-
Απο το ημιεπισημο site της marfin (bankingnews.gr) οπου παντα βρισκει κανεις τις δηλωσεις τραπεζιτων ως δηθεν δημοσιογραφικα σχολια,φαινεται οτι και οι τραπεζιτες ανησυχουν παρα το οτι βγηκε το πουλεν τους:
'Αν η νέα κυβέρνηση θεωρήσει ότι επιμηκύνοντας τον χρόνο προσαρμογής τελείωσε με την επαναδιαπραγμάτευση είναι ξεκάθαρο ότι θα βρει απέναντι της την κοινωνία που περιμένει περισσότερα και κυρίως μείωση φόρων.
Αν τώρα η Μέρκελ είναι άτεγκτη και δεν δεχθεί ούτε την χρονική επιμήκυνση είναι ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση θα καταρρεύσει πριν καλά καλά κυβερνήσει και η κοινωνική έκρηξη θα είναι μη ελέγξιμη.'
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
mjacob
ό,τι σου κατέβει γράφεις
η ανάλυση είναι εκεί, αν θέλεις τη σχολιάζεις, αν όχι, την αφήνεις ασχολίαστηΟ αρχικός συνοπτικός σχολιασμός ήταν:
μπλα μπλα μπλα [aka άσχετα με το τι άλλαξε]
Υπάρχει πλέον κυβερνητική πλειοψηφία, με τις ζυμώσεις που θα προκύψουν, και θα κυβερνηθεί η χώρα υπό συγκεκριμένους όρους, βάσει προγράμματος που θα διαμορφωθεί από κοινού.
τίποτα δεν άλλαξε ακριβώς επειδή 1+1=2
Η ίδια κυβερνητική πλειοψηφία που υπήρχε πριν, υπάρχει και τώρα.Χαίρομαι που συμφωνείς.
Αφού τον θες πιο αναλυτικό για να καταλάβεις την αντιστοίχηση:
Να σου εξηγήσω, αφού δεν το βλέπεις μόνος σου, τι άλλαξε [σ.σ μεταξύ εκλογών 6 Μαίου και 17 Ιουνίου]
Μέχρι το Μάη 'η κυβέρνηση δεν είχε λαϊκή εξουσιοδότηση'. Δεκτόν, αλλά μπλαμπλα, κρίση, έκτακτη ανάγκη κλπ. Δεν είναι υποχρεωτικό να το δεχθείς αυτό.
άσχετο με το θέμα
Το Μάη μίλησε η αγανάκτηση, το 16% μίλαγε σαν 46%, ναπολεοντισμός, υποτίμηση όλων των άλλων πολιτικών δυνάμεων, 'καρατζαφέρηδες' η ΔΗΜΑΡ.
Δεύτερες εκλογές:
ξαναμίλησε ο λαός.και είπε το ακριβώς ίδιο πράγμα.
Ούτε κατά διάνοια δεν υπάρχει έλλειψη νομιμοποίησης/εξουσιοδότησης.
όσο είχε και στις πρώτες εκλογές.
Και πάλι ακούμε ότι η κυβέρνηση που θα προκύψει 'έχει λίγους μήνες ζωής' και, 3 ώρες μετά το κλείσιμο της κάλπης, ότι υπάρχει αναντιστοιχία με τη λαϊκή βούληση.
αφενός άσχετο με το θέμα, δεν μας απασχολεί τι λέει ο καθένας τα αποτελέσματ των εκλογών μας απασχολούν
αφετέρου εδώ υποστηρίζεις ότι δεν άλλαξε τπτΣτα δημοκρατικά κράτη υπάρχει αποδοχή του αποτελέσματος από την αντιπολίτευση, στις μπανανίες κάθε καμένος αμφισβητεί το αποτέλεσμα και απειλεί με διάφορους τρόπους. Εντάξει, θα κλάψει η γάτα μας, στη γωνία τώρα.
άσχετο με το θέμα
Υπάρχει πλέον κυβερνητική πλειοψηφία, με τις ζυμώσεις που θα προκύψουν, και θα κυβερνηθεί η χώρα υπό συγκεκριμένους όρους, βάσει προγράμματος που θα διαμορφωθεί από κοινού.
1+1=2το μόνο σχετικό.
Βέβαια η κυβερνητική πλειοψηφία είναι η ακριβώς ίδια με αυτή των προηγούμενων εκλογών.
Οπότε επειδή 1+1=2 => τίποτα δεν άλλαξε.Οι εκλογές υπάρχουν γιατί είναι μετρήσιμα ποσοτικά πράγματα.
Λοιπόν, αφού υποστηρίζεις ότι κάτι άλλαξε, γράψε τι.
Οι έξτρα 10 έδρες που πήρε η κυβερνητική πλειοψηφία;
Αναιρείται από το ότι η 'κακιά αντιπολίτευση' από το πενιχρό 16 πήγε στο 27. Οπότε τώρα και πιο ισχυρή αντιπολίτευση (και καλά) θα έχει. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δημοκρατια, κατα την Ελληνικη Αριστερα, ειναι να κανεις εκλογες συνεχεια μεχρι να βγει αυτος που θελουν.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε να κυβερνήσει, το είπε και ο Eddie.
ωραια, τοτε προς τι η γκρινια;
Ποιός γκρίνιαξε; Οι μόνοι που γκρινιάζουν, είναι αυτοί που γκρινιάζουν για τον ΣΥΡΙΖΑ, ξέρεις, με την εξαιρετικη λογική 'για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ'.
-
Θ. Τζήμερος: Απέτυχα γιατί είμαι γερμανοτσολιάς
Με μια επιστολή «μνημείο» εγωισμού και πολιτικού αταβισμού, ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος Τζήμερος, επιχειρεί να δικαιολογήσει σήμερα το χαμηλό εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματος του.
Με εκφράσεις πεζοδρομίου, όπως «μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα» και «λαμόγιο», ο πολιτικός αρχηγός που φιλοδοξούσε να φέρει την αλλαγή και το νέο... ήθος στην πολιτική σκηνή, ειρωνεύεται με τη δήθεν αποδοχή των ευθυνών του το εκλογικό σώμα, προκαλώντας για μια ακόμη φορά το δημόσιο αίσθημα, λίγο καιρό μετά τη δημόσια επιστολή προς την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ.
Κατά τον κ. Τζήμερο για το τελικό του αποτέλεσμα έφταιγε ο πόλεμος «λάσπης» που δέχθηκε, οι απειλές από «μαφιόζικα» συμφέροντα που δέχθηκε η οικογένειά του, αλλά και οι «οργανωμένες παραιτήσεις μελών» του κόμματός του.
Βέβαια για τη συνεργασία με τον Στέφανο Μάνο, που επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος των κυβερνήσεων ΝΔ ούτε λόγος, όπως επίσης καμία δικαιολογία δεν βρήκε να πει για το non paper, όπου, τρεις μήνες πριν τις πρώτες εκλογές στις 6/5, ευθέως μιλούσε για κοινή κάθοδο με την Ντόρα Μπακογιάννη.
Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:
«ΗΤΤΑ, ΠΑΙΔΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Απέτυχα. Είμαι λοιπόν έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες. Διαλέξτε: την κεφαλή επί πίνακι, απαγχονισμό στην κεντρική πλατεία, ανασκολοπισμό ή κάτι άλλο πιο πρωτότυπο; Τι διάολο δημιουργικοί είμαστε; Δεν θα βρούμε έναν βασανιστικό (και φαντασμαγορικό – προς παραδειγματισμό) τρόπο;
Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε η πόλωση. Τι κι αν άνθρωποι που ήταν από την πρώτη μέρα στη «Δημιουργία» έκαναν έκκληση να ψηφίσουμε Ν. Δημοκρατία; Τι κι αν γνωστοί, φίλοι και συγγενείς ξεκαθάριζαν: εσάς πιστεύουμε, τον Σαμαρά δεν θέλουμε ούτε ζωγραφιστό να τον δούμε, αλλά θα τον ψηφίσουμε για να κόψουμε τον δρόμο στους παρανοϊκούς... Τίποτε από αυτά δεν έχει σημασία. Έπρεπε να βρω τον τρόπο – εγώ προσωπικά – να τους πείσω και να πείσω επίσης κι όλο το σάπιο ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσει Τσίπρα ώστε να υπάρχει απειλή. Δεν το έκανα. Δικό μου λάθος.
Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε το εσωτερικό «ξεκατίνιασμα». Έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη στο καταστατικό, πως όποιος διαφωνεί κάνει πραξικόπημα στο Facebook, στέλνει επιστολές σε όλα τα ΜΜΕ, κατηγορεί χυδαία τους πάντες, αφήνει υπονοούμενα ότι θα δεχτεί «μαφιόζικα» αντίποινα (!) η οικογένειά του, και οργανώνεται με τους υπόλοιπους για να παραιτούνται ένας κάθε μέρα, ώστε να υπάρχει τροφή για τους αδηφάγους Bloggers. Έτσι έπρεπε, ώστε οι σοβαροί άνθρωποι να μπαίνουν στο group και να θαυμάζουν το επίπεδο εσωτερικής μας δημοκρατίας. Δεν υπήρχε τέτοια πρόβλεψη. Δικό μου λάθος.
Σε καμιά περίπτωση δεν συνέβαλε η λάσπη. Έπρεπε να έχω εξασφαλίσει γραπτές βεβαιώσεις από όλα θρησκεύματα και τις αιρέσεις απανταχού της γης ότι δεν είμαι μέλος τους, να τα αναρτήσω σε περίοπτη θέση στο βιογραφικό μου και να τα στείλω σε κάθε δαιμόνιο ρεπόρτερ – με επικυρωμένο το γνήσιο της υπογραφής. Έπρεπε επίσης να ξέρω ότι στη χώρα που ανθεί φαιδρά πορτοκαλέα, το να υποστηρίζεις ότι η απάντηση που δίνει ή δεν δίνει κάθε άνθρωπος στα μεγάλα ερωτήματα της Ύπαρξης είναι προσωπικό του θέμα και ναι, αφού επιμένετε, εγώ τυπικά είμαι βαφτισμένος Χριστιανός Ορθόδοξος αλλά στην προσέγγιση του Επέκεινα, προτιμώ τον δρόμο της φιλοσοφίας, ωστόσο αναγνωρίζω τη σημασία της Ορθοδοξίας στη διαμόρφωση της εθνικής μας φυσιογνωμίας, αλλά παράλληλα υποστηρίξω την ανεξαρτησία της εκκλησίας από το Κράτος – πού πάω και τα λέω όλα αυτά; Αφού θα κάνω εχθρούς και τους μεν και τους δε! Δεν θα μπορούσα να ανάψω ένα κεράκι (ας ήταν και με το ποτηράκι όπως ο ΓΑΠ...) και να φωνάξω και τα κανάλια, να τελειώσει η ιστορία; Τι τις ήθελα αυτές τις σύνθετες έννοιες; Έπρεπε επίσης να μην έχω πει μόνο σε 7 προεκλογικές (πριν τις εκλογές του Μαΐου) ομιλίες και συνεντεύξεις πως δεν έχω πτυχίο της ΑΣΟΕΕ. Έπρεπε να το λέω κάθε φορά που συστήνομαι: «Γεια σας, Θάνος Τζήμερος, δεν έχω πάρει το πτυχίο της ΑΣΟΕΕ.» Δικό μου λάθος.
Σε καμία περίπτωση δεν συνέβαλαν τα οργανωμένα συμφέροντα των ΜΜΕ, που με παρουσίασαν τουλάχιστον ως τέρας – δημόσιο κίνδυνο ή που μου την είχαν «στημένη». Έπρεπε να ξέρω πώς παίζεται το παιχνίδι. Ή να έχω περισσότερα να «προσφέρω» από τον «ανταγωνισμό» ή να αποσυρθώ. Έπρεπε να μην έχω στο παρελθόν καμία επαγγελματική δραστηριότητα. Ή τουλάχιστον θα έπρεπε να έχω προβλέψει πριν από 10 χρόνια όταν τύπωνα ένα επιστημονικό έντυπο μιας εταιρείας που ανήκε σε έναν Όμιλο, ότι 10 χρόνια μετά ο επί κεφαλής του Ομίλου, τον οποίο ουδέποτε συνάντησα, θα ήταν φυγόδικος και θα βρίσκονταν «αντικειμενικοί» δημοσιογράφοι που θα με παρουσίαζαν ως τον «φίλο του λαμόγιου». Ήδη στις νέες επαγγελματικές συνεργασίες ζητάω τη γνώμη μέντιουμ με κληρονομικό χάρισμα με 10ετή πρόβλεψη. Θα έπρεπε να το είχα κάνει προ 20ετίας τουλάχιστον. Δικό μου λάθος.
Σε καμία περίπτωση δεν συνέβαλε η πίεση του χρόνου. Έπρεπε να βρω τον τρόπο μέσα σε 100 μέρες να οργανώσω ένα κόμμα με χιλιάδες μέλη και φίλους ώστε να πάρει μέρος σε 2 εκλογές, να αξιολογήσω τους πάντες, να δώσω ρόλο σε όλους, να έχω ψάξει το παρελθόν τους (το πολιτικό, το ιδεολογικό, το επαγγελματικό...) να βρω τρόπο να τοποθετήσω 20 τουλάχιστον υποψήφιους σε 4 εκλόγιμες θέσεις, να απαντάω σε 500 περίπου e-mail τη μέρα και σε 200 μηνύματα στο FB, να δίνω συνεντεύξεις σε 20 περίπου ΜΜΕ τη μέρα να ταξιδεύω σε όλη την Ελλάδα για να είμαι σε επαφή με τη βάση, με τους τοπικούς φορείς (δήμους επιμελητήρια, συλλόγους, σωματεία) να είμαι ταυτόχρονα στην Αθήνα, να διευθύνω τα εσωκομματικά, να καταπραΰνω τους δυσαρεστημένους, να εμψυχώνω τους «πεσμένους» να ποστάρω στο FB, να κάνω συναντήσεις με όλους τους «επώνυμους» που ήθελαν να προσφέρουν αλλά ζητούσαν να δουν εμένα αποκλειστικά διότι δεν ήθελαν να «εκτεθούν», να ταξιδεύω στο εξωτερικό, να συναντιέμαι με παράγοντες της ΕΕ, με τον Πατριάρχη, να γράφω συνεντεύξεις, ομιλίες, ανακοινώσεις, να εκπαιδεύω τα στελέχη της ΔΞ , να παίρνω στρατηγικές αποφάσεις που να είναι όλες αλάνθαστες και με μηδενικό περιθώριο λάθους. Τι κι αν μείωσα το χρόνο του ύπνου σε 2-3 ώρες το 24ωρο για 3 ολόκληρους μήνες, τι κι αν κατάργησα την έννοια της ξεκούρασης, τι κι αν είχε να με δει το σπίτι μου βδομάδες ολόκληρες, τι κι αν έβαλα την (υγιέστατη) εταιρεία μου στον αυτόματο πιλότο χάνοντας και δουλειές και πελάτες... Θα έπρεπε να βρω τον τρόπο να κάνω το 24ωρο 124ωρο ή να εργάζομαι ταυτοχρόνως και σε ένα παράλληλο σύμπαν. Δεν τον βρήκα. Δικό μου λάθος.
Για όλα αυτά αναγνωρίζω πως είμαι προδότης, προδότης, προδότης (μπορείτε να το συνεχίσετε εσαεί), δοσίλογος, γερμανοτσολιάς, σκουλήκι που έκλεψε την ψήφο σας για δικό του όφελος, αλήτης, χαμερπής, κάθαρμα, μικροτσούτσουνη κομπλεξάρα, ότι θα πρέπει να επισκέπτομαι γναθοχειρουργό κάθε φορά που θα με πετυχαίνουν διάφοροι Χρυσαυγιτικής «διαλεκτικής», όλα αυτά σταχυολογώντας τα... ηπιότερα από τα μηνύματα που δέχομαι. Εν τω μεταξύ, όλοι εσείς που πέσατε να κατασπαράξετε με λύσσα το πρώτο κόμμα που έγινε από ανθρώπους της διπλανής πόρτας, επειδή δεν τα έκανε όλα ακριβώς όπως τα είχατε στο μυαλό σας, να χαίρεστε την ανανέωση του πολιτικού σκηνικού που προέκυψε με την ψήφο σας ή με την αποχή σας.
Θα επανέλθω, με επόμενο σχόλιο, γιατί η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΞΑΝΑ! τώρα ξεκινάει!!!»
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το ίδιο θα μπορούσε (αλλά δεν θα έπρεπε) να το πει κάποια δεξιά αντιπολίτευση.
Πρώτα απ' όλα χαρακτηρίζεις καταστροφική την επιλογή της πλειοψηφίας.
Και πώς ακριβώς θα πέσει μια κυβέρνηση; Επειδή λαμβάνει κακές κριτικές από τον τύπο ή επειδή τη βρίζουν όσοι δε βολεύονται από αυτήν; Για πες μέσα και τρόπους πτώσης μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης 'μετά από λίγους μήνες'.Εσύ βέβαια τα έκανες όλα αυτά με το φόβο και μόνο ότι η πλειοψηφία μπορεί και να μην συμφωνούσε μαζί σου.
Τι αλήθειες TM διαβάσαμε, τι αναλύσεις βασισμένες στο ότι να οι ξένοι αυτό και οι ξένοι το άλλοΓια να μη μιλήσουμε για τη retrospective θεώρησή σου για τα εκλογικά αποτελέσματα. Ας πούμε τη πλειοψηφία του '81 δεν τη θεωρείς καταστροφική;
Έχεις πλάκα.
-
Ηθελα να ξερα τι θα γινοτανε σημερα αν ο Τσιπρας εβγαινε προθυπουργος...
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Ηθελα να ξερα τι θα γινοτανε σημερα αν ο Τσιπρας εβγαινε προθυπουργος...ΑΤΜ καπουτ
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Απέτυχα. Είμαι λοιπόν έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες. Διαλέξτε: την κεφαλή επί πίνακι, απαγχονισμό στην κεντρική πλατεία, ανασκολοπισμό ή κάτι άλλο πιο πρωτότυπο; Τι διάολο δημιουργικοί είμαστε; Δεν θα βρούμε έναν βασανιστικό (και φαντασμαγορικό – προς παραδειγματισμό) τρόπο;νομίζω ότι αυτό που τον καίει πιο πολύ είναι που στ@@ μας παντελώς
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ηθελα να ξερα τι θα γινοτανε σημερα αν ο Τσιπρας εβγαινε προθυπουργος...
ΑΤΜ καπουτ
Μη σου πω και τιποτα τετοιο σε καποια φαση
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Απέτυχα. Είμαι λοιπόν έτοιμος να υποστώ τις συνέπειες. Διαλέξτε: την κεφαλή επί πίνακι, απαγχονισμό στην κεντρική πλατεία, ανασκολοπισμό ή κάτι άλλο πιο πρωτότυπο; Τι διάολο δημιουργικοί είμαστε; Δεν θα βρούμε έναν βασανιστικό (και φαντασμαγορικό – προς παραδειγματισμό) τρόπο;νομίζω ότι αυτό που τον καίει πιο πολύ είναι που στ@@ μας παντελώς
Αυτό που τον καίει πιο πολύ είναι οτι στο capital.gr ασχολούνται, πλεον, με το Σαμαρά
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Ηθελα να ξερα τι θα γινοτανε σημερα αν ο Τσιπρας εβγαινε προθυπουργος... -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το ίδιο θα μπορούσε (αλλά δεν θα έπρεπε) να το πει κάποια δεξιά αντιπολίτευση.
Πρώτα απ' όλα χαρακτηρίζεις καταστροφική την επιλογή της πλειοψηφίας.
Και πώς ακριβώς θα πέσει μια κυβέρνηση; Επειδή λαμβάνει κακές κριτικές από τον τύπο ή επειδή τη βρίζουν όσοι δε βολεύονται από αυτήν; Για πες μέσα και τρόπους πτώσης μιας δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης 'μετά από λίγους μήνες'.Εσύ βέβαια τα έκανες όλα αυτά με το φόβο και μόνο ότι η πλειοψηφία μπορεί και να μην συμφωνούσε μαζί σου.
Τι αλήθειες TM διαβάσαμε, τι αναλύσεις βασισμένες στο ότι να οι ξένοι αυτό και οι ξένοι το άλλοΓια να μη μιλήσουμε για τη retrospective θεώρησή σου για τα εκλογικά αποτελέσματα. Ας πούμε τη πλειοψηφία του '81 δεν τη θεωρείς καταστροφική;
Έχεις πλάκα.
Το ποιος έχει πλάκα εκφράζεται από το πόσο κοντά στην πραγματικότητα βρίσκεται κάθε φορά.
Η Ελλάδα θα έπρεπε σήμερα να έχει βρεθεί σε εμφύλιο πόλεμο, να έχουν βγει στους δρόμους όλοι και να ψάχνουν για δοσίλογους, να δίνει την απάντηση (στον εαυτό της;) 'εκεί έξω' (στο διάστημα ίσως).Γενική απάντηση από τους παραξενεμένους και εμβρόντητους (που έπεσαν κάτι έτη φωτός έξω):
απίστευτο, απίστευτο, απίστευτο!Όχι πρωτότυπο πάντως, από την πτώση του ανατολικού μπλοκ μέχρι σήμερα, η στάση είναι ίδια, απαράλλαχτη και ανακυκλούμενη:
απορία, θυμός, οργή, εκτόνωση, απογοήτευση -
Πόσο γελοίος μπορεί να είναι αυτός ο Τζήμερος;!
Όσο για το αν θα πέσει η κυβέρνηση, φυσικά και θα συμβεί κάτι τέτοιο αν χάσει την στήριξη της Βουλής. Το αν θά χάσει την στήριξη της Βουλής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τις αντιδράσεις της κοινωνίας σε αυτά που έχει να μας κάνει ο Σαμαράς κατ' εντολή των δανειστών. Έτσι προβλέπει το Σύνταγμα άλλωστε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Καλά, εδώ είμαστε και θα δούμε ποιος έχει δίκιο και ποιος όχι.Μέχρι σήμερα, αυτά που 'λέγαμε' βγαίνουν. ΣΥΡΙΖΑ στη θέση του ΠΑΣΟΚ, άνοδος της ακροδεξιάς όσο μένουν άλυτα τα γνωστά θέματα και οι αρμόδιοι σφυρίζουν, ο ΣΥΡΙΖΑ μεταλλάσσεται σε όλο και πιο κεντρώο κόμμα και μάλιστα προγραμματικά.
Δεν είναι καν 'προφητείες' αυτά, είναι η λογική εξέλιξη των πραγμάτων.
Η πλειοψηφια του λαου/κοσμου ειναι ανθρωποι που εχουν/με μικροαστικη νοοτροπια , εχουν/με μαθει στην ιδιωτευση και ειναι/ειμαστε εχθρικοι (ή επιφυλακτικοι) στη κοινωνικη χειραφετηση.
Τι επιλογες εχει ενα αριστερο κομμα ?
Η μια ειναι να τους κουναει το δαχτυλο και να τους λεει 'μα καλα, τοσο βλακες εισαστε ?' Αυτο εχει γινει επι δεκαετιες και τα αποτελεσματα ειναι γνωστα.
Η αλλη ειναι να φτιαξει ενα ηπιο προγραμμα εξουσιας για να διασωσει τα εισοδηματα των εργαζομενων και τα εργασιακα δικαιωματα και να εχει τη προσδοκια οτι στη πορεια ο λαος/κοσμος , απο την ιδια την εμπειρια του (και οχι απο τα τσιτατα του οποιουδηποτε) , θα αρχισει να συνειδητοποιει καποια πραγματα.Οπως βλεπεις , γιγαντα του στοχασμου, υπαρχει κι΄αλλη ερμηνεια. Δεν λεω οτι αυτη ειναι η σωστη , λεω οτι η ζωη θα δειξει.
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Θ. Τζήμερος: Απέτυχα γιατί είμαι γερμανοτσολιάς[...]
-
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημά 'σας' ρε dimitris;
Ότι πιστεύουν ορισμένοι πως κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, την οποία πρέπει να διδάξουν στο αμόρφωτο και ανόητο πόπολο, πριν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του και βρεθεί στην κόλαση. Όπως, γκουχ, οι πιστοί Χριστιανοί. Για δες...Κι όταν κάποιος τους δείχνει αντίθετα πράγματα, τον κατηγορούν ως αιρετικό και σατανά.
Ξαναδιάβασε τι έγραψες και πες μου ότι έχω άδικο.
Ελέηcον. -
@manosk
οι φανταστικοί σου φίλοι έχουν λιγότερη πλάκα από εσένα
Μην τους κάνεις τόσο παρέα.Επίσης, από τότε που επέλεξες το δρόμο 'όλος ο κόσμος ψηφίζει πλανεμένα, εγώ το μόνο που θέλω είναι να ψηφίσει βάσει αλήθειας', δεν νομίζεις ότι ψιλοψόφησε το επιχείρημά σου περί 'απόλυτης αλήθειας που πρέπει να διδάξουν';
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πόσο γελοίος μπορεί να είναι αυτός ο Τζήμερος;!Όσο για το αν θα πέσει η κυβέρνηση, φυσικά και θα συμβεί κάτι τέτοιο αν χάσει την στήριξη της Βουλής. Το αν θά χάσει την στήριξη της Βουλής εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τις αντιδράσεις της κοινωνίας σε αυτά που έχει να μας κάνει ο Σαμαράς κατ' εντολή των δανειστών. Έτσι προβλέπει το Σύνταγμα άλλωστε.
Εντος 2012 η αργοτερα?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Δημοκρατια, κατα την Ελληνικη Αριστερα, ειναι να κανεις εκλογες συνεχεια μεχρι να βγει αυτος που θελουν.Από που προκύπτει αυτό;
Να υπενθυμίσω τις αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις επί Μητσοτάκη. Αλλά ξέχασα, εκεί έφταιγαν όλοι οι άλλοι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημά 'σας' ρε dimitris;
Ότι πιστεύουν ορισμένοι πως κατέχουν την απόλυτη αλήθεια, την οποία πρέπει να διδάξουν στο αμόρφωτο και ανόητο πόπολο, πριν πέσει ο ουρανός στο κεφάλι του και βρεθεί στην κόλαση. Όπως, γκουχ, οι πιστοί Χριστιανοί. Για δες...Κι όταν κάποιος τους δείχνει αντίθετα πράγματα, τον κατηγορούν ως αιρετικό και σατανά.
Ξαναδιάβασε τι έγραψες και πες μου ότι έχω άδικο.
Ελέηcον.Απ΄αυτα που εγραψα , εβγαλες το συμπερασμα πως ισχυριζομαι οτι κατεχω καποια απολυτη αληθεια ?
Ρε μανο , πας καλα ?
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]