-
ξέρετε τι μου κάνει εντύπωση? δεν εχει μπει να γράψει κανένας εμπορος μεταχείρισμενων εστω και αναξιοπιστος... μου κάνει εντύπωση
-
Και τι να πει;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το έχω πει εδώ: viewtopic.php?f=15&t=58267#p3112497Απλά το Jimny μπήκε στο συρτάρι και πλέον κοιτάω για το Panda Trekking.
Εδω απλα εχεις κοινοποιησει την προθεση σου να αλλαξεις αυτοκινητο, εκτος αν εγω καταλαβα κατι λαθος ή δε το διαβασα.. Αλλο οτι θελεις να προβεις σε μια αλλαγη και αλλο οτι υπαρχει λογος τον οποιον λες οτι εξηγεις. Φυσικα ειναι μια δικια σου αποφαση και δε χρειαζεται να δωσεις και λογαριασμο σε κανεναν. Εγω απλα οικονομοτεχνικα λεω οτι δεν αξιζει.
-
Ο χρήστης adensa έγραψε:
Και τι να πει;την αληθεια που λεει στους πελατες οταν πουλαει τον κουκο για αηδονι
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το έχω πει εδώ: viewtopic.php?f=15&t=58267#p3112497
Απλά το Jimny μπήκε στο συρτάρι και πλέον κοιτάω για το Panda Trekking.
Εδω απλα εχεις κοινοποιησει την προθεση σου να αλλαξεις αυτοκινητο, εκτος αν εγω καταλαβα κατι λαθος ή δε το διαβασα.. Αλλο οτι θελεις να προβεις σε μια αλλαγη και αλλο οτι υπαρχει λογος τον οποιον λες οτι εξηγεις. Φυσικα ειναι μια δικια σου αποφαση και δε χρειαζεται να δωσεις και λογαριασμο σε κανεναν. Εγω απλα οικονομοτεχνικα λεω οτι δεν αξιζει.
Αν το δεις αμιγώς οικονομοτεχνικά είναι έτσι όπως τα λες.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το έχω πει εδώ: viewtopic.php?f=15&t=58267#p3112497
Απλά το Jimny μπήκε στο συρτάρι και πλέον κοιτάω για το Panda Trekking.
Αν το δεις αμιγώς οικονομοτεχνικά είναι έτσι όπως τα λες.
το βαρεθηκες. δε σε φτιαχνει οταν το οδηγας. σε καταλαβαινω.
-
Μπορούμε τη κουβέντα να την συνεχίσουμε εδώ, γιατί το κάναμε άνω-κάτω το θέμα;
viewtopic.php?f=15&t=58267&start=30
-
Τωρα με την κατασταση των τραπεζων πως θα πουλανε αυτοκινητα οι μαντραδες ? Με μετρητα μονο ?
-
Οι περισσότεροι δέχονται μεταφορά χρημάτων σε λογαριασμό μέσω web banking.
Το μεγάλο πρόβλημα είναι με τα καινούρια και για παραγγελίες αυτοκινήτων, που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα.
Φαντάζομαι ότι θα έχει βαλτώσει όλη η διαδικασία παραγγελιών. -
Και ποια η διαφορα ? Με την ιδια λογικη αγοραζεις με την χρεωστικη σου αυτοκινητο (εχω δει ατομο να το κανει προσφατα) αλλα και παλι ειναι σαν μετρητα, δεν μπορουν να εχουν ολοι 10.000ε+ σε μετρητα και να εχουν σιγουρα δεν θα θελουν να τα δωσουν ντουκου.
-
Η χρεωστική έχει ημερήσιο όριο χρέωσης.
Πως θα κάνεις εξόφληση;;Την χρεωστική το πολύ/πολύ να την χρησιμοποιήσεις για κάποια προκαταβολή.
Μετρητά δεν θα έχεις σίγουρα ή αν έχεις σε μετρητά για το κόστος μεταβίβασης/τέλη/πινακίδες.
-
Δεν ξερω λεπτομερειες, ξερω πως ενας πιο πανω στην γειτονια αγορασε αμαξι καινουργιο με καρτα γιατι φοβοταν μην του φανε τα λεφτα με οσα εγιναν. Δεν ξερω βεβαια αν ηταν οντως χρεωστικη η πιστωτικη αλλα και στις 2 υπαρχει οριο.
Οπως και να εχει προβλεπω να παγωνει η αγορα του αυτοκινητου για κανα χρονο, εκτος απο εκεινους που εχουν να τα δωσουν ντουκου εστω.
-
Εγώ πάντως όσους 'μαντράδες' και εμπόρους ρώτησα το τελευταίο διάστημα, όλοι μου είπαν ότι με μεταφορά χρημάτων δεν υπάρχει πρόβλημα. Μεταφορά είτε μέσω web banking και πλέον και στα καταστήματα των τραπεζών. Οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Πρόβλημα μεγάλο υπάρχει στις παραγγελίες νέων αυτοκινήτων.
-
Τι εννοεις δεν υπαρχει προβλημα ? Δλδ ο κοσμος παει και αγοραζει αυτοκινητα ΝΤΟΥΚΟΥ εστω μεσω web-banking ? Τι να πω, δεν ξερω ποιος παει και δινει 5-10-15.000ε Ντουκου σε μαντρα στην εποχη μας.
-
Πως αλλιώς θα γίνει;
Αν έχεις βρει αυτοκίνητο και το έχεις περάσει από έλεγχο δίνεις μία μικρή προκαταβολή και κάποια στιγμή θα κάνεις μεταφορά των χρημάτων στο λογαριασμό του εμπόρου.Υπάρχει άλλος τρόπος;
-
Οχι και γιαυτο λεω πως οι μαντραδες και γενικα η αγορα του αυτοκινητου θα πατωσει μεχρι να στρωσει το θεμα με τις τραπεζες.
-
Πριν το πρόβλημα με τις τράπεζες, υπήρχε άλλη διαδικασία;
Πάλι με τον ίδιο τρόπο δεν αγόραζε ο κόσμος αυτοκίνητα;
-
Οχι, πριν πηγαινες στον μαντρα, ελεγες θελω αυτο με οσες δοσεις μπορεις, σου εκανε τα χαρτια, τα εστελνε στην τραπεζα και αν εγκρινοταν το δανειο επαιρνες το αυτοκινητο. Εκτος αν γινεται ακομα αυτο και λεω βλακειες (πραγμα που αμφιβαλλω να γινεται ομως).
-
α! σόρυ! Δεν είχα καταλάβει ότι αναφερόσουν σε δάνειο και δόσεις.
Αυτό είναι μπερδεμένη ιστορία και ούτε τα καταστήματα των τραπεζών δεν ξέρουν τι ισχύει ακριβώς. -
Σκεφτομαι να παρω ενα Tiguan 1.4 για δευτερο αυτοκινητο αλλα οκ δεν εχω 14.000ε μετρητα να τους δωσω (και να τα ειχα δεν θα τα εδινα).
Έμποροι μεταχειρισμένων