-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Κακός σουτέρ ήταν για SG υψηλού επιπέδου. Τα 60% ήταν από μπασίματα, λέι-απ στον αιφνιδιασμό αλλά σχεδόν ποτέ από τζαμπ σουτ μετά απο σκριν που είναι η κλασσική κίνηση ενός σουτερ υψηλού επιπέδου.Αυτή είναι η κλασική κίνηση κάποιου που δεν έχει το ταλέντο, το κοντρόλ, τις αλτικές ικανότητες και την φαντασία του Γκάλη. Με άλλα λόγια τι να το κάνεις το πιστόλι, όταν έχεις Καλάσνικωφ;
-
Θα με αναγκάσεις να επεκταθώ τεχνικά και το βαριόμουν. ΟΚ όταν μιλάμε για τον Αρη, αλλά στη βαζέλα ο Γκάλης το ήθελε και το χρειαζόταν το σουτ και άρχισε να το ζητάει. Εκεί φάνηκε ότι δεν το είχε όπως άλλοι. Δεν ήταν κακός και κατά περίσταση του έβγαινε, αλλά όχι κορυφαίος. Αυτή η κλασσική κίνηση του ατάλαντου, ήταν (για να μην αλλάξω εποχή) κίνηση μερικών ατάλαντων σκασμάδων όπως ο Πετροβιτς ή ο Οσκαρ για παράδειγμα
Τιγρη ο Γκάλης έπαιζε στον Πανιωνιο; Περίεργο γιατί δεν τον θυμάμαι.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τιγρη ο Γκάλης έπαιζε στον Πανιωνιο; Περίεργο γιατί δεν τον θυμάμαι.
Στον Πανιώνιο όχι, αλλα έκανε ένα τόσο δα περασματακι από την εθνική μπάσκετ, που ήταν συμπαίκτες με τον Χριστοδούλου. Προσπάθησε μήπως τον θυμηθείς να παίζει εκεί.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Ο Χριστοδουλου επαιζε στην Εθνικη,σιγουρα το θυμασαι οποτε μην γραφεις πιπες.
Οσο για τον Γκαλη,στον ΠΑΟ εχασε γιατι εκτος του οτι το μπασκετ εχει αρχισει να αλλαζει, οι φαρμακεμπορες ειχαν φτιαξει μια ομαδα-τσιρκο με μηδενικη συνοχη αγοραζοντας οτι φρικιο υπηρχε διαθεσιμο (αρκει να ηταν διασημο) χωρις κανεις να αναρωτηθει εαν ταιριαζουν ολοι αυτοι στην ιδια ομαδα.Μεχρι να μαθει μπασκετ η Βιανεξ και μετα να ελεγξει και την διαιτησια χαθηκε το μισο ΑΕΠ της χωρας,σημερα θα δανειζοταν η Γερμανια απο αυτους αν ειχαν κρατησει ολα αυτα τα λεφτα. -
Στον Πανιώνιο δηλαδή δεν τα έβαζε; Εγω γράφω πίπες ή εσεις είστε οι άσχετοι πανηγυριτζήδες που βλέπατε μόνο την επίσημη αγαπημένη μάι αςς; Με τον Γκαλη FYI παίξανε στην Εθνική μαζί ουσιαστικά μόνο σε 3 μεγάλα τουρνουά (86, 87, 89). Αρα το να κρίνεις την καρριέρα του Φανη από αυτά τα 3 δείχνει ασχετοσύνη τεραστίου βεγγαλικούς που έλεγε και η λαιδη
-
Πάντως τα σουτ που έβαζε από τα 3-4 μέτρα μαρκαρισμένος από 3 παίχτες μάλλον λένε ότι είχε και σουτ και μάλιστα τόσο αντισυμβατικό που δεν μπορούσε να σταματηθεί.
-
-
-
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μεγάλος σε όλα του.
εδιτ
και ο Δράκος η παλιοπουστάρα μη χάσει'Επαιζε και φωτο του Μπανε με χαμόγελο, αίμα και μερικά δόντια λιγότερα.
Το καλύτερο μπουκέτο που έχω δει το χει ρίξει σε φιλικό προετοιμασίας ο μέγιστος Μιχάλης Μισούνοφ. Νοκ αουτ και ξερός ο άλλος.
Ωραία χρόνια.Καλά, με τις αναλύσεις περί Γκάλη τις τελευταίες δυο μέρες, συνειδητοποίησα ότι όλοι οι Έλληνες ξέρουν μπασκετ.
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Eπειδή δε φαίνεται καλά: Ο Σουμπερτ είναι; Τρελλή κίνηση.
Ο Γκάλης δεν ξέρω τι θα έκανε στους Σελτικς γιατί ήταν κοντός, κακός αμυντικός και χωρίς σουτ. Στην Ευρωπη αυτά ήταν πταίσματα, στο ΝΒΑ και ειδικά στην ομάδα των Μπερντ, ΜακΧέιλ και Παρις δεν ξέρω αν μπορούσαν να ξεπεραστούν. Θα μου πεις, ο νυν πρόεδρος των Σελτικς ήταν καλύτερος; Όχι. Αλλά άλλη η δουλειά του Έιντς και άλλη του Γκάλη
Κακός αμυντικός δεν ήταν. Στην Ελλάδα απλά αποφάσισε να επικεντρωθεί στην επίθεση όπως έλεγε.
Επίσης κακός σουτέρ δεν ήταν σε καμία περίπτωση. Πολλές φορές είχε 60% ευστοχία στα δίποντα, όταν ο Τζόρνταν π.χ. είχε 40%. Απλά δεν ήταν ο κλασικός πυροβολητής-περιπτεράκι από τα 6,25. Γιατί να είναι όμως όταν η ειδικότητα του ήταν να διαλύει άμυνες;Σουμπερτ ειναι,ναι (btw τι ψωλιασμα τρωει το Σικαγο αποψε? 5 λεπτα το βαλα κ το κλεισα )
Δια,το υπογραμμισμενο ακουγεται λιγο χμμμ απλοϊκο να το πω.
Επισης φαινεται οτι δεν εχεις παιξει μπασκετ,οποτε μην εισαι και πολυ απολυτος στις αποψεις σου (π.χ ''εβαζε σουτ απο τα 3 μετρα με κρεμασμενους 10,οποτε ειχε σουτ).Τιποτα προσωπικο,απλα για να μη λεμε κ οτι θελουμε.Χωρις να εχω δει εννοειται Γκαλη ζωντανα,μερικα ''επιχειρηματα'' ειναι καπως τρυπια. -
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Σιγά την άμυνα. Λείπει ο 5ος (Θολοθάμπαλ; )
Κράταγε την κάμερα!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κράταγε την κάμερα!
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
Κοιτωντας παλι τα παιχνιδια του 87,μου αρεσε πολυ που οι διαιτητες δεν προστατευαν υπερβολικα τους επιτιθέμενους.
Σημερα μολις ο Σπανουλης μπει στην ρακετα εχει ηδη σφυριχτει το φαουλ προκαταβολικα,εκει επρεπε να δωσεις την μαχη σου για να βαλεις καλαθι χωρις αυτο να σημαινει οτι ο αμυνομενος μπορουσε να σου κατεβασει τα χερια. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Eπειδή δε φαίνεται καλά: Ο Σουμπερτ είναι; Τρελλή κίνηση.
Ο Γκάλης δεν ξέρω τι θα έκανε στους Σελτικς γιατί ήταν κοντός, κακός αμυντικός και χωρίς σουτ. Στην Ευρωπη αυτά ήταν πταίσματα, στο ΝΒΑ και ειδικά στην ομάδα των Μπερντ, ΜακΧέιλ και Παρις δεν ξέρω αν μπορούσαν να ξεπεραστούν. Θα μου πεις, ο νυν πρόεδρος των Σελτικς ήταν καλύτερος; Όχι. Αλλά άλλη η δουλειά του Έιντς και άλλη του Γκάλη
Κακός αμυντικός δεν ήταν. Στην Ελλάδα απλά αποφάσισε να επικεντρωθεί στην επίθεση όπως έλεγε.
Επίσης κακός σουτέρ δεν ήταν σε καμία περίπτωση. Πολλές φορές είχε 60% ευστοχία στα δίποντα, όταν ο Τζόρνταν π.χ. είχε 40%. Απλά δεν ήταν ο κλασικός πυροβολητής-περιπτεράκι από τα 6,25. Γιατί να είναι όμως όταν η ειδικότητα του ήταν να διαλύει άμυνες;Στην Αμερική θα έπαιζε στο 1.
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Δια,το υπογραμμισμενο ακουγεται λιγο χμμμ απλοϊκο να το πω.Ο ίδιος το έχει πει ότι δεν κούραζε τον εαυτό του κυνηγώντας στην άμυνα καθώς ο ρόλος του ήταν η επίθεση. Έτσι κρατούσε τις δυνάμεις του για αυτήν και μάρκαρε μόνο για τα προσχήματα. Τώρα αν εσύ ξέρεις καλύτερα από τον ίδιο πως σκεφτόταν, πάσο...
-
Ο Νικ ηταν -πρωτου ασχοληθει με το μπασκετ- και αθλητης πυγμαχιας
Λαθος προσωπο διαλεξε να τα βαλει μαζι του ο Πρελιεβιτς
Oι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2012-13)