-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Αμα σκεφτεις καμια αλλη λεξη για το λογο που το πηρε ο οσφπ σφυρα το..
Αρχίζει από ΝΤΟ και τελειώνει σε ΠΑ...
Πάντως εντελώς γελοίος ο κόσμος, με -4 και 1.20 έχει ΠΟΛΛΕΣ ελπίδες. Εγώ δεν αποκλείω να γυρίσει ακόμα και τώρα
Παλι καλα που δεν αρχιζει απο ΚΟ και τελειωνει σε ΚΑ...ρωτα και το μητσο να σου πει τη μαγικη συνταγη..
Δε θελουμε ρε παιξουμε με τη ζελα υπο αυτες τις συνθηκες,ας παρει ενα πεντακαθαρο πρωταθλημα πια η ομαδα που δεν πατησε καν το ποδι της στο αεροπλανο για λονδινο...
Με γεια το κυπελλο,αμα γλυστραει οταν το σηκωνετε θα ναι απ το λαδι..
-
Καλή και η σκούπα (0-3 για να μην ξεχνιόμαστε), αλλά ωραίο πρωτάθλημα πήραμε πάλι....
Και έλεγα ότι προχθές το ΟΑΚΑ ήταν πραγματική εκκλησία για τα δεδομένα του ΟΑΚΑ αλλά θα μπορούσαμε και καλύτερα, βλέπω αυτά σήμερα (και τα περσινά και τα προπέρσινα) του ΣΕΦ και λέω 'ευτυχώς που δεν είμαι γαύρος'...
-
Μια ζωή ψεύτες...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
...μετά την ΕΡΤ σειρά νομίζω έχει και το μπάσκετ. Άντε να το κλείσουμε και αυτό (και το ποδόσφαιρο). Τα σιχάθηκα ποια αυτά τα τερτίπια σε κάθε τελικό τα τελευταία χρόνια.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Πάντως εντελώς γελοίος ο κόσμος, με -4 και 1.20 έχει ΠΟΛΛΕΣ ελπίδες. Εγώ δεν αποκλείω να γυρίσει ακόμα και τώραΘελει αιτηση με διπλο χαρτοσημο για να σκοραρει ο Ολυμπιακος
Βγηκαν να κανουν ζεσταμα και εβαζαν 1 στα 10 σουτ
Πιο κουλος παιρνεις ολική αναπηρικη συνταξη -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αμα σκεφτεις καμια αλλη λεξη για το λογο που το πηρε ο οσφπ σφυρα το..
Αρχίζει από ΝΤΟ και τελειώνει σε ΠΑ...
Πάντως εντελώς γελοίος ο κόσμος, με -4 και 1.20 έχει ΠΟΛΛΕΣ ελπίδες. Εγώ δεν αποκλείω να γυρίσει ακόμα και τώρα
Παλι καλα που δεν αρχιζει απο ΚΟ και τελειωνει σε ΚΑ...ρωτα και το μητσο να σου πει τη μαγικη συνταγη..
Δε θελουμε ρε παιξουμε με τη ζελα υπο αυτες τις συνθηκες,ας παρει ενα πεντακαθαρο πρωταθλημα πια η ομαδα που δεν πατησε καν το ποδι της στο αεροπλανο για λονδινο...
Με γεια το κυπελλο,αμα γλυστραει οταν το σηκωνετε θα ναι απ το λαδι..
Για να μην πονεσετε πολυ ήταν το λάδι.
-
Φημες λενε οτι αυριο το σδοε θα επισκεφτει τα σπιτια των γκρι...
O ρεπορτερ θεμης ταπηραπτονφαρμακοτριφτογλου αναφερει οτι πρωθυπουργος Αντωνιος Σαμαρας εχει ΗΔΗ παρει τηλεφωνο να αναβαλλει αυτο τον ελεγχο υστερα απο τηλεφωνημα ιδιοκτητη φαρμακαποθηκης...
-
Ο χρήστης KWSN_Men έγραψε:
Για να μην πονεσετε πολυ ήταν το λάδι.
Ελα δα σ ακουω,εισαι στο αεροπλανο για λονδινοοοο;;;;;;;; Ελααααα;;;;;;;;;;;;; Αργησες κανα μηνα περιπου...
-
Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που κέρδισε δίκαια το τρόπαιο. Κρίμα που η υπόθεση τελικός έληξε πάλι με το παλιό, κακό και δυστυχώς γνώριμο πλέον, σκηνικό. Πάντως, το γεγονός ότι κάποιοι φίλοι της πράσινης ΚΑΕ μάλλον δεν χάρηκαν που την Ευρωλίγκα την σήκωσε ο Ολυμπιακός (και) φέτος, δείχνει μικροψυχία. Εκτός κι αν έχετε κάποια κρυμμένα στοιχεία ότι οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν ντοπαρισμένοι και κοκαρισμένοι. Ευτυχώς βέβαια που δεν είστε γαύροι, προς Θεού.
-
Mα ευτυχως ομως...
-
Φαντάζομαι το Ζοτς σε κάποιο γαμάτο καζίνο της Ευρώπης με την πουράκλα στο χέρι να βλέπει και να γελάει...i'm too old for this shit...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Φαντάζομαι το Ζοτς σε κάποιο γαμάτο καζίνο της Ευρώπης με την πουράκλα στο χέρι να βλέπει και να γελάει...i'm too old for this shit...Αν σου πω ποιος πρότεινε τον Πέδουλα...
-
Ο μεγας Στιβ Γιατζογλου τωρα στον ΑΝΤ1!!
Sent from my GT-I9300
-
http://www.xxsports.gr/ερ�% ... %80%cf%81/
Σε πείθει πασχο το παρακάτω βίντεο?
Στάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2 -
Nα με πεισει για ποιο πραγμα; Οτι η ζελα παιρνει βρωμικα τροπαια χρονια τωρα; Δε θα σαι καλα...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
http://www.xxsports.gr/ερυθρόλευκα-συγχαρητήρια-στους-πρ/
Σε πείθει πασχο το παρακάτω βίντεο?
Στάλθηκε από το SGP321 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2Μάθε ότι αυτά τα καταλαβαίνουν πολυκυτταρικοί οργανισμοί και όχι γαύροι.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα δα σ ακουω,εισαι στο αεροπλανο για λονδινοοοο;;;;;;;; Ελααααα;;;;;;;;;;;;; Αργησες κανα μηνα περιπου...
Γενικά σε τέτοιο γελοίο και dope-full F4 καλύτερα που δεν πήγαμε!
Πρωταθλητής Ευρώπης από τύχη, πελάτης από εμπειρία.
Άντε και του χρόνου βρέ
-
Εμετος με τους μπασταρδους απ'ολες τις μεριες.
Ο ΟΣΦΠ εχασε την ελαχιστη ευκαιρια να το γυρισει,λογω 100 τραγικων που ταχα αγαπουν την ομαδα.Οι Αγγελοπουλοι φαγαν τη σκουπα με τους 100 μεσα για να ταϊσουν το σανο της αδικιας μετα στα προβατα τους,ο Τρακης εκανε ακομα και πολλους βαζελους να τον μισησουν,ο χάινς εκανε ολο τον κοσμο ν αρχιζει να πιστευει οτι οντως κατι ειχε πιει στην Ευρωπη,ο ΔΔ δεν επαψε στιγμη να κλαιγεται,ο Παπανικολαου ειπε οτι δε το θελαμε τοσο,αλλα το θελαμε τοσο και δε φανηκε αλλα θα φαινοταν αν δεν υπηρχαν δημοσιογραφοι,o Σπανουλης ειπε γαμω τον αθλητισμο μου και βρηκε μια απιστευτα καλη δικιολογια για να παει οπου του δωσουν τα περισσοτερα φτηνοντας ξανα εκει που εγλυφε ( ) και ολοι ικανοποιημενοι και βολεμενοι καθενας στο ρολο του.Οι μονοι που χασαμε ειμαστε ολοι εμεις που απλα θελαμε να δουμε μπασκετ ανταγωνιστικο χωρις καραγκιοζηδες παιχτες,οπαδους,παραγοντες κ ολοι εκεινοι που σκανε τα λεφτα τους να πανε να βλεπουν το αθλημα που γουσταρουν.Γιατομπουτσο ειμαστε παντου,γιατομπουτσο και στο μπασκετ.
Μονο θετικο απο αποψε ο Τομιτς,ο Μπαρτζωκας,ο Χάινς κ ο Λο που πηγαν και συνεχαρησαν τον ΠΑΟ για τον τιτλο.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Γενικά σε τέτοιο γελοίο και dope-full F4 καλύτερα που δεν πήγαμε!
Πρωταθλητής Ευρώπης από τύχη, πελάτης από εμπειρία.
Άντε και του χρόνου βρέ
Doh, ο κωστακης στη β δημοτικου ειχε καλυτερες δικιολογιες---------> FACT. Ξαναπροσπαθησε.
-
PASXOS...........πασχεις;;;;;;
δεν πειραζει αγορινα.........αλλα ρε συ τοσα χρονια,ακομη να συνηθισεις;;;;;
φταινε η γκρι για τα airball 3ποντα και τα ταψια;;;;;
σκεψου τι εχει να γινει του χρονου οπου θα δεσει ο παντοτινος και θα φυγει για το ξανθο γενος ο Σκατουλης
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)