-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αρκεί να υπάρχει μια αξιοπρεπής διαβίωση φυσικά.
(Δεν άντεξα, συγνώμη )
Αξιοπρεπής διαβίωση με τοσες γυναίκες (και παιδιά, αλλά ας το αφήσουμε για την ώρα) έτοιμες να πουλήσουν το κορμί τους (θα το έλεγα αλλιώς, αλλά ας όψεται η ανατροφή μου) για μιας στιγμής ελπίδα?Περνώντας προχθές μέσα από ένα στενό απέναντι από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, 10 η ώρα το πρωί, με 15 Ευρώ τα κορίτσια (Ελληνίδες )μου προσέφεραν παρέα... Αλλα ναι... εδώ είμαστε καλά λέμε!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Είσαι ευφυής, μην το παίζεις χαζός. Η σύγκριση ήταν ανάμεσα στις εξτρίμ ανισότητες που έζησα μεγαλώνοντας στην Αγγλία. Είχα την τύχη να μην πεινάω (far from that) αλλά αυτό που έβλεπα δεν μου άρεσε σαν σκεπτόμενο ον που θέλω να πιστεύω ότι είμαι.εξτριμ ανιστοτητες υπαρχουν εδω και μερικα εκατομμυρια χρονια. Και απο μονες τους δεν λενε τιποτα. Μεγαλο παιδι εισαι, ξερεις ποσος κοσμος εξαθλιωνεται στις χωρες που ανεφερα, σαν ποσοστο πληθυσμού μιλαω.
δεν ειναι καθολου τυχαιο πχ που 'κανενας' Αμερικανος δεν πηγε μετασταστης στην Κουβα, αλλα οι Κουβανεζοι πνιγοταν στην θαλασσα για ενα καλυτερο μελλον στις ΗΠΑ. Και αλλα παραδειγματα, δεν χρειαζεται να τα πω...
-
(Δεν άντεξα, συγνώμη )
Αξιοπρεπής διαβίωση με τοσες γυναίκες (και παιδιά, αλλά ας το αφήσουμε για την ώρα) έτοιμες να πουλήσουν το κορμί τους (θα το έλεγα αλλιώς, αλλά ας όψεται η ανατροφή μου) για μιας στιγμής ελπίδα?Περνώντας προχθές μέσα από ένα στενό απέναντι από τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης, 10 η ώρα το πρωί, με 15 Ευρώ τα κορίτσια (Ελληνίδες )μου προσέφεραν παρέα... Αλλα ναι... εδώ είμαστε καλά λέμε!
να περασεις και απο αλλα μερη, που φιλοξενουν το Ανατολικο Μπλοκ που ηρθε εδω στην καπιταλιστικη ( ) Ελλαδα για να γλυτωσει απο την ωραια ζωη που ειχαν στις χωρες τους
-
αν πηγαινα παντως στην κουβα,οταν επεστρεφα δεν θα το θυμομουν..αφου θα ημουν καθε μερα λιωμα..
-
(Δεν άντεξα, συγνώμη )
Ηρθε η ώρα της αριστεράς
Αλήθεια είναι, όποιος δεν με πιστεύει ας τον ρωτήσει.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
(Δεν άντεξα, συγνώμη )
να περασεις και απο αλλα μερη, που φιλοξενουν το Ανατολικο Μπλοκ που ηρθε εδω στην καπιταλιστικη ( ) Ελλαδα για να γλυτωσει απο την ωραια ζωη που ειχαν στις χωρες τους
Ήρθαν όταν έπεσε το σύστημα και έγιναν καπιταλιστές! Έχεις φίλους που έζησαν εκεί επί κομμουνισμού; Επειδή έχω οι ιστορίες που ακούω είναι δύο. 1) Μας καταπίεζαν οι κακοί κομμουνιστές αλλά είχαμε τα βασικά. 2. Είμασταν πολύ καλύτερα από ότι είμαστε τώρα. Φυσικά διαφορετικά άτομα είπαν τα παραπάνω.
-
ναι περνουσανε φινα, κανενας δεν ηθελε να φυγει απο τις χωρες αυτες και τα καθεστωτα ενιοτε σηκωνανε κατι τειχη για να μην μολυνθει ο ντοπιος πληθυσμος απο τους μιαρους καπιταλιστες της δυσης.
ειχε ακουστει μαλιστα οτι δεν υπηραν αλλα κομματα και εκλογες δεν εκαναν γιατι κανεις δεν ηθελε να αλλαξει η κατασταση
μεγαλος σεβασμος υπηρχε και στους διαφωνουντες, τους εστελναν υποχρεωτικα σε κατι σκοτεινα και υγρα μερη. Περισσοτερα δεν ξερω
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
(Δεν άντεξα, συγνώμη )
Ηρθε η ώρα της αριστεράς
Αλήθεια είναι, όποιος δεν με πιστεύει ας τον ρωτήσει.
Ελα, πες την αληθεια, σε τρωει να γινεις μελος της αντισυριζικης σταυροφοριας του 4τφ, ε;
Εκτος απο τους συνηθεις υποπτους εχουμε και νεους, οπως ο Adriver, που εχει ενα, τουλαχιστον, αντιτσιπρικο ποστ σε καθε σελιδα
Να λειψεις εσυ, δε λεειΣφιξανε τα κωλαρακια, ε;
-
Απορω πως εχει συγκρατηθει τοσο καιρο θα μου πεις με τετοιο ξεσαλωμα που εχουν ριξει οι υπολοιποι μαζι με την κορυφαια συνεισφορα του νεου αιματος, καλο ειναι να κρατηθουν και καποιες εφεδρειες
-
H Δράση-ΔΞ πάει για αυτοδυναμία στο forum.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Απορω πως εχει συγκρατηθει τοσο καιρο θα μου πεις με τετοιο ξεσαλωμα που εχουν ριξει οι υπολοιποι μαζι με την κορυφαια συνεισφορα του νεου αιματος, καλο ειναι να κρατηθουν και καποιες εφεδρειεςΝταξ η μαυρη αληθεια ειναι οτι ο συγκεκριμενος δουλευει σα σκυλος και δεν εχει πολυ χρονο
Αντιθετα, ολοι οι αλλοι 'παραγωγικοι' συμφορουμιτες πρεπει ν' ασχολουνται με το τοπικ 24/7 -τωρα πως βγαζουν τα προς το ζην μην τα ρωτας, αργομισθια μυριζει φιλε, αλλα παλι να κοροιδευουν τον εργοδοτη τους , δε γινονται αυτα τα πραματα -
Το Bloomberg επανέφερε τη δραχμή...
Πηγή: Wall Street JournalΈνα νέο (παλιό) νόμισμα εμφάνισε το Bloomberg την Παρασκευή το πρωί στις ισοτιμίες νομισμάτων. Πρόκειται για την δραχμή, μετά το ευρώ...
Ο κωδικός του συγκεκριμένου νομίσματος, έμεινε για λίγη ώρα στις οθόνες των χρηστών και όπως εξήγησε το πρακτορείο, επρόκειτο για μία δοκιμή, καθώς «διεξάγει ασκήσεις σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης» Μάλιστα, ανέφερε ότι μελετά μία σειρά από διαφορετικά σενάρια, στα οποία περιλαμβάνονται χρεοκοπίες και αλλαγές νομισμάτων.
Πάντως, το γεγονός προκάλεσε προς στιγμήν ανησυχία στους επενδυτές, αλλά και την αντίδραση της ελληνικής κυβέρνησης.
http://www.skai.gr/news/weird/article/204462/to-bloomberg-epanefere-ti-drahmi-/
@Asimov
Τον κόβω φέτες ότι ο Adriver θα συνεχίσει να συνεισφέρει στο φόρουμ και μετά τις εκλογές, οπότε το γεγονός ότι τα δίνει όλα μόνο στο παρόν θέμα είναι εντελώς τυχαίο. -
Καλα, άμα βγει αυτό το κουμμουνι ο Τσίπρας, εννοείται!
Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλα, άμα βγει αυτό το κουμμουνι ο Τσίπρας, εννοείται!Sent from my WT19i using Tapatalk 2
-
Πρόσεξε μόνο Asimov μην πει τίποτα ο Τσίπρας περί ελέγχου των εκπαιδευτικών και ψάχνουμε τραμπολίνο τελευταία στιγμή για να σε βολέψουμε.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλα, άμα βγει αυτό το κουμμουνι ο Τσίπρας, εννοείται!Sent from my WT19i using Tapatalk 2
Σιγά τον Λένιν!
-
Πωπω, φοβερά πράγματα βλέπω, άρχισε η ολική επιστράτευσις των κομμουνοκαπιταλιστικών παραπετασμάτων, θα γίνει χαμός!
Δεν λείπουν και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση, αλλά ευτυχώς υπάρχουν γι' απάντηση κι οι κλωτσιές στον κώλο που είναι εξίσου απολαυστικές και όχι -τόσο- εκτός κανονισμών.
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
H Δράση-ΔΞ πάει για αυτοδυναμία στο forum.Κι ο ΣΥΡΙΖΑ, καλά πάει. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σέρνονται όμως κι ίσως αυτό αποδυναμώσει την παλλαϊκή ετοιμότητα.
Edit: ΑΝΤΑΡΣΥΑ μόνο 1;;; Για περάστε, κάποιοι ή κοροϊδεύουν, ή είναι κρυφοΣΥΡΙΖΑίοι.
Για κάποια πράγματα περί καλοπέρασης που πήρε το μάτι μου...
Ποιος είχε ανεβάσει άρθρο ενός καλού (προφανώς) κομμουνιστού, που μετέφερε περιγραφές από το πώς ζούσαν στο ανατολικό μπλοκ οικογένειες περίπου σαν Πακιστανοί λαθρομετανάστες στη χώρα τους, στιβαγμένοι σε μικρά δωμάτια, αλλά ΟΛΟΙ είχαν φαγητό (με δελτίο), όχι όπως σήμερα που πεινάει κόσμος κλπ; (σοβαρά τα έλεγε)
Θα ήθελα να το ξαναδιαβάσω παρακαλώ. -
Ευτυχώς εμείς πιστεύουμε ότι είναι φυσιολογικό και πάντα θα υπάρχει ένα ποσοστό που θα μένει στο δρόμο και θα τρώει (ενίοτε) ζητιανεύοντας.
Μάλλον να διορθώσω. Μας ενοχλεί που ζητιανεύει, θα μπορούσε να το κρατάει για τον εαυτό του, γιατί μας αμαυρώνει και τους εμπορικούς δρόμους όταν πάμε για ψώνια.
Πως περιμένει να κινηθεί η οικονομία όταν κάθεται με την κουβέρτα του πάνω σε μια Πανεπιστημίου και μια Ακαδημίας;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Απορω πως εχει συγκρατηθει τοσο καιρο θα μου πεις με τετοιο ξεσαλωμα που εχουν ριξει οι υπολοιποι μαζι με την κορυφαια συνεισφορα του νεου αιματος, καλο ειναι να κρατηθουν και καποιες εφεδρειες
Νταξ η μαυρη αληθεια ειναι οτι ο συγκεκριμενος δουλευει σα σκυλος και δεν εχει πολυ χρονο
Αντιθετα, ολοι οι αλλοι 'παραγωγικοι' συμφορουμιτες πρεπει ν' ασχολουνται με το τοπικ 24/7 -τωρα πως βγαζουν τα προς το ζην μην τα ρωτας, αργομισθια μυριζει φιλε, αλλα παλι να κοροιδευουν τον εργοδοτη τους , δε γινονται αυτα τα πραματαΕνώ για τους υποστηριχτές της Αριστεράς και της 'Προόδου' το κόμμα φροντίζει να αποζημιώσει τον Εργοδότη για το χρόνο που κάθονται να χάσουν υποστηρίζοντας το ΣΥΡΙΖΑ....
Εδώ θα χρειαζόταν ένα συγκεκριμένο emoticon αλλά έχω κλείσει συμφωνία με τον εαυτό μου να μην προβώ σε προβοκάτσιες....
Υποθέτω ότι ο Ernani πάντως για τις 7000+ δημοσιεύσεις του όπως και ο rx8_drifter για τις 18,000+ δημοσιεύσεις έχουν ήδη αποζημιώσει τις Εργοδοσίες τους.....
Ρε τι πίνετε;;;;;
-
Πάει ο Τσίπρας και ο Στρατούλης στην Αγγλία για μία συνάντηση με τον Κάμερον.
·Πηγαίνουν στο ξενοδοχείο ανοίγουν την ντουλάπα να βάλουν μέσα τα ρούχα τους και βλέπουν ένα ποντικό.- 'Ρε συ', λέει ο Τσίπρας, 'ξέρεις πως είναι ο ποντικός στα αγγλικά για να πάρουμε τηλέφωνο στην Reception να τους πούμε ότι βρήκαμε ένα;'
- 'Όχι' λέει ο Στρατούλης, 'εσύ';
- 'Ούτε εγώ' λέει ο Τσίπρας, 'αλλά άσε, θα πάρω εγώ... εγώ Θα εξηγηθώ!!'
- Yes, Reception?
- Yes, how can I help you?
- Do you know Tom and Jerry?
- Yes, of course.
- Jerry is here.!!
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες