-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
'Φίλε θα πάρω τον Κασιδιάρη σπίτι μου. Δεν μπορώ ποια να μιλήσω στην γυναίκα μου. Όλο λεφτά ζητάει και με έχει διαρκώς με την παντόφλα. Θα πάρω τον Κασιδιάρη σπίτι μου και μόλις ξεκινά η γυναίκα μου την παντόφλα, θα τον αμολάω... '
Ετσι, ετσι οι χρυσαυγιτες μια ζωη ειτε με γυναικοπαιδα ειτε πολλοι με εναν.
Γαμημενες λουγκρες εκει που τους παιρνει, αλλιως κοτουλες -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Να τα βλεπουν τα καθυστερημενα που τους ψηφισαν. Απο κει κ περα, δεν νομιζω να ανεβαινει η δημοτικοτητα τους, μαλλον προς τα κατω τους βλεπω, κ πολυ μαλιστα (εως το 'δεν μπαινουν στη βουλη'), ακριβως επειδη πολλοι καταλαβαινουν τωρα πια για τι κανιβαλους μιλαμε.Εγω παλι θαυμαζω τη σταση του απεναντι στα κουμμουνια της Εκαλης γιατι δεν εκμεταλλευτηκε τα λιγα τηλεοπτικα λεπτα που του διεθεσαν για να γλυψει κωλους και να παρει ψηφους. Ουτε υποσχεθηκε 100.000 προσληψεις, διαγραφη χρεων και λοιπες μαλακιες. Πρεπει να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να υποσχονται οτι θελουν και να κοροϊδευουν το λαο και να τη βγαζουν καθαρη.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
@spartan
νομιζω ολα ξεκινησαν απο την ξανθια συριζοβομβα οπου επιασε την προσωπικη του ζωη On airΣύμφωνοι, δέχθηκε προκλητική φραστική επίθεση απο το νούμερο, αλλα το μπουγέλο, δε νομίζω οτι είναι σοβαρή αντίδραση. Καραγκιοζολίκι είναι....Στη συνέχεια ήρθε το (δημοκρατικό) ράπισμα απ΄το αλλο νουμερο, τον Ρομπέν των Δασών που ήθελε δυναμική αντίδραση ( ) κατα του αντιδημοκρατικού Κασιδιάρη και δημοκρατικά τις άρπαξε.
κοιτα οπως ειπα και πριν οταν τους καλουν παντου και τους εχουν στην μπουκα πριν καν μιλησουν και στο τελος περνας στην προσωπικη ζωη του κατι που δεν αφορα κανεναν νομιζω..ε οκ η μπαλα καπου χαθηκε απο το ενα μερος μετα η μπαλα μπηκε σε τροχια απο το αλλο και ειδαμε το πρωτο βουλευτικο ξυλο
σειρα εχει η βουλημεγαλη ευθυνη εχει και ο αντ1 βεβαια βεβαια και ολα αυτα για λιγα τηλεοπτικα νουμερα και να το παιζει και σωτηρας μετα ο παπαδακης
Πλακα κανεις ? Υποψηφιος βουλευτης ενος κομματος, κατηγορειται για ξυλοδαρμο και κλοπη και λες οτι ειναι η προσωπικη του ζωη ?
Κανονικα δεν επρεπε να ειναι καν υποψηφιος.Για το μπουγελο φανταζομαι αν διαφωνουσαμε σε ενα καφε για κατι εντονα, και σε μπουγελωνα, δεν θα ειχες κανενα προβλημα
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Να τα βλεπουν τα καθυστερημενα που τους ψηφισαν. Απο κει κ περα, δεν νομιζω να ανεβαινει η δημοτικοτητα τους, μαλλον προς τα κατω τους βλεπω, κ πολυ μαλιστα (εως το 'δεν μπαινουν στη βουλη'), ακριβως επειδη πολλοι καταλαβαινουν τωρα πια για τι κανιβαλους μιλαμε.
Εγω παλι θαυμαζω τη σταση του απεναντι στα κουμμουνια της Εκαλης γιατι δεν εκμεταλλευτηκε τα λιγα τηλεοπτικα λεπτα που του διεθεσαν για να γλυψει κωλους και να παρει ψηφους. Ουτε υποσχεθηκε 100.000 προσληψεις, διαγραφη χρεων και λοιπες μαλακιες. Πρεπει να καταλαβουν οτι δεν μπορουν να υποσχονται οτι θελουν και να κοροϊδευουν το λαο και να τη βγαζουν καθαρη.
Ξέχασες να πεις πως έδωσε κι ένα καλό μάθημα στις κότες που τολμούν να βγάζουν και γλώσσα!
ΥΓ: Θα 'χει πλάκα ο Κασιδιάρης να κάνει την Λιάνα να φαίνεται... συμπαθής στο τέλος!
Όχι πως συμπαθώ ιδιαίτερα την Δούρου (το αντίθετο μάλλον! ), αλλά η νεύρωση της Κανέλλη είναι ανυπόφορη. Ούτε ο Κασιδιάρης άντεξε και σαν καλό φασιστάκι, σήκωσε χέρι το μωρό μου! -
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
@spartan
νομιζω ολα ξεκινησαν απο την ξανθια συριζοβομβα οπου επιασε την προσωπικη του ζωη On airΣύμφωνοι, δέχθηκε προκλητική φραστική επίθεση απο το νούμερο, αλλα το μπουγέλο, δε νομίζω οτι είναι σοβαρή αντίδραση. Καραγκιοζολίκι είναι....Στη συνέχεια ήρθε το (δημοκρατικό) ράπισμα απ΄το αλλο νουμερο, τον Ρομπέν των Δασών που ήθελε δυναμική αντίδραση ( ) κατα του αντιδημοκρατικού Κασιδιάρη και δημοκρατικά τις άρπαξε.
κοιτα οπως ειπα και πριν οταν τους καλουν παντου και τους εχουν στην μπουκα πριν καν μιλησουν και στο τελος περνας στην προσωπικη ζωη του κατι που δεν αφορα κανεναν νομιζω..ε οκ η μπαλα καπου χαθηκε απο το ενα μερος μετα η μπαλα μπηκε σε τροχια απο το αλλο και ειδαμε το πρωτο βουλευτικο ξυλο
σειρα εχει η βουλημεγαλη ευθυνη εχει και ο αντ1 βεβαια βεβαια και ολα αυτα για λιγα τηλεοπτικα νουμερα και να το παιζει και σωτηρας μετα ο παπαδακης
Πλακα κανεις ? Υποψηφιος βουλευτης ενος κομματος, κατηγορειται για ξυλοδαρμο και κλοπη και λες οτι ειναι η προσωπικη του ζωη ?
Κανονικα δεν επρεπε να ειναι καν υποψηφιος.Για το μπουγελο φανταζομαι αν διαφωνουσαμε σε ενα καφε για κατι εντονα, και σε μπουγελωνα, δεν θα ειχες κανενα προβλημα
και εγω κατηγορουμαι για γενοκτονια αποφαση δεν υπαρχει επομενως μεχρι να βγει η αποφαση ειμαι αθωως αυτο δεν δινει κανενα δικαιωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να βγαινει και να προσπαθει να με ρεζιλεψει και δη για ψηφους.. period το θεμα πηγε μακρυα και απο τις δυο πλερες αλλα οταν περνας σε προσωπικα ζητηματα πρεπει να περιμενεις αντιδραση..
-
καταρχας ηταν λαθος να βαλουν αυτα τα δυο ατομα στο ιδιο τραπεζι. Εκτος κι αν ηταν ηθελημενο...
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
καταρχας ηταν λαθος να βαλουν αυτα τα δυο ατομα στο ιδιο τραπεζι. Εκτος κι αν ηταν ηθελημενο...Γιατι;
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
καταρχας ηταν λαθος να βαλουν αυτα τα δυο ατομα στο ιδιο τραπεζι. Εκτος κι αν ηταν ηθελημενο...για τον αντ1 μιλαμε
-
-
Νομίζω ο Κασιδιάρης και το σκηνικό σηκωνουν ενα θέμα μόνο του, εκτος του παρόντος. Μη το χαλάμε. Ας επιληφθούν οι mods.
-
@spartan
και εγω κατηγορουμαι για γενοκτονια αποφαση δεν υπαρχει επομενως μεχρι να βγει η αποφαση ειμαι αθωως αυτο δεν δινει κανενα δικαιωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να βγαινει και να προσπαθει να με ρεζιλεψει και δη για ψηφους.. period το θεμα πηγε μακρυα και απο τις δυο πλερες αλλα οταν περνας σε προσωπικα ζητηματα πρεπει να περιμενεις αντιδραση..
Σιγά τα... ωά!!! Το θέμα με τη δίκη είχε παρουσιαστεί σε όλα τα site χθες...
Για δες εδώ τον ορισμό της προσωπικής επίθεσης (από 0:18 και μετά):
-
Τροφή για νέα gifs.
-
Από πότε είναι 'προσωπικό ζήτημα' η δίωξη για ξυλοδαρμό φοιτητή διαφορετικών πολιτικών πεποιθήσεων;
Μια χαρά πολιτικό ζήτημα είναι και δεν είναι μόνον προσωπικό.
Σωστά και αναφέρθηκε και η εξέλιξη της... συζήτησης ( ) απέδειξε πως ο Κασιδιάρης 'συζητά' με τους πολιτικούς του αντιπάλους με ξυλίκι!Ο χρήστης mikegr έγραψε:
καταρχας ηταν λαθος να βαλουν αυτα τα δυο ατομα στο ιδιο τραπεζι. Εκτος κι αν ηταν ηθελημενο...Αν δεν αντέχει την κουβέντα στο ίδιο τραπέζι ο φίλος μας, την επόμενη φορά αντί για τραπέζι να ζητήσει ring!
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Κακώς που φώναξαν στον ΑΝΤ1 τον Κασιδιάρη.
Στη θέση του έπρεπε να κάθεται η Μαρί Κυριακού και ο Μάικ ο Φασολάκης...Εδω χθες, η ΝΕΤ είχε το ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ...!!!!!!
Ευτυχώς μόνο του, με 2 (δυο) δημοσιογράφους..!
Φαντάσου οι δυο δημοσιογράφοι να τον ρωτούσαν γι' αυτά εδώ:
http://www.koutipandoras.gr/?p=20870Nα τον ρωτήσουν για ό, τι γουστάρουν και να απαντήσει αν εχει τα @@...!
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Απ.Γκλέτσος:Αν ήμουν στο στούντιο δεν θα έβγαινε ζωντανός ο Κασιδιάρης!Ώπα ρε Τσακ...
Κι όμως εγώ τον πιστεύω. Ο Κασιδιάρης αν βρεθεί σε κανένα νοσοκομείο (ΚΝΕ... ) μην απορήσει...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@spartan
Σιγά τα... ωά!!! Το θέμα με τη δίκη είχε παρουσιαστεί σε όλα τα site χθες...
Για δες εδώ τον ορισμό της προσωπικής επίθεσης (από 0:18 και μετά):
ε νομιζω οτι η καταδικη για ενοπλη ληστεια (με αποφαση και με αποφυλακηση δια της δημοκρατικης οδου......)δεν εχει και μεγαλη σχεση με μια δικη που δεν εχει καν αποφαση ακομη οταν δικαστει και βγει αποφαση ας ξεχυθουμε σαν εμετος και σε αυτον αλλα μεχρι τοτε..
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
καταρχας ηταν λαθος να βαλουν αυτα τα δυο ατομα στο ιδιο τραπεζι. Εκτος κι αν ηταν ηθελημενο...
Γιατι;
Γιατι τον χαλαει τον Παπαδακη?Μια χαρα του κατσε.
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Γιατι;
Γιατι τον χαλαει τον Παπαδακη?Μια χαρα του κατσε.
Σε αυτο αναφερομουν
καταρχας ηταν λαθος να βαλουν αυτα τα δυο ατομα στο ιδιο τραπεζι.
-
ε νομιζω οτι η καταδικη για ενοπλη ληστεια (με αποφαση και με αποφυλακηση δια της δημοκρατικης οδου......)δεν εχει και μεγαλη σχεση με μια δικη που δεν εχει καν αποφαση ακομη οταν δικαστει και βγει αποφαση ας ξεχυθουμε σαν εμετος και σε αυτον αλλα μεχρι τοτε..
Σιγά, θίξαμε το δημοκράτη. Γιατί δεν έχει σχέση όταν πρόκειται για πολιτικό πρόσωπο; Και παίχτηκε παντού χθες σαν είδηση.
Στο άλλο βίντεο, ο ίδιος αναφέρεται σε γιο πολιτικού. Καταλαβαίνεις τη διαφορά;
-
Ας τα αφησουμε πισω μας αυτα παιδια, κι ας παμε στην μεγαλη δημοκρατικη παραταξη
Π.Ψωμιάδης: Είμαστε στην ίδια οικογένεια με ένα μεγάλο κομμάτι της Χ.Α σε ό,τι αφορά τους οπαδούς
http://www.kavalawebnews.gr/socially/po ... item/3730-π-ψωμιάδης-“πρέπει-πρώτα-εμείς-να-αποκτήσουμε-ψυχολογία-νικητή-και-μετά-να-το-περάσουμε-στους-πολίτες”-video.html
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες