-
Δεν διορίστηκα για 3η σερί φορά!
Στανταράκι το βλέπω όντως
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Απαντάς σε μένα, μιλώντας για άλλους και ρωτάς εμένα γιατί κάνουν οι άλλοι αυτό που κάνουν ;
Πλάκα έχειςΈλα τώρα πες μου γιατί εσύ μένεις εδώ ενώ δε σου αρέσει, αλλά θέλεις 'οι άλλοι' να φύγουν ;
Σε ρωτάω για τους άλλους γιατί τους έχεις συζητήσει, ξέρεις από μέσα την κοσμοθεωρία τους και ίσως μπορείς να εξηγήσεις το φαινόμενο. Εγώ πιστεύω ότι θέλουν να παλέψουν να ζήσουν το όνειρο πχ δική σου ζωή ασχέτως των αερολογιών που πετάνε στα φόρουμ και σε καμιά παρέα μεταξύ τυριού και αχλαδιού.
Τι λες ... βάση του τι κάνουν και όχι του τι λένε , δεν είναι βάσιμος ο συλλογισμός μου ;Μα ποιος σου είπε ότι δεν μου αρέσει ; Επειδή ο ΓΑΠ μας ξεκόλιασε στους φόρους και μου έρχεται το εξοχικό ακριβότερα από το να πήγαινα κάθε χρόνο ένα μήνα διακοπές στο εξωτερικό ;
Μα γι αυτό ψήφισα Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς που υποσχέθηκε αποκρατικοποιήσεις και πέραν των ορίων του προγράμματος και εύχομαι να το κάνει πράξη
Λιγότερο κράτος = Λιγότεροι φόροι για τους πολίτες
Λιγότεροι φόροι για τους πολίτες = Χαρούμενοι πολίτες
Χαρούμενοι πολίτες = Χαρούμενος delsol -
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Απαντάς σε μένα, μιλώντας για άλλους και ρωτάς εμένα γιατί κάνουν οι άλλοι αυτό που κάνουν ;
Πλάκα έχειςΈλα τώρα πες μου γιατί εσύ μένεις εδώ ενώ δε σου αρέσει, αλλά θέλεις 'οι άλλοι' να φύγουν ;
Σε ρωτάω για τους άλλους γιατί τους έχεις συζητήσει, ξέρεις από μέσα την κοσμοθεωρία τους και ίσως μπορείς να εξηγήσεις το φαινόμενο. Εγώ πιστεύω ότι θέλουν να παλέψουν να ζήσουν το όνειρο πχ δική σου ζωή ασχέτως των αερολογιών που πετάνε στα φόρουμ και σε καμιά παρέα μεταξύ τυριού και αχλαδιού.
Τι λες ... βάση του τι κάνουν και όχι του τι λένε , δεν είναι βάσιμος ο συλλογισμός μου ;Μα ποιος σου είπε ότι δεν μου αρέσει ; Επειδή ο ΓΑΠ μας ξεκόλιασε στους φόρους και μου έρχεται το εξοχικό ακριβότερα από το να πήγαινα κάθε χρόνο ένα μήνα διακοπές στο εξωτερικό ;
Μα γι αυτό ψήφισα Ελλάς Ελλάς Αντώνης Σαμαράς που υποσχέθηκε αποκρατικοποιήσεις και πέραν των ορίων του προγράμματος και εύχομαι να το κάνει πράξη
Χαρούμενοι πολίτες = Χαρούμενος delsolΣιγά μην αλλάξουμε και γαλαξία. Ο καλός κομμουνιστής εξάλλου παλεύει για την εξάπλωση του συστήματος, δεν γκετοποιείται. Αλλά ακόμα και αν έλεγε κάποιος να πάει σε μια τέτοια χώρα, δεν θα έπρεπε να είχε και δεσμούς με αυτή εκτός από κοινή ιδεολογία;
-
Εκλογές το 2016 ξανά.
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εκλογές το 2016 ξανά.και η επανασταση;
-
Ενδιαφέρον θα είχε μια σύγκριση ενός ψηφοφόρου του ΚΚΕ και ενός ψηφοφόρου του ΚΚ Ρωσίας.
Οι δεύτεροι θα αυτοκτονούσαν αν έβλεπαν αυτά που γράφουν οι πρώτοι, παλεύοντας στα ίντερνετς. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Γελιέσαι αν νομίζεις ότι θα πάμε στην ειδυλλιακή Β.Κορέα (είναι το σκοτεινό τμήμα πάνω από τη Ν.Κορέα, έχει 6 ωρες να το ποσταρει ο ροζ πάνθηρ και είπα να σας το θυμίσω) να ζήσουμε τον παράδεισο.
