-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Όταν θέλω σώνει και ντε να πάρω foul πέφτοντας πάνω στον αντίπαλο κουνώντας τα χέρια μου σαν τον Navarro, Διαμαντιδη, Σπανουλης και εν τελει ολους, γιατί πρέπει να μου το δώσει ο ref (και μετά να κλαίγομαι κιόλας) ?
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Όταν θέλω σώνει και ντε να πάρω foul πέφτοντας πάνω στον αντίπαλο κουνώντας τα χέρια μου σαν τον Navarro, Διαμαντιδη, Σπανουλης και εν τελει ολους, γιατί πρέπει να μου το δώσει ο ref (και μετά να κλαίγομαι κιόλας) ?
Καμία αντίρρηση, συμφωνώ απολύτως. Και ο ΔΔ το κάνει αρκετά συχνά, και ειδικά όταν πάει να τον παίξει ο αμυντικός με hand-checking ή να του βάλει το χέρι μπροστά του 'εντός κυλίνδρου' που λέει ο κανονισμός. Αλλά όπως θα έχετε δει, το έχουν κόψει οι διαιτητές να του τα δίνουν αυτά τα fouls, εκτός από περιπτώσεις που όντως τον σπρώχνει ο αμυνόμενος....και σε αυτή τη περίπτωση κακώς ζητάει foul...αλλά έχει και τον τρόπο του (λόγω εμπειρίας) να διαμαρτύρεται μετά (ψιλοκλαίγεται, ψιλοχαμογελάει, κοινώς το ρίχνει στη παλαβή), δεν κάνει σαν υστερικός, ούτε χειροκροτάει ειρωνικά, ούτε παίρνει το διαιτητή παραμάζωμα στην πλαϊνή γραμμή...
-
Απορώ γιατί ασχολείστε με διαιτησία. Δεν βαρεθήκατε? Αντί να συζητάμε τις τάπες (πχ Γκιστ) και τα καρφώματα (πχ Πρίντεζης ), μιλάμε για διαιτησία?
-
Μεταξυ μας ο Αντιτς εχτες δεν εκανε σαν υστερικος. Ο Διαμαντιδης εχτες καποια στιγμη σταματησε να παιζει και ειχε πιασει τον διαιτητη κ του γκρινιαζε ενω η ομαδα του εκδηλωνε επιθεση.
Να τα βλεπουμε ολα οταν σχολιαζουμε. Ως ουδετερος νομιζω οτι εχω την δυνανοτητα να τα βλεπω. Παντως οταν γυρισα εχτες σπιτι μου ετριβα τα ματια μου με τις ανακοινωσεις του Ολυμπιακου περι διαιτησιας και πριν διαβασω για οτι εκανε ο Γιαννακοπουλος.
Στα αγωνιστικα αν ο ΟΣΦΠ κερδισει δυσκολα και επιτρεψει το ιδιο μπασκετ τη Τεταρτη τοτε θα παει στο ΟΑΚΑ και θα χασει. Αν ο ΟΣΦΠ καταφερει ν ανοιξει το παιχνιδι και πετυχει 75-80 ποντους στο ΣΕΦ, τοτε βαζει δυσκολα στον ΠΑΟ. Και το λεω αυτο γιατι ο Ολυμπιακος εχει δειξει οτι στο ανοιχτο παιχνιδι τα παει πολυ καλα ενω στο κλειστο δυσκολευεται πραγμα ακριβως αντιθετο απ τον ΠΑΟ.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Μεταξυ μας ο Αντιτς εχτες δεν εκανε σαν υστερικος. Ο Διαμαντιδης εχτες καποια στιγμη σταματησε να παιζει και ειχε πιασει τον διαιτητη κ του γκρινιαζε ενω η ομαδα του εκδηλωνε επιθεση...Επειδή τα είδα και τα δύο live (δεν ξέρω πόσο τα έπιασε η κάμερα), ο σκοπιανός έκανε 3 φορές την ίδια κίνηση αγανάκτησης, γυρνώντας και λέγοντας σε ΠΟΛΥ έντονο ύφος κάποια -προφανώς- 'γαλλικά' στους διαιτητές. Υπενθυμίζω σε εντελώς καθαρή φάση που δεν τον ακούμπησαν καν οι αντίπαλοι. Και την τεχνική ποινή του τη δίνει άλλος διαιτητής από αυτόν που φώναζε ο σκοπιανός, προφανώς επειδή είχε ξεπεράσει τα όρια.
Και στη φάση με τον ΔΔ, δεν ξέρω τι του έλεγε (πέρα από τις θεωρίες συνωμοσίας των γαύρων), αλλά ήταν στο στυλ 'τα λέμε χαλαρά, σου γκρινιάζω μεν αλλά στο στυλ του Καραγκούνη, όχι φωνάζοντας και κουνώντας τα χέρια μου σαν παλαβός, λίγο σαν το παιδάκι που του πήραν το γλυφιτζούρι'. Μερικές φορές οι διαιτητές νιώθουν την ανάγκη να εξηγήσουν στον παίκτη τι έκανε λάθος και γιατί σφύριξαν ότι σφύριξαν (αν και ο κανονισμός λέει ότι ο διαιτητής οφείλει να δείξει ΜΟΝΟ προς τη γραμματεία αριθμό παίκτη και παράβαση, τίποτε άλλο και σε κανέναν άλλο).
Όποιος έχει ζήσει παιχνίδι στο παρκέ, είτε σαν παίκτης είτε σαν διαιτητής, καταλαβαίνει τι ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά κάνουν τα παραπάνω...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Η μεγαλύτερη μαλακία της διαιτησίας είναι που δεν δίνουν το foul στο 3ποντο του Σπανούλη στο τέλος και ενώ έχουν όλα κριθεί. Δώστο ρε μλκ να μην δίνεις δικαιώματα.
Ναι αλλα πως αλλιως θα δειξουν στο αφεντικο οτι εκαναν οτι ζητηθηκε;
Αφεντικό είναι ο Δημητράκης? Αυτός που τους αποκαλεί π...ς γιούς και ότι δεν θα φύγουν ζωντανοί από το γήπεδο?
Σταχτη στα ματια..
Ακομα συζηταμε μετα απο τοσα αισχη ολα αυτα τα χρονια αν οι γκριζοι παιζουν 99-1 την ζελα;Ειμαστε σοβαροι;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ακομα συζηταμε μετα απο τοσα αισχη ολα αυτα τα χρονια αν οι γκριζοι παιζουν 99-1 την ζελα;Ειμαστε σοβαροι;
ελαλησε και ο ασχετος περι του αθληματος καλαθοσφαιρισης
Γρηγορα στη σπηλια σου και μην βγεις μεχρι αυριο
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν εχω και βιντεο με ολες τις φασεις αλλα οταν καποιος ειναι αψογος επι 30 λεπτα και μετα αρχιζει καταιγισμος λαθων υπερ της μιας ομαδας,δεν χρειαζεται μεγαλη φαντασια για το τι συμβαινει.
Θεωρω οτι ο ΠΑΟ θα κερδιζε ουτως ή αλλως,αλλα αυτο δεν μας αφησαν να το μαθουμε.Μια και ήταν καταιγισμός λαθών, θα μπορείς φυσικά να μας αναφέρεις κάποια χτυπητά παραδείγματα, έτσι δεν είναι;
Η μεγαλύτερη μαλακία της διαιτησίας είναι που δεν δίνουν το foul στο 3ποντο του Σπανούλη στο τέλος και ενώ έχουν όλα κριθεί. Δώστο ρε μλκ να μην δίνεις δικαιώματα.
Πλάκα κάνεις τώρα ε;
Αφεντικό είναι ο Δημητράκης? Αυτός που τους αποκαλεί π...ς γιούς και ότι δεν θα φύγουν ζωντανοί από το γήπεδο?
Σταχτη στα ματια..
Σε χάσαμε τόσες μέρες. Ευτυχώς ήρθες για να μας δώσεις τα φώτα σου στο άθλημα, με επιχειρήματα πάνω απ' όλα.
Μεταξυ μας ο Αντιτς εχτες δεν εκανε σαν υστερικος. Ο Διαμαντιδης εχτες καποια στιγμη σταματησε να παιζει και ειχε πιασει τον διαιτητη κ του γκρινιαζε ενω η ομαδα του εκδηλωνε επιθεση.
Να τα βλεπουμε ολα οταν σχολιαζουμε. Ως ουδετερος νομιζω οτι εχω την δυνανοτητα να τα βλεπω. Παντως οταν γυρισα εχτες σπιτι μου ετριβα τα ματια μου με τις ανακοινωσεις του Ολυμπιακου περι διαιτησιας και πριν διαβασω για οτι εκανε ο Γιαννακοπουλος.
Στα αγωνιστικα αν ο ΟΣΦΠ κερδισει δυσκολα και επιτρεψει το ιδιο μπασκετ τη Τεταρτη τοτε θα παει στο ΟΑΚΑ και θα χασει. Αν ο ΟΣΦΠ καταφερει ν ανοιξει το παιχνιδι και πετυχει 75-80 ποντους στο ΣΕΦ, τοτε βαζει δυσκολα στον ΠΑΟ. Και το λεω αυτο γιατι ο Ολυμπιακος εχει δειξει οτι στο ανοιχτο παιχνιδι τα παει πολυ καλα ενω στο κλειστο δυσκολευεται πραγμα ακριβως αντιθετο απ τον ΠΑΟ.
Μια και θες να τα βλέπουμε όλα και να τα σχολιάζουμε, να πούμε ότι ο Κατσίβελης έκανε 3-5 φάουλ σε κάθε επίθεση στο Διαμαντίδη. Αυτό που έπαιζε ο Κατσίβελης δεν είναι μπάσκετ, είναι ντροπή γι' αυτούς που του έδειξαν να παίζει έτσι και γι' αυτούς που τον άφησαν να παίζει έτσι.
Τέλος, για να τρέξει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει δυνάμεις. Κι απ' ότι φαίνεται, η κάνουλα της ενέργειας έκλεισε.
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Εδιτ: το ερώτημα δεν είναι τί έχει πάθει ο ρεφ...το ερώτημα είναι τι έχουν πάθει οι μαυρούληδες εκατέρωθεν και καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο. Το Λάσμε πήγαν να τον χάσουν σήμερα. Με τα ζόρια στεκόταν στα πόδια του. Κόψιμο λέει τον έπιασε.
Μια χαρά είναι τα παιδιά.
Να κοιτάξουν οι Αγγελόπουλοι να δώσουν κηροζίνη στους παίκτες να τρέχουν 4 ώρες και να πηδάνε 3 μέτρα. Η ντόπα κάνει καλό.
Εγώ είμαι υπέρ της ντόπας. Να ταΐσουν τα κοπρόσκυλα μας ντόπα να πάρουν το πρωτάθλημα και ας το χάσουμε μετά στα χαρτιά.
Θα βγαίνουμε και θα λέμε στους βαζέλες ότι το πήρανε στα χαρτιά.Επικός Bayern !!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ναι γιατι ετσι βριζει το αφεντικο τους υπαλληλους που δεν σεβονται τα λεφτα του
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ναι γιατι ετσι βριζει το αφεντικο τους υπαλληλους που δεν σεβονται τα λεφτα του
Οι Βαλιτσόπουλοι υπάρχει λόγος που απέκτησαν αυτό το όνομα πάντως.
ΥΓ: Περιμένουμε ακόμα συγκεκριμένες φάσεις. Περιμένεις κι εσύ να φτιάξουν τα βίντεο οι Ολυμπιακοί;
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Περιμενω τον Γκοντό.
Στοιχεια για τον εισαγγελεα θα καταθεσω αργοτερα μαζι με κληση για ενορκη βεβαιωση -
Παντως μιλαμε για κακιστο Ολυμπιακο και στα 2 παιχνιδια.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Παντως μιλαμε για κακιστο Ολυμπιακο και στα 2 παιχνιδια.Σιγουρα το σουτ του ειναι χαλια,αλλα θα πρεπει να πιστωθει και στον Πεδουλακη μερος της επιτυχιας
-
Εγώ τα δέχομαι τα λάθη της διαιτησία χτές (να και του Χάινς ήταν ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ σφύριγμα). Εγώ στο γήπεδο πάντως το είδα εμπρόθεσμο.
Στο 1ο παιχνίδι μπορεί να μου πεί κάποιος:
- Γιατί δεν δίνει τεχνική στον Παπανικολάου όταν δίνει κουτουλιά μαγκιάς στον Γκίστ;
- Γιατί δεν δίνει τεχνική στον Παπανικολάου όταν πετάει την μπάλα από πίσω στην καράφλα του Μασιούλης; (και τρώει προειδοποίηση!!!)
- Γιατί ενώ τρώει τάπα ο γάβρος, τελειώνει η επίθεση, τους ξαναδίνουν την μπάλα για 24 λέγοντας ότι χτύπησε στο ταμπλό (ούτε κατα διάνεια!!!)
Δεν αδικηθήκαμε εκεί; Μήπως τα παραπάνω είναι ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ από τα χθεσινά;; Μήπως;;
Οπότε όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες..
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Παντως μιλαμε για κακιστο Ολυμπιακο και στα 2 παιχνιδια.
Σιγουρα το σουτ του ειναι χαλια,αλλα θα πρεπει να πιστωθει και στον Πεδουλακη μερος της επιτυχιας
Η επιτυχία λέγεται Λάσμε-Γκιστ airlines που έχουν κάνει 2μ μαντράχαλους να τα κάνουν πάνω τους μόλις μπαίνουν στο ζωγραφιστό.
-
ειδικα το ατεχνο στυλακι του Πριντεζη τους προκαλει να στειλουν την μπαλα στην εξεδρα!
ειπαμε.........βαζει 3ποντο ο γαυρος,δεν παιζεται......
δεν βαζει 3ποντο,ομαδουλα της σειρας........ -
Η ''επιτυχια'' βασικα εκτος απο Γκιστ-Λασμε ειναι το Ευρωπαϊκο του Ολυμπιακου.Ειναι δυσκολο να μπεις σε σειρα με ντερμπυ 1 μηνα μετα απο τετοια επιτυχια ποσο μαλλον οταν εργαλεια σου ειναι παικτες οπως ο Παπανικολαου ή ο Kατσίβελης.
Ελπιζω τον καραγκιοζη τον Γιαννακοπουλο να μη του ξαναεπιτραπει η εισοδος στο γηπεδο και εν καιρω να τον αποστραφει κ ο κοσμος.Κανενας δε θελει επικινδυνους βλακες στην ομαδα του,τιποτα τετοιο αμα το κανε στην euroleague θα ηταν πρωτογνωρο.
Επισης φαουλ ο Μπαρτζωκας να μιλαει για διαιτησια στη συνεντευξη τυπου.Με 11 ποντους ηττα και 53 ποντους επιθετικα,ως πρωταθλητης Ευρωπης επρεπε να ντρεπεται να μιλησει για διαιτητες.
Θεωρω οτι δεν εχασε απο τη διαιτησια,αλλα απο την κακη του αποδοση.Απλα μερικοι δυσκολευονται να καταπιουν οτι καθε ομαδα κανει τον κυκλο της και μετα την κορυφωση ερχεται η ''κοιλια''. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Περιμενω τον Γκοντό.
Στοιχεια για τον εισαγγελεα θα καταθεσω αργοτερα μαζι με κληση για ενορκη βεβαιωσηΕ δε μπορώ να πω ότι περίμενα να διαβάσω κάτι συγκεκριμένο.
Μια ζωή τα ίδια...
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
Νομιζω δεν θα μιλουσε κανενας για τη διαιτησια αν δεν εκανε οτι εκανε ο προεδρος. Οι διαιτητες στον πρωτο αγωνα ηταν χειροτεροι αλλα κανενας δεν μιλησε.
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)