-
Ο χρήστης fitriolis έγραψε:
Στη spotawheel βλέπω πολύ φουσκωμένες τιμές που μάλλον οφείλονται στο ότι δεν ανήκουν σε αυτούς τα αυτοκίνητα αλλά βάζει ο κάθε ιδιώτης μια τιμή και με την έξτρα προμήθεια που βάζουν αυτοί για πάρτη τους ανεβαίνει η τιμή.Επειδή είχα δώσει το αυτοκίνητο σε αυτούς, η διαδικασία είναι η εξής:
-
Έρχονται βλέπουν το αυτοκίνητο και εφόσον είναι εντός των προδιαγραφών τους, σου λένε την τιμή που πιστεύουν αυτοί ότι μπορεί να πουληθεί.
-
Η τιμή που δίνουν στον ιδιώτη, σηκώνει λίγο παζάρι προς τα πάνω, αλλά όχι πολύ. Προφανώς γιατί θέλουν να πουληθεί σχετικά σύντομα.
-
Η προμήθειά τους (αμοιβή τους) είναι στάνταρ €950 (άρα από την τιμή που λένε, μείον τα €950 είναι η τιμή που το δίνει ο ιδιώτης σε αυτούς).
ΥΓ: Δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι από το 2017 που έκανα εγώ αυτή τη διαδικασία.
-
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Στη spotawheel βλέπω πολύ φουσκωμένες τιμές που μάλλον οφείλονται στο ότι δεν ανήκουν σε αυτούς τα αυτοκίνητα αλλά βάζει ο κάθε ιδιώτης μια τιμή και με την έξτρα προμήθεια που βάζουν αυτοί για πάρτη τους ανεβαίνει η τιμή.
Επειδή είχα δώσει το αυτοκίνητο σε αυτούς, η διαδικασία είναι η εξής:
-
Έρχονται βλέπουν το αυτοκίνητο και εφόσον είναι εντός των προδιαγραφών τους, σου λένε την τιμή που πιστεύουν αυτοί ότι μπορεί να πουληθεί.
-
Η τιμή που δίνουν στον ιδιώτη, σηκώνει λίγο παζάρι προς τα πάνω, αλλά όχι πολύ. Προφανώς γιατί θέλουν να πουληθεί σχετικά σύντομα.
-
Η προμήθειά τους (αμοιβή τους) είναι στάνταρ €950 (άρα από την τιμή που λένε, μείον τα €950 είναι η τιμή που το δίνει ο ιδιώτης σε αυτούς).
ΥΓ: Δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει κάτι από το 2017 που έκανα εγώ αυτή τη διαδικασία.
αν δεν πουληθεί στο συμφωνημένο διάστημα το βγάζουν και το ξαναβαζουν με μειωμένη τιμή αλλά η προμήθεια ίδια νομίζω
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ δε θα αγόραζα από αυτόν ούτε εφημερίδα. Λόγω ορθογραφίας!
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ δε θα αγόραζα από αυτόν ούτε εφημερίδα. Λόγω ορθογραφίας!σπωρτ νταιη
-
Ο χρήστης alexandros.K έγραψε:
Βενζινη ή ντιζελ?Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση αλλά επειδή δε θα κάνω πολλά χιλιόμετρα, καλύτερα βενζίνη.
γιατι να πας σε spotaweel και να μην πας σε αγορά μέσω ελέγχου σε επίσημη αντιπροσωπεία όπως έκανε ο φίλος πιο πάνω! Τι παραπάνω ξέρουν και κάνουν αυτοί δηλαδή και βάζουν καπέλο κάποιες χιλιάδες ευρώ??
Η spotawheel σου δίνει 5 χρόνια εγγύηση με την προϋπόθεση να το πηγαίνεις σε επίσημη αντιπροσωπεία. Αλλιώς σου δίνουν εξάμηνη.
-
Απ'ότι έχω καταλάβει τα περισσότερα εισαγωγής δεν είναι τόσο κακά από θέμα συντήρησης αλλά έχουν σχεδόν όλα πάρα πολλά χιλιόμετρα. Ρε παιδιά επειδή ψάχνομαι για μεταχειρισμένο και είναι το πρώτο αμάξι μου, από την εμπειρία σας, κοντά στα 70χιλιάδες χιλιόμετρα πιστεύετε ότι αξίζει η αγορά ενός corsa ή ενός fiesta; Προφανώς αναφέρομαι σε καλοσυντηρημένο αμάξι. Στη spotawheel βλέπω πολύ φουσκωμένες τιμές που μάλλον οφείλονται στο ότι δεν ανήκουν σε αυτούς τα αυτοκίνητα αλλά βάζει ο κάθε ιδιώτης μια τιμή και με την έξτρα προμήθεια που βάζουν αυτοί για πάρτη τους ανεβαίνει η τιμή.Ναι, αξιζει, σε συναρτηση με την τιμη που θα το παρεις , εννοειται
Για μενα μην κοιτας απο μαντρες, μονο απο ιδιωτη ή καμια αντιπροσωπεια -
Η spotawheel σου δίνει 5 χρόνια εγγύηση με την προϋπόθεση να το πηγαίνεις σε επίσημη αντιπροσωπεία. Αλλιώς σου δίνουν εξάμηνη.Έως 5 χρόνια.
'Η μέγιστη χρονική ισχύς της εγγύησης είναι 5 χρόνια. Την ελάχιστη χρονική ισχύ την καθορίζει η χρονική περίοδος των 10 ετών μετά την πρώτη ταξινόμηση του οχήματος με τον κανόνα:”Η διάρκεια της εγγύησης και η ηλικία του αυτοκινήτου δεν πρέπει να υπερβαίνουν τα 10 έτη”.
-
όποιος μπορεί σε μου στείλει σε πμ ποιος είναι ο έμπορος των βορείων προαστίων να έχω το νου μου μην την πατήσω!!!!
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
-
Ο χρήστης hightmare έγραψε:
όποιος μπορεί σε μου στείλει σε πμ ποιος είναι ο έμπορος των βορείων προαστίων να έχω το νου μου μην την πατήσω!!!!Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Έχεις pm
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
όποιος μπορεί σε μου στείλει σε πμ ποιος είναι ο έμπορος των βορείων προαστίων να έχω το νου μου μην την πατήσω!!!!
Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk
Έχεις pm
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
κατάντια μιάς χώρας - δικαιοσύνης στο 2018 ...
να μήν τολμάς να γράψεις δημόσια το ονομα του αρχιαπατεώνα που εχει δαγκώσει πολύ κόσμο ...
σε γνωστό μου ατομο κάποιος εμπορας...πήγε να τού φάει 3.000 euro απο ανταλλαγή του αμαξιού του ,3-4 φορές τηλ. από κοντά από μακρυά τίποτα το κορόιδο ο εμπορας δεν εχω κ δεν εχω τού ελεγε...τού εδωσε 10 ημέρες διορία μετά πήγε απο εκεί στο μαγαζί ,τον περιλούζει με ενα μπουκάλι 1.5 λιτρο με βενζίνη για πότε βρήκε τα 3 χιλιάρικα .... -
Δυστυχώς μέχρι να καταδικαστεί, θεωρείται αθώος και οποιαδήποτε κατηγορία μπορεί να θεωρηθεί συκοφαντική δυσφήμιση.
Όταν καταδικαστεί, θα αναφερθεί δημόσια το όνομά του.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Δυστυχώς μέχρι να καταδικαστεί, θεωρείται αθώος και οποιαδήποτε κατηγορία μπορεί να θεωρηθεί συκοφαντική δυσφήμιση.
Όταν καταδικαστεί, θα αναφερθεί δημόσια το όνομά του.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
ναι φίλε μου ....μετα από 10-15 χρόνια λόγω αναβολών κλπ αν δεν παραγραφεί το αδίκημα εν τω μεταξύ...με κάποιο βούλευμα ...στην ελλάδα ζούμε κ τα ξέρουμε....
και βέβαια συνεχίζει να δαγκώνει κόσμο ... -
Εγώ πάντως αν έπεφτα θύμα απάτης θα δημοσιοποιούσα τα πάντα!! Ασχέτως τη δικαστική έκβαση!
-
+1
-
Ο χρήστης costasda έγραψε:
Εγώ πάντως αν έπεφτα θύμα απάτης θα δημοσιοποιούσα τα πάντα!! Ασχέτως τη δικαστική έκβαση!Sent from my iPhone using Tapatalk
Και εγώ, αλλά από τη στιγμή που δεν έπεσα θύμα εγώ, δεν μπορώ να δημοσιοποιήσω όνομα.
Θα βγει ο κάθε απατεώνας από πάνω μετά.Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Έχει κανένας εμπειρία από spotawheel; Τους έχω πάρει τηλέφωνο για τρία αυτοκίνητα και είχαν πουληθεί ή ήταν κρατημένα. Και ο τύπος στο τηλέφωνο μου έλεγε ότι άνθρωποι από επαρχία στέλνουν προκαταβολές και τα κρατάνε τα αυτοκίνητα και εν τέλει τα αγοράζουν χωρίς καν να τα έχουν δει! Εμπιστεύονται λέει το ότι αν μέσα σε 7 μέρες από την αγορά και με προϋπόθεση ότι δεν έχεις κάνει πάνω από 300 χιλιόμετρα, δεν είναι το αμάξι όπως σου είπαν, σου επιστρέφουν πίσω όλο το ποσό. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν έτσι λεφτά σε εταιρείες που δε γνωρίζουν για να πάρουν αμάξι που έχουν δει μόνο σε φωτογραφίες.
-
Έχει κανένας εμπειρία από spotawheel; Τους έχω πάρει τηλέφωνο για τρία αυτοκίνητα και είχαν πουληθεί ή ήταν κρατημένα. Και ο τύπος στο τηλέφωνο μου έλεγε ότι άνθρωποι από επαρχία στέλνουν προκαταβολές και τα κρατάνε τα αυτοκίνητα και εν τέλει τα αγοράζουν χωρίς καν να τα έχουν δει! Εμπιστεύονται λέει το ότι αν μέσα σε 7 μέρες από την αγορά και με προϋπόθεση ότι δεν έχεις κάνει πάνω από 300 χιλιόμετρα, δεν είναι το αμάξι όπως σου είπαν, σου επιστρέφουν πίσω όλο το ποσό. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι υπάρχουν άνθρωποι που δίνουν έτσι λεφτά σε εταιρείες που δε γνωρίζουν για να πάρουν αμάξι που έχουν δει μόνο σε φωτογραφίες.μονο για εκτίμηση έχουμε πάει για να πουληθεί το αμάξι πιο εύκολα! Όσο απίστευτο και να σου φαίνεται φεύγει πολύ πιο εύκολα και με πολύ λίγα παζάρια !!
-
Με εκτίμηση εννοείς έλεγχο από τη δικιά τους, τη spotmechanic; Αν εννοείς αυτό, λογικό μου φαίνεται να πωλείται πιο εύκολα μετά το αμάξι. Αλλά αυτό με τους διάφορους που παίρνουν τηλέφωνο και κρατάνε αυτοκίνητα που δεν έχουν δει από κοντά και δίνουν και προκαταβολές, δε μου φαίνεται καθόλου λογικό.
-
Με εκτίμηση εννοείς έλεγχο από τη δικιά τους, τη spotmechanic; Αν εννοείς αυτό, λογικό μου φαίνεται να πωλείται πιο εύκολα μετά το αμάξι. Αλλά αυτό με τους διάφορους που παίρνουν τηλέφωνο και κρατάνε αυτοκίνητα που δεν έχουν δει από κοντά και δίνουν και προκαταβολές, δε μου φαίνεται καθόλου λογικό.λογικα υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη !
-
Τυφλή εμπιστοσύνη στην Ελλάδα του 2018; Πρέπει να είναι κάποιος πολύ αφελής ή ευκολόπιστος.
Έμποροι μεταχειρισμένων