-
χθες ''σκότωσα'' ένα opel astra sport 1,4 16v του 99 με γενική επισκευή και 326.000 χλμ στο κοντερ σε έναν μαντρά.
Σήμερα το είδα ''ανεβασμένο'' προς πώληση-χωρίς ακόμα φωτο-με 145.000 χλμ.
ωραίοοοος -
Ο χρήστης axem έγραψε:
χθες ''σκότωσα'' ένα opel astra sport 1,4 16v του 99 με γενική επισκευή και 326.000 χλμ στο κοντερ σε έναν μαντρά.
ωραίοοοοςΟ οποίος είναι?
-
-
Μεγάλος αληταράς....επειδή με ενδιαφέρει να δω και με τι κέρδος δουλέυει, βλέπω το έχει 2.200, αν επιτρέπεται πόσο του το άφησες;Να φανταστώ κάτω από χιλιάρικο;
-
Ο χρήστης axem έγραψε:
ωραίοοοοςΑν δεν βάλει φωτογραφίες δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος ότι είναι το δικό σου (που μάλλον ειναι)..
-
πρόσφατα πήρε ένας φίλος μια 316 απο αυτόν http://mpatascar.car.gr/cars/ στα Σπάτα και μου είπε πολύ καλά λόγια. Και το αυτοκίνητα η αλήθεια είναι οτι δεν ήταν μαϊμουδεμένο.
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
Μεγάλος αληταράς....επειδή με ενδιαφέρει να δω και με τι κέρδος δουλέυει, βλέπω το έχει 2.200, αν επιτρέπεται πόσο του το άφησες;Να φανταστώ κάτω από χιλιάρικο;γιατί σ ενδιαφέρει με τι κέρδος δουλεύει.
χιλιάρικο.
-
εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον
-
Ο χρήστης teris3 έγραψε:
εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον288,91€ μειον τον ΦΠΑ
Ασε τα εγκυκλοπαιδικα και ξανασκεψου την ερωτηση σου. Δεν λειτουργει με ενα πλαφον στις τιμες του κανεις απο αυτους.
Αναλογα το αυτ/το, αναλογα το ποσο το 'σκοτωσε' ο ιδιοκτητης, αναλογα το ποσο καιρο εμεινε στη μαντρα ενω αλλαξαν τα δεδομενα της αγορας κτλ..Παραδειγμα Α:
Σκοτωνω στον μαντρα το Kukuruku 1100cc μοντελο του '05 με 300.000χλμ για 500€. Το πουλαει 1000 (η βαλε εσυ οτι τιμη θες.)Παραδειγμα Β:
Πουλαω στον μαντρα το Tsoutsouproutsou 1600cc μοντελο του '09 με 90.000χλμ με μηχανικη βλαβη. Η ζημια, για 'μενα θα κοστισει 2500€. Ο μαντρας αποφασιζει να το αγορασει εχοντας ακρες για ανταλλακτικα που εν τελει θα κοστισουν ενα 1000αρικο. Το τσιμπαει στα 2000€ ενω ο ιδιωτης δε θα μπορουσε να το δωσει πουθενα αλλου... το φτιαχνει με κανα 1000αρι λοιπον και το πουλαει 'αριστο αγρατζουνιστο ατρακαριστο που το οδηγουσε γιατρο πνευμονολογος με ιατρειο καπου στην Εγνατια οδο ως ενδειξη μη καταπονησης σε σταματα-ξεκινα' στην ΣΟΥΠΕΡ προσφορα των 6000€Βγαζεις ακρη; Ασε τις εγκυκλοπαιδειες ...
-
+1,στα απο πάνω,λόγω ενασχόλησης,έμμεσης
-
Ο χρήστης Morx έγραψε:
εγκυκλοπαιδικό ενδιαφέρον
288,91€ μειον τον ΦΠΑ
Ασε τα εγκυκλοπαιδικα και ξανασκεψου την ερωτηση σου. Δεν λειτουργει με ενα πλαφον στις τιμες του κανεις απο αυτους.
Αναλογα το αυτ/το, αναλογα το ποσο το 'σκοτωσε' ο ιδιοκτητης, αναλογα το ποσο καιρο εμεινε στη μαντρα ενω αλλαξαν τα δεδομενα της αγορας κτλ..Παραδειγμα Α:
Σκοτωνω στον μαντρα το Kukuruku 1100cc μοντελο του '05 με 300.000χλμ για 500€. Το πουλαει 1000 (η βαλε εσυ οτι τιμη θες.)Παραδειγμα Β:
Πουλαω στον μαντρα το Tsoutsouproutsou 1600cc μοντελο του '09 με 90.000χλμ με μηχανικη βλαβη. Η ζημια, για 'μενα θα κοστισει 2500€. Ο μαντρας αποφασιζει να το αγορασει εχοντας ακρες για ανταλλακτικα που εν τελει θα κοστισουν ενα 1000αρικο. Το τσιμπαει στα 2000€ ενω ο ιδιωτης δε θα μπορουσε να το δωσει πουθενα αλλου... το φτιαχνει με κανα 1000αρι λοιπον και το πουλαει 'αριστο αγρατζουνιστο ατρακαριστο που το οδηγουσε γιατρο πνευμονολογος με ιατρειο καπου στην Εγνατια οδο ως ενδειξη μη καταπονησης σε σταματα-ξεκινα' στην ΣΟΥΠΕΡ προσφορα των 6000€Βγαζεις ακρη; Ασε τις εγκυκλοπαιδειες ...
Το πήρε 1000, το πουλάει 2200
Καλύφθηκα, σ'ευχαριστώ -
Ο Αλιβιζατος που πουλαει κυριως diesel σε βριλλησια-Γλυκα νερα.
εχετε ακουσει κατι?εψαξα εδω αλλα δεν εβγαλε κατι η αναζητηση.
ευχαριστω.
-
για τον Αλιβιζατο ξερω οτι ειχε πριν καποια χρονια τουμπαρισμενο mx5 που το πουλαγε ως ατρακαριστο
εχει καποια σπορ μοντελα εκει στην Λ.Πεντελης πολλα χρονια απουλητα -
Για τον Μπίτρο τι γνώμες υπάρχουν?? http://www.bitros.com/
-
Εχουν γραφτει κακες εντυπωσεις εδω για τον Αλιβιζατο αν δε με απατα η μνημη μου..
-
καλησπερα σας!
επειδη προκειται να αγορασω μια σε λευκο χρωμα F30 316i και την καλύτερη τιμή για καινουργια μου κανει ο παρακάτω:
http://afoi-konstantinou.car.gr/cars/
έχει και μεταχειρισμενα, μήπως ξερετε τιποτε για αυτόν; Μου ζητάει 30% προκαταβολή και τα υπολοιπα εξοφληση όταν φτασει τελωνειο και επειτα παραλαμβάνω μετα δυο ημερες. Όλα με καταθεση στον τραπεζικο λογαριασμό του γιατι είναι Χαλκιδα και ειμαι Αθηνα -
Κύριος (Για αυτο που ζητάς τουλάχιστον)
-
και εμενα μου φανηκε καλός, αλλά γιατι τοτε εχασε την αντιπροσωπεια; αν μια στα χίλια δε μπορει να ανταπεξελθει σε τετοιους χαλεπους καιρούς, τι θα κάνω με τα 9000, αφου δεν εχει το φοβο της BMW, μόνο με δικαστήρια θα τρεχω που θα μου στοιχίσουν τα ίδια
ΥΓ τελικα μαθαινω εχει εξουσιοδοτημενο συνεργειο bmw, rover mini και αντιπροσωπεια Skoda, Volvo και αλλες -
Για τον έμπορο Χαιρετάκη Γεώργιο στο Χαιδάρι τι γνώμη έχετε αν έχει εμπειρία κανείς???
http://heretakiscars.car.gr/Sent from my iPhone using Tapatalk
-
τον χαιρετακη τον γνωρίζω μέσω φίλου μου, δεν έχει πολλά αμάξια αλλά είναι εντάξει παιδί και στα αυτοκίνητα του. κάποτε ειδικευοταν πολύ σε rx8 —mx5 είχα πάρει και κάποια ανταλακτικα τότε..
Έμποροι μεταχειρισμένων