-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Και κάπου εδώ αυτά που έλεγα για συγκεκριμένους παίκτες και προπονητή, δυστυχώς, επιβεβαιώνονται.
Καλά μια ήττα δίχως αντίκρυσμα είναι. Μπορεί να βγει και σε καλό. Χίλιες φορές σφαλιάρα στην Α1 (που πιθανότατα πάτε για 2η θέση χάσετε-κερδίσετε), παρά στην Ευρολίγκα.
Ούτε οι παίκτες θα γίνουν καλύτεροι ούτε ο προπονητής.
Ξεφτύλα χωρίς αντίκρυσμα.
-
Βέβαια και είναι ξεφτίλα η ήττα από τον Ίκαρο. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες...απλά αν ήμουν γαύρος δεν θα πανηγύριζα για το σίγουρο πρωτάθλημα! Το πρωτάθλημα θα κριθεί στα play offs! Μέχρι τότε κανείς δεν ξέρει σε τι φάση θα είναι οι ομάδες μας!
Προφανώς και ως τώρα δείχνετε καλύτεροι όμως ήδη χάσατε τον ντόρσευ και κανείς δεν ξέρει τι θα δούμε τότε!
Η καζούρα πάντως για την ήττα μας αξίζει... -
Μηπως τελικα εχουμε πρωταθλημα μιας ομαδας και οχι δυο;
Μηπως μπορει καποια ομαδα με λιγη σταθεροτητα να αμφισβητησει την δευτερη θεση απο τον ΠΑΟ; -
εμενα δεν μου αρεσε πολυ η ομαδα αλλα το σημαντικο ειναι οτι κερδισε .Βγηκαν βεβαια αρκετα σουτ απο split out και ειδαμε κ καποια pnr με τον μαυροειδη αλλα θελουμε δουλεια ακομα . αυτος ο αντιτς ρε παιδια ντροπη του μπασκετ ειναι 2.10 κ σουταρει 3 ποντα ακαταπαυστα δεν τον αντεχω . Παντως ηταν καλη νικη για πολλους λογους...
-
Μας εβαλαν τα γυαλια οι Ιταλοι φιλαθλοι,ουνα φατσα- ντούο ράτσα;
Εχει γινει και στο ΣΕΦ κατι αντιστοιχο (επι Γκερσον θυμαμαι) αλλα πολυ πιο lighthttp://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =129205874
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Μας εβαλαν τα γυαλια οι Ιταλοι φιλαθλοι,ουνα φατσα- ντούο ράτσα;
Εχει γινει και στο ΣΕΦ κατι αντιστοιχο (επι Γκερσον θυμαμαι) αλλα πολυ πιο lighthttp://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... =129205874
Το παρατήρησα κι εγώ.
Επίσης να πω οτι (δεδομένου οτι βαριέμαι απίστευτα να βλέπω μπάσκετ δίχως σχολιασμό) είδα το παιχνίδι με ιταλικό σχολιασμό. εξαιρετικά αντικειμενικός (από όσα μπορούσα να πιάσω) και η χροιά του σχολιαστή ήταν πολύ 'ζυγισμένη'. Όταν ο Ολυμπιακός καθάρισε το ματς με κάμποσα τρίποντα, ο σχολιαστής περιέγραφε λες και δεν έπαιζε ιταλική ομάδα.
Σα το Χατζηλαγό πέρσι στα πλέι-οφ δηλαδή ένα πράγμα
-
δεν βλεπω να βγαζει Χριστούγεννα ο Πεδουλάκης,,
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
δεν βλεπω να βγαζει Χριστούγεννα ο Πεδουλάκης,,Κάτσε να βγάλει το ΣΚ πρώτα
-
Πρέπει να λήξει αμέσως η απεργία των δημοσιογράφων! Γι αυτό χάνει ο βάζελος!
Παίζει με 2 παίκτες λιγότερους!
-
Κακη εποχη να εισαι βαζελος αλλα και γαυρος μπορω να πω,τι αξια εχει η νικη επι ενος πτωματος;
-
Τρώει τρελο ξύλο ο Αρης από τον Πανιώνιο εντός!
26-32 ήταν πριν λίγο. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
26-32 ήταν πριν λίγο.54-78 τώρα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
26-32 ήταν πριν λίγο.26 - 52 ήταν
αν ήταν 26 - 32 θα ήταν ντέρμπυ ... -
Nταξ, οι δαίμονας του τυπογραφιου.
-
Mike D'Antoni οι LAL. Για να δουμε επιθετικογενής κόουτς θα παίξουν ανοιχτό μπασκετ οι Λέικερς, αλλά ο Νας είναι 39.
-
Δύο φορές νικητής του διαγωνισμού τριπόντων στο All Star Game του NBA, o νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέισον Καπόνο
Καλη φαση που ερχεται ενας τετοιος παιχτης -
Χθες το παράτησε λίγο το ματσάκι η Ρεάλ ή είναι ιδέα μου? Η αδερφη που ηλεκτρίζεται σε κάθε επαφή, aka Rudy, γιατί δεν έπαιξε σε όλο το 2ο ημίχρονο?
-
Κουφος σβηνει τα φωτα στον ασθμαινοντα Λεμπρόν
Youtube Video -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Χθες το παράτησε λίγο το ματσάκι η Ρεάλ ή είναι ιδέα μου? Η αδερφη που ηλεκτρίζεται σε κάθε επαφή, aka Rudy, γιατί δεν έπαιξε σε όλο το 2ο ημίχρονο?Δεν το παράτησε. Απλά κάποιο παίκτες του ΠΑΟ έβγαλαν εγωισμό. Και φυσικά ο Pab-LOL-aso που έχουν για προπονητή κάνει ακόμα και τον Πεδουλάκη να μοιάζει επαγγελματίας.
-
Καλά το θέμα του προπονητή στη Ρεάλ είναι το επόμενο που ήθελα να θίξω. Πως γίνεται να την έχουν στα φαβορί για Φ4 με αυτόν τον αστείο? Και πάλι όμως η μη χρησιμοποιήση κάποιων παικτών και ο πολύς χρόνος σε άλλους κάτι λέει.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)