-
Εγώ παίδες ρίχνω το πρώτο ψηφοδέλτιο στη σειρά. Σιγά μην ψάχνω τα πίσω.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο για τους ηλικιωμένους. Ακόμη και εγώ κάποια στιγμή δυσανασχέτησα με το ψάξιμο. Έψαχνα τη ΔΡΑΣΗ και ΔΡΑΣΗ δεν έβρισκα. Και τελικά τα έμπλεξα εντελώς.Υπ'όψιν πως το ψηφοδέλτιο που συμμετέχει η ΔΡΑΣΗ, είναι αυτό της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ!. Αυτό το σήμα βλέπεις πάνω πάνω.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο για τους ηλικιωμένους. Ακόμη και εγώ κάποια στιγμή δυσανασχέτησα με το ψάξιμο. Έψαχνα τη ΔΡΑΣΗ και ΔΡΑΣΗ δεν έβρισκα. Και τελικά τα έμπλεξα εντελώς.
Υπ'όψιν πως το ψηφοδέλτιο που συμμετέχει η ΔΡΑΣΗ, είναι αυτό της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΞΑΝΑ!. Αυτό το σήμα βλέπεις πάνω πάνω.
Αμάν! Μπέρδεψα τους σχηματισμούς!...
Πάει γέρασα εντελώς ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο για τους ηλικιωμένους. Ακόμη και εγώ κάποια στιγμή δυσανασχέτησα με το ψάξιμο. Έψαχνα τη ΔΡΑΣΗ και ΔΡΑΣΗ δεν έβρισκα. Και τελικά τα έμπλεξα εντελώς.Και ψήφισες ΑΝΤΑΡΣΥΑ ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο για τους ηλικιωμένους. Ακόμη και εγώ κάποια στιγμή δυσανασχέτησα με το ψάξιμο. Έψαχνα τη ΔΡΑΣΗ και ΔΡΑΣΗ δεν έβρισκα. Και τελικά τα έμπλεξα εντελώς.
Και ψήφισες ΑΝΤΑΡΣΥΑ ?
Μπα βρήκα αυτό: ΚΚΕ ΜΛ vs ΜΛ ΚΚΕ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεν νομίζω ότι είναι μόνο για τους ηλικιωμένους. Ακόμη και εγώ κάποια στιγμή δυσανασχέτησα με το ψάξιμο. Έψαχνα τη ΔΡΑΣΗ και ΔΡΑΣΗ δεν έβρισκα. Και τελικά τα έμπλεξα εντελώς.πρεπει να ξυπνησες πολυ ασχημα εε?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Υπάρχει κάποιος λόγος που στο πακέτο με τα ψηφοδέλτια, δίνουν πρώτο ψηφοδέλτιο τον ΣΥΡΙΖΑ;;Αν δεν κάνω λάθος, στις οδηγίες προς τους δικαστικούς αντιπροσώπους αναφέρεται ρητά ότι το πακετάκι των ψηφοδελτίων πρέπει να στιβάζεται με τυχαία σειρά, κάθε φορά διαφορετική. Δηλ. τα πακετάκια που είναι έτοιμα στα θρανία πρέπει να έχουν σε διαφορετική σειρά τους υποψήφιους συνδυασμούς. Τώρα μην περιμένετε και πολλά...
Και ναι, ΔΡΑΣΗ δε θα δείτε σήμερα. Το ψηφοδέλτιο είναι της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Αυτό και μόνο θα μας ρίξει λίγο σήμερα να πάρει!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Και ναι, ΔΡΑΣΗ δε θα δείτε σήμερα. Το ψηφοδέλτιο είναι της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Αυτό και μόνο να μας ρίξει λίγο σήμερα να πάρει!Πως μπερδεύτηκα έτσι; Ρόμπα εντελώς έγινα...
-
Άσχετο, αλλά χειμώνα-καλοκαίρι, βρέξει-χιονίσει, ο ήλιος ανατέλει και δύει την ώρα που θέλει.
Μόνο όταν έχει εκλογές στην Ελλάδα (μία το χρόνο περίπου..), ανατέλει στις 07:00 και δύει στις 19:00. -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Άσχετο, αλλά χειμώνα-καλοκαίρι, βρέξει-χιονίσει, ο ήλιος ανατέλει και δύει την ώρα που θέλει.
Μόνο όταν έχει εκλογές στην Ελλάδα (μία το χρόνο περίπου..), ανατέλει στις 07:00 και δύει στις 19:00.Κυριακή, 17 Ιουνίου 2012 Ήλιος » Α: 06:02 Δ: 20:50
από http://www.meteo.gr/Αυτός που έγραφε τον εκλογικό νόμο τον έγραφε χειμώνα, που να σκεφτεί το καλοκαίρι.
-
Κολπο του συρριζα ειναι storm!
Αντε, καλο μας δρομο τωρα
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πως μπερδεύτηκα έτσι; Ρόμπα εντελώς έγινα...Μπορούσες να ρωτήσεις το Δικ. Αντιπρόσωπο. Το να σε βοηθήσει ανήκει στις υποχρεώσεις του
-
πολλοι χρυσαυγητες στο κερατσινι παντως
ξεθαρεψαν τα πουλακια μου -
http://news247.gr/eidiseis/politiki/ekl ... 19543.html
-
Πάει κι αυτό.
Για άλλη μια φορά είδα πολύ νεολαία που πήγαινε να ψηφίσει, αλλά εντύπωση μου προκάλεσε και η μειωμένη προσέλευση σε σχέση με την προηγούμενη φορά.
-
Πράγματι ήταν πολύ λίγος ο κόσμος. Ελάχιστος.
Ωστόσο σε εμάς υπήρχε μία ομάδα γύρω στα 15 άτομα με κονκάρδες ΚΚΕ...Επίσης πουθενά δεν είδα πεταμένα χαρτάκια, αφίσες, φυλλάδια.
-
ειναι μαλακας ο γιωργακης ή τον μαλακα παριστανει;;;;
τι σκατα δηλωσεις ειναι αυτες;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Εγώ παίδες ρίχνω το πρώτο ψηφοδέλτιο στη σειρά. Σιγά μην ψάχνω τα πίσω.Τελικά ήταν μοιραίο να ψηφίσω Δράση-ΦΙΣ. Ήταν το πρώτο ψηφοδέλτιο όπως μου τα έδωσε.
-
εφορευτικη κ δικ.αντιπροσωπος σηκωθηκαν ορθιοι μολις μπηκα.ευγενεσταντο
-
Και εκει που ψηφισα εγω, ουτε χαρτια κλπ, καμια 10αρια ατομα με κονκαρδες ΚΚΕ που ειχαν σχηματισει απλα το πηγαδακι τους, καθολου αναμονη.
Να δουμε.
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]