ΕΔΩ θα κανουμε λαϊκη δημοκρατία, το δικό σου αμάξι θα οδηγούμε εμείς τα κομματόσκυλα, στο δικό σου σαλόνι θα χέζουμε και στο δικό μας κοτέτσι θα μένεις. Θα σου δώσω και το τρικυκλο ποδηλατάκι του γιου μου για να μετακινείσαι.Πριν κάνετε σαν τα μούτρα σας όλη την χώρα , θέλετε να μαζευτείτε (αφού είσαστε πολύ λιγότεροι) και να σας δώσουμε ένα νησί να εφαρμόστε ότι πολίτευμα και όποια οικονομική θεωρεία θέλετε ;
Ούτε αποκλεισμένοι θα είσαστε (αν εσείς δεν το θέλετε) ούτε τίποτα. Όποιος το μετανιώσει γυρνάει στο προηγούμενο καπιταλιστικό σπίτι του και συνεχίζει την καπιταλιστική ζωή του απαλλαγμένος από εμμονές.
Όποιος γουστάρει ζει για πάντα εκεί και φωνάζει και τους φίλους του.
Αν ζηλέψουμε και γουστάρουμε πολλοί κάνουμε όλη την χώρα έτσιΑν είναι να σας πιάσει η μανία καταδίωξης με το νησί μπορούμε να σας δώσουμε καμιά μικρή πόλη
Από τον τουρισμό πάντως, ως κοινωνία ζωντανό παράδειγμα του σταλινικού απολιθώματος , θα βγάζετε γαμώ τα φράγκα ! Παίζει να μην τα θέλετε όμως γιατί θα είναι καπιταλιστικά !!! Παίζει να σκοτωθείτε μεταξύ σας γι αυτό στο τέλοςΘα ψηνόσασταν να δοκιμάσετε την μπούρδα (κομουνισμός) στην πράξη ;
-
Χαρούμενοι πολίτες = Χαρούμενος delsolσε κανα μήνα που θα ξανασκούζεις για τους φόρους του ελλας ελλας αντώνης σαμαράς, θα πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να ψηφίσεις ΧΑ να ξεβρωμίσει ο τόπος
-
Γελιέσαι αν νομίζεις ότι θα πάμε στην ειδυλλιακή Β.Κορέα (είναι το σκοτεινό τμήμα πάνω από τη Ν.Κορέα, έχει 6 ωρες να το ποσταρει ο ροζ πάνθηρ και είπα να σας το θυμίσω) να ζήσουμε τον παράδεισο.
ΕΔΩ θα κανουμε λαϊκη δημοκρατία, το δικό σου αμάξι θα οδηγούμε εμείς τα κομματόσκυλα, στο δικό σου σαλόνι θα χέζουμε και στο δικό μας κοτέτσι θα μένεις. Θα σου δώσω και το τρικυκλο ποδηλατάκι του γιου μου για να μετακινείσαι.Πριν κάνετε σαν τα μούτρα σας όλη την χώρα , θέλετε να μαζευτείτε (αφού είσαστε πολύ λιγότεροι) και να σας δώσουμε ένα νησί να εφαρμόστε ότι πολίτευμα και όποια οικονομική θεωρεία θέλετε ;
Ούτε αποκλεισμένοι θα είσαστε (αν εσείς δεν το θέλετε) ούτε τίποτα. Όποιος το μετανιώσει γυρνάει στο προηγούμενο καπιταλιστικό σπίτι του και συνεχίζει την καπιταλιστική ζωή του απαλλαγμένος από εμμονές.
Όποιος γουστάρει ζει για πάντα εκεί και φωνάζει και τους φίλους του.
Αν ζηλέψουμε και γουστάρουμε πολλοί κάνουμε όλη την χώρα έτσιΑν είναι να σας πιάσει η μανία καταδίωξης με το νησί μπορούμε να σας δώσουμε καμιά μικρή πόλη
Από τον τουρισμό πάντως, ως κοινωνία ζωντανό παράδειγμα του σταλινικού απολιθώματος , θα βγάζετε γαμώ τα φράγκα ! Παίζει να μην τα θέλετε όμως γιατί θα είναι καπιταλιστικά !!! Παίζει να σκοτωθείτε μεταξύ σας γι αυτό στο τέλοςΨήνεστε να δοκιμάσετε την μπούρδα (κομουνισμός) στην πράξη ;
εσυ γιατι δε φτιαχνεις ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης να κατσεις μονος σου μεσα εκει στους φουρνους?
-
Έλεγα να το βάλω στο 'Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας' αλλά εδώ θα το αξιοποιήσετε καλύτερα:
Αίτημα οπλοφορίας από Κασιδιάρη, Καιάδα και Ηλιόπουλο
Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασαν το πρωί της Τρίτης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενή, γνωστός ως 'Καιάδας'), και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ο πρώτος προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της αίτησης του για οπλοφορία που είχε καταθέσει μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και οι υπόλοιποι δύο, προκειμένου να υποβάλλουν παρόμοιο αίτημα, όπως δικαιούνται λόγω ιδιότητας εκ του νόμου.
«Οι βουλευτές του κόμματος μας, κάνουν τη χρήση ενός δικαιώματος που εκ του νόμου έχουν άπαντες οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου», σχολίασε στο protothema.gr μέλος της Χρυσής Αυγής, εκφράζοντας την απορία του για την «έκταση» που έλαβε η κίνηση των τριών βουλευτών του κόμματος.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Εκλογές το 2016 ξανά.
και η επανασταση;
Η επανάσταση μόλις ξεκίνησε με τον Αντώνη το Σαμαρά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σιγά μην αλλάξουμε και γαλαξία. Ο καλός κομμουνιστής εξάλλου παλεύει για την εξάπλωση του συστήματος, δεν γκετοποιείται.
Κάτι σαν τους 12 απόστολους του Ιησού δηλαδή ;
Αλλά ακόμα και αν έλεγε κάποιος να πάει σε μια τέτοια χώρα, δεν θα έπρεπε να είχε και δεσμούς με αυτή εκτός από κοινή ιδεολογία;
Μα αν είναι να γλυτώσει σε μια μέρα από το βασανιστήριο του καπιταλισμού δεν αξίζει τον κόπο ; Ούτε μια δοκιμή δεν θέλει να κάνει ;
εσυ γιατι δε φτιαχνεις ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης να κατσεις μονος σου μεσα εκει στους φουρνους?
Επίσκεψη σε γιατρό και γρήγορα
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
«Οι βουλευτές του κόμματος μας, κάνουν τη χρήση ενός δικαιώματος που εκ του νόμου έχουν άπαντες οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου», σχολίασε στο protothema.gr μέλος της Χρυσής Αυγής, εκφράζοντας την απορία του για την «έκταση» που έλαβε η κίνηση των τριών βουλευτών του κόμματος.Εδώ οι αστυνομικοί δε ξέρουμε κατά πόσο περνάνε από ψυχικά τέστ για οπλοφορία (με τη δολοφονία Γρηγορόπουλου το θέμα είχε ξαναέρθει στην επιφάνεια....) και μας φαίνεται τρομερό που εκλεγμένος βουλευτής ζητάει άδεια οπλοφορίας? Όλοι έχουν αυτό το δικαίωμα και σα βουλευτές καλά κάνουν και το έχουν κατά τη γνώμη μου. Όλοι.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Έλεγα να το βάλω στο 'Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας' αλλά εδώ θα το αξιοποιήσετε καλύτερα:Αίτημα οπλοφορίας από Κασιδιάρη, Καιάδα και Ηλιόπουλο
Το κατώφλι της ΓΑΔΑ πέρασαν το πρωί της Τρίτης, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενή, γνωστός ως 'Καιάδας'), και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Ο πρώτος προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία της αίτησης του για οπλοφορία που είχε καταθέσει μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου και οι υπόλοιποι δύο, προκειμένου να υποβάλλουν παρόμοιο αίτημα, όπως δικαιούνται λόγω ιδιότητας εκ του νόμου.
«Οι βουλευτές του κόμματος μας, κάνουν τη χρήση ενός δικαιώματος που εκ του νόμου έχουν άπαντες οι βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου», σχολίασε στο protothema.gr μέλος της Χρυσής Αυγής, εκφράζοντας την απορία του για την «έκταση» που έλαβε η κίνηση των τριών βουλευτών του κόμματος.
Έλα μωρέ...λεπτομέρειες. Την επόμενη φορά θα τραβήξει περίστροφο αν του τη πει κανένας σε κάποιο πάνελ.
-
Εγώ πάντως θέλω να δουλεύω κομμουνιστικά, να πληρώνομαι όμως καπιταλιστικά.
Και, φυσικά, το αντίστροφο για τους υπόλοιπους (κάποιος πρέπει να βγάλει το μισθό μου ε;; ) -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σε κανα μήνα που θα ξανασκούζεις για τους φόρους του ελλας ελλας αντώνης σαμαράς, θα πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα και να ψηφίσεις ΧΑ να ξεβρωμίσει ο τόπος
Πρέπει να κάνουμε λίγο υπομονή να μειωθεί το κράτος. Μέχρι τότε μπορεί να μας έρθει κάνα ξόφαλτσο
Εδώ την εβδομάδα των εκλογών μου έσκασε το εκαθαριστικό και δεν έκανα πίσω .
Αν δεν αποκρατικοποιήσει να έρθουν ξένα κεφάλαια να επενδύσουν και ξαναβάλει φόρους θα τσακωθούμε άσχημαΝα λες δόξα τους ΝΔκράτες ψηφοφόρους που δεν άφησαν το Σύριζα να γίνει κυβέρνηση, γιατί η επόμενη έτσι που θα τα έκανε σε όλα τα θέματα θα ήταν η Χρυσή Αυγή. Και εγώ είτε το πιστεύεις είτε όχι δεν έχω καμία τέτοια όρεξη .
-
Από ότι είδα εξηγήθηκε επαρκώς ότι στο καπιταλιστικό σύστημα, που κατά κάποιο τρόπο ακολουθούμε και στη χώρα, μπορούμε να περάσουμε όλοι καλά. Χαλαρώστε λοιπόν και απολαύστε το!
Δεν υπάρχει και χειρότερο χτύπημα για το σύστημα, από το να είσαι κομμουνιστης/αριστερός και να ζεις πλουσιοπάροχα πλουτίζοντας από την δουλειά τον άλλων.Η μόνη απαίτηση των υπολοίπων, για να μπορούμε να περάσουμε κι εμείς καλά, είναι να υπάρχει **σεβασμός στους νόμους **της δημοκρατίας. Παίξτε όλοι με τους κανόνες της, έχουμε τις εκλογές να εκτονωνόμαστε και να δρομολογούμε τις οποιεσδήποτε αλλαγές!
Αυτό που δεν μπορεί να είναι ανεκτό είναι η προσπάθεια να καταρρεύσουν όλα, για να ωριμάσουν οι συνθήκες της ... επανάστασης. Και επειδή ο στόχος συγκινεί εξίσου τα αντιδιαμετρικά άκρα, μην νομίζετε/υπολογίζετε ότι θα πιάσετε μλκες του άλλους (των άκρων) και θα μας καθήσετε εσείς στο σβέρκο!Μέχρι σήμερα που δεν σέβονταν τους νόμους ούτε όσοι κυβερνούσαν, η ανοχή κάθε ανομίας είχε παγιωθεί σε σημείο που οι καταλήψεις να αποτελούν εχέγγυα κυβερνητικής ικανότητας και να κοσμούν βιογραφικά! Έ αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί αν θέλουμε να διατηρήσουμε στη χώρα ένα σύστημα όπου θα μπορούμε να περνάμε όλοι καλά.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
γ.Ποιός σου είπε π.χ. ότι τα 1,40 ευρώ για το εισιτήριο του μετρό είναι μεγάλο κόστος? Η εταιρεία μπαίνει μέσα, έστω και λίγο, κανονικά έπρεπε να είναι περισσότερο. Και τι θα πει μεγάλο κόστος στο φινάλε? Αν ήταν 0,50 ευρώ θα ήταν χαμηλό? Και τα δις που θα της χώναμε στο τέλος της χρονιάς για να καλύψει το έλλειμά της ποιός θα τα πλήρωνε? Ο λαός του Περού ή ΕΜΕΙΣ (πάλι)?
Δεν είναι ακριβώς, είναι αυθαίρετο.
Δεν μπορείς να ζητάς αυθέρετα ποσά, χωρίς να κ´ανεις ότι είναι δυνατόν να μην έχεις διαφυγόντα κέρδη! Θεωρούν τον κάθε πολίτη μακάκο και του χρεώνουν ότι θέλουμε, επειδή δεν μπορούν να πίασουν τους λαθρεπιβάτες;; Ώραια λογική. Και στο τέλος δεν θα πληρώνει να είπα και καλά θα κάνει. -
Παραίτηση Στέφανου Μάνου
Ο πρόεδρος της Δράσης υπέβαλε σήμερα το απόγευμα στην Κεντρική Επιτροπή της Δράσης την παραίτησή του από την ηγεσία του κόμματος.
Ο κ. Μάνος έστειλε την ακόλουθη επιστολή στα μέλη και τους φίλους του κόμματος:
Αμέσως μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου εξέφρασα την άποψη ότι θα έπρεπε να επιδιωχθεί η δημιουργία φιλοευρωπαϊκού μετώπου απαρτιζόμενου από τη Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ, τη Δράση και τη ΔΗ.ΣΥ. Τις ίδιες δηλαδή δυνάμεις που ελπίζουμε τώρα ότι θα συνεργαστούν στην κυβέρνηση. Τόσο η Ν.Δ. όσο και το ΠΑΣΟΚ δεν έδειξαν ενδιαφέρον και δεν έδωσαν συνέχεια.
Λάβαμε μέρος στις εκλογές σε συνεργασία με τη Δημιουργία Ξανά και λάβαμε μαζί το 1,6% των ψήφων. Το αποτέλεσμα μας αφήνει εκτός Βουλής. Πολύ μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων μας της 6ης Μαΐου ψήφισαν τη Ν.Δ. για να αποτρέψουν την ανάδειξη του ΣΥΡΙΖΑ σε πρώτο κόμμα. Επέτυχαν το στόχο. Η Δράση είναι η παράπλευρη απώλεια.
Ήδη πολύ πριν από τις εκλογές είχα καταστήσει σαφές ότι καθήκον μας είναι να στηρίξουμε την μετεκλογική κυβέρνηση. Διότι ο τόπος δεν αντέχει άλλες εκλογές. Έτσι, παρά τις όποιες διαφορές μας, θα στηρίξουμε - με τις λιγοστές μας δυνάμεις - την κυβέρνηση Σαμαρά. Όσο πιο μεταρρυθμιστική είναι η κυβέρνησή του, τόσο θερμότερη θα είναι η υποστήριξή μας.
Η Δράση εξακολουθεί να είναι ο κεντρικός πολιτικός εκφραστής της φιλελεύθερης κοινωνίας. Είμαστε το μόνο κόμμα που απεχθάνεται τον κρατισμό και τον λαϊκισμό που δυστυχώς χαρακτηρίζει (τουλάχιστον μέχρι σήμερα) όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη νέα Βουλή. Στόχος μας πρέπει να είναι η πολιτική συσπείρωση των πολιτικών ομοϊδεατών μας και των κοινωνικών ομάδων που θα έπρεπε να ταυτίζουν τα συμφέροντά τους με ένα μικρότερο και αποτελεσματικότερο κράτος.
Είχα τη τιμή να ηγηθώ της Δράσης σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις. Στις ευρωεκλογές του 2009 και στις δύο εκλογές του 2012. Και στις τρεις με απογοητευτικές επιδόσεις. Αναλαμβάνω την ευθύνη για τα αποτελέσματα αυτά. Ζήτησα ήδη από την Κεντρική Επιτροπή της Δράσης να κινήσει τη διαδικασία για την ανάδειξη του διαδόχου μου. Θα παραμείνω βέβαια ενεργό μέλος του κόμματος.
Σε όλη μου την πολιτική διαδρομή θεωρούσα υποχρέωσή μου να περιγράφω την πραγματικότητα με ειλικρινή ωμότητα, αδιαφορώντας για τις αντιδράσεις. Θεωρούσα επίσης υποχρέωση μου να επιλέγω πάντα το γενικό συμφέρον πάνω από το ειδικό. Τη συγκεκριμένη πρόταση αντί της αοριστολογίας. Ο Ελληνικός λαός δεν ενέκρινε τη στάση μου. Προτίμησε πολιτικούς και κόμματα διαφορετικών προδιαγραφών. Βοηθήθηκε (χειραγωγήθηκε) σε αυτό από ποικίλους παράγοντες της επιχειρηματικής και μιντιακής 'ελίτ' που, πάλι εξ αιτίας της συμπεριφοράς μου, αισθάνονταν διαχρονικά αντιπάθεια μέχρι και εχθρότητα απέναντι μου. Το αποτέλεσμα ήταν όμως σε βάρος της Δράσης. Η Δράση, με νέο αρχηγό, θα έχει απαλλαγεί από αυτό το βάρος.
Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες που αψήφησαν τις σειρήνες του εκφοβιστικού διπολισμού και μας στήριξαν σε αυτές τις εκλογές. Για αυτούς οφείλουμε να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με μοναδικό κριτήριο το καλό του τόπου, το καλό του συνόλου των πολιτών.
Από εμένα ένα μεγάλο ευχαριστώ στα στελέχη και τους υποψήφιους της Δράσης που σε βραχύ χρονικό διάστημα δημιούργησαν μια καταπληκτική ομάδα νέων, ένα μεγάλο ΕΜΕΙΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ.
Στέφανος Μάνος
http://www.drassi.gr/index.php?id=2428& ... E%BF%CF%85
-
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]