-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
στα οχηματα που εχουν ψηφιακους μετρητες,μπορουν να μειωθουν τα χλμ?
Πολυ πιο ευκολα, μεσω OBD.
τελικα δεν γλυτωνουμε πουθενα απο τον ''μαντρισμο''
ελεος..κ νομιζα οτι με ψηφιακους μετρητες,γλυτωσαμε απο αυτο το κακο..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
Πιστευεις και στον Αγιο Βασιλη;
-
Προ 20ετιας ειχαμε πολυ καλη αντιμετωπιση και βγηκε αριστο το αμαξι (peugeot 309 για οσους το θυμουνται) απο τον Παπαϊωαννου ο οποιος τοτε στεγαζοταν στην Ευελπιδων απεναντι απ τα δικαστηρια
Αργοτερα εφυγε απο κει και εχει αλλαξει περιοχες ενω ηταν και για ενα φεγγαρι αντιπροσωπος Mazda. Tωρα απ οτι ξερω εχει παει στην Κηφησια οπου φερνει κατα κυριο λογο ακριβα σπορ αλλα δεν γνωριζω κατι για τα αυτοκινητα του. Δεν ξερω καν αν και ο ιδιος ο Παπαϊωαννου ειναι εν ζωη ή εχει αποσυρθει καθοτι ηταν μεσηλικας το 91 που αγορασαμε εμεις ή εχουν αναλαβει οι διαδοχοι του -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
Διαβασε εδω: viewtopic.php?p=2081626#p2081626
Με 27€ βαζεις-βγαζεις οσα χλμ θες. Τουλαχιστον στο Punto, δεν 'κραταει' στον εγκεφαλο τα πραγματικα χλμ, παρα μονο στο καντραν.
-
Στις mercedes νομιζω κραταει. Τωρα με το λεγομενο 'μαυρο κουτι' και στα αυτοκινητα, ισως να μπορεσουμε ν απαλλαγουμε απο το γυρισμα των χιλιομετρων.. Βεβαια ο ελληναρας μαντρας και μη παλι θα βρει τροπο να πειραζει και το 'μαυρο κουτι'..
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
Προ 20ετιας ειχαμε πολυ καλη αντιμετωπιση και βγηκε αριστο το αμαξι (peugeot 309 για οσους το θυμουνται) απο τον Παπαϊωαννου ο οποιος τοτε στεγαζοταν στην Ευελπιδων απεναντι απ τα δικαστηρια
Αργοτερα εφυγε απο κει και εχει αλλαξει περιοχες ενω ηταν και για ενα φεγγαρι αντιπροσωπος Mazda. Tωρα απ οτι ξερω εχει παει στην Κηφησια οπου φερνει κατα κυριο λογο ακριβα σπορ αλλα δεν γνωριζω κατι για τα αυτοκινητα του. Δεν ξερω καν αν και ο ιδιος ο Παπαϊωαννου ειναι εν ζωη ή εχει αποσυρθει καθοτι ηταν μεσηλικας το 91 που αγορασαμε εμεις ή εχουν αναλαβει οι διαδοχοι τουεχει αναλαβει ο γυιος του ο Γιαννης και κερναει σουβλακια-καλαμακια τους πελατες αν πας αργα το απογευμα η μεσημερι (ωρα φαγητου). Ο πατερας τριγυρναει στο μαγαζι, μια χαρα ειναι, και κανει και πλακα οταν σηκωνει. Χρεπια δεν παιρνει και αν τα παρει τα δινει φτηνα και στο λεει. Εν γενει εχει ακριβα και καλα αμαξακια ομως...εχει ειδικη πελατεια-στυλ κολιοπουλος (γεφυρα βαρυμποπης).
-
Ρε τον Παπαϊωαννου....ειναι ωραιο να μαθαινεις νεα για εναν ανθρωπο που παρ ολο που ειχαμε μονο αυτη την επαγγελματικη συνδιαλλαγη ηταν ''Κ''υριος! Ημουν 12-13 χρονων τοτε και ακομα θυμαμαι τη φυσιογνωμια του, μεχρι να το παραλαβουμε ημασταν καθε μερα εκει μαζι με τον συγχωρεμενο πατερα μου!....Και το αμαξι οπως τα ελεγε και βγηκε καταπληκτικο οσο θυμαμαι. Ελπιζω να μη λαμογιεψε στη συνεχεια και αυτος
Ο Κολιοπουλος αυτη τη στιγμη πρεπει να χει την αφροκρεμα των σουπεκαρς στην Αθηνα
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Διαβασε εδω: viewtopic.php?p=2081626#p2081626
Με 27€ βαζεις-βγαζεις οσα χλμ θες. Τουλαχιστον στο Punto, δεν 'κραταει' στον εγκεφαλο τα πραγματικα χλμ, παρα μονο στο καντραν.
Στο Grande Punto πάντως ο εγκέφαλος 'κρατάει' χιλιόμετρα. Το βάλαμε στο διαγνωστικό και νομίζω το σύστημα ψεκασμού έδειξε συνολικό αριθμό χιλιομέτρων, ο οποίος ήταν λίγο μικρότερος από τα πραγματικά (στο οδόμετρο). Ο μηχανικός στο συνεργείο είπε οτι αυτή η παράμετρος δεν μπορεί να πειραχθεί (τουλάχιστον με το λογισμικό που είχε)
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ναι αλλα δεν απαντας..., ενω εχω γραψει 'ενα καταλογο' + και εγραψα και 2 πραγματακια που καποιος μπορει να τα βρει αρνητικα.Δεν απάντησα βρε συ, όχι γιατί θέλω να το αποφύγω, αλλά γιατί εργάζομαι και δεν έχω χρόνο για μεγάλα post. Ξεκλέβω λίγο χρόνο στα μουλωχτά και ρίχνω ματιές στο φόρουμ...
Λοιπόν εγώ τα αρνητικά που έχω δει με τους ιδιώτες είναι τα εξής:
- Απαιτείται απεριόριστος χρόνος και τρέξιμο σε διάφορες περιοχές για να δεις αυτοκίνητα.
- Οι περισσότεροι ιδιώτες απαιτούν να δεις το αυτοκίνητο ώρες που θέλουν εκείνοι.
Τώρα τελευταία δέχονται και κλήσεις συγκεκριμένες ώρες. - Δύσκολα κάποιος ιδιώτης δίνει για δοκιμή το αυτοκίνητό του και ακόμη ποιο δύσκολα δέχεται έλεγχο από τεχνικό.
- Τα περισσότερα αυτοκίνητα ιδιωτών είναι με ψεγάδια και θέλουν χρήματα. Πολύ δύσκολα ένας ιδιώτης θα δώσει φράγκα για μαζέματα και μετά θα βάλει πωλητήριο.
- Στην Ελλάδα πολλοί ιδιώτες έχουν ως φιλοσοφία: 'Αφού θα το σπρώξω...ας το σκίσω πρώτα...' Έχω ζήσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις ιδιωτών. Ενώ αντίθετα, όσοι τα έσπρωξαν σε εμπόρους το έκαναν υπό το φόβο να το έχουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε οι έμπορες να μην ψάχνουν αφορμές για κόψιμο χρημάτων ή γενικό κόψιμο.
- Τα περισσότερα μεταχειρισμένα ιδιωτών είναι μέσα στην βρώμα και στην λίγδα. Δεν μπαίνουν στο κόπο ούτε για κάποιο τυπικό καθαρισμό της ταπετσαρίας.
- Κανείς ιδιώτης δεν δίνει εγγύηση σε αντίθεση πλέον με πολλούς εμπόρους.
- Επίσης κανείς ιδιώτης δεν προσφέρει κάποιες δωρεάν τεχνικές επισκέψεις για service, σε αντίθεση με πολλούς εμπόρους.
- Δώρα δεν κάνουν οι ιδιώτες (π.χ. κάποια αξεσουάρ), ούτε δέχονται κάποιες 'χάρες' που μπορεί να θέλει ο αγοραστής π.χ. βιολογικό καθαρισμό, καινούρια λάστιχα, κάποια έκπτωση σε ασφάλιστρα, κλπ...κλπ...
- Βασικό. Συνήθως ο ιδιώτης αναζητά μετρητά. Σε αντίθεση με τους εμπόρους που πλέον κάνουν ευκολίες και χωρίς δάνεια σε τράπεζα.
- Σε περίπτωση προβλήματος συνήθως ο ιδιώτης κάνει τον 'Κινέζο'. Έχω πετύχει σε έμπορα όμως που δέχτηκε π.χ. προβληματικό μπροστινό ελαστικό και μου άλλαξε δωρεάν και τα δύο μπροστινά. Αυτό έγινε μετά την αγορά.
- Και τέλος νομίζω ότι η αγορά αυτοκινήτου στις εμπορίες με μεταχειρισμένα προσφέρει πολλά περισσότερα αυτοκίνητα και κάνει ποιο εύκολη τη ζωή κάποιου που αναζητά αυτοκίνητο και δεν διαθέτει άπλετο χρόνο για να τρέχει πέρα-δώθε να βλέπει αυτοκίνητα ιδιωτών.
Νομίζω ότι με κάποιο καλό τεχνικό έλεγχο μπορεί κάποιος σε εμπορίες να βρει πολλά καλά αυτοκίνητα, χωρίς ιδιαίτερη ταλαιπωρία. Το μόνο που χρειάζεται είναι μία πρώτη τηλεφωνική ερώτηση στον έμπορα: 'Δέχεσαι έλεγχο από μηχανικό;'
Αν πει ναι... τότε απλά πας και το βλέπεις όποτε θέλεις εσύ.Με βάση τα παραπάνω δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να ασχολούμαι με ιδιώτες.
Αν είχα άπλετο χρόνο (και χρήμα) ίσως και να το έκανα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Πιστευεις και στον Αγιο Βασιλη;
τι θελεις να πεις?
δεν υπαρχει αγιος βασιλης?
σε λιγο θα μας πεις κ στον vengas δεν αρεσουν τα βυζια! -
πρωτη φορα ακουω ανθρωπο που θα εμπιστευοταν αγορα απο μαντρα περισσοτερο απο εναν ιδιωτη
εγω που αγοραζω απο ιδιωτες δεν εχω αντιμετωπισει θεματα ουτε στις ωρες (βρισκεις μια κοινη και πας) ουτε σε δοκιμη και ακομα περισσοτερο ελεγχο (οποτε το 3 δεν ισχυει καθολου). επισης σχεδον παντα ειναι καθαρα τα αυτοκινητα. συμφωνω ομως οτι θελει πολυ τρεξιμο σε μακρινες περιοχες (αλλα και καποιες μαντρες που εχουν αυτο που θες ενδεχεται να ειναι μακρια)
το μεγαλυτερο συν για μενα ειναι οτι ο ιδιωτης συνηθως ξερει το αμαξι και μπορεις να μαθεις πολλα με μερικες μονο ερωτησεις (ψαρωτικες και μη) ενω μπορεις να του κανεις και καλη εκπτωση με το αναλογο παζαρι -
Μόλις πριν ένα μήνα αγόρασα (ξανά) αυτοκίνητο από εμπορία. Skoda Fabia. Το πήγαμε και σε συνεργείο, το είδαμε, όλα ok. (...χωρίς γυρισμένα χιλιόμετρα... )
Το μόνο πρόβλημα που είχε ήταν τα τάσια του. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης είχε βάλει κάτι άσχημα τάσια γιατί μάλλον τα εργοστασιακά ήταν ακριβά. Ο άνθρωπος ανταλλαγή είχε κάνει με άλλο Skoda.
Μας έβαλαν και ένα ανιχνευτή παρκαρίσματος, ανέλαβαν και όλα τα γραφειοκρατικά, έκαναν και μία καλή έκπτωση. Το καθάρισαν όλο το αυτοκίνητο, το βερνίκωσαν. Το αυτοκίνητο είναι σαν καινούριο. Όλα ok.Αρχικά έκανα και μία προσπάθεια να αναζητήσω ιδιώτη. Στην προσπάθεια έμεινα. Ήταν αδύνατο εντελώς.
Ο κάθε ιδιώτης είναι στην κοσμάρα του εντελώς.Αλλά αυτό φαίνεται πολλές φορές και από τις αγγελίες. Με μία ματιά στις αγγελίες εδώ μέσα, μπορεί κάποιος να βγάλει πολλά χρήσιμα συμπεράσματα. Για να μην μιλήσω για το car.gr.
'Τρελοί, στραβοί, μουρλοί, όλοι στον Άγιο Παντελεήμονα'... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λοιπόν εγώ τα αρνητικά που έχω δει με τους ιδιώτες είναι τα εξής:
- Απαιτείται απεριόριστος χρόνος και τρέξιμο σε διάφορες περιοχές για να δεις αυτοκίνητα.
- Οι περισσότεροι ιδιώτες απαιτούν να δεις το αυτοκίνητο ώρες που θέλουν εκείνοι.
Τώρα τελευταία δέχονται και κλήσεις συγκεκριμένες ώρες. - Δύσκολα κάποιος ιδιώτης δίνει για δοκιμή το αυτοκίνητό του και ακόμη ποιο δύσκολα δέχεται έλεγχο από τεχνικό.
- Τα περισσότερα αυτοκίνητα ιδιωτών είναι με ψεγάδια και θέλουν χρήματα. Πολύ δύσκολα ένας ιδιώτης θα δώσει φράγκα για μαζέματα και μετά θα βάλει πωλητήριο.
- Στην Ελλάδα πολλοί ιδιώτες έχουν ως φιλοσοφία: 'Αφού θα το σπρώξω...ας το σκίσω πρώτα...' Έχω ζήσει πολλές τέτοιες περιπτώσεις ιδιωτών. Ενώ αντίθετα, όσοι τα έσπρωξαν σε εμπόρους το έκαναν υπό το φόβο να το έχουν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση ώστε οι έμπορες να μην ψάχνουν αφορμές για κόψιμο χρημάτων ή γενικό κόψιμο.
- Τα περισσότερα μεταχειρισμένα ιδιωτών είναι μέσα στην βρώμα και στην λίγδα. Δεν μπαίνουν στο κόπο ούτε για κάποιο τυπικό καθαρισμό της ταπετσαρίας.
- Κανείς ιδιώτης δεν δίνει εγγύηση σε αντίθεση πλέον με πολλούς εμπόρους.
- Επίσης κανείς ιδιώτης δεν προσφέρει κάποιες δωρεάν τεχνικές επισκέψεις για service, σε αντίθεση με πολλούς εμπόρους.
- Δώρα δεν κάνουν οι ιδιώτες (π.χ. κάποια αξεσουάρ), ούτε δέχονται κάποιες 'χάρες' που μπορεί να θέλει ο αγοραστής π.χ. βιολογικό καθαρισμό, καινούρια λάστιχα, κάποια έκπτωση σε ασφάλιστρα, κλπ...κλπ...
- Βασικό. Συνήθως ο ιδιώτης αναζητά μετρητά. Σε αντίθεση με τους εμπόρους που πλέον κάνουν ευκολίες και χωρίς δάνεια σε τράπεζα.
- Σε περίπτωση προβλήματος συνήθως ο ιδιώτης κάνει τον 'Κινέζο'. Έχω πετύχει σε έμπορα όμως που δέχτηκε π.χ. προβληματικό μπροστινό ελαστικό και μου άλλαξε δωρεάν και τα δύο μπροστινά. Αυτό έγινε μετά την αγορά.
- Και τέλος νομίζω ότι η αγορά αυτοκινήτου στις εμπορίες με μεταχειρισμένα προσφέρει πολλά περισσότερα αυτοκίνητα και κάνει ποιο εύκολη τη ζωή κάποιου που αναζητά αυτοκίνητο και δεν διαθέτει άπλετο χρόνο για να τρέχει πέρα-δώθε να βλέπει αυτοκίνητα ιδιωτών.
- Ειναι αυτο που εθεσα και οντως αν δουλευεις συγκεκριμενο ωραριο και πρεπει ν αφιερωνεις τα Σκ σου ειναι απολυτα κατανοητο
2.Αυτο εχει να κανει με τη καψα του να το πουλησει και τι ανθρωπος ειναι..Πολλες μαντρες επισης δεχονται συγκεκριμενες ωρες ή το εχουν σε αλλο χωρο εκθεσης, αλλη μαντρα οποτε παλι ραντεβου θες.
3.ΑΚΡΙΒΩΣ το αναποδο.
4.Προτιμω χιλιες φορες να δω το ψεγαδι να μπορεσω αν το παζαρεψω, να κρινω ποσο σοβαρο ειναι, να επιλεξω εγω τον φανοποιο ή τον μηχανικο ΠΑΡΑ να παραμυθιαστω οτι ειναι οκ πιθανα, να μη ξερω και ποιος το φτιαξε ,τι ανταλλακτικα χρησιμοποιησε και να μη μπορω και να μειωσω τη τιμη.
5.Τι λογικη ειναι αυτη? Με την ιδια λογικη και αν ειναι να το δωσεις σε εμπορο το σκιζεις και το δινεις. Πετα τις καρφωτες τη τελευταια εβδομαδα ουτε εσυ ουτε ο εμπορος θα το καταλαβει.
6.Μη το παρεις απλα. Και καλυτερα να το δω ετσι σκατα να καταλαβω και ποσο το προσεχει γενικοτερα αφου ειναι φολα και πρεπει να το αποφυγω...Το πλυμμενο μηχανοστασιο επισης κρυβει ολες τις διαρροες και τα προβληματα!
7.Σ αυτο εχεις ενα δικιο.. το θεμα ειναι να μη κανει τη κοροϊδα αν χτυπα ξυλο χρειαστει..'εσυ το κανες, ετσι ηταν απο τοτε' - τσαμπα service μετα την αγορα? Που? σε συγκεκριμενους μαστορες με οτι ανταλλακτικα θελουν παλι?
9.Μια χαρα παζαρι κανεις και στον ιδιωτη..πολλοι ειναι και δεκτικοτατοι και μετα τα σπρωχνεις τα κερδισμενα σε οτι θελεις της επιλογης σου! Κατι αισθητηρες παρκαρισματος κινεζικοι που βαρανε για πλακα και κατι αξεσουαρ της πλακας να μας λειπουν.
10.Γι αυτο και στον ιδιωτη μπορεις να βρεις τρελες ευκαιριες γιατι καιγονται για μετρητο.. Βλεπω μαλιστα και αγγελιες ιδιωτων πια που δεχονται διακανονισμο αν θελει καποιος αμαξι χωρις να χει λεφτα..Φυσικα δεν ειναι πολλοι.
11.Το ιδιο με το 7. ειναι αυτο
12.Μονο για ανθρωπους που δεν αναζητουν συγκεκριμενο μοντελο.. Και παλι ομως υπαρχουν απειροι ιδιωτες με απειρα διαφορετικα μοντελα.
Δε ξερω ρε παιδια ισως εμεις ημασταν τοσο ατυχοι.. Ψαχνωντας συγκεκριμενο μοντελο καθε φορα.. Ειτε πηγαιναμε και ηταν αλλο απο την περιγραφη ,ειτε δεν επαιρνε μπρος π.χ. ειτε αρνουνταν τον ελεγχο, ή μας διαβεβαιωναν για ατρακαριστο και ολη η μουρη ηταν αλλαγμενη, ειτε δε δεχοταν καν τη συνοδηγηση ποσο μαλλον την οδηγηση,ειτε ειχε 80.000km και τιμονι και πενταλ ηταν λιωμα...Το δε τραγικοτερο απ ολα ειναι οτι τις πολλες φορες δε ξερουν καν τι πουλανε...'εχει και καινουργια αμορτισερ' ,το xantia....
-
Να παρεμβληθώ στην ωραία συζήτηση, για να απαντήσω για ακόμη μια καλή εμπορία μεταχειρσμένων, που θυμήθηκα...
Stock Center Νέας Ερυθραίας και περίπου ανάλογο του Γέρακα , όταν έψαχνα μια 156 και πήγα για ανταλλαγή το Πόλο.
Στην Νέα Ερυθραία το 'ξετίναξαν' στο ψάξιμο, οπότε υποθέτω ότι ανάλογα πράττουν με όλα τα μεταχειρισμέναΣυνεχίστε..... είναι εποικοδομητική η συζήτηση
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
...
Ο καθένας έχεις τις απόψεις του. Εγώ πάντως από ιδιώτη ούτε με σφαίρες. Με τίποτα σου λέω.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
(...)Το δε τραγικοτερο απ ολα ειναι οτι τις πολλες φορες δε ξερουν καν τι πουλανε...'εχει και καινουργια αμορτισερ' ,το xantia....Συμφωνώ στο 100% σε αυτό όσο αναφορά τους εμπόρους.
Μέχρι και aftermarket εξάτμιση να προσπαθεί να μου 'πασάρει' για εργοστασιακή AMG με καταπληκτικό ήχο.
Συν του ότι τα μισά extra δεν τα ήξερε καν. Άντε πούλα το αμάξι μετά...Το μόνο θετικό που έχουν οι μαντράδες είναι ότι μπορείς να ζητήσεις γραπτή εγγύηση μέσω ασφαλιστικής εταιρίας.
Κατά τα άλλα, όπως και υπάρχουν καλοί έμποροι και καλοί ιδιώτες, προφανώς υπάρχουν και κακοί έμποροι και κακοί ιδιώτες. Οπότε ΓΕΝΙΚΑ θέλει πολύ ψάξιμο πριν. (και φυσικά να σου 'γεμίσει' το μάτι ο πωλητής είτε είναι έμπορος είτε ιδιώτης)ΥΓ: σε αντίθεση φυσικά με τον ιδιώτη που ξέρει απ' έξω το αμάξι του (στάνταρ εξοπλισμό + έξτρα που έχει πληρώσει πάνω στο αμάξι)
ΥΓ2: αν και το 'ΥΓ' καλό είναι να τα ξέρεις κι εσύ ως αγοραστής για να μην σε δουλεύει -
Αν υπαρξει και αναλογο τοπικ για το αναποδο,κακες συστασεις δλδ,εκει να δεις τι εχει να γινει.
Δεν γραφω εδω γιατι θα ειμαι -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ: σε αντίθεση φυσικά με τον ιδιώτη που ξέρει απ' έξω το αμάξι του (στάνταρ εξοπλισμό + έξτρα που έχει πληρώσει πάνω στο αμάξι)
Εγώ πάντως σπάνια συναντώ ιδιώτη που να ξέρει επακριβώς, τι αυτοκίνητο έχει αγοράσει. Ειδικά ο γυναικείος πληθυσμός μάλλον αγοράζει, χωρίς τελικά να ξέρει και τι ακριβώς έχει αγοράσει. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι αυτά ισχύουν και στον αντρικό πληθυσμό. Τα βασικά κοιτά η πλειοψηφία και σε αυτά στέκεται.
Φυσικά υπάρχουν και εκείνοι που ξέρουν εντελώς το αυτοκίνητό τους. Συνήθως αυτοί βολτάρουν και στα φόρουμς. Μία μειοψηφία του αγοραστικού κοινού.
-
Ειμαι υπερ του μεταχειρισμενου απο ιδιωτες ή αντιπροσωπειες (οχι μαντρες) γιατι εξοικονομεις πολλα λεφτα.
Για την αγορα μεταχειρισμενου ομως υπαρχουν κατα τη γνωμη μου οι εξης προυποθεσεις:
- Πρεπει να ξερεις τι ψαχνεις.
- Θελει χρόνο και υπομονη να ψαχνεις για να βρεις αυτο ακριβως που θες.
- Θελει 'ακρες' για να βεβαιωθεις οτι ειναι οκ. (Μεσω ασφαλιστικών ή και τροχαιας, εμπιστα συνεργεια, κανα γνωστο σε αντιπροσωπεια κτλ)
- Μετρητα καβατζα.
Πριν περιπου 2 χρονια αγορασα το 107 αυτοματο με φουλ εξοπλισμο (abs, 4 a/b, a/c, r-cd, parktronik κτλ) με 6000χλμ και τιμη 8000 (ολα μεσα) οταν καινουργιο κοστιζε 13000€ με το κλειδι στο χερι.
Περισυ αγορασαμε Ζ4 με 14000€ 'με το κλειδι στο χερι': 2.2 με 60000χλμ, μοντ 2005 σε αριστη κατασταση με πολλα εξτρα (πχ αναρτηση M, xenon, στερεοφωνικο της προκοπης με καμμια 10αρια ηχεια, θερμαινομενα καθισματα κτλ κτλ)
-
Αυτα που εχω δει απο μαντραδες με εχουν κανει να μη θελω να αγορασω ποτε ξανα πια μεταχειρισμενο αυτοκινητο.
Έμποροι μεταχειρισμένων