-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Η αστυνομική βία ενάντια στο κόσμο που υποστηρίζει τις απόψεις του παραέξω από το πληκτρολόγιό του, φυσικά και θα με βρίσκει πάντα απέναντί της.
Η βια κατα των αστυνομικων, κατα των εμπορικων μαγαζιων και το σπασιμο γενικοτερα δημοσιας περουσιας που πληρωνω και εγω για παραδειγμα που σε βρισκει?
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Eγω δεν κατααβαινω ενα πραγμα, το οποιο δεν καταλαβα ουτε στις προηγουμενες εκλογες...
Γιατι δεν θελει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνησουν ολοι μαζι και θελει η μονος του την εξουσια η να ειναι μονο αντπολιτευση?Γιατί έχουν αντίθετα προγράμματα.
Συγκυβερνείς με αυτούς που συμφωνούν.Δεν θέλει και πολύ σκέψη.
Ελα ντε.
-
Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης αντιπολίτευσης.
Δεν υπάρχουν επιλογές.
Υπάρχουν δανειστές.Εκτός αν κάποιος θεωρεί επιλογή (όπως το ΚΚΕ) να γίνουμε Βόρεια Κορέα.
Γιατί δεν ζητάει ο Τσίπρας τα μισά υπουργεία;
Να κυβερνήσει.
Μέσα στην Ευρώπη.
Τηρώντας τις υποχρεώσεις της Ελλάδας όπως μας ζήτησαν ΟΛΕΣ οι χώρες (εκτός από την Β. Κορέα, αυτοί δεν έκαναν δηλώσεις). -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Eγω δεν κατααβαινω ενα πραγμα, το οποιο δεν καταλαβα ουτε στις προηγουμενες εκλογες...
Γιατι δεν θελει ο ΣΥΡΙΖΑ να κυβερνησουν ολοι μαζι και θελει η μονος του την εξουσια η να ειναι μονο αντπολιτευση?Γιατί έχουν αντίθετα προγράμματα.
+1.
Το αυτονόητο δηλαδή. Απορώ γιατί δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητό.
Ναι οτι εχουν αντιθετα προγραμματα ειναι κατανοητο αλλα παντα υπαρχει η χρυση τομη (οπως πχ τις τελευταιες μερες ελεγε περι παραμονης της Ελλαδας στο ευρο κλπ), και παντα πρεπει να βαζουμε νερακι στο κρασι μας γιατι εδω δεν κρινεται το μελλον ενως κομματος αλλα ο μελλον μιας ολοληρης χωρας.
Απο εκει και περα, αν ειναι μεσα στην κυβερνηση σε οποιοδηποτε ποστο ειναι παντα καλυτερο γιατι μπορει απο το ποστο το δικο του να παρει καποια αποφαση η να πιεσει για καποια προταση. Απο την πλευρα της αντιπολιτευσης ομως πολυ φοβααι μην δουμε το στυλ που ειχε τοσα χρονια μεσα στην βουη, με αποχωρησεις, με οχι γνικοτερα χωρις να δικαιολογουνε την αποφαση αυτη η ακομα χειροτερα χωρις να προτεινουν λυση.(κατα την γνωμη μου παντα) Για αυτο και ρωταω....
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
+1.
Η πλάκα είναι ότι η πρώτη που αρνείται την συνεργασία είναι η ΝΔ(ορθώς κατά τη γνώμη μου) αλλά πάλι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μια φίλη πήγε και πήρε τον πατέρα της που ήταν στο νοσοκομείο με ουρολίμωξη, τον πήγε να ψηφίσει, και τον γύρισε.
Κάποιοι άλλοι πέρασαν όλη τη μέρα στην παραλία...Το 'δε βαριέσαι' ζει και βασιλεύει (όπως και το 'τα πρόβατα στο μαντρί').
Πριν από λίγο.
Δύο μόνιμοι στην εργασία μου (στο συνδικαλιστικό του ΣΥΡΙΖΑ) δεν πήγαν να ψηφίσουν γιατί προτίμησαν να πάνε με τα γκομενάκια για μπάνιο στο Καράβι στο Μαραθώνα. Το περίμενα. Οι άνθρωποι είναι μπετόν αρμέ.
Νεόπλουτοι, με τα ακριβά Γερμανικά αυτοκίνητα, φτιαγμένοι και το παίζουν αριστεριστές και φιλόσοφοι και ξερόλες.Μέχρι την Παρασκευή στοιχημάτιζαν και πανηγύριζαν υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.
Σήμερα είναι μέσα στη μούγκα, χεσμένοι και πλέον μιλούν μόνο για την μονιμότητα (πώληση ΔΕΚΟ).
Φυσικά ήδη μιλούν για απεργίες και αγώνα διαρκείας...Δουλεύεις σε ΔΕΚΟ, αυτοί είναι μόνιμοι - υψηλόμισθοι κι εσύ μη μόνιμος -χαμηλόμισθος;
Και τι ανησυχούν αν πουληθεί η ΔΕΚΟ; Η αγορά θα τους δώσει όσα πραγματικά αξίζουν.
Μέχρι τώρα υπερδούλευαν - υποπληρώνονταν (όπως κάθε δυ).
Όταν πουληθεί η ΔΕΚΟ θα δουλεύουν και θα πληρώνονται.
Άρα, θα κερδίσουν. Έτσι δεν είναι ;
Ποιο το πρόβλημά τους, δεν καταλαβαίνω...Εδώ έχω ένα από τους συναδέλφους σου: http://swf.tubechop.com/tubechop.swf?vu ... cid=401258
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Η βια κατα των αστυνομικων, κατα των εμπορικων μαγαζιων και το σπασιμο γενικοτερα δημοσιας περουσιας που πληρωνω και εγω για παραδειγμα που σε βρισκει?Η βία κατά των ΜΑΤ (και equivalent) είναι κάτι που θα έπρεπε να σκεφτούν τα ίδια τα ΜΑΤ. Όχι εγώ.
Για τη γενικευμένη και αδιάκριτη βία, έχω εκφραστεί πολλάκις.
Είναι το αποτέλεσμα των συνεχόμενων επιλογών των κυβερνώντων που οδηγούν διαρκώς στην όξυνση των κοινωνικών αντιθέσεων, στην ένταση της κοινωνικής πίεσης και αδικίας.
Όσο μάλιστα η μόνη λύση που επικροτείται από τους ίδιους είναι η ένταση της καταστολής (βλ και πρώτη πρόταση), αυτή είναι ιστορικά αναπόφευκτο να εντείνεται.Ούτε εγώ, ούτε κανείς άλλος 'σαν κι εμένα' έχουμε καμιά ιδιαίτερη όρεξη να τρώμε ξύλο και χημικά κάθε τρεις και λίγο, πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται 'για μαλακίες άλλων'. Κι εγώ προτιμώ να πηγαίνω αντ'αυτού για κανά καφεδάκι, στην ωραία μου δουλίτσα, ή για scuba.
Όποιος όμως νομίζει ότι τα πράγματα μπορούν να πηγαίνουν κατά διαόλου και η κοινωνία να κοιτά αμέριμνη την φθίνουσα καθημερινότητά της, είναι απλώς ανιστόρητος.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι η πρώτη που αρνείται την συνεργασία είναι η ΝΔ(ορθώς κατά τη γνώμη μου) αλλά πάλι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.Ο Τσίπρας με το κλείσιμο της κάλπης έκανε δήλωση αντιπολίτευσης.
Ξέρεις τι καλά είναι να είσαι αρχηγός της αντιπολίτευσης;
Λεφτά και εξουσία χωρίς να δουλεύεις. -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι η πρώτη που αρνείται την συνεργασία είναι η ΝΔ(ορθώς κατά τη γνώμη μου) αλλά πάλι φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Τσίπρας με το κλείσιμο της κάλπης έκανε δήλωση αντιπολίτευσης.
Λεφτά και εξουσία χωρίς να δουλεύεις.=δυ δηλαδή.
-
Σούπερ ΔΥ.
Κάτι σαν συνδικαλιστής ΔΥ.
Ξέρεις, αυτοί που πληρώνονται καλά και δεν πρέπει να δουλεύουν.
(και απαγορεύεται να τους μεταθέσουν ή να αποσπάσουν) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Σούπερ ΔΥ.
Κάτι σαν συνδικαλιστής ΔΥ.
Ξέρεις, αυτοί που πληρώνονται καλά και δεν πρέπει να δουλεύουν.
(και απαγορεύεται να τους μεταθέσουν ή να αποσπάσουν)Γιατί, ποιοί 'πρέπει';
-
Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μία επιλογή στις δυνάμεις που κέρδισαν τις εκλογές με πρόταγμα την ασφαλή παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη. Να κυβερνήσουν!
Η διακυβέρνηση πρέπει είναι πραγματική, χωρίς συμβιβασμούς και υπαναχωρήσεις, χωρίς αποφυγή των ρίξεων με το παλιό που πρέπει να αλλάξει. Οι ρήξεις με μία λαϊκίστικη αντιπολίτευση μπορεί να είναι αναπόφευκτες αλλά είναι ο μόνος τρόπος η διακυβέρνηση να κριθεί για ότι πίστευε και έκανε και όχι να καταδικαστεί για ότι δεν έκανε.
Στη δεύτερη περίπτωση δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να γίνει τίποτα καλό στη χώρα και ούτε μπορεί να ελπίζουν ότι δεν θα ανοίξουν το δρόμο στους άλλους στις επόμενες εκλογές.Η μόνη ελπίδα της χώρας είναι να δούμε επιτέλους μεταρρυθμίσεις και αυστηρή εφαρμογή των νόμων προς όλες τις κατευθύνσεις. Καμιά ανοχή στη διαφθορά του δημοσίου, καμία ανοχή σε κάθε είδους ανομία και μπάχαλα στη κοινωνία.
Επιτέλους να παίξουμε το παιχνίδι της δημοκρατίας σωστά. Τουλάχιστον να μην υπάρχει άλλοθι για καμία ανωμαλία ...Αν καταφέρουν να μας δείξουν ένα κράτος που λειτουργεί και πετυχαίνει στόχους θα επανενώσουν την κοινωνία και θα ξεκολλήσουν ένα μεγάλο μέρος από τις μηδενιστικές αντιλήψεις, για το πολιτικό σύστημα, που οδηγούν νέους ανθρώπους σε τυφλές επιλογές αρνητικής ψήψου.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο Τσίπρας με το κλείσιμο της κάλπης έκανε δήλωση αντιπολίτευσης.
Λεφτά και εξουσία χωρίς να δουλεύεις.Η κάλπη έκλεισε στις 11; Είχες παρακολουθήσει δηλώσεις στελεχών της ΝΔ στα πάνελ ή λέμε καμμιά βλακεία για να περάσει η ώρα;
@Adriver
φαντάζομαι πως το καινούριο θα το φέρουν καινούρια και άφθαρτα πρόσωπα όπως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Σάββας Τσιτουρίδης κοκ. -
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο μία επιλογή στις δυνάμεις που κέρδισαν τις εκλογές με πρόταγμα την ασφαλή παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη. Να κυβερνήσουν!Η διακυβέρνηση πρέπει είναι πραγματική, χωρίς συμβιβασμούς και υπαναχωρήσεις, χωρίς αποφυγή των ρίξεων με το παλιό που πρέπει να αλλάξει. Οι ρήξεις με μία λαϊκίστικη αντιπολίτευση μπορεί να είναι αναπόφευκτες αλλά είναι ο μόνος τρόπος η διακυβέρνηση να κριθεί για ότι πίστευε και έκανε και όχι να καταδικαστεί για ότι δεν έκανε.
Στη δεύτερη περίπτωση δεν υπάρχει καμιά ελπίδα να γίνει τίποτα καλό στη χώρα και ούτε μπορεί να ελπίζουν ότι δεν θα ανοίξουν το δρόμο στους άλλους στις επόμενες εκλογές.Η μόνη ελπίδα της χώρας είναι να δούμε επιτέλους μεταρρυθμίσεις και αυστηρή εφαρμογή των νόμων προς όλες τις κατευθύνσεις. Καμιά ανοχή στη διαφθορά του δημοσίου, καμία ανοχή σε κάθε είδους ανομία και μπάχαλα στη κοινωνία.
Επιτέλους να παίξουμε το παιχνίδι της δημοκρατίας σωστά. Τουλάχιστον να μην υπάρχει άλλοθι για καμία ανωμαλία ...Αν καταφέρουν να μας δείξουν ένα κράτος που λειτουργεί και πετυχαίνει στόχους θα επανενώσουν την κοινωνία και θα ξεκολλήσουν ένα μεγάλο μέρος από τις μηδενιστικές αντιλήψεις, για το πολιτικό σύστημα, που οδηγούν νέους ανθρώπους σε τυφλές επιλογές αρνητικής ψήψου.
Αυτά ακριβώς θα κάνει ο Αντώνης.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
@Adriver
φαντάζομαι πως το καινούριο θα το φέρουν καινούρια και άφθαρτα πρόσωπα όπως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, ο Σάββας Τσιτουρίδης κοκ.KAI Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ!!!!!
-
Ο Τσίπρας πριν ακόμα μετρηθούν οι ψήφοι σε όλα τα εκλογικά τμήματα:
έκανε δήλωση αντιπολίτευσης,
τα αποτελέσματα των εκλογών δεν συμφωνούν με τη θέληση του λαού,
και λοιπές π@παριές.Έχασε από τον Σαμαρά.
Ούτε πιτσαρία δεν μπορεί να ανοίξει ο Τσίπρας. -
Ο αντώνης είναι πιτσαράς.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
+1.
Ναι οτι εχουν αντιθετα προγραμματα ειναι κατανοητο αλλα παντα υπαρχει η χρυση τομη (οπως πχ τις τελευταιες μερες ελεγε περι παραμονης της Ελλαδας στο ευρο κλπ), και παντα πρεπει να βαζουμε νερακι στο κρασι μας γιατι εδω δεν κρινεται το μελλον ενως κομματος αλλα ο μελλον μιας ολοληρης χωρας.
Απο εκει και περα, αν ειναι μεσα στην κυβερνηση σε οποιοδηποτε ποστο ειναι παντα καλυτερο γιατι μπορει απο το ποστο το δικο του να παρει καποια αποφαση η να πιεσει για καποια προταση. Απο την πλευρα της αντιπολιτευσης ομως πολυ φοβααι μην δουμε το στυλ που ειχε τοσα χρονια μεσα στην βουη, με αποχωρησεις, με οχι γνικοτερα χωρις να δικαιολογουνε την αποφαση αυτη η ακομα χειροτερα χωρις να προτεινουν λυση.(κατα την γνωμη μου παντα) Για αυτο και ρωταω....
Όπως το νερωμένο κρασί δεν πίνεται, έτσι και η νερωμένη πολιτική είναι μια αηδία. Όταν είσαι κάθετα αντίθετος με κάποιον, δεν μπορείς να συνεργαστείς μαζί του. Όταν ο Σαμαράς θα κάνεις πίπες στους δανειστές και ο Αλέξης αντάρτικο στη Μανταμέρκελ πως θέλεις να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι καν;
@manosk: Από που προκύπτει ότι ΣΥΡΙΖΑ = Αρμαγεδών στους δρόμους;
-
REALZEUS
έχει οργανωμένες δυνάμεις λέμε
-
Πως το εννοείς το αντάρτικο στη Μανταμέρκελ;
Τι θα πει;
Δεν πληρώνω τα λεφτά που πήραν οι εκλεγμένες κυβερνήσεις και δεν τα έφαγαν γιατί κανένας δεν καταδικάστηκε;
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]