-
Ο χρήστης Andreas-Qashqai έγραψε:
Για ποιόν έμπορο μιλάς και σε ποιόν τα χώνεις??Έλα μου ντε;
-
Διεγράφησαν ύβρεις.
1ο Warn!
[Admin] -
Εγω τα ψάχνω χρόνια τωρα ´ ο Αλιβιζατος ειναι η πιο σοβαρή εταιρία παιδιά ´ οι αγγελίες του καταρχήν ειναι πραγματικές ´ ενώ της Μαρίν τα 2/3 ειναι ψέματα ´ και ο μόνος που δέχεστε να πας το αυτοκίνητο για έλεγχο στην Μαμα εταιρεία ´ η επιχείρηση του ειναι χρόνια ´ ζουν 50 οικογένειες ´ άμα κυνηγήσουμε τους επαγγελματίες αυτούς σε λιγο θα είμαστε ολοι υπάλληλοι με 400 ευρω το μήνα σε κανέναν μεγάλο αντιπρόσωπο η ξένο επενδυτή ´ ξυπνήστε γιατι χανόμαστε
**Δεν υπεισερχόμαστε στην ουσία των λεγομένων σας. Απλά, καλό είναι να γνωρίζετε ότι αυτά που γράφετε μπορούν να θεωρηθούν ως δυσφήμηση από την θιγόμενη εταιρεία αν δεν έχετε και τα αντίστοιχα στοιχεία και θα μπορούσε να στραφεί εναντίον σας. Εμείς φυσικά κάνουμε ό,τι μπορούμε για να αποτρέψουμε τέτοιες καταστάσεις. [Admin] **
-
Μπράβο φίλε μου, μπράβο! Άξιος !
Βάλε λιγο πλάτη με την ευκαιρία να παει το παλικάρι που ήθελε το βολβό σε δικό του συνεργείο χωρις να δίνει 200αρια, τι να φοβηθεί αλλωστε ο μεγιστος;
Αλήθεια ομως ο Μαρινάτος δεν ειναι ελληνική επιχείρηση να την τιμάμε και ειναι μονο ο Αλιβιζάτος ; ρε μπας και ο ενας ειναι απο Αργοστόλι και ο άλλος απο Ληξούρι και δεν μιλιούνται μεταξύ τους;
Έλληνες ειμαστε όλοι ρε αδέλφια !!! Ειρήνη υμιν ! -
Θα έλεγα ότι είναι τρολ
αν δεν ήταν καρμπόν ο τρόπος γραφής κι η ανορθογραφία στις αγγελίες
μαζί και το υφάκι που έχει περιγραφεί από επισκέπτες του.
Ή μήπως είναι τόσο τρολ που έχει πάρει σοβαρά το έργο;Εγώ μια πχιότητα την έπαθα...
-
Ο χρήστης AUTONEWS έγραψε:
Εγω τα ψάχνω χρόνια τωρα ´ ο Αλιβιζατος ειναι η πιο σοβαρή εταιρία παιδιά ´ οι αγγελίες του καταρχήν ειναι πραγματικέςΚαι τα χλμ πραγματικά ειναι;
-
Καντε ολοι αναφορα των δημοσιευσεων
-
Και σωστα ειναι και όλα τα service εχει ´ αφού πας για έλεγχο τι δε κατάλαβες ´ ρωτά το τρόλ. ....
-
Θα σου πω την αλήθεια όμως...
δε γίνεται ένα ποστ να είναι ανορθόγραφο
και άλλο όχι.Πόσα άτομα γράφουν επιτέλους;
-
Εχεις προσωπική εμπειρία ´ edit [mod] ´ μαλλον για τηλεβοας μου κανεις´ ας ειναι καλα η ορθογραφια στον υπολογιστή σου ´ αλλιώς αφού χάνεις την ουσία της συζήτησης ποσο μαλλον και την ορθογραφία σου
-
μαλακόσιεςΕτυμολογία περικαλώ...
Agapo ale-tits-άτο...
-
Εχεις προσωπική εμπειρία ´ edit [mod] ´ μαλλον για τηλεβοας μου κανεις´ ας ειναι καλα η ορθογραφια στον υπολογιστή σου ´ αλλιώς αφού χάνεις την ουσία της συζήτησης ποσο μαλλον και την ορθογραφία σουΚαλά το πας ξανά με το υφακι.
-
Περί αυτοκίνησης περικαλω
-
Ωραίος ο gatoz
-
Ρε μλκ μισθο σου κοβει?
-
Παίζει να είναι ο ίδιος ο Αλιβιζάτος [emoji41] [emoji41]
-
Edit για ακόμα μια φορά. Σβήστηκαν μηνύματα εκατέρωθεν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μερικοί όμως δεν φαίνεται να καταλαβαίνουν με το καλό, οπότε ήλθε η ώρα των ποινών δυστυχώς. [Admin]
-
Ο Αλιβιζατος δεν ειναι πια στις επιλογες μου και εγω συνεχιζω να ψαχνω αυτοκινητο.
Για τον Παπαντωνιου στη Συγγρου εχει κανεις αποψη? -
Είχα βρει ένα tiguan τον Νοέμβριο εκεί που με ενδιέφερε. Δεν είχε πρόβλημα να φέρω spot mechanic, αλλά τελικά δεν έκατσε το deal γιατί δεν έπαιρνε γραμμάτια που ήθελα. Αγόρασε όμως το δικό μου στην τιμή που το έδινα (λίγο παραπάνω από ότι το έπαιρναν στην spotawheel). Και τα χρήματα στο λογαριασμό μου επιτόπου. Γενικά μου φάνηκε πολύ εντάξει. Αργότερα έμαθα από γνωστό που ασχολείται ότι είναι πολύ καλός και δεν έχει ακούσει κάτι. Άρα άλλο ένα + από εμένα. Φέρνει επίσης από Γερμανία αμάξια που χτυπά online σε αγγελίες.
-
Εγω μιλησα στο τηλεφωνο μαζι του και μου φανηκε ενταξει.
Δεν εχει προβλημα να παει για ελεγχο το αυτοκινητο σε συνεργειο της επιλογης μου και ηταν ευγενικος .
Αν εχει και καποιος αλλος φιλος αποψη για τον Παπαντωνιου θα εκτιμουσα τη γνωμη του.
Έμποροι μεταχειρισμένων