-
Ο χρήστης sxinthecity έγραψε:
**Χρυσή Αυγή: Αφησαν τις εκλογές και τρέχουν στις φωτιές... **
Ακριβως.Διαταζουν τη φωτια να σβησει κι αυτη υπακουει.
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Επειδή μιλούσαμε για μπουρδέλα..
Μια ελληνική εφημερίδα έχει δικαίωμα να λέει ότι θέλει στους Έλληνες ψηφοφόρους. Το αν λέει μαλακίες και αν θα την πιστέψουμε είναι άλλο θέμα. Παρέμβαση στα εσωτερικά άλλου κράτους δεν είναι όμως.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη διαφορά. Βάλε αυτόν το νόμο επιτέλους να αποσαφηνίσουμε την κατάσταση.
Όσο για το παρέμβαση, μπορούμε να το ονομάσουμε, πρόταση, συμβουλή, υποστήριξη κτλ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μεγάλη αποχή στην επαρχίαη αποχή θα είναι μεγάλη. μεγαλύτερη του Μαίου.
-
Ψήφισα το πρωί. Αρκετός κόσμος στην Αθήνα.... Χαλαρά πάντως τα πράγματα... Αν και κάποιοι διαμαρτύρονται ότι δεν τους αφήνουν να ψηφίσουν με το απαγορευτικό που έχει εκδοθεί για το Αιγαίο...
-
Εμενα οπως και στις προηγουμενες εκλογες δε με ειχαν παλι στις λιστες... Τελοσπαντων και εδω ψιλοχαλαρα τα πραγματα οταν πηγα στις 2 παρα να ψηφισω.
-
Παπανδρέου: 'Με πολύ δουλειά με κόπο και θυσίες του ελληνικού λαού, με προτάσεις και διαπραγματεύσεις στην ΕΕ, κατακτήσαμε πολλά. Βάλαμε τις βάσεις για μια Ελλάδα της αυτοδυναμίας. Δεν μπορούμε να κάνουμε πισωγυρίσματα, ούτε να μείνουμε στάσιμοι. Τα οραματα δεν χτίζονται με μεγάλα και εύκολα λόγια. Χτίζονται με κόπο με αγώνες και με σιγουριά για τις βάσεις που έχουμε βάλει. Δεν έχουμε να ζηλέψουμε κανένα, αρκεί να πιστέψουμε ότι μαζί μπορούμε να φτιάξουμε την Ελλάδα της αξιοπρέπειας και της περηφάνειας. Η μόνη εγγύηση γι' αυτό, είναι το ΠΑΣΟΚ'.
-
Δεύτερο δείγμα...Μέχρι τις 2 το μεσημέρι, τα στοιχεία που είχε στα χέρια της, η ομάδα των δημοσκόπων που κάνει τα EXIT POLLS και τα οποία αντιπροσωπεύουν το 1/3 του εκλογικού σώματος , η ΝΔ βρισκόταν στις παρυφές του 30 με το ΣΥΡΙΖΑ πίσω της, σε μικρή απόσταση.Συγκεκριμένα:
**
ΝΔ 29,2
ΣΥΡΙΖΑ 27,9
ΠΑΣΟΚ 10
ΔΗΜΑΡ 6,3
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 5,4
ΚΚΕ 5,3
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 5
Μάνος - Τζήμερος 1,7
Καρατζαφέρης 1,4**Από τους λεγόμενους 'μικρούς', κανείς δεν περνάει σε αυτό το δείγμα, το 2%.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Μάνος - Τζήμερος 1,7Το μόνο ευχάριστο είναι αυτό!
-
ΔΗΞΑ θα μπουν πιστευω. Ειναι παρα πολλοι αυτοι που λενε οτι θα τους ψηφισουν για να μη μαζεψουν πανω απο 3%. Ειδικα σε Αττικη θα παιζουν απο τουλαχιστον 6% μεχρι και 10+ στα ΒΠ. Τα exit polls που βγαζουν διαφοροι πριν κλεισουν οι καλπες ειναι αναξιοπιστα, το ειδαμε και στις προηγουμενες που ολα εδειχναν ΠΑΣΟΚ 2ο κομμα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μάνος - Τζήμερος 1,7
Το μόνο ευχάριστο είναι αυτό!
Κάτσε να δούμε τα 3/3 του εκλογικού σώματος. Το 1.7 στο 1/3 του εκλογικού σώματος δεν είναι και τόσο κακό! Πάντως το 'ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ' δε φαίνεται και τόσο... ισχυρό. Η 'επανάσταση' απέτυχε? Επίσης οι ΑΝΕΞΕΛ δε φαίνεται να είναι τόσοι 'πολλοί' όσοι λένε....τουλάχιστον αρκετά λιγότεροι σε σχέση με το Μάιο!
-
Ο θεός της Ελλάδας να με συγχωρέσει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο θεός της Ελλάδας να με συγχωρέσει.ΚΚΕ
-
-
Infinity επειδή μου χει χαλάσει η φούντα στο αριστερό τσαρούχι και θέλω να ψηφίσω με τη στολή, μου δανείζεις μια δική σου;
-
Μανο, πεσε και τι μπζηφισες ρε κοτοπουλο .
Εγω τωρα θα παω με την αδερφη μου. Ακομα ειμαι αναποφασιστος -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Εγω τωρα θα παω με την αδερφη μου. Ακομα ειμαι αναποφασιστος -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Εγω τωρα θα παω με την αδερφη μου. Ακομα ειμαι αναποφασιστοςΑυτός είχε κατέβει το Μάιο στις εκλογές? Δε τον θυμάμαι!
-
ε οχι κ πρωτο κομμα η νδ.
να βγει ο συριζα ρε γαμωτο να εχουμε σε κανα μηνα το πιο
δυνατο νομισμα στην ευρωπη μαζι με τους σουηδους. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Infinity επειδή μου χει χαλάσει η φούντα στο αριστερό τσαρούχι και θέλω να ψηφίσω με τη στολή, μου δανείζεις μια δική σου;
Ας μη δίνουμε δικαιώματα σύντροφε!
Εκλογές 2012 The Day after Tomorrow [#4]