-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μια υποσημείωση: δεν θέλω χαρακτηρισμό για το πώς είναι εμφανισιακά ή για το ότι αν της μιλήσεις στο τηλέφωνο δεν μπορείς να γνωρίζεις ξεκάθαρα αν έχει πέος ή όχι. Θέλω χαρακτηρισμό για αυτά που λέει σε αντιπαράθεση με το τι έχει ειπωθεί για τον ΑΣΟΕΕ Ποτέ!
Όχι, δεν θα κάνω τέτοιους χαρακτηρισμούς, που εξάλλου ταιριάζουν με το δικό σου πνευματικό επίπεδο.
Αν δεν κάνω λάθος, δεν έκρυψε ότι είναι φοιτήτρια.
ΥΓ. Συνέντευξη στο MEGA.
Ερνάνι κάνε μια προσπάθεια να αφήσεις τα σάπια...
Ο Τζήμερος Ξανά! είναι κοπρίτης, φυγόπονος και δεν θυμάμαι τι άλλο του έσουρες.
Η μανδάμ (αποφεύγω άλλο χαρακτηρισμό μη σου χαλάσω το κάρμα) που είναι 7ο έτος (το 2009, άρα σήμερα θα είναι καλό 10ο) και το θεωρεί δικαίωμα της τι είναι;
Είναι κοπρίτισσα και φυγόπονη η συντρόφισσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ;
Πιπέρι...Μήπως μετά το βίντεο θες να αλλάξεις κάτι στους χαρακτηρισμούς του Τζήμερου Ξανά! ή θες να μας πεις κάτι για τη συντρόφισσα.
Ο Τζήμερος Ξανά! είναι φοιτητής στο 30ο έτος επειδή είναι δικαίωμα που κατοχύρωσε το φοιτητικό κίνημα.
Η συντρόφισσα είναι φοιτήτρια στο 10ο έτος επειδή είναι δικαίωμα που κατοχύρωσε το φοιτητικό κίνημα.Who's the daddy;
Το φόρουμ περιμένει με αγωνία τους χαρακτηρισμούς σου.
Τα ίδια πράγματα λένε ο Τζήμερος με την Αργύρη;
-
Ερνάνι κάνε μια προσπάθεια να αφήσεις τα σάπια take 2.
Το θέμα μας είναι χαρακτηρισμός κάποιου που συνειδητά δεν τέλειωσε τη σχολή του.
Για σένα είναι κοπρίτης και φυγόπονος.
Η συντρόφισσα που το βαλε στον πάγο και φυσικά δεν έχει πετύχει ούτε το 1/1.000.000 απ' ότι ο Τζήμερος Ξανά! (αντικειμενικά μέτρα τα κουκιά στην τελική) τι χαρακτηρισμό πρέπει να πάρει;
Για να μην έχω την ουρά μου απ' έξω, είπα ότι διαφωνώ με το προβοκατόρικο της δήλωσης του ΑΣΟΕΕ Ποτέ!, αλλά το φυγόπονος και το κοπρίτης είναι εντελώς άκυροι χαρακτηρισμοί.
Το φόρουμ περιμένει με αγωνία τους χαρακτηρισμούς σου για τη συντρόφισσα ή αν έχεις να πεις κάτι διαφορετικό για τον ΑΣΟΕΕ Ποτέ!
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τα ίδια πράγματα λένε ο Τζήμερος με την Αργύρη;οχι καμια συγκριση. Ο Τζημερος Ξανα ειναι ενα κοπριτης και η Αργυρη αγωνιζεται για το μελλον της χωρας
-
Επαναλαμβάνω. Στο βίντεο, η Αργύρη παραδέχεται ΕΥΘΕΩΣ ότι είναι αιώνια φοιτήτρια. ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΨΕΜΑΤΑ όπως ο Τζήμερος, ούτε προέβαλε φθηνές διακαιολογίες. Όσο για το τι έχει πετύχει ο Φασισμός Ξανά!:
-
Παιδιά ότι και να κατάφερε ο Τζήμερος δεν είναι δικαιολογία που παράτησε το πτυχίο. Φαντάσου να κάνει το ίδιο ο γιός σου μετά από μερικά χρόνια που μάτωσες και να μην έχει και κανένα άλλο ταλέντο ή γνώσεις, π.χ κιθαρίστας, ποδοσφαιριστής, ... ώστε να μπορεί να κάνει τη ζωή του από τα 18 λίγο ή πολύ ανεξάρτητα απο σένα.
Θεωρώ υποκρισία το 'σάπιο σύστημα', αν ήταν έτσι δεν θα τέλειωνε κανείς μας. -
Το στυλάκι της Αργύρη είναι στυλάκι άλλης εποχής. Ο Τζήμερος έπρεπε να είχε τα @@ να πει από την αρχή ότι είναι drop out. Και το πρόβλημα του είναι ότι δείχνει ότι ντρέπεται. Το αν έπρεπε να ντρέπεται είναι άλλο θέμα. Άλλωστε αυτός:
δεν τελείωσε ποτέ Πανεπιστήμιο. Αλλά δεν νομίζω κάποιος νοήμων να τον πει κοπρίτη.....
Το πρόσθετο πρόβλημα είναι το στυλ της Αργύρη. Γιατί αν πλήρωνε από τη τσέπη της τη φοίτηση τότε κανείς δεν θα μπορούσε να της πει τίποτα. Αλλά τότε όπως και σήμερα, τα μέλη ΔΕΠ, το λοιπό προσωπικό, η συντήρηση των Κτηρίων και των λοιπών υποδομών βαρύνει το Κράτος.
Και όταν έχεις ένα στυλ 'δικαίωμα μου να είμαι αιώνια φοιτήτρια' τότε απλά δείχνεις ότι δεν σέβεσαι αυτόν τον απλό φορολογούμενο που πληρώνει το 90% των φόρων και από τον οποίο κάποιοι ζουν ώστε εσύ να εκπαιδευτείς.
Τουλάχιστον ο Τζήμερος, κατά πως τον κόβω, πιθανά να ήταν για χρόνια ένα νούμερο μόνον σε μία λίστα.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
viewtopic.php?f=13&t=51177&start=690#p2536770
λειπω 10 μερες σχεδον που να δω τις χιλιαδες σελιδες που εχουν γινει
Εμείς δεν κάνουμε χιλιάδες πόστ,αυτά είναι για τους πολιτικά ανάπηρους που φιλοσοφούνε χωρίς αποτελεσμα και για τα κομματόσκυλα που τρέμουν καρέκλες
Eτσι ακριβως.
Na ξεβρωμίζει ο τόπος σιγά σιγά απ τα πολιτικά παράσιτα
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Αυτό που σου επαναλαμβάνω είναι ότι η φοροδιαφυγή από τους διαφόρους ελεύθερους επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους και τις οικογενειακές επιχειρήσεις ειδικά στο τομέα των υπηρεσιών δεν έχει πρακτικά καμιά σχέση με ανταγωνισμό απο πολυεθνικές στην Ελλάδα. Τα εστιατόρια, ταβέρνες, ουζερί, καφενεία, καφετέρειες, μπαρ, υδραυλικοί, ηλεκτρολόγοι, γιατροί, οδοντίατροι, δικηγόροι, καθαριστες, μηχανικοί, .... δεν φοροδιαφεύγουν γιατι έχουν να ανταγωνιστουν πολυεθνικές. Όταν προσεγγίζεται έτσι το πρόβλημα σε ένα πολιτικό πρόγραμμα, απλά συνεχίζεται** ο λαϊκισμός που ανέχεται την ανομία της φοροδιαφυγής.**- Την ανομία της φοροδιαφυγής την ανέχτηκαν τριάντα χρόνια τώρα αυτοί που σε κάθε πρόγραμμά τους προεκλογικά έλεγαν θα χτυπήσουμε τη φοροδιαφυγή και τελικά δεν έκαναν τίποτα.
- Όχι μόνο δεν έκαναν τίποτα από αυτά που κατά καιρούς υπόσχονταν αλλά ενίσχυσαν τη φοροδιαφυγή με τις περαιώσεις, με την κατάργηση των φοροαπαλλαγών κλπ. Επομένως άμα ψάχνεις να βρεις την αιτία του προβλήματος εκεί που θα'θελες να είναι (σε λαικισμούς και π@π@ριες) απλά δε θα την βρεις ποτέ των ποτών και το μόνο που καταφέρνεις είναι να επαναλαμβάνεις χιλιοειπωμένα τσιτάτα.
- Κατά την άποψη μου η μικρομεσαία και μεσαία επιχείρηση (που για όλους υποτίθεται πώς είναι η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας) έχει πληγεί απίστευτα (εκτός των άλλων) από τον αθέμιτο ανταγωνισμό των πολύ μεγάλων επιχειρήσεων, των πολυεθνικών και των μονοπωλείων που με την αβάντα του κρατικού μηχανισμού, των τραπεζών κλπ έχουν σαρώσει τα πάντα. Όποιος έχει επιχείρηση ο καθένας στον τομέα του το γνωρίζει πάρα πολύ καλά.
Αυτό το πρόβλημα λοιπόν προσπαθεί να προσεγγίσει καλώς ή κακώς το πρόγραμμα που αναφέρεσαι θέτοντας κάποιους κανόνες και για τους δύο (μικρούς και μεγάλους). Είναι πάρα πολύ απλό.
Τέλος από μένα για το θέμα, κουράστηκα. Εξ'άλλου 'οπως έλεγε και ο Αριστοφάνης:
Ου με πείσεις, καν με πείσεις
-
Ρε παιδιά, διαφωνώ με τους αιώνιους φοιτητές κι εγώ.
Αλλά το να συγκρίνουμε τον ΨΕΥΤΗ Τζήμερο με την Αργύρη, επειδή ο άλλος έχει αιμορροίδες, είναι λίγο άκυρο, δεν συμφωνείτε; Θίξαμε το Μπαχ των διαφημιστών. Έλεος με την υποκρισία.
-
Λοιπόν, η Αργύρη παραδέχτηκε ότι είναι αιώνια φοιτήτρια (στους δυο δημοσιογράφους-οχετούς του MEGA). Για να δούμε όμως τον 'ΚΟΠΡΙΤΗ/ΦΥΓΟΠΟΝΟ':
Ο Τζήμερος είχε ως πελάτη το Ίδρυμα... Μετανάστευσης!
Άλλου έτρωγε, αλλού έπινε και αλλου τώρα το δίνει για τις ψήφους των Ελλήνων, ο διαφημιστής της μετανάστευσης...
Την άποψη ότι 'κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες' εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος τζημερος από τον Βήμα FM δημιουργώντας κλυδωνισμούς αφού αποστασιοποιήθηκε από το φιλελεύθερο προφίλ του για....
πρώτη φορά. Μάλιστα δεν μίλησε για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ αλλά τσουβάλιασε τους νόμιμους με τους παράνομους μαζί.
Μάλιστα στην παρατήρηση ότι οι Έλληνες δεν ανταποκρίθηκαν σε συγκεκριμένη αγγελία για αγροτικές εργασίες, ο κ. Τζήμερος απάντησε ότι οι Έλληνες δεν πήγαν γιατί το ημερομίσθιο που προσφερόταν ήταν πολύ χαμηλό.
Όπως όμως σήμερα αποκαλύπτει το moneypro και το parapolitika.gr ο Θάνος τζημερος ως πελατη της διαφημιστικής εταιρείας του είχε επί σειρά ετών το ιδρυμα Μεταναστευτικής Πολιτικής. Ένα ιδρυμα με σαφείς πολιτικές ΥΠΕΡ των μεταναστών. Μάλιστα την εν λόγω δουλειά είχε πάρει επί κυβερνήσεων Σημίτη, όπως και πολλές άλλες εξάλλου. Θα πρέπει να ρωτήσουμε λοιπόν τον κ. Τζήμερο πότε έλεγε την αλήθυεια; Όταν έβγαζε λεφτά στην πλάτη του κρατικού ινστιτούτου ή σήμερα που επιδιώκει να μπει στη Βουλή;Παραδέχεται ότι εξαπάτησε τους ψηφοφόρους ο Τζημερος
Στην παραδοχή πως δεν είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ παρά το γεγονός ότι δήλωνε κάτι αντίστοιχο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και σε σειρά βιογραφικών που ανά την Ελλάδα μοίραζε, προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά σε επιστολή που σήμερα ανάρτησε σε δικτυακό τόπο. O ίδιος έχει δηλώσει σε.........
δημόσια ομιλία του για το φορολογικό σύστημα πως «παρόλο που ήμουν αριστούχος και υπότροφος στην ΑΣΟΕ, δεν πήρα ποτέ πτυχίο από αυτή τη σχολή γιατί δεν άντεχα να υφίσταμαι κάθε μέρα το πολιτισμικό σοκ που σήμαινε η σπουδή στην ΑΣΟΕ εκείνη την περίοδο, ενώ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως υπήρξε για πολλά χρόνια ….καθηγητής μουσικής ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης». Σε ό,τι αφορά στη μη επαρκή γνώση αγγλικών που δημοσιεύματα αποδίδουν στον κ. Τζήμερο, το γραφείο τύπου της Δημιουργίας Ξανά δεν απάντησε.
Βέβαια για την κονόμα δεν παρέλειψε να κάνει μία εταιρία την Reverse που έχει σχέση με συνέδρια των ληστρικών φαρμακοβιομηχανιών, και όλοι γνωρίζουμε τη ζημιά που συγκεκριμένες φαρμακευτικές επιχειρήσεις έχουν κάνει στα οικονομικά του κράτους και τα μαύρα χρήματα που σε βαλίτσες μεταφέρονταν σε γιατρούς για να υπερσυνταγογραφούν.Μπορείτε εδώ να δείτε μερικούς από τους φαρμακο..πελάτες του.
Για ποιο λόγο υψηλόβαθμο στέλεχος της Δράσης σε συνάντηση με τον κ. Τζήμερο όταν ζήτησε τις θέσεις της Δημιουργίας Ξανά ως προς την φαρμακευτική δαπάνη 'έφαγε πόρτα'; Μήπως ο κ. Τζήμερος θα πρέπει να μας εξηγήσει τις θέσεις του για τις δαπάνες του Κράτους στα φάρμακα; Μήπως θα πρέπει και ο κ. Στέφανος Μάνος να μας πει πως το νέο κόμμα θα ¨'στριμώξει' τις φαρμακευτικές; Επίσης ο κ. Τζήμερος που θέλει να φτιάξει τα πράγματα στην χώρα θα πρέπει να μας δώσει το πόθεν έσχες του για να γνωρίζουμε με ποιες επιχειρήσεις η εταιρεία του Reverse είχε κι έχει συμβόλαια. Διότι όταν ένα νέο κόμμα μιλά για νέο ήθος στην πολιτική θα πρέπει να δούμε και ο ιδρυτής του τί είδους συνεργασίες στην επαγγελματική του ζωή είχε.
Τα σέβη μου. Χαιρετίσματα στην υποκρισία και τη διαπλοκή.
-
Δεν βλέπω πού βρίσκεται η ψευτιά ακριβώς, όταν βγαίνει και το λέει ο ίδιος.
Αλλά βλέπω που βρίσκεται το θράσος, όταν η άλλη μπαινοβγαίνει στο ΑΕΙ όχι για να σπουδάσει, αλλά να κάνει την πλάκα της με κόστος για τους φορολογούμενους ΚΑΙ για τους φοιτητές.
Σκέφτομαι μόνο σε πόσες 'μαχητικές' καταλήψεις θα έχει πρωτοστατήσει και μου αρκεί.
Άσε μας κοπέλα μου, τράβα να βρεις τίποτα να κάνεις στον κανονικό κόσμο. Θα πας δηλαδή 40 χρονών και θα ζητάς φοιτητικό εισιτήριο στο τρένο;Edit: για τις δουλειές που έπαιρνε. Είμαστε σοβαροί; Διαφήμιζε εμπόρους ναρκωτικών ή έκανε PR του Άκη;
Και ρωτάνε οι έγκριτοι πότε έλεγε την αλήθεια; Ο διαφημιστής;; Ο διαφημιστής;;; -
Αν έχεις @@, πες μας κι εσύ τι κάνεις στο δημόσιο και σε πληρώνουμε.
Επίσης να μας πεις τι ψηφίζεις...
-
και μετα βριζουμε το μεγκα για την λασπη
anyway φετος ο μονος λογος να ψηφισεις νδ ειναι αυτος
-
Τσου
Θα είμαι το μεγάλο μυστήριο για 'σένα
Τι ψηφίζω, πού δουλεύω, τι τρώω, πώς πίνω τον καφέ μου το πρωί
Είναι νόμος του internet -
Άστο, ερνανι, το έχεις κάψει ρε συ.
Το 'φυγόπονος', 'κοπρίτης', 'τιποτένιος', 'άχρηστος', κλπ τώρα έχει γίνει 'ψεύτης'.... ΟΚ....
Ενώ η άλλη η τύπισα μια χαρά.Πρέπει να τον φοβούνται πολύ τελικά αυτόν τον Τζήμερο μερικοί μην πάει και μπει στη Βουλή και χαλάσει το παιχνίδι....
Παρεμπιπτόντως, κανένα βιντεάκι στο οποίο να λέει ότι τελείωσε την ΑΣΟΕΕ έχουμε?
Καμιά κόπια του βιογραφικού του που να φαίνεται τι είχε γράψει?
Κάτι που να αποδεικνύει το 'ψέμα'?....Ο χρήστης ernani έγραψε:
ΥΓ. Συνέντευξη στο MEGA..
Σωστά, αν είναι στο MEGA δε μετράνε αυτά που είπε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τσου
Είναι νόμος του internetΟπότε θα δεχτείς και τις συνέπειες.
Και για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομα τους ,* χ / μου κι όλας για τον όλο ντόρο με την Αργύρη. Έχουμε χρεοκοπήσει, αν έχεις καταλάβει, οπότε το πέρασμα στη δραχμή δεν θα με χαλούσε καθόλου, εκτός κι αν ήμουν καλοπερασάκιας. Βέβαια,αυτό προυποθέτει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για θυσίες, κάτι που δεν βλέπω εύκολο για πολλούς. Ένα ισχυρό χαστούκι θα ήταν ό,τι πρέπει για να κάνουμε reset τα πάντα. Δεν ξέρω αν θα μας έβγαινε σε καλό (οικονομικά δεν μπορεί να αποδειχθεί), αλλά θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε κάτι. Εσύ κάτσε λοιπόν κι ασχολήσου με την Αργύρη, κι άσε τους Τζήμερους να κυριαρχούν. Δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής βούλησης (πρωταρχικό στοιχείο), αλλά και θέμα ψηφοφόρων. Περίμενε λοιπόν τον αργό θάνατο του ευρώ. Αυτό σου αξίζει.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Άστο, ερνανι, το έχεις κάψει ρε συ.
Το 'φυγόπονος', 'κοπρίτης', κλπ τώρα έχει γίνει 'ψεύτης'.... ΟΚ....
Ενώ η άλλη η τύπισα μια χαρά, έτσι?!Πρέπει να τον φοβούνται πολύ τελικά αυτόν τον Τζήμερο μερικοί μην πάει και μπει στη Βουλή και χαλάσει το παιχνίδι....
Παρεμπιπτόντως, κανένα βιντεάκι στο οποίο να λέει ότι τελείωσε την ΑΣΟΕΕ έχουμε?
Καμιά κόπια του βιογραφικού του που να φαίνεται τι είχε γράψει?
Κάτι που να αποδεικνύει το 'ψέμα'?....ΥΓ. Συνέντευξη στο MEGA..
Σωστά, αν είναι στο MEGA δε μετράνε αυτά που είπε.
Διάβασες αυτό εδώ ή με τρολάρεις ασύστολα τώρα;
Λοιπόν, η Αργύρη παραδέχτηκε ότι είναι αιώνια φοιτήτρια (στους δυο δημοσιογράφους-οχετούς του MEGA). Για να δούμε όμως τον 'ΚΟΠΡΙΤΗ/ΦΥΓΟΠΟΝΟ':
Ο Τζήμερος είχε ως πελάτη το Ίδρυμα... Μετανάστευσης!
Άλλου έτρωγε, αλλού έπινε και αλλου τώρα το δίνει για τις ψήφους των Ελλήνων, ο διαφημιστής της μετανάστευσης...
Την άποψη ότι 'κάθε μετανάστης που εργάζεται παίρνει μια θέση από τους Έλληνες' εξέφρασε ο πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά, Θάνος τζημερος από τον Βήμα FM δημιουργώντας κλυδωνισμούς αφού αποστασιοποιήθηκε από το φιλελεύθερο προφίλ του για....
πρώτη φορά. Μάλιστα δεν μίλησε για ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ αλλά τσουβάλιασε τους νόμιμους με τους παράνομους μαζί.
Μάλιστα στην παρατήρηση ότι οι Έλληνες δεν ανταποκρίθηκαν σε συγκεκριμένη αγγελία για αγροτικές εργασίες, ο κ. Τζήμερος απάντησε ότι οι Έλληνες δεν πήγαν γιατί το ημερομίσθιο που προσφερόταν ήταν πολύ χαμηλό.
Όπως όμως σήμερα αποκαλύπτει το moneypro και το parapolitika.gr ο Θάνος τζημερος ως πελατη της διαφημιστικής εταιρείας του είχε επί σειρά ετών το ιδρυμα Μεταναστευτικής Πολιτικής. Ένα ιδρυμα με σαφείς πολιτικές ΥΠΕΡ των μεταναστών. Μάλιστα την εν λόγω δουλειά είχε πάρει επί κυβερνήσεων Σημίτη, όπως και πολλές άλλες εξάλλου. Θα πρέπει να ρωτήσουμε λοιπόν τον κ. Τζήμερο πότε έλεγε την αλήθυεια; Όταν έβγαζε λεφτά στην πλάτη του κρατικού ινστιτούτου ή σήμερα που επιδιώκει να μπει στη Βουλή;Παραδέχεται ότι εξαπάτησε τους ψηφοφόρους ο Τζημερος
Στην παραδοχή πως δεν είναι πτυχιούχος της ΑΣΟΕΕ παρά το γεγονός ότι δήλωνε κάτι αντίστοιχο στο προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και σε σειρά βιογραφικών που ανά την Ελλάδα μοίραζε, προχώρησε ο πρόεδρος του κόμματος Δημιουργία Ξανά σε επιστολή που σήμερα ανάρτησε σε δικτυακό τόπο. O ίδιος έχει δηλώσει σε.........
δημόσια ομιλία του για το φορολογικό σύστημα πως «παρόλο που ήμουν αριστούχος και υπότροφος στην ΑΣΟΕ, δεν πήρα ποτέ πτυχίο από αυτή τη σχολή γιατί δεν άντεχα να υφίσταμαι κάθε μέρα το πολιτισμικό σοκ που σήμαινε η σπουδή στην ΑΣΟΕ εκείνη την περίοδο, ενώ έχει δηλώσει επανειλημμένα πως υπήρξε για πολλά χρόνια ….καθηγητής μουσικής ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στον χώρο της διαφήμισης». Σε ό,τι αφορά στη μη επαρκή γνώση αγγλικών που δημοσιεύματα αποδίδουν στον κ. Τζήμερο, το γραφείο τύπου της Δημιουργίας Ξανά δεν απάντησε.
Βέβαια για την κονόμα δεν παρέλειψε να κάνει μία εταιρία την Reverse που έχει σχέση με συνέδρια των ληστρικών φαρμακοβιομηχανιών, και όλοι γνωρίζουμε τη ζημιά που συγκεκριμένες φαρμακευτικές επιχειρήσεις έχουν κάνει στα οικονομικά του κράτους και τα μαύρα χρήματα που σε βαλίτσες μεταφέρονταν σε γιατρούς για να υπερσυνταγογραφούν.Μπορείτε εδώ να δείτε μερικούς από τους φαρμακο..πελάτες του.
Για ποιο λόγο υψηλόβαθμο στέλεχος της Δράσης σε συνάντηση με τον κ. Τζήμερο όταν ζήτησε τις θέσεις της Δημιουργίας Ξανά ως προς την φαρμακευτική δαπάνη 'έφαγε πόρτα'; Μήπως ο κ. Τζήμερος θα πρέπει να μας εξηγήσει τις θέσεις του για τις δαπάνες του Κράτους στα φάρμακα; Μήπως θα πρέπει και ο κ. Στέφανος Μάνος να μας πει πως το νέο κόμμα θα ¨'στριμώξει' τις φαρμακευτικές; Επίσης ο κ. Τζήμερος που θέλει να φτιάξει τα πράγματα στην χώρα θα πρέπει να μας δώσει το πόθεν έσχες του για να γνωρίζουμε με ποιες επιχειρήσεις η εταιρεία του Reverse είχε κι έχει συμβόλαια. Διότι όταν ένα νέο κόμμα μιλά για νέο ήθος στην πολιτική θα πρέπει να δούμε και ο ιδρυτής του τί είδους συνεργασίες στην επαγγελματική του ζωή είχε.
Τα σέβη μου. Χαιρετίσματα στην υποκρισία και τη διαπλοκή.
Συγγνώμη κι όλας για τη δύσκολη ερώτηση. Κατά τη γνώμη σου, κάποιος που λέει ΨΕΜΑΤΑ, έχει το ίδιο ειδικό βάρος με κάποιον που παραδέχεται το λάθος του;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Τσου
Και για να λέμε τα πράγματα με τ' όνομα τους ,* χ / μου κι όλας για τον όλο ντόρο με την Αργύρη. Έχουμε χρεοκοπήσει, αν έχεις καταλάβει, οπότε το πέρασμα στη δραχμή δεν θα με χαλούσε καθόλου, εκτός κι αν ήμουν καλοπερασάκιας. Βέβαια,αυτό προυποθέτει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για θυσίες, κάτι που δεν βλέπω εύκολο για πολλούς. Ένα ισχυρό χαστούκι θα ήταν ό,τι πρέπει για να κάνουμε reset τα πάντα. Δεν ξέρω αν θα μας έβγαινε σε καλό (οικονομικά δεν μπορεί να αποδειχθεί), αλλά θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε κάτι. Εσύ κάτσε λοιπόν κι ασχολήσου με την Αργύρη, κι άσε τους Τζήμερους να κυριαρχούν. Δεν είναι μόνο θέμα πολιτικής βούλησης (πρωταρχικό στοιχείο), αλλά και θέμα ψηφοφόρων. Περίμενε λοιπόν τον αργό θάνατο του ευρώ. Αυτό σου αξίζει.
Θα καθόμουν υπό άλλες προϋποθέσεις να σου εξηγήσω γιατί οι διάφοροι Αργύρηδες είναι καμένα χαρτιά, που όμως καίνε κι άλλους ανθρώπους που θέλουν να παλέψουν για το λαό αυτής της χώρας. Το Λαό - αυτής - της χώρας.
Από εκεί και πέρα, τις...ποιες; Τις συνέπειες; Κάτσε να βάλω το κράνος μου.
Όσο για το ευρώ, σίγουρα το να έχει μπει ένα κράτος σαν την Ελλάδα σε ένα σχηματισμό κρατών σαν την Ε.Ε. είναι κάτι που η κοσμοθεωρία σου απεχθάνεται. Και το πολέμησε. Πολέμησε την πρόοδο, πολέμησε την εξέλιξη.
Γι' αυτό η Ελλάς πεθαίνει σαν ζώο που έφτασε στα όρια της εξαφάνισης λόγω μη προσαρμοστικότητας στα δεδομένα της διεθνούς κοινωνίας.
Τι σου λέω τώρα νυχτιάτικα όμως....ΑΑΑ! Μην το ξεχάσω.
Πιστεύω πραγματικά ότι το 'ισχυρό χαστούκι', αν έρθει, θα έχει τελείως αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που εύχεσαι.
Μα ΤΕΛΕΙΩΣ. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
το πέρασμα στη δραχμή δεν θα με χαλούσε καθόλου, εκτός κι αν ήμουν καλοπερασάκιας. Βέβαια,αυτό προυποθέτει να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι για θυσίες, κάτι που δεν βλέπω εύκολο για πολλούς. Ένα ισχυρό χαστούκι θα ήταν ό,τι πρέπει για να κάνουμε reset τα πάντα. Δεν ξέρω αν θα μας έβγαινε σε καλό (οικονομικά δεν μπορεί να αποδειχθεί), αλλά θα ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε κάτι.Και τώρα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να κάνουμε κάτι.
Αλλά έστω ότι περνάμε στη δραχμή κι αρχίζουμε να ζούμε με ό,τι μπορεί αυτή να αγοράσει.
Τι θυσίες θα κάνει [ως προς το επίπεδο διαβίωσης του] ο 'καλοπερασάκιας' που τα έχει βγάλει όλα έξω σε σχέση με το μέσο Έλληνα (άνεργο ή μη)? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τσου
Θα καθόμουν υπό άλλες προϋποθέσεις να σου εξηγήσω γιατί οι διάφοροι Αργύρηδες είναι καμένα χαρτιά, που όμως καίνε κι άλλους ανθρώπους που θέλουν να παλέψουν για το λαό αυτής της χώρας. Το Λαό - αυτής - της χώρας.
Από εκεί και πέρα, τις...ποιες; Τις συνέπειες; Κάτσε να βάλω το κράνος μου.
Όσο για το ευρώ, σίγουρα το να έχει μπει ένα κράτος σαν την Ελλάδα σε ένα σχηματισμό κρατών σαν την Ε.Ε. είναι κάτι που η κοσμοθεωρία σου απεχθάνεται. Και το πολέμησε. Πολέμησε την πρόοδο, πολέμησε την εξέλιξη.
Γι' αυτό η Ελλάς πεθαίνει σαν ζώο που έφτασε στα όρια της εξαφάνισης λόγω μη προσαρμοστικότητας στα δεδομένα της διεθνούς κοινωνίας.
Τι σου λέω τώρα νυχτιάτικα όμως....ΑΑΑ! Μην το ξεχάσω.
Πιστεύω πραγματικά ότι το 'ισχυρό χαστούκι', αν έρθει, θα έχει τελείως αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που εύχεσαι.
Μα ΤΕΛΕΙΩΣ.Συγγνώμη που θα σου χαλάσω το όνειρο, αλλά απ' ό,τι γνωρίζω προσωπικά ( ), όλοι όσοι μιλατε με αυτό τον τρόπο, ΗΠΙΑΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ.
Καληνύχτα.
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες