-
-
Ευχαριστώ για το link αλλά δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει με την ερώτηση. Αν δεν απάντησες σε εμένα οκ. Όποιος μπορεί να βοηθήσει με πληροφορίες για τους συγκεκριμενους εμπόρους?
-
Δεν ξέρω τον συγκεκριμένο μαντρά, αλλά:
ας κάνει την αίτηση και με το που εγκριθεί και υπογράψεις, του δίνεις την προκαταβολή.
Μην δώσεις μετρητό αν δεν έχουν μπει σε τάξη τα πάντα. -
Ο χρήστης nickgr7 έγραψε:
Καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω γιατί η αλήθεια ειναι γνώριζα ότι οι μάντραδες κάνουν λαμ.... αλλα οχι σχεδόν όλοι. Αυτό βγαίνει σαν συμπέρασμα. Λοιπόν και εγώ ψάχνω μεταχειρισμενο και έχω βρει ένα στον αλιβιζατο αλλα αυρον στα Γλυκα νερά οχι στην πεντελης. Έχουν κάποια σχέση αλλα Όχι επαγγελματικη. Το αμάξι δεν είχε book service αλλά σε μια μέρα πήρε τηλ τον Σφακιανάκη και του έστειλε εκτυπωμένο σε 2 σελίδες το ιστορικό. Επίσης το αμάξι είναι απουλητο σίγουρα 7 μήνες. Τι ξέρετε για αυτόν? Να τον εμπιστευτω? Επαναλαμβανω οχι τον αλιβιζατο πεντελη αλλα Γλυκα νερά.το αμαξι ειναι του 09 με 86κ χλμ. Λογικο ακουγεται. Επισης για ενα μικρό υπολοιπομενο ποσο που θα μπει για δάνειο μου ζητάει για να κάνει την αίτηση προκαταβολή. Ειναι λογικό?Επισης για τον αρμυρας cars α
Αργυρουπολή γνώμες?. Παρακαλώ για την πολύτιμη βοήθεια σας.Όλοι όσοι αγοράζουμε ένα αυτοκίνητο δίνουμε προκαταβολή για να το κλείσουμε. Το θέμα είναι πόσα χρήματα σου ζητάει και αν εσύ είσαι αποφασισμένος να το αγοράσεις. Με την ευκαιρία για τι αυτοκίνητο μιλάμε? Εγώ πάντως στο συγκεκριμένο μαντρά δεν ξέρω αν θα πήγαινα να αγοράσω αυτοκίνητο αφού τη μία και μοναδική φορά που πήγα αφού δεν έβρισκα άκρη άρχισε να μου λέει ότι είναι 50 χρόνια έμπορος και κάτι τέτοια κουφά και δεν απάντησε σε πολλές από τις ερωτήσεις που του έκανα, χώρια του ότι δε με άφηνε να κάνω και έλεγχο στο συνεργείο που ήθελα. Πέρα από αυτό το γεγονός ότι το αυτοκίνητο δεν έχει book service μήπως θα πρέπει να σε βάλει σε σκέψεις? π.χ. ενοικιαζόμενο, εταιρικό με γυρισμένα χιλιόμετρα και άλλα πολλά.
-
τα γυρισμενα χιλιομετρα ειναι το λιγοτερο , βιβλια σερβις φτιάχνουνε οι έμποροι
-
Ερώτηση προς Θεσσαλονικείς: Για Νατσόλη και Σκοτίδα υπάρχουν πληροφορίες;
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Για τον αρμυρα αργυρουπολη έχουμε πληροφορίες?
-
Καλησπέρα, για αλιβιζατο στα γλυκα νερα γνωριζουμε κατι? Οχι αυτον στην πεντελης. Παρακαλώ για την πολύτιμη βοηθεια οποιου γνωριζει κάτι.
-
Αδελφια ειναι και δουλευουν με τον ιδιο τροπο.Πολυ παλια παιρναν ερειπια απο τον ΟΔΥΣΥ τα σουλουπωναν και τα μοσχοπουλουσαν.
-
Γνωρίζει κανείς τιποτα για τον γιαννου που ειναι κορυδαλλο στην γρηγ. λαμπρακη και μπητρο κερατσινι γρηγ. λαμπρακη? Γενικα γνωμες και για τους γύρω εκει. Στον γιαννου ηθελα ενα αμαξι να το παω για ελεγχο και μου ειπε μονο κοντα γιατί δεν εχει πινακιδες. μονο οσοι καμουν εισαγωγες τις εχουν. Ισχύει κάτι τέτοιο? παρακαλω για την βοήθεια σας
-
Πρόσφατα πήγα να αγοράσω αυτοκίνητο απο τον αλιβιζατο..σίγουρα αναρωτήθηκα πως γίνεται να πουλάει diesel αυτοκίνητο με λιγα χλμ μοντελο του 11 στα 14.000 ευρώ ενω καινούργιο έχει στα 23.000€...2φορες που τον επισκεφθηκα βιβλιο δεν μου παρουσιασε...κ όταν πήγα το αυτοκίνητο για έλεγχο το έφερε εκεί παλι χωρίς το βιβλιο με αιτιολογία οτι το ξέχασε και να το στείλει με φαξ...φυσικά αποχώρησα κ ουτε καν προχώρησα στην αγορά..
-
Ο χρήστης nickgr7 έγραψε:
Το αμάξι δεν είχε book service αλλά σε μια μέρα πήρε τηλ τον Σφακιανάκη και του έστειλε εκτυπωμένο σε 2 σελίδες το ιστορικό. Επίσης το αμάξι είναι απουλητο σίγουρα 7 μήνες.Είσαι σίγουρος ότι μιλούσε με τον Σφακιανακη και όχι με τον κουνιάδο του??? Μην μου πεις ότι είδες στο φαξ τη φίρμα του Σφακιανάκη, αν θες εγώ θα σου βάλω το χαρτί της NASA.
Γενικά νομίζω ότι ο μόνος τρόπος να επαληθεύσεις το ιστορικό, είναι να πας με φωτοαντίγραφα του βιβλίου στην αντιπροσωπεία και να τους βάλεις να ψάξουν και να επιβεβαιώσουν. Και πάλι δεν μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι δεν είχε άλλες ζημιές. Δηλαδή μπορεί να έκαψε και 10 φορές τον αισθητήρα λ, αν τον έχει αλλάξει κάποιος στο συνεργείο του μπάρμπα του, σιγά να μην το έχει γράψει στο βιβλίο του σερβις
-
Ο χρήστης karembe78 έγραψε:
Πρόσφατα πήγα να αγοράσω αυτοκίνητο απο τον αλιβιζατο..σίγουρα αναρωτήθηκα πως γίνεται να πουλάει diesel αυτοκίνητο με λιγα χλμ μοντελο του 11 στα 14.000 ευρώ ενω καινούργιο έχει στα 23.000€...2φορες που τον επισκεφθηκα βιβλιο δεν μου παρουσιασε...κ όταν πήγα το αυτοκίνητο για έλεγχο το έφερε εκεί παλι χωρίς το βιβλιο με αιτιολογία οτι το ξέχασε και να το στείλει με φαξ...φυσικά αποχώρησα κ ουτε καν προχώρησα στην αγορά..τουλαχιστον δεχτηκε ελεγχο
-
ρε παιδια εδω τα πας σε συνεργείο και λαδωνουνε τους μαστορους να πούνε τα καλυτερα...
αυτο εχει γινει και σε εξουσιοδοτημένο φυσικα...
ειναα πολύ μπροστα...
-
Φανταζομαι δεν τους λες απο πριν σε ποιο συνεργειο θα παμε αλλα καθ οδον εκεινη την ωρα. Εγω επιπλεον θα του ζηταγα ευγενικα να μεινει μακρια απ τον ελεγχο
Τωρα αν πας σε δικο σου μαστορα πιστευω ειναι δυσκολο να παει να τον πιασει για να τον λαδωσει -
Χαίρεται και καλή χρονιά σε όλους !
Κάποια εμπειρία κι άποψη για τον κ. ΛΟΥΝΤΖΗ στον ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ?
Ευχαριστώ! -
Ο χρήστης karembe78 έγραψε:
Πρόσφατα πήγα να αγοράσω αυτοκίνητο απο τον αλιβιζατο..σίγουρα αναρωτήθηκα πως γίνεται να πουλάει diesel αυτοκίνητο με λιγα χλμ μοντελο του 11 στα 14.000 ευρώ ενω καινούργιο έχει στα 23.000€...2φορες που τον επισκεφθηκα βιβλιο δεν μου παρουσιασε...κ όταν πήγα το αυτοκίνητο για έλεγχο το έφερε εκεί παλι χωρίς το βιβλιο με αιτιολογία οτι το ξέχασε και να το στείλει με φαξ...φυσικά αποχώρησα κ ουτε καν προχώρησα στην αγορά..Έστω και καθυστερημένα να συνεισφέρω και 'γω στη συζήτηση:
** ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΙΒΙΖΑΤΟ (Λ. Πεντέλης) - ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ !**Το γράφω με πλήρη συναίσθηση των συνεπειών και είμαι στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει στοιχεία! Συγγενικό μου πρόσωπο αγόρασε από αυτόν μεταχειρισμένο Peugeot της ελληνικής αντιπροσωπείας (όχι εισαγωγής) με 41.000 Km στο κοντέρ. Μετά από σχετικό ψάξιμο, η τότε επίσημη αντιπροσωπεία Lion Hellas μας απάντησε εγγράφως ότι με βάσει τα στοιχεία των σέρβις που είχε, το αυτοκίνητο είχε 103.000 Km!
Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε πως προφανώς ένας έμπορος που δεν κολώνει να αλλάξει τα Κm σε αυτοκίνητο ελληνικό (που μπορούν πολύ εύκολα να ελεγχθούν) θα έχει σίγουρα πειράξει τα Km στα εισαγόμενα diesel που πουλάει και πολύ δύσκολα κάποιος μπορεί να ελέγξει... Γιατί να αγοράσει π.χ. από τη Γερμανία ένα diesel με 50.000 Km, όταν μπορεί να πάρει το αντίστοιχο με 150.000 Km 4-5 χιλιάρικα φθηνότερο και να του φέρει το κοντέρ στα 50.000;
Business αλά ελληνικά...
-
Δεν υπάρχει ποινική ευθύνη για εξαπάτηση ;
-
Φυσικά κι υπάρχει και ποινική και αστική ευθύνη. Το αδίκημα είναι η απάτη και τιμωρείται ποινικά , αλλά έχεις και δικαίωμα να ζητήσεις και χρήματα για την ηθική βλάβη που έχεις υποστεί, για την διαφορά στην τιμή που πλήρωσες με αυτό που θα έπρεπε να πληρώσεις κλπ.
Το θέμα είναι να τους βρεις.
Πάντως εγώ αγόρασα ένα ελληνικό AUDI Α4 από τον Αλιβιζάτο πριν 2μισι χρόνια, το τσέκαρα σε άσχετη- όχι κοντινή - αντιπροσωπία AUDI στην Αθήνα και μου είπαν όλα καλώς. Τώρα μου βάζετε λίγο ψύλλους στα αυτιά. Θα το δω με την εδώ αντιπροσωπία επαρχία και θα επανέλθω... -
Ο χρήστης Happy έγραψε:
Δεν υπάρχει ποινική ευθύνη για εξαπάτηση ;Πρέπει να αποδείξεις πως το αγόρασες με 40.000χλμ. Ειδάλλως μπορεί ο έμπορος να σε κατηγορήσει πως εσύ κατέβασες τα χιλιόμετρα. Οπότε πριν την αγορά ΑΝ δεχθεί του λες να κάνει μια υπεύθυνη δήλωση πως το αμάξι έχει 40.000χλμ. Σιγά μην το κάνει.
Έμποροι μεταχειρισμένων