δεν θέλει πελάτες και θέλει να το κλείσει το μαγαζί.
Έχω πάει μέχρι στιγμής σε άλλες δύο εμπορίες SUZUKI και τηλεφωνικά μου είπαν ότι μπορώ να ανταλλάξω είτε με καινούριο είτε με μεταχειρισμένο.
Το ίδιο και στην FIAT.
Κανείς δεν μου έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα απαξιώνοντας το αυτοκίνητό μου.Αλλά δεν τρέχει και τίποτα. Εχεστίκαμεν κιόλας.
Δικό τους μαγαζί είναι, αυτοί θα τραβάνε τα μαλλιά τους όταν θα το κλείσουν. -
Ο χρήστης heras έγραψε:
Aν δεν πουληθει μικρο γρηγορο συγχρονο ''gti'' λιγων κυβικων με καλο ονομα τι θα πουλησει?Εσύ εγώ και άλλοι εδώ μέσα το ξέρουμε αυτό και συμφωνούμε.
Έξω όμως είναι αντιεμπορικό.
Με δεδομενο τον πληθυσμό της Αθήνας σίγουρα θα υπάρχει κάποιος που θα το θελήσει ... αλλά που είναι?!@storm ας έχουν μια κακή τακτική στις ανταλλαγές και θα φανεί ποια ή τύχη τους και το μέλλον τους.
Αν τους το χαριζες σε εξέδρα θα το έβαζαν ...
Από εκεί και πέρα δικαίωμα του καθενός να διαχειριστεί την τωρινή κατάσταση όπως νομίζει, θέλει ή μπορεί!Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
SUZUKI AutoProfit / ΣυγγρούΚαι η αγγελία που ήταν ενεργή μέχρι χτες το βράδυ:
'Suzuki Grand Vitara NAVI-TV, 16V VV '07 EUR 6.990
Καλλιθέα - 25.600 χλμ
Suzuki Grand Vitara NAVI-TV, 16V VVTI 106HP 6/07, 4Χ4/Τζιπ/SUV, 1.600 cc, Βενζίνη, Χειροκίνητο κιβώτιο 25.600 χλμ, 106 bhp, Γκρι μεταλλικό, 3θυρο, ABS, Bluetooth, CD Player, Immobilizer, Navigation, Parctronic, Ατρακάριστο, Βιβλίο service, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί καθρέπτες.'Την αγγελία την διέγραψαν σήμερα.
ποσες πιθανοτητες εχει να ειναι τα 25600χλμ πραγματικα σε 8 χρονων αμαξι; τα grand vitara 5θυρα δεν βγαινανε;
-
Δεν ξέρω αν ήταν/είναι αληθινά τα χιλιόμετρα. Δεν πρόλαβα να το διαπιστώσω.
Ξέρω όμως ότι το δικό μου αυτοκίνητο που είναι 7 ετών, το έχω με 13500χιλιόμετρα....
Την έβαλαν ξανά την αγγελία:
-
μονο μια φωτο;
-
Και αυτή μάλλον με το κινητό.
Κάποιος βαριόταν ή κάποιος δεν ήθελε να βάλει περισσότερες και μεγαλύτερες φωτογραφίες.Κάτι μου λέει ότι είναι νοικιαζόμενο με γυρισμένα χιλιόμετρα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και αυτή μάλλον με το κινητό.
Κάποιος βαριόταν ή κάποιος δεν ήθελε να βάλει περισσότερες και μεγαλύτερες φωτογραφίες.Κάτι μου λέει ότι είναι νοικιαζόμενο με γυρισμένα χιλιόμετρα.
ξεφτυλα
-
Storm κρατα το λεω εγω.. οταν φτασει 20 χρονων θα χει 45.000km ,τι ψαχνεσαι ν αλλαξεις μεσα στη κριση οταν καλα καλα δε το χρησιμοποιεις...?
Αποψη μου αλλα μικρα τουρμπακια οποιουδηποτε κατασκευαστη φευγουν πολυ πιο δυσκολα απ οτι φανταζομαστε.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν ξέρω αν ήταν/είναι αληθινά τα χιλιόμετρα. Δεν πρόλαβα να το διαπιστώσω.Ξέρω όμως ότι το δικό μου αυτοκίνητο που είναι 7 ετών, το έχω με 13500χιλιόμετρα....
Mε ούτε 2000χλμ τον χρόνο τι το θες το αμάξι;Εκτός αν φταίει αυτό που έχεις για τα ελάχιστα χλμ που κάνεις.
-
ναι, ειναι πολυ γρηγορο και το φοβαται
-
Δεν ξέρω,ας μας πει αν θέλει.
-
Το έχω πει εδώ: viewtopic.php?f=15&t=58267#p3112497
Απλά το Jimny μπήκε στο συρτάρι και πλέον κοιτάω για το Panda Trekking.
Έμποροι μεταχειρισμένων