-
Κλείδωσα το προηγούμενο θέμα ώστε να έχουμε μια νέα ψηφοφορία σε αυτό το θέμα σχετικά με το τι τελικά κάναμε μπροστά στην κάλπη και τι μέλλει γεννέσθαι.
-
Κλείδωσα το προηγούμενο θέμα ώστε να έχουμε μια νέα ψηφοφορία σε αυτό το θέμα σχετικά με το τι τελικά κάναμε μπροστά στην κάλπη και τι μέλλει γεννέσθαι.
-
-
βάλε τίτλο 'Το Exit Poll'
δεν είμαστε στην επομενη μέρα
τον έριξα πρωί πρωί και ελπίζω να πιάσει τόπο
-
Εσείς που ψηφίζετε πρωί πρωί, τι κόσμο έχει τέτοια ώρα στα εκλογικά κέντρα;
Εγώ ψηφίζω το απόγευμα την ώρα που γυρίζω στο σπίτι μου μετά το φαγητό και δεν έχει καθόλου κόσμο. Αν περιμένω 1-2 άτομα το θεωρώ τεράστια ουρά.
-
ενα δυο ατομα ειχε
ασχετό. γίνεται να απαγορεύσουν σε κάποιον να ψηφίσει οταν 'εμφανώς' δεν είναι στα καλά του??
-
leonp μπήκα κατευθείαν. Δεν είχε ουρά.
Εντύπωση μου έκανε το πόση νεολαία είδα τόσο πρωί. Αλλοτε είχε μόνο ηλικιωμένους.
-
Kαι μην ξεχάσετε .
Την οικονομία την διέλυσαν 4 . ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΚΕ . Και οι 4 διορίζανε . Και οι 4 είχαν συνδικαλιστές που κατέβαζαν τους διακόπτες , όποτε εμφανιζόταν κάποιος σοβαρός στους 2 μεγάλους και έλεγε να μαζευτούμε .
Και οι 4 διέλυσαν κάθε βιομηχανία σαμποτάροντας την με σκοπό να κρατικοποιηθεί και να κάθονται .
Και οι 4 είχαν αγροτοπατέρες που έφαγαν τις επιδοτήσεις στα κωλόμπαρα με το 'Προσεχώς Βουλγάρες' και μετά έκλειναν τους δρόμους .Και οι 4 δεν είπαν τίποτε γιά τον υπέρμετρο κρατικό δανεισμό .
Και οι 4 βολεύτηκαν όταν κρατικοποιήθηκε το ΕΚΤΕΛ και η ΑΣΠΑ , η Ολυμπιακή , τα Ναυπηγεία , η Εμπορική , η Ιονική και όλα τα άλλα βαρίδια που έχουμε ακόμα και τώρα η τα πουλήσανε τζάμπα .
Και όταν ο Αντρέας είπε θα διορίσω το 30 % και θα βγαίνω πάντα , κανείς δεν αντέδρασε , γιατί είχε το ποσοστό του στους διορισμούς .
Και όταν ο Αντρέας είπε : 'Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του , αλλά όχι και 500 εκατομμύρια' , πάλι κανείς δεν αντέδρασε γιατί και δικά τους στελέχη έκαναν και κάνουν δωράκια στον εαυτό τους , ακόμα και όταν υποτίθεται τους αλλάζουν θέση , όπως έγινε προχτές στο Ανάπτυξης .
Οσοι είμαστε στον ιδιωτικό τομέα , είναι χρέος μας να μαυρίσουμε και τους 4 , αλλιώς αυτά που έφαγαν αυτοί θα τα πληρώσουμε εμείς . Οσοι έντιμοι υπάρχουν στον δημόσιο τομέα , επίσης πρέπει να τους μαυρίσουν γιά να πάψουν να είναι έρμαια των συνδικαλιστών και των απατεώνων συναδέλφων τους .
Οσοι είναι φοιτητές , πρέπει να τους μαυρίσουν και τους 4 , γιατί δεν μπορεί το πανεπιστήμιο να είναι έρμαιο των παρατάξεων , δεν μπορεί σημειώσεις και βαθμοί να μοιράζονται ανάλογα με την κομματική τοποθέτηση του καθενός .
Επειδή πολλοί μπορεί να χρειαστεί να δουλέψετε στο εξωτερικό , φροντίστε οι εδώ σπουδές σας να έχουν αντίκρυσμα εκεί .Υπάρχουν άλλα 32 κόμματα γιά να διαλέξετε . Καλή ψήφο .
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Kαι μην ξεχάσετε .
..............
Υπάρχουν άλλα 32 κόμματα γιά να διαλέξετε . Καλή ψήφο .Και αυτό έπραξα!
-
+1000 στον criuser
-
Πρωί πρωί μαζί με τα παππούδια, να αποφύγω και τους γλειώδεις υποψηφίους που στέκονται απ έξω...
Καλημέρα!
-
Πέθανε και η Μαρίκα Μητσοτάκη...
Εδώ και μέρες πίστευα ότι θα πεθάνει ανήμερα των εκλογών.
Έχω (πολιτικό) ένστικτο... -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Έχω (πολιτικό) ένστικτο...Με φοβιζεις!
-
καλη ψηφος σε ολους!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλά δεν ήταν και δύσκολο να το βρει κάποιος. Λίγο λογική, λίγο την ιστορία της οικογένειας (όπως όλοι οι Έλληνες) να ήξερες καταλάβαινες πότε θα 'επέλθη το μοιραίο'...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Καλά δεν ήταν και δύσκολο να το βρει κάποιος. Λίγο λογική, λίγο την ιστορία της οικογένειας (όπως όλοι οι Έλληνες) να ήξερες καταλάβαινες πότε θα 'επέλθη το μοιραίο'...
Δλδ στις επομενες εκλογες να περιμενουμε τον
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και με μεγάλες πιθανότητες να γίνουν μέσα στο 2012...
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Κυριάκο;;;;
-
Πριν λίγο πήγα και εγώ. Μόνοι γέροι και γριές. Απογοητευτικό αυτό που είδα. Ακόμη και μέσα στην αίθουσα όλοι συνταξιούχοι.
Έγινε και ένα περιστατικό. Μία τύπισσα κάπου στα 50 έσερνε μάλλον τον πατέρα της και την μάνα της. Η μάνα της με την μαγκούρα και ο πατέρας της με βοηθητικό τετράποδο (περπατούρα). Ο πατέρας της έπεσε και έτρεχαν να τον βοηθήσουν.
Ούτε άκουγε, ούτε έβλεπε καλά-καλά... Και φυσικά δεν καταλάβαινε και τι του έλεγαν.
Μα που πάνε (τους πάνε) αυτοί οι άνθρωποι; Έχουν συναίσθηση του περιβάλλοντος που ζούνε;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μία τύπισσα κάπου στα 50 έσερνε μάλλον τον πατέρα της και την μάνα της. Η μάνα της με την μαγκούρα και ο πατέρας της με βοηθητικό τετράποδο (περπατούρα). Ο πατέρας της έπεσε και έτρεχαν να τον βοηθήσουν.H μεγάλη δημοκρατική παράταξη χρειάζεται στήριξη!
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα