-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οτι δεν έκανε το ΚΚΕ απ την μεταπολίτευση και μετά ως αντιπολίτευση το έκανε η ΧΑ σε 3 λεπτά.
Καλή η σοσσιαλιστική πολιτική αλλά οι υπέρμαχοι του κομμουνισμού μη μιλάνε για Ναζί και Χίτλερ,στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινίΒρε μάνα μου, μέχρι πριν 3 μήνες κομμούνι δεν ήσουν κι εσύ; Πως αλλάζεις έτσι εύκολα ιδεολογία;
μπορει να δουλευει στην αυριανη
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Οι Ανεξαρτητοι Ελληνες ειναι πανετοιμοι για μετεκλογικη συνεργασια με ΝΔ,το επιβεβαιωσα απο μεσα
Δεν ξέρατε πριν τις εκλογες τι ρόλο βαράει ο καθένας?
Ειχε ξεκινησει δυναμικα ο Καμμενος με 'μονο νεκρος θα συνεργαστω',μετα αρχισαν τα non papers οπου ζητουσε θεσαρες,και στο τελος δηλωσε προσφατα οτι αν φυγουν Σαμαρας+Βενιζελος θα συνεργαστει με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
Τελικα δεν ειναι καθολου περιεργο που αυτη η χωρα εβγαλε τον Γιαννη Μελισσανιδη
-
Βρε μάνα μου, μέχρι πριν 3 μήνες κομμούνι δεν ήσουν κι εσύ; Πως αλλάζεις έτσι εύκολα ιδεολογία;
-
G60 αν ανεβάσεις ξανά βίντεο με τον κασιδιάρη θα στείλω το βίντεο που τρως παντόφλα από το μωρό στα γραφεία της χρυσής αυγής.
-
Οτι δεν έκανε το ΚΚΕ απ την μεταπολίτευση και μετά ως αντιπολίτευση το έκανε η ΧΑ σε 3 λεπτά.
Καλή η σοσσιαλιστική πολιτική αλλά οι υπέρμαχοι του κομμουνισμού μη μιλάνε για Ναζί και Χίτλερ,στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινίΒρε μάνα μου, μέχρι πριν 3 μήνες κομμούνι δεν ήσουν κι εσύ; Πως αλλάζεις έτσι εύκολα ιδεολογία;
Oχι αγορίνα μου,ποτέ δεν ήμουν κομμούνι
Κατάλαβες που είναι το γενικότερο πρόβλημα στο μέσο Ελληνα?
Πρέπει να είναι ταγμένος κάπου,και με αυτήν την ιδιότητα αυτόματα επειδή λειτουργεί έτσι πρέπει να εντάξει κάπου και τον άλλον.
Σας είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι ενταγμένοι κάπου,που δεν μπαίνουν σε καλούπια?
Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι τα συμφέροντα (τα αυτονόητα) μιας χώρας δεν έχουν πολιτική και ειδικά κομματική ιδεολογία?
Σαφέστατα είμαι λάτρης των σοσσιαλιστικών συστημάτων όπως αυτά εφαρμόζονται σε Καναδά και Σκανδιναβικές χώρες.
Σαφέστατα και ψήφισα ΚΚΕ όχι γιατί ασπάζομαι το καθεστώς του πρώην Σοβιετ (φασιστικό μεν αλλά αριστερό,αυτό δεν είναι κακό το δεξιό είναι κακό που είναι φασιστικό!!) αλλά επειδή ήταν το κόμμα που ερχόταν ποιό κοντά απ όλους στα πολιτικά μου ιδεώδη.
Οταν όμως μια χώρα φτάνει στην απόλυτη παρακμή δεν έχουμε την πολθτέλεια να επιλέξουμε ανάμεσα σε ρητορικές και ιδεολογίες.
Προέχει η πολιτική πυγμή,η ΑΜΕΣΗ ανατροπη του συστήματος για την εξασφάλιση των εθνικών συμφερόντων.
Χεστηκα αν η ΧΑ εντασεται στην ακροδεξιά,το ίδιο θα την ψηφιζα κι αν ήταν ακροαριστερη ή οτιδήποτε άλλο.
Αφού η μάζα δεν μπορεί να καταλάβει τα αυτονόητα ας φάει (στη χειρότερη) και καμιά φάπα να συνέλθει,καλό θα την κάνει.
Βγείτε απ τα πολιτικά και κομματικά στεγανά και δείτε το συμφέρον της χώρας ως μια μάζα 10 εκατομυρίων.Οσο θα φωναζεται διασπασμένοι με 100 διαφορετικές απόψεις τόσο θα σας γαμάει το σύστημα και θα μένετε με την πείνα και την φιλοσοφία. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Βρε μάνα μου, μέχρι πριν 3 μήνες κομμούνι δεν ήσουν κι εσύ; Πως αλλάζεις έτσι εύκολα ιδεολογία;
Ε ναι αμα δεν πεταχτεί κι ο ανάπηρος νεοελλην να πει την εξυπνάδα του δεν μπορεί.
Μόνο που οι αντιλήψεις σου αγαπητέ όπου εφαρμόστηκαν απέτυχαν παταγοδώς και μένεις να παπαρολογεις με κάνα εκατομύριο πόστ -
Όλα εφαρμόστηκαν τελικά, άσε τι ισχυρίζεται κάθε καμένος. Και ο κομμουνισμός και ο ναζισμός και κάθε -ισμός. Καθένας επιλέγει αυτό που νομίζει ότι δούλεψε καλύτερα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όλα εφαρμόστηκαν τελικά, άσε τι ισχυρίζεται κάθε καμένος. Και ο κομμουνισμός και ο ναζισμός και κάθε -ισμός. Καθένας επιλέγει αυτό που νομίζει ότι δούλεψε καλύτερα.Tις ΔΕΚΟ που καιγόσουνα τις ξεπουλήσαμε σχεδόν όλες,δεν βλέπω όμως να ανασάνει το κράτος τι συμβαίνει?
Εχεις καμιά καλύτερη λύση?
Κάτι ψιλοφιλετάκια που μείναν όπως ο ΟΣΕ (μένει να τελειώσει το έργο στο Δομοκό με τα λεφτά του Ελληνα φορολογούμενου)να παραδωθεί στον ΚΡΑΤΙΚΟ SNCF και κάτι ΕΥΔΑΠ,τα υπόλοιπα πήγαν περίπατο.
Αναμένουμε νέα στο ακουστικό από δεξιές πολιτικές.
Μιας κι έβαλες τον Χίτλερ φωτό,ο Καραμανλής ο εθνοσωτήρας σας δεν ήταν αυτός που επικύρωσε τη συμφωνία για μίζες της Siemens?
Αυτός επίσης δεν ήταν που με προεδρικό διάταγμα ανέσυρε τα περί εγκλημάτων ναζισμού?
Ποιοί είναι φιλοφασίστες βλέπουμε τα αποτελέσματά τους ΗΔΗ. -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Πρέπει να είναι ταγμένος κάπου,και με αυτήν την ιδιότητα αυτόματα επειδή λειτουργεί έτσι πρέπει να εντάξει κάπου και τον άλλον.
Σας είναι τόσο δύσκολο να καταλάβετε ότι υπάρχουν και άνθρωποι που δεν είναι ενταγμένοι κάπου,που δεν μπαίνουν σε καλούπια?
Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβετε ότι τα συμφέροντα (τα αυτονόητα) μιας χώρας δεν έχουν πολιτική και ειδικά κομματική ιδεολογία?
Σαφέστατα είμαι λάτρης των σοσσιαλιστικών συστημάτων όπως αυτά εφαρμόζονται σε Καναδά και Σκανδιναβικές χώρες.
Σαφέστατα και ψήφισα ΚΚΕ όχι γιατί ασπάζομαι το καθεστώς του πρώην Σοβιετ (φασιστικό μεν αλλά αριστερό,αυτό δεν είναι κακό το δεξιό είναι κακό που είναι φασιστικό!!) αλλά επειδή ήταν το κόμμα που ερχόταν ποιό κοντά απ όλους στα πολιτικά μου ιδεώδη.
Οταν όμως μια χώρα φτάνει στην απόλυτη παρακμή δεν έχουμε την πολθτέλεια να επιλέξουμε ανάμεσα σε ρητορικές και ιδεολογίες.
Προέχει η πολιτική πυγμή,η ΑΜΕΣΗ ανατροπη του συστήματος για την εξασφάλιση των εθνικών συμφερόντων.
Χεστηκα αν η ΧΑ εντασεται στην ακροδεξιά,το ίδιο θα την ψηφιζα κι αν ήταν ακροαριστερη ή οτιδήποτε άλλο.
Αφού η μάζα δεν μπορεί να καταλάβει τα αυτονόητα ας φάει (στη χειρότερη) και καμιά φάπα να συνέλθει,καλό θα την κάνει.
Βγείτε απ τα πολιτικά και κομματικά στεγανά και δείτε το συμφέρον της χώρας ως μια μάζα 10 εκατομυρίων.Οσο θα φωναζεται διασπασμένοι με 100 διαφορετικές απόψεις τόσο θα σας γαμάει το σύστημα και θα μένετε με την πείνα και την φιλοσοφία.Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η ΧΑ αγαπάει πιο πολύ την χώρα και τον λαό από το ΚΚ;
-
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η ΧΑ αγαπάει πιο πολύ την χώρα και τον λαό από το ΚΚ;Aφου το είπε ο Κασιδιάρης. Θες κι αλλο;
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Πρόγραμμα ΣΥΡΙΖΑ, με αριθμούς από σχολιασμό οικονομολόγου φίλου του αδερφού μου, ακομμμάτιστου (δεν λέει καν τι & αν ψηφίζει) - το παραθέτω για να δούμε αν τα βρίσκετε λογικά ή παράλογα αυτά που γράφει (προτείνω να μείνετε στα νούμερα).*1) Πρόγραμμα Συριζα - Οικονομία
Πρόλογος: 'Για εμάς το πρόγραμμα πάει πέρα από τα συνθήματα και πέρα από τα συγκεκριμένα μέτρα, παρόλο που χρειάζονται κι αυτά. Για εμάς πρόγραμμα σημαίνει αξίες, αρχές..'Δυστυχώς 'πέρα από συγκεκριμένα μέτρα' σημαίνει έλλειψη κοστολόγησης προτάσεων, που θα περίμενε κανείς σε ένα οικ. πρόγραμμα. Επίσης το κείμενο είναι ανοργάνωτο, με 3 διαφορετικές ενότητες που επαναλαμβάνουν τα ίδια πράγματα, δηλ. είναι συρραφή 3 κειμένων.
Παρά την προχειροδουλειά, και αριθμητική ασάφεια, δίνει ΞΕΚΑΘΑΡΑ τις αρχικές κατευθύνσεις.
Αρχική κατεύθυνση - δημοσιονομική πολιτική
- 'Η δομή του προγράμματος συνίσταται στη σταθεροποίηση των δημόσιων δαπανών γύρω στο 44% του ΑΕΠ..'
- '..θα πρέπει να καλυφθεί από αύξηση των δημόσιων εσόδων, που υστερούν σημαντικά από το μέσο όρο της ευρωζώνης (41% του ΑΕΠ έναντι 45%) .. σε ορίζοντα τετραετίας (1% του ΑΕΠ κάθε χρόνο)'
- 'διαγραφή μεγάλου μέρους του συσσωρευμένου χρέους.. αναστολή πληρωμής των τόκων μέχρις ότου ανακάμψει η οικονομία'
Αυτά μόνο λέει το Συριζα για το δημοσιονομικό, αλλά μπορούμε να συνεχίσουμε με βάση γνωστά στοιχεία:
Το 2011 οι δαπάνες (χωρίς τόκους) ήταν 43% του ΑΕΠ, και ο στόχος για το 2012 είναι 42% (το 2009 ήταν 48%). Οπότε, στόχος του Συριζα είναι κατάργηση μειώσεων του 2012, και μια μικρή αύξηση από το 2011. Τά έσοδα ήταν 41% το 2011, με στόχο το 2012 43%. Ο Σύριζα θα μειώσει το στόχο στο 42% για φέτος, και μετά +1% το έτος εώς το 45% το 2015.
Σύμφωνα με το Συριζα θα έχουμε ΕΛΕΙΜΜΑ (ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ) 2% το 2012, 1% το 2013, και τέλος πλεόνασμα 1% το 2015. Το μεσοπρόθεσμο προβλέπει πλεόνασμα 1% το 2012 και 4% το 2013. Το πλεόνασμα του 4% χρείαζεται για να πληρώνονται οι τόκοι, και να μειώνετε έτσι το χρέος.
Στα έσοδα υπολογίζεται και το ΕΣΠΑ (από την ΕΕ) που χρηματοδοτεί τις δαπάνες των δημ. επενδύσεων - χωρίς το ΕΣΠΑ τα έσοδα είναι 2% του ΑΕΠ λιγότερα. Όταν η νεα κυβέρνηση στην Ουγγαρία αποφάσισε να μην εφαρμόσει το δημοσιονομικό πρόγραμμα που είχε συμφωνηθεί, η ΕΕ έκοψε τηνχρηματοδότηση αυτή (μετά από μερικόυς μήνες η Ουγγαρία συμφώνησε και πάλι).
2) Τσάμπα δάνεια για πάντα!
Το οικ. πρόγραμμα του Συριζα προτείνει μια ήπια προσαρμογή με στόχο ΕΛΕΙΜΜΑ (ΧΩΡΙΣ ΤΟΚΟΥΣ) 2% φέτος, ισοσκελισμός το 2014, και πλέονασμα 1% το 2015. Το μεσοπρόθεσμο προβλέπει πλέονασμα 1% για φέτος και 4% το 2014 για να πλήρωνονται οι τόκοι, και να μειώνεται το χρέος.
Αφού δε θα έχουμε πλέονασμα το 2012 και 2013 θα πρέπει να μας δανείσει κάποιος λεφτά για να πληρώσουμε τις δαπάνες μας.
Ταυτόχρονα, λέγοντας ότι ο τελικός στόχος μας για πλεόνασμα είναι 1%, σημαίνει ότι δε θα πληρώσουμε ποτέ τους τόκους μας. Ο Συριζα δε κρύβεται όμως και ζητά: 'διαγραφή μεγάλου μέρους του συσσωρευμένου χρέους.. αναστολή πληρωμής των τόκων μέχρις ότου ανακάμψει η οικονομία.'
Για να μας φτάνει όμως το 1% για τους τόκους, θα πρέπει να διαγραφεί πχ τουλάχιστο αλλό 1/3 από το χρέος μας (στο 80-100% του ΑΕΠ) και να πληρώνουμε επιτόκο 1-1,25%. Πως θα γίνει όμως αυτό όταν η Γαλλιά, Ιταλία και άλλες χώρες έχουν και αυτές χρέος 80-120%, και πληρώνουν τόκους απο 2,5-4 και 5%; (εμέις τώρα πληρώνουμε 3,5% - λιγότερο από την Ιταλία!).
Πόσο πιθανό είναι η ΕΕ να δεχτεί να μας μειώσει το χρέος σε επίπεδα μικρότερα της Πορτογαλίας. Ιταλίας και Ιρλανδίας, και ταυτόχρονα να μας δανείζουν αυτές και άλλες χώρες σε επιτόκια ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ αυτά που δανείζονται οι ίδιοι; Και όλα αυτά γιατί εμείς δε θέλουμε να πληρώνουμε 3,5% επιτόκιο, αυτό δηλ. που πληρώνουν οι ίδιες κάνοντας κουμάντο στα οικονομικά τους;
Ξεχάσαμε βέβαια ότι ζητάμε να μας δανείσουν και το 2012 και 2013 γιατί δε μας φτάνουν. Επίσης όμως, μισές από τις δημ. επενδύσεις μας χρηματοδοτούνται από την ΕΕ (ΕΣΠΑ) - τα έσοδα είναι 2% του ΑΕΠ. Εάν όπως λέει η κοινή λογική (και η εμπειρία της Ουγγαρίας) μας τα κόψουν όταν τους πούμε τα παραπάνω, τότε το πρόγραμμα του Συριζα δε θα ισοσκελιστεί ποτέ!
Δηλ. θα πρέπει να βρούμε άλλους να μας ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΑΙΩΝΙΩΣ, και ΤΣΑΜΠΑ!
Και αυτό εντέλει είναι το συμπέρασμα από το πρόγραμμα του Συριζα.*
Δεν ξερω απο που εχει παρει τα στοιχεια (εσοδα και δαπανες για το 2011 και προυπολογισμος εσοδων και δαπανων για το 2012), αλλα για το 2012 προβλεπεται πρωτογενες ελλειμμα γυρω στα 5 δις. Με ΑΕΠ για το 2012 που υπολογιζεται γυρω στα 200δις μας κανει πρωτογενες ελλειμμα ισο περιπου με 2,5% του ΑΕΠ , το οποιο δεν συμφωνει με πλεονασμα 1% που αναφερει (εσοδα 43% και δαπανες 42% για το 2012).
Εκτος του οτι φαινεται να μην επαληθευεται ο προυπολογισμος , αυτο που εχει σημασια ειναι το πως επιτυγχανεται η δημοσιονομικη σταθεροποιηση (το αν ο τροπος ειναι κοινωνικα δικαιος ) . Μεχρι τωρα εχουμε σημαντικη πτωχοποιηση μεγαλου τμηματος των χαμηλων στρωματων, μειωση του βιοτικου επιπεδου και ανασφαλεια για τα μεσαια στρωματα , καταστροφη μερους του παραγωγικου ιστου (λουκετα σε μικρομεσαιες επιχειρησεις) , μειωση του κοινωνικου κρατους και των κοινωνικων δαπανων , αναδιανομη εναντιον της εργασιας , κτλ.
Ο συριζας , με λιγα λογια , λεει : θα σας πληρωσουμε το χρεος και θα επιτυχουμε τη δημοσιονομικη σταθεροποιηση αλλα με δικαιο τροπο και χωρις να γαμησουμε τις ζωες μας.
Τωρα , λοιπον, που ο φιλος του αδελφου σου εκανε την κριτικη του ας μας πει και αν συμφωνει και με τις συνεπειες της εφαρμογης του μνημονιου και κυριως να μας πει οτι το προγραμμα του συριζα το συγκρινω με αυτο το προγραμμα του κομματος που θα ψηφισω και λεω οτι ο συριζας ειναι καραγκιοζης γι΄ αυτους τους λογους. Και να μη ξεχασει οτι το μνημονιο προβλεπει επιπλεον μετρα υψους (νομιζω) 14 δις.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η ΧΑ αγαπάει πιο πολύ την χώρα και τον λαό από το ΚΚ;
Aφου το είπε ο Κασιδιάρης. Θες κι αλλο;
Σωστά. Παίζει να είναι ο μόνος από το κόμμα που τελείωσε και πανεπιστήμιο άρα κάτι θα ξέρει παραπάνω.
-
Βγείτε απ τα πολιτικά και κομματικά στεγανά και δείτε το συμφέρον της χώρας ως μια μάζα 10 εκατομυρίων.Οσο θα φωναζεται διασπασμένοι με 100 διαφορετικές απόψεις τόσο θα σας γαμάει το σύστημα και θα μένετε με την πείνα και την φιλοσοφία.Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η ΧΑ αγαπάει πιο πολύ την χώρα και τον λαό από το ΚΚ;
Το ότι συμφωνώ εν πολλοίς με τις απόψεις του ΚΚΕ δε με καθιστά αυτόματα και όμηρό τους.
Οταν το καταλάβετε αυτό τότε θα αλλάξτε και το πολιτικό σύστημα απ τη ρίζα του.
Είμαστε σε μια περίοδο που δεν έχουμε χρόνο για πειραματισμούς με βάση τις ταμπέλες.
Αυτό που βλέπω είναι ότι δεν υπάρχει άμεση δυναμική παρά βλέπω ενα απολίθωμα που περιφέρετε από δω κι από κει με μόνη εγνοια τη διατήρηση ενός ποσοστού προς χάριν της επιβίωσης του κόμματος.
Δωστε την δρόμο άμεσα την Παπαρηγα και βάλτε χθες αν είναι δυνατόν τον Νικο Μπογιόπουλο για αρχηγό κόμματος.
Δε θελει το κόμμα?
Στα παπάρια μου,ο επόμενος που εχει πυγμή και δυναμική και θα κριθει απ το αποτέλεσμα.
Μα είναι φασίστες λέει η κατευθυνόμενη μάζα.
ΑΔΙΑΦΟΡΩ.
ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και πορεία προς τα εμπρος.
Ετσι κι αλλιώς μπρος γκρεμος και πισω ρέμα,το γκρεμμό τον βλέπω,άμα πάω στο ρέμα χειρίτερα θα είναι?
Δε νομίζω -
Ναι αλλά δε μου απαντάς ρε Μάκη. Γιατί η ΧΑ είναι καλύτερη από το ΚΚ; Και τα δύο ακραία είναι. Εγώ τουλάχιστον έχω ιδεολογικούς λόγους που στηρίζω το ΚΚ, χωρίς να είμαι στέλεχος ή μέλος.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι η ΧΑ αγαπάει πιο πολύ την χώρα και τον λαό από το ΚΚ;
Aφου το είπε ο Κασιδιάρης. Θες κι αλλο;
Oι αγωνες που δινουν καθε μερα στο πεζοδρομιο βοηθωντας ανυπερασπιστους πολιτες ,η προσπαθεια να ξεβρωμισει η χωρα απο τους λαθρομεταναστες και ολα αυτα χωρις κανενα οικονομικο ωφελος ,σε αντιθεση με τους επαγγελματιες πολιτικους που εχουν πλουτισει τοσα χρονια εις βαρος μας.
Ξυπνηστε επιτελους -
Ναι αλλά δε μου απαντάς ρε Μάκη. Γιατί η ΧΑ είναι καλύτερη από το ΚΚ; Και τα δύο ακραία είναι. Εγώ τουλάχιστον έχω ιδεολογικούς λόγους που στηρίζω το ΚΚ, χωρίς να είμαι στέλεχος ή μέλος.Φιλε μου,συμφωνεις με την σταση της Παπαρηγας την επομενη των εκλογων της 6ης Μαιου;
Αυτοι που ψηφησαν ΚΚΕ υποτιθεται οτι ψηφησαν για να τους στηριξει το κομμα,να ερθει σε διαλογο με τα αλλα κομματα και να πιεσει ωστε να κερδισει κατι ο φτωχος ο κοσμος.Ανταυτου διεκοψαν καθε συνομιλια ακομα και με τον προεδρο της δημοκρατιας.
Γιαυτον τον λογο ,στις εκλογες που ερχονται το ΚΚΕ θα πεσει κατω απτην Χρυση Αυγη σε ποσοστο.
Δες την δημοσσκοπηση του πανεπηστημιου Πατρων που ειναι και η πιο εγκυρη. -
Ο παρδαλός ο τράγος θα γελάσει σε 2 περίπου χρόνια (προσωπική πρόχειρη εκτίμηση) που ο Κασιδιάρης θα εκδόσει πόνημα με τίτλο 'Ο κομμουνισμός είναι παλιομαλάκα' όπου θα αναλύει το γιατί ο κομμουνισμός ευθύνεται για την κρίση με εκτεταμένη βιβλιογραφία από Πλεύρη, Χίμλερ και Κώστα Πρέκα.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Ναι αλλά δε μου απαντάς ρε Μάκη. Γιατί η ΧΑ είναι καλύτερη από το ΚΚ; Και τα δύο ακραία είναι. Εγώ τουλάχιστον έχω ιδεολογικούς λόγους που στηρίζω το ΚΚ, χωρίς να είμαι στέλεχος ή μέλος.
Φιλε μου,συμφωνεις με την σταση της Παπαρηγας την επομενη των εκλογων της 6ης Μαιου;
Αυτοι που ψηφησαν ΚΚΕ υποτιθεται οτι ψηφησαν για να τους στηριξει το κομμα,να ερθει σε διαλογο με τα αλλα κομματα και να πιεσει ωστε να κερδισει κατι ο φτωχος ο κοσμος.Ανταυτου διεκοψαν καθε συνομιλια ακομα και με τον προεδρο της δημοκρατιας.
Γιαυτον τον λογο ,στις εκλογες που ερχονται το ΚΚΕ θα πεσει κατω απτην Χρυση Αυγη σε ποσοστο.
Δες την δημοσσκοπηση του πανεπηστημιου Πατρων που ειναι και η πιο εγκυρη.Εγώ που τα τελευταία 15+ χρόνια ψηφίζω ΚΚ το κάνω όχι γιατί θέλω συνεργασία αλλά επειδή θέλω κομμουνισμό. Τόσο απλό.
-
Η χρυσή ομελέτα αδιαφορεί για τις εργασιακές σου συνθήκες, αδιαφορεί για τα δικαιώματα σου, είναι στο πλευρό της εργοδοσίας ως μπράβοι σχεδόν σε κάθε απεργιακή κινητοποίηση, δεν έχει άποψη για την παιδεία σου ή την υγεία σου πέρα από το ότι πρέπει να είναι 'ΕΛληνική'
Το ΚΚΕ είναι δίπλα σε κάθε αγωνιζόμενο, προσπαθεί να τους εξασφαλίσει ανθρώπινους μισθούς και συνθήκες διαβίωσης, παιδεία για ΟΛΟΥΣ, υγεία για ΟΛΟΥΣ. Το μόνο που έχει να αντιπαραθέσει η συμμορία τραμπουκων που στηρίζετε είναι ότι περνάνε γριούλες το δρόμο και ότι αντί να διασκεδάσουν σε κανένα paintball, κάνουν εξάσκηση σε πακιστάνους με αληθινά πυρά.
Τελικά το αιώνιο πρόβλημα του λαού είναι ότι δυσκολεύεται να καταλάβει ποιος είναι δίπλα του και ποιος απέναντί του. Όσο για τη στάση του ΚΚ μετά τις προηγούμενες εκλογές, εκτός από 2-3 λάθος χειρισμούς, είναι η απολύτως ενδεδειγμένη. Όσοι δυσαρεστήθηκαν, κακώς βρέθηκαν στο ΚΚΕ εξ αρχής.
ΥΓ Συμφωνω ανησυχητικά με τον Ρηαλζευς, λες να αρχίσω να θεωρω σημαντικό το κατασκευαστων;
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Μα είναι φασίστες λέει η κατευθυνόμενη μάζα.
ΑΔΙΑΦΟΡΩ.
ΘΕΛΩ ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ και πορεία προς τα εμπρος.Ακριβώς τα ίδια έλεγαν και οι Γερμανοί ψηφοφόροι το 1932. Η συνέχεια γνωστή.
Ετσι κι αλλιώς μπρος γκρεμος και πισω ρέμα,το γκρεμμό τον βλέπω,άμα πάω στο ρέμα χειρίτερα θα είναι?
Δε νομίζωΠου να φανταστούν το 1932 πόσο βαθύ ήταν το ρέμα του 1945.
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες