-
Μεγαλυτερη εντυπωση μου κανει η μεχρι τωρα αποτυχια της Καχα.
Οταν βρει ρυθμο νομιζεις οτι βλεπεις ομαδα ΝΒΑ,αλλα ποτε δεν καταφερνει να διατηρησει αποδοση σε ολο το ματς και τελικα παει σκατα στην Ευρωλιγκα. -
Χθες πιάνω καναπέ στις 2100 κοιτάζω το προγραμμα στην tv και λέω μέσα μου ρε λες?
Ντύνονται dt και 2135 είμαι απ έξω. Κάνω ένα τηλεφωνακι και υπήρχε VIP.
To ευχαριστηθηκα το ματς. -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Κάνω ένα τηλεφωνακι και υπήρχε VIP.sorry, αλλα αχρειαστη πληροφορια!
-
Περίπατο κάνει η γαυρίλα...
-
Η Καχα κατερρευσε ως συνηθως στο Β ημιχρονο,αυτη η ομαδα με αλλο προπονητη θα εκανε θαυματα.
-
Κάτι ψιλοπροκλητικες δηλώσεις που έκανε ο Σαν Εμετέριο καλό θα ήταν να τις προσέχει την άλλη φορά. 17 στο κεφάλι έφαγε...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δύο φορές νικητής του διαγωνισμού τριπόντων στο All Star Game του NBA, o νέος παίκτης του Παναθηναϊκού, Τζέισον Καπόνο
Καλη φαση που ερχεται ενας τετοιος παιχτηςΗΤΑΝ καλός παίκτης. Εδω και 2 χρόνια δεν έμεινε ούτε σε ομάδες που θα ήθελαν να του κάνουν 3 σκριν να βάλει 2-3 τρίποντα και να φύγει. Ερωτηματικό.
-
καθαρος spot shooter, ισως βοηθησει και βοηθηθει απο την συνεργασια με τον χοντρο.
Ο δε ολυμπιακος παιζει πολυ δυνατα κ ιδιαιτερα στην αμυνα θυμιζει την περσινη χρονια .O Ηines , συνεχιζει να δινει το παραδειγμα και ο powell δειχνει να ειναι πραγματικος μπασκετμπολιστας οχι μονο αμυντικα ... -
Απο οτι φαινεται ο Καπόνο δεν θα ερθει τελικα,χωρις να ειναι και σιγουρο
Επιπλοκες λεει εχει η εγκυμοσυνη της γυναικας τουΟσο για τον Ολυμπιακο,πηρε εναν δευτερο Χαινς και θα παει καλα,καλη επιλογη.
Βεβαια το κατεξοχην βαρομετρο παραμενει ο Σπανουλης. -
Ο Ολυμπιακος δεν ειναι περιεργο που παιζει καλα. Περιεργο ηταν που δεν επαιζε καλα.
-
Άσχετο, αλλά τώρα που το θυμήθηκα, βρίσκω την τουρκική περιγραφή στον τελικό της ευρωλίγκας 2012 σαφώς ανώτερη από την ελληνική.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Ο Ολυμπιακος δεν ειναι περιεργο που παιζει καλα. Περιεργο ηταν που δεν επαιζε καλα.Το ακριβώς αντίθετο. ΚΑι παιχνίδια με την Κάχα ποτέ δεν είναι κριτήριο.
-
αρρωστια ο τουρκος, ειδικα μολις σκοραρει ο air-print...
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
...air-print...Ασύρματη τεχνολογία εκτύπωσης είναι αυτό;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Άσχετο, αλλά τώρα που το θυμήθηκα, βρίσκω την τουρκική περιγραφή στον τελικό της ευρωλίγκας 2012 σαφώς ανώτερη από την ελληνική.....Εγώ εκανα την περιγραφή!
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
...air-print...
Ασύρματη τεχνολογία εκτύπωσης είναι αυτό;
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
...air-print...
Ασύρματη τεχνολογία εκτύπωσης είναι αυτό;
-
Μακράν καλύτερη όλων η ιταλική (από το 3:33). 5 κουταλιές της σούπας εκσπερμάτωσαν οι Ιταλοί.
Καλή και των Σέρβων που κλασσικά υποκλίνονται στον Ντούντα. -
Τρελό ξύλο τρώει ο αήττητος νιονιος, από το Ρέθυμνο στην έδρα του. Περίεργα πράγματα.
-
O ΠΑΟ στο μεταξύ με τα χίλια ζόρια τη Δράμα και με 20 λάθη.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)