-
παλι προβληματα με το steering ο Raikkonen...
-
Kimi: Ελα, κεντρο, ακουει; Το τιμονι ειναι χαλια, δεν στριβει με τιποτα.
Μηχανικος: Ρε Κιμι, μισο installation lap εκανες, δεν κανεις καμια γυρα ακομα να δουμε τι σκατα εχει παλι;
Κ: Δεν κανω τιποτα, καντε στην μπαντα, μπαινω οπως ειμαι μεσα.
Μ: Τεσπα, ελα να το δουμε απο κοντα...
.......
Μ: Κατσε λιγο, να το ρεγουλαρω. Μητσο, πιασε το 14. Ρε Κιμι, γιατι βγαζεις τη φορμα;
Κ: Θελω να το ξηλωσετε και να το αλλαξετε τελειως.
Μ: Τελειως;;; Παλι;;; Καλαααα. Ελπιζω να προλαβουμε το τελος του FP1. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ MΑΛΑΚΑ;;;
Κ: Δεν θα προλαβετε, και οπως με πας δεν θα προλαβω και εγω τα μωρακια στην πισινα. Εχει παρτυ ο Φλαβιο. Au revoir. A demain! -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Μηχανικος: Ρε Κιμι, μισο installation lap εκανες, δεν κανεις καμια γυρα ακομα να δουμε τι σκατα εχει παλι;
.......
Μ: Κατσε λιγο, να το ρεγουλαρω. Μητσο, πιασε το 14. Ρε Κιμι, γιατι βγαζεις τη φορμα;
Μ: Τελειως;;; Παλι;;; Καλαααα. Ελπιζω να προλαβουμε το τελος του FP1. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ MΑΛΑΚΑ;;;
Κ: Δεν θα προλαβετε, και οπως με πας δεν θα προλαβω και εγω τα μωρακια στην πισινα. Εχει παρτυ ο Φλαβιο. Au revoir. A demain! -
Είχε φέρει αναβαθμίσεις η Φερράρι σε κάποιον προηγούμενο αγώνα; Ή κάτι ανακάλυψαν με τη διαχείριση των ελαστικών.
Γιατί πηγαίνουν πολύ καλύτερα σε σχέση με τα πρώτα GP.
-
είχα ακούσει πως θα κάνανε κάποιες βελτιώσεις στο πρώτο GP που τα πήγαν ανέλπιστα καλά.. Ούτε οι ίδιοι ανέμεναν τέτοια απόδοση αλλά αφού τους έκατσε θα πηγαίναν για δοκιμές εξέλιξης λογικά
-
εχουμε βροχουλα στο πριγκηπατο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Οπως φαινεται στο τελος του session θα εχουμε:
Button
Grosjean
Massa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alonso
Maldonando -
διαφορα μεταξυ Button (με super-soft) και Grosjean (με soft) στα 4 δεκατα.. Πολλα καυσιμα ο Κουμπης, αδειος ο Grosjean?
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
διαφορα μεταξυ Button (με super-soft) και Grosjean (με soft) στα 4 δεκατα.. Πολλα καυσιμα ο Κουμπης, αδειος ο Grosjean?... διαβάζω ότι μια έβρεχε - μια σταματούσε , ... οπότε μην δίνεις ιδαίτερη σημασία σε όλο το FP2.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
διαφορα μεταξυ Button (με super-soft) και Grosjean (με soft) στα 4 δεκατα.. Πολλα καυσιμα ο Κουμπης, αδειος ο Grosjean?
... διαβάζω ότι μια έβρεχε - μια σταματούσε , ... οπότε μην δίνεις ιδαίτερη σημασία σε όλο το FP2.
ναι αλλα επειδη εβλεπα το FP2, οι συνθηκες που οι 2 οδηγοι εκαναν τους ταχυτερους τους γυρους ηταν παρομοιες, γι'αυτο το ειπα.
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
... διαβάζω ότι μια έβρεχε - μια σταματούσε , ... οπότε μην δίνεις ιδαίτερη σημασία σε όλο το FP2.
Ακριβώς.
Το FP2 είναι λίγο περίεργο γενικά γιατί κάνουν high fuel runs.
Το θέμα είναι ότι δεν κατάφεραν να δούνε tire deg και βουτάνε όλοι στο άγνωστο για τον αγώνα.
Το Σάββατο θα δούμε κάποια πράγματα αν έχει καλό καιρό, στο FP3.
Πάντως είμαι αισιόδοξος για τον Φερνάντο.
-
fp2
Pos Driver Team Time Laps 1. Jenson Button McLaren-Mercedes 1m15.746s 14 2. Romain Grosjean Lotus-Renault 1m16.138s + 0.392 17 3. Felipe Massa Ferrari 1m16.602s + 0.856 19 4. Fernando Alonso Ferrari 1m16.661s + 0.915 21 5. Pastor Maldonado Williams-Renault 1m16.820s + 1.074 18 6. Nico Rosberg Mercedes 1m17.021s + 1.275 13 7. Mark Webber Red Bull-Renault 1m17.148s + 1.402 21 8. Kamui Kobayashi Sauber-Ferrari 1m17.153s + 1.407 20 9. Michael Schumacher Mercedes 1m17.293s + 1.547 9 10. Sebastian Vettel Red Bull-Renault 1m17.303s + 1.557 19 11. Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 1m17.375s + 1.629 17 12. Paul di Resta Force India-Mercedes 1m17.395s + 1.649 19 13. Bruno Senna Williams-Renault 1m17.655s + 1.909 18 14. Nico Hulkenberg Force India-Mercedes 1m17.800s + 2.054 23 15. Sergio Perez Sauber-Ferrari 1m18.251s + 2.505 22 16. Vitaly Petrov Caterham-Renault 1m18.440s + 2.694 23 17. Jean-Eric Vergne Toro Rosso-Ferrari 1m18.522s + 2.776 20 18. Daniel Ricciardo Toro Rosso-Ferrari 1m18.808s + 3.062 24 19. Kimi Raikkonen Lotus-Renault 1m19.267s + 3.521 23 20. Timo Glock Marussia-Cosworth 1m19.309s + 3.563 27 21. Heikki Kovalainen Caterham-Renault 1m20.029s + 4.283 13 22. Charles Pic Marussia-Cosworth 1m20.240s + 4.494 19 23. Pedro de la Rosa HRT-Cosworth 1m20.631s + 4.885 12 24. Narain Karthikeyan HRT-Cosworth 1m20.886s + 5.140 10
Σταθερος ο Παστορ...
-
Ο Σουμαχερ ειχε καποιο προβλημα και εκανε μονο 9 γυρους;
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ο Σουμαχερ ειχε καποιο προβλημα και εκανε μονο 9 γυρους;Όχι.
-
Ο χρήστης mikeerfol έγραψε:
.......
Ατσα κρανακι ο Κιμι
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ατσα κρανακι ο Κιμιελα ντε λες και βλεπεις τον Hunt στον kimi
-
ενα με το μονοθεσιο εχει γινει με αυτο το κρανος
-
Και εγώ ψήφισα Alonso.
Το στοίχημα είναι ένα κύριοι.... Θα πετύχει κάποιος τη 2η νίκη ή θα έχουμε νέο νικητή και στο Μονακό;
Μνηστήρες για την 1η νίκη πολλοί. MW, KR, MS, FM, RG.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Και εγώ ψήφισα Alonso.Το στοίχημα είναι ένα κύριοι.... Θα πετύχει κάποιος τη 2η νίκη ή θα έχουμε νέο νικητή και στο Μονακό;
Μνηστήρες για την 1η νίκη πολλοί. MW, KR, MS, FM, RG.
Ξεχνας τον πλεον πιθανο απο τους 'ανικους' (Lewis). Στους Σουμι (λογω ποινης) και Μασσα (χωρις σχολια) δεν θα εδινα καμια πιθανοτητα.
2012 - Grand Prix de Monaco