-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καλά χθες που γεννάγανε και τα κοκόρια του καλά έκανε και το πήρε. Ούτως ή άλλως η ομάδα έπαιζε isolation εκείνη την ώρα, μέχρι να κάνει ανάπάντητη στο Χάινς, ή όποιος άλλος ήταν μέσα για σκριν, θα μενε με τη μπάλα στα χέρια. Τέσπα ψιλά γράμματα...η ιστόρια έγραψε...Για μένα πάντως οι τελικοί πλέον θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί λογικά ο βάζελος θα σκυλιάσει και γίνουν ματσάρες. Θέλω να δω πως θα παίξει ο γαύρος με Λάσμε-Γκιστ πάνω στα γκαρντ γιατί είμαι σίγουρος ότι ο Άρτζι θα χρησιμοποιήσει το τρικ όπως και με τη Μπάρτσα. Αν μπορέσω θα πάω σε όλα τα ματς και ΣΕΦ και ΟΑΚΑ.
εγω μετα απο αυτα που ειδα στους αγωνες με Barca θα κανω ποκυ καιρο να ξαναπαω γηπεδο, σιγουρα οχι σε ντερμπυ..
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Για πες τι ειπε και που...Μιλησε στην ΕΡΤ μέσα από το πούλμαν όπως πήγαιναν για Πειραιά αλλά απ' ότι άκουσα τα ίδια είπε και χθες μετά το ματς. Αντι να αρχίσει τις φαμφάρες και να γλύφει συμπαίκτες, προπονητές και προέδρους, μίλησε για Ελλάδα, για Έλληνες που μας έχουν ξεγραμμένους και αντέχουν, για το τι μπορείς να πετύχεις με σκληρή δουλειά κτλ. Μεγάλη υπόθεση για ένα τόσο νέο παιδί να μιλάει έτσι και όχι την ξύλινη γλώσσα τύπου 'κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά' κτλ.
-
Παντως μου εκανε εντυπωση που ο Παπανικολαου με τη ληξη εβγαλε τη μπλουζα του και εφυγε τρεχοντας προς την μπασκετα που σουταρε ο Ολυμπιακος στο β ημιχρονο και πηγε και αγκαλιαζε καποιους αλλα μου εκανε εντυπωση ποσο σφαιρα εφυγε και μετα πηγε και πανηγυρισε με τους υπολοιπους.
Επισης σωστη η τοποθετηση των Αγγελοπουλαιων οτι εμεις ετσι θα συνεχισουμε, οποιος θελει να μεινει με τα 'λιγα' και να παλεψουμε καλως αλλιως αντιο σας.
-
Γενικα μεγαλο σεβασμο σε παιχτες και διοικηση.Οχι καραγκιοζιλικια,οχι παπαριες.Πολυ ''καθαρη'' εικονα ομαδας overall,σχετικα πρωτογνωρη για το συγχρονο επαγγελματικο αθλητισμο στην Ελλαδα.
-
Μακάρι να γίνουν έτσι τα πράγματα γιατί όσο μένουν αυτοί, τόσο θα μένει και το αντίπαλο δέος και τούμπαλιν. Έτσι τουλάχιστον θα έχουμε δυο ομάδες να παίζουν σοβαρό μπάσκετ και θα ξεφεύγουμε από το σίχαμα του ποδοσφαίρου. Ελπίζω οι γαύροι ειδικά να γυρίσουν σιγά σιγά την πλάτη στον τανασπου γιο χοντρό και να πάνε προς ΣΕΦ μεριά. Πραγματικά αξίζει κάθε € να βλέπεις από κοντά τις δύο μεγάλες ομάδες.
-
Για πες τι ειπε και που...
Μιλησε στην ΕΡΤ μέσα από το πούλμαν όπως πήγαιναν για Πειραιά αλλά απ' ότι άκουσα τα ίδια είπε και χθες μετά το ματς. Αντι να αρχίσει τις φαμφάρες και να γλύφει συμπαίκτες, προπονητές και προέδρους, μίλησε για Ελλάδα, για Έλληνες που μας έχουν ξεγραμμένους και αντέχουν, για το τι μπορείς να πετύχεις με σκληρή δουλειά κτλ. Μεγάλη υπόθεση για ένα τόσο νέο παιδί να μιλάει έτσι και όχι την ξύλινη γλώσσα τύπου 'κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά' κτλ.
Πριν 1-2 χρόνια που έδειχνε με χειρονομίες στο ΟΑΚΑ 'εσείς είστε μπατιριδες, εγώ έχω λεφτά' πάντως δεν είχα εντυπωσιαστεί και τόσο από την παιδεία του προσωπικά.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
-
και συνεχίζω το παράπονο μου sonor
ναι δίκιο έχεις , αξίζουν τα ευρώ , αν φυσικά κανείς μαστουρωμένος τσαμπουκαλεμένος δεν σου έχει πάρει την θέση ή δεν έχει έρθει με το έτσι θέλω και κάθεται μπροστά σου και εσύ δεν βλεπεις τπτ.. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
και συνεχίζω το παράπονο μου sonor
ναι δίκιο έχεις , αξίζουν τα ευρώ , αν φυσικά κανείς μαστουρωμένος τσαμπουκαλεμένος δεν σου έχει πάρει την θέση ή δεν έχει έρθει με το έτσι θέλω και κάθεται μπροστά σου και εσύ δεν βλεπεις τπτ..Ναι οκ έχεις πολλά δίκια και το χω πάθει και έχω πάει να παίξω και μπουνιές γι' αυτό το λόγο. Για όσους όμως πάμε όλο το χρόνο και όχι σε 3 ματς είναι μεγάλη υπόθεση. Στους τελευταίους Ευρωπαϊκούς που πήγα πάντως σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ δεν είχε μα μου σου του...τους σήκωσα και είπανε και φχαριστώ.
Πριν 1-2 χρόνια που έδειχνε με χειρονομίες στο ΟΑΚΑ 'εσείς είστε μπατιριδες, εγώ έχω λεφτά' πάντως δεν είχα εντυπωσιαστεί και τόσο από την παιδεία του προσωπικά.
Αυτά τα κουω βερεσέ. Κι εσένα κι εμένα αν μας στόλιζαν τη μάνα και το μπουγαδοκόφινο που μας πέταγε που λεει και ο Μητσικώστας, τα ίδια και χειρότερα θα λέγαμε...άγιος δεν είναι κανείς...
-
Για πες τι ειπε και που...
Μιλησε στην ΕΡΤ μέσα από το πούλμαν όπως πήγαιναν για Πειραιά αλλά απ' ότι άκουσα τα ίδια είπε και χθες μετά το ματς. Αντι να αρχίσει τις φαμφάρες και να γλύφει συμπαίκτες, προπονητές και προέδρους, μίλησε για Ελλάδα, για Έλληνες που μας έχουν ξεγραμμένους και αντέχουν, για το τι μπορείς να πετύχεις με σκληρή δουλειά κτλ. Μεγάλη υπόθεση για ένα τόσο νέο παιδί να μιλάει έτσι και όχι την ξύλινη γλώσσα τύπου 'κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά' κτλ.
Τι δουλεια εχει η Ελλαδα και οι Ελληνες με την μικτη κοσμου που λεγεται Ολυμπιακος...
Και πολυ περισσοτερο, τι δουλεια εχει μια μπαλα με σπυρια με την χωρα μας...
Και τα γνωστα παπαριλικια περι σκληρης δουλειας,60% των νεων δεν εχουν καμια απολυτως δουλεια,αν τους ελεγες να σκανε μια μπαλα σε ενα παρκε 12 ωρες το 24ωρο ενω καποιοι θα τους εφερναν πετσετες,νερο και στο τελος μασαζ, θα το εκαναν για το 1/1000 των χρηματων απο οσο παιρνουν οι παιχτες του Ολυμπιακου.
Καλυτερα οι αθλητες να μιλανε για τα αθλητικα, και ας ακουγονται τυπικα και επαναλαμβανομενα τα οσα λενε. -
Πωπω γκρινια.Δηλαδη γιατι ειναι κακο αυτο που ειπε?Ναι μεν μου αφηνει υπονοιες λαϊκισμου,αλλα απο την αλλη ειναι ωραιο να ακουγεται η χωρα μας στην κορυφη ενος αθληματος πολυ διαδεδομενου.Ο Παπανικολαου δεν εχει πατερα και μανα που τους εκοψαν τη συνταξη?Πριν 2-3 χρονια που ο Παπανικολαου επαιζε στο Εφηβικο του Αρη δεν ειχαμε κριση?Στο ευρυτερο περιβαλλον του δεν εχει κοσμο με προβληματα?
Προτιμω εναν παιχτη που ξερει τι γινεται τριγυρω του και ας το κανει για να πουλησει οπαδιλικι,απο εναν παιχτη που ζει στην κοσμαρα του και στα λεφτα του. -
Ολοι οι καλοπληρωμενοι επαγγελματίες αθλητές, ειναι στον κόσμο τους. Και εκει πρέπει να ειναι, για να αποδίδουν και ν αξίζουν τα λεφτά τους. Οχι, θα τους στέλνουν στα συσσίτια για να βλέπουν πως περνάει ο κοσμάκης ... Μέρος της δουλειάς τους ειναι να δείχνουν και ενα κοινωνικο προφίλ ευγενικό και 'διπλανό'. Εννοείται οτι δεν το κάνουν όλοι, υπάρχουν πλείστα παραδείγματα που καβαλανε καλάμι, μαλιστα κάποιοι καταστρέφονται απ αυτο.
Αλλα πέφτει ένας σύμβουλος απο διπλα και τους λέει τι να πουν και να γίνουν τριδιπλα αρεστοι και συμπαθεις.
Οποίος έχει συναναστραφει τέτοιους αθλητές, το γνωρίζει.
Και ναι, κάποτε κι εγω έλεγα οτι ζοριζονται, πιέζονται και αλλα χίλια δυο. Με τον καιρό είδα πόση πίεση δέχονται και τι αποτελέσματα έχουν και συνεκρινα με κάποιους άλλους. Ας το αφήσουμε ...
Αυτα, γιατι σε κάθε αθλητική επιτυχία, παίρνουμε τα πάνω μας και 'πάμε ρε ελλαδαρα να τους γαμησουμε' ...
Καλα τα ωραία λόγια των αθλητών, αλλα πως ταυτίζεται ο καθένας, δεν το καταλαβαίνω. -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Ολοι οι καλοπληρωμενοι επαγγελματίες αθλητές, ειναι στον κόσμο τους. Και εκει πρέπει να ειναι, για να αποδίδουν και ν αξίζουν τα λεφτά τους. Οχι, θα τους στέλνουν στα συσσίτια για να βλέπουν πως περνάει ο κοσμάκης ... Μέρος της δουλειάς τους ειναι να δείχνουν και ενα κοινωνικο προφίλ ευγενικό και 'διπλανό'. Εννοείται οτι δεν το κάνουν όλοι, υπάρχουν πλείστα παραδείγματα που καβαλανε καλάμι, μαλιστα κάποιοι καταστρέφονται απ αυτο.
Αλλα πέφτει ένας σύμβουλος απο διπλα και τους λέει τι να πουν και να γίνουν τριδιπλα αρεστοι και συμπαθεις.
Οποίος έχει συναναστραφει τέτοιους αθλητές, το γνωρίζει.
Και ναι, κάποτε κι εγω έλεγα οτι ζοριζονται, πιέζονται και αλλα χίλια δυο. Με τον καιρό είδα πόση πίεση δέχονται και τι αποτελέσματα έχουν και συνεκρινα με κάποιους άλλους. Ας το αφήσουμε ...
Αυτα, γιατι σε κάθε αθλητική επιτυχία, παίρνουμε τα πάνω μας και 'πάμε ρε ελλαδαρα να τους γαμησουμε' ...
Καλα τα ωραία λόγια των αθλητών, αλλα πως ταυτίζεται ο καθένας, δεν το καταλαβαίνω.Σημερα αμφιβαλλω στο κατα ποσο υπαρχει εντονα καποιος συμβουλος να λεει τι και πως,ειδικα στους μικροτερους.(Τυχαινει να εχω φιλους που εχουν περασει ή ειναι στην Α1).Οπως και να χει ειναι θετικο καποιος παιχτης να λεει 2 πραγματα που δειχνουν πως ξερει ή μαθαινει (εστω κ αν του τα λενε οπως λες) τι γινεται εκει εξω.Αλλα επαναλαμβανω κ ο Παπ οικογενεια εχει και 2-3 χρονια πριν δεν ηταν εδω που ειναι.
Επισης ειπε καποιος καπου πως ταυτιζεται?Ειπαμε μπραβο στον Παπ που αν και αρκετα νεος,ειπε δυο ωραια πραγματα.Ως εκει. -
Ερώτηση (σωστό θρέντ αυτή τη φορά): Το back-to-back γιατί λένε όλοι ότι το έχουν κάνει μόνο 3 ομάδες;; Εγώ βρίσκω 9 (με πολύ μεγάλα μπάτζετ όπως λεει ο Σπανακοπιτούλης... Χαχαχα... Ναι θυμάται το μπάτζετ του '64 της ΤΣΣΚΑ)
-
να σπάσω λίγο το ωραίο κλίμα?
Ποσοι από όλους αυτούς που τρέχανε σήμερα στο αεροδρόμιο , μετά στο Σ.Ε.Φ κ.ο.κ , έχουν πάει έστω μια φορά να διαμαρτυρηθούν σε μια πορεία για τα δικαιώματα τους??
-
Μην παίρνεις κάτι προσωπικά, δεν είχε μομφή προς εσένα. Διαφωνεις ομωσ οτι υπάρχει κόσμος που ταυτίζεται ή πορωνεται ή έστω μπερδεύεται με το αν κι αυτός θα πετύχει το θαύμα; Επειδη τα λέει καλα ο τάδε αθλητής;
Καλο να τ ακούς, αλλα οι αθλητές παραεχουν γίνει πολυλογαδες ΙΜΗΟ. -
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
να σπάσω λίγο το ωραίο κλίμα?Ποσοι από όλους αυτούς που τρέχανε σήμερα στο αεροδρόμιο , μετά στο Σ.Ε.Φ κ.ο.κ , έχουν πάει έστω μια φορά να διαμαρτυρηθούν σε μια πορεία για τα δικαιώματα τους??
Γιατί; Δεν εισπράττουν κανονικά από το ταμείο ανεργίας;
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ερώτηση (σωστό θρέντ αυτή τη φορά): Το back-to-back γιατί λένε όλοι ότι το έχουν κάνει μόνο 3 ομάδες;; Εγώ βρίσκω 9 (με πολύ μεγάλα μπάτζετ όπως λεει ο Σπανακοπιτούλης... Χαχαχα... Ναι θυμάται το μπάτζετ του '64 της ΤΣΣΚΑ)Λαμβανουν υποψιν τα back to back που εγιναν απο τη θεσπιση του final 4 και μετα.
@giannik Ο αθλητισμος ειναι ικανος να χαρισει μεγαλες χαρες σε πληθος κοσμου.Αυτοι πηγαν εκει γιατι σημερα ολη μερα ηταν ευτυχισμενοι για το τριποντο του Σπανουλη και τον τιτλο.Η πορεια ειναι αλλο θεμα.
@christos m Οχι,αλλα δε με αφορουν οι συγκεκριμενοι,γιατι θα ταυτιζονται αντιστοιχα και με τον Χ μαλακα πολιτικο(ή κομμα) το οποιο εν τελει ειναι και χειροτερο.Ενας μεγαλος αριθμος οπαδων στη χωρα μας ειναι χαμηλου μορφωτικου και κυριως νοητικου επιπεδου,αλλα αυτοι ειναι αξιοι της μοιρας τους σε καθε τομεα της ζωης τους και ο Ολυμπιακος αποτελει δεντρο στο δασος.
At the end of the day, ο Παπ καλως ή κακως ειπε και δυο πιο πατριωτικα πραγματα.Δε ταυτιστηκα,ομως ειπα μπραβο ο τυπος που ξερει τι γινεται και παραεξω απο το ΣΕΦ. -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Μην παίρνεις κάτι προσωπικά, δεν είχε μομφή προς εσένα. Διαφωνεις ομωσ οτι υπάρχει κόσμος που ταυτίζεται ή πορωνεται ή έστω μπερδεύεται με το αν κι αυτός θα πετύχει το θαύμα; Επειδη τα λέει καλα ο τάδε αθλητής;
Καλο να τ ακούς, αλλα οι αθλητές παραεχουν γίνει πολυλογαδες ΙΜΗΟ.χρηστο δεν το είπα για σενα , εξάλλου συμφωνώ 100% με το ποστ σου..
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ερώτηση (σωστό θρέντ αυτή τη φορά): Το back-to-back γιατί λένε όλοι ότι το έχουν κάνει μόνο 3 ομάδες;; Εγώ βρίσκω 9 (με πολύ μεγάλα μπάτζετ όπως λεει ο Σπανακοπιτούλης... Χαχαχα... Ναι θυμάται το μπάτζετ του '64 της ΤΣΣΚΑ)Έχω την εντύπωση οτι λαμβάνουν υπόψιν από το 1988 και έπειτα, όταν καθιερώθηκαν τα Final 4.
-
Αχα οκ δεν
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)