-
Νομίζω μόνο η ΠΥΡΚΑΛ καλύπτει ενα σημαντικό ποσοστό των αναγκών σε πυρομαχικά (και μόνο), κατα τ'άλλα άντε να φτιάχνουμε και στολές. Τα υπόλοιπα εισαγωγές.
Υπάρχουν και πιο ενημερωμένοι στο forum να απαντήσουν σ' αυτό. -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ενα Ευρωπαικο κρατος ξοδευει σε εξοπλιστικες δαπανες οσα € θα ξοδευε αν ηταν εκτος Ευρωπης (αρα και το κοστος αυτοπροστασιας θα ηταν μεγαλυτερο)Η ΕΕ στην ουσία δεν βοηθάει ούτε καν στο θέμα του ελέγχου των κοινών συνόρων και νομίζεις ότι θα βοηθούσε σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Με τέτοιες μαλακίες ασχολούμαστε. Με σημαίες, με ονόματα, με την εθνική μας υπερηφάνεια και από ουσία..
Με τον σύριζα και όποιον άλλο είμαι υπέρ σε τέτοια ζητήματα. Χορτάσαμε πατριδομαλακία.Όμορφα λόγια.
Αυτό κατάλαβες*; Για άλλο λόγο έβαλα τα βίντεο. Τέλος πάντων, χ3στο, γιατί θα πάμε στο άλλο άκρο.
Γ@μώ την ατυχία μου, που έλεγε και η Μαλβίνα.
*Μήπως σε ενόχλησε η αναφορά στον Πάγκαλο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ενα Ευρωπαικο κρατος ξοδευει σε εξοπλιστικες δαπανες οσα € θα ξοδευε αν ηταν εκτος Ευρωπης (αρα και το κοστος αυτοπροστασιας θα ηταν μεγαλυτερο)
Η ΕΕ στην ουσία δεν βοηθάει ούτε καν στο θέμα του ελέγχου των κοινών συνόρων και νομίζεις ότι θα βοηθούσε σε ενδεχόμενο θερμό επεισόδιο;
αυτοι δεν γνωριζουν που πεφτουν τα δικα τους συνορα....
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Νομίζω μόνο η ΠΥΡΚΑΛ καλύπτει ενα σημαντικό ποσοστό των αναγκών σε πυρομαχικά (και μόνο),** κατα τ'άλλα άντε να φτιάχνουμε και στολές**. Τα υπόλοιπα εισαγωγές.
Υπάρχουν και πιο ενημερωμένοι στο forum να απαντήσουν σ' αυτό.Στολές είχα ακούσει ότι κάνουμε εισαγωγή από Τουρκία γιατί μας έβγαινε φθηνότερα
Μπορεί να είναι ράδιο αρβύλα. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Με τέτοιες μαλακίες ασχολούμαστε. Με σημαίες, με ονόματα, με την εθνική μας υπερηφάνεια και από ουσία..
Με τον σύριζα και όποιον άλλο είμαι υπέρ σε τέτοια ζητήματα. Χορτάσαμε πατριδομαλακία.Όμορφα λόγια.
Αυτό κατάλαβες*; Για άλλο λόγο έβαλα τα βίντεο. Τέλος πάντων, χ3στο, γιατί θα πάμε στο άλλο άκρο.
Γ@μώ την ατυχία μου, που έλεγε και η Μαλβίνα.
*Μήπως σε ενόχλησε η αναφορά στον Πάγκαλο;
Κατάλαβα γιατί το έβαλες, αλλά τα πήρα ως αφορμή. Ο άλλος παραπάνω λυπάται που αδιαφορώ για το κουρελόπανο με τις μπλε και άσπρες γραμμές. Αυτό τον ενδιαφέρει, όχι οι πολίτες που ζουν σε αυτή τη χώρα οποιασδήποτε εθνικότητας.
-
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
'Είναι ζωτικής σημασίας αν η ΕΕ θέλει να μιλά για δίκαιες συμφωνίες τουλάχιστον να εγγυηθεί τα σύνορα με την Τουρκία ώστε η Ελλάδα να μειώσει τις αμυντικές δαπάνες στο 2,2% του ΑΕΠ', δηλώνει ο Άγγελος Φιλιππίδης.
Περιπου 5δις σε μια 5ετια, αρα 1δις ετησιως.
Το 1δις λιγοτερο στη δοση ηταν σημαντικο αλλα για τους εξοπλισμους μας πεφτει λιγο;
Το 1δις ετησίως πόσο % του ΑΕΠ είναι ; Γιατί στο άρθρο που έβαλες έλεγε ότι με 2,2 % θα ήμασταν μια χαρά καλά.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να ξεκινήσουμε να κατασκευάζουμε κάποια όπλα στην Ελλάδα έτσι που μέρος των χρημάτων που θα δίναμε να μένει στην εσωτερική αγορά και να αποκτούμε τεχνογνωσία και να κάνουμε τίποτα εξαγωγές.
Νομίζω γίνεται σε ένα πολύ μικρό βαθμό. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ με το θέμα των οπλικών συστημάτων για να ξέρω λεπτομέρειες.γιατί κάνεις quote πράγματα που ουδέποτε πόσταρα;
Λεβέντη μου, έσυ έχεις άποψη για να απαιτείς να γράψουν οι άλλοι την δική τους;
-
Σχέδια για τον περιορισμό του αριθμού των Ελλήνων που θα θελήσουν να μεταναστεύσουν στη Βρετανία σε περίπτωση που η χώρα βγει από την ευρωζώνη καταρτίζει το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών της χώρας, σύμφωνα με την υπουργό Τερέζα Μέι.
http://www.skai.gr/news/politics/articl ... -vretania/
-
σοφή κίνηση, καλύτερα να εισάγουνε πολωνούς που έχουν και έλειψη
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ο άλλος παραπάνω λυπάται που αδιαφορώ για το κουρελόπανο με τις μπλε και άσπρες γραμμές.Τι λες βρε Εβραικό υποκείμενο!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ο άλλος παραπάνω λυπάται που αδιαφορώ για το κουρελόπανο με τις μπλε και άσπρες γραμμές.
Τι λες βρε Εβραικό υποκείμενο!
όντως κωλόπανο είναι η σωστή λέξη
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ο άλλος παραπάνω λυπάται που αδιαφορώ για το κουρελόπανο με τις μπλε και άσπρες γραμμές.
Ε τέτοια κολώπανα που είναι οι ιθαγενείς ψηφοφόροι στην πλειοψηφεία, τι άλλο θα ήταν γι αυτούς η σημαία,τι άλλο θα μπορούσε να συμβολίζει στο άδειο τους κρανίο?
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Ε τέτοια κολώπανα που είναι οι ιθαγενείς ψηφοφόροι στην πλειοψηφεία, τι άλλο θα ήταν γι αυτούς η σημαία,τι άλλο θα μπορούσε να συμβολίζει στο άδειο τους κρανίο?
Κρίση αυτοκριτικής?
-
Κρίση αυτοκριτικής?
Εχεις τη μύγα και μυγιάζεσαι να υποθέσω?
Τα αποτελέσματα των ψευτοπροοδευτικών σας αντιλήψεων τα διανύουμε ήδη.Μπορείτε να μπείτε σε άναν κάδο αποριμμάτων και να αυτοκτονήστε πλέον,δεν έχετε να προσφέρετε τπτ στον τόπο,ως κάτοικοι εσείς και τα αφεντικά σας.... -
Ψυχραιμία ρε παιδιά.... σε προεκλογική περίοδο είμαστε.
-
οποιος θελει προσκαλω να ερθει να μου πειραξει το κωλοπανο στο σπιτι μου.
εχω ορεξη.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
οποιος θελει προσκαλω να ερθει να μου πειραξει το κωλοπανο στο σπιτι μου.εχω ορεξη.
Mετά αναρωτιούνται τα πνευματικά πολιτικά υποκείμενα (μαζί με τα κατοικοεδρεύοντα πιθήκια που γαλούχησαν) γιατί η ακροδεξιά τείνει να αναλάβει την εξουσία!
ΧΑ ρε να ξεβρωμίσει ο τόπος.... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Κρίση αυτοκριτικής?
Τα αποτελέσματα των ψευτοπροοδευτικών σας αντιλήψεων τα διανύουμε ήδη.Μπορείτε να μπείτε σε άναν κάδο αποριμμάτων και να αυτοκτονήστε πλέον,δεν έχετε να προσφέρετε τπτ στον τόπο,ως κάτοικοι εσείς και τα αφεντικά σας....Στον δικό μου δεν χωράει, στον δικό σου κολυμπάει.
Πάρτα τώρα, τάπα, τάπα! -
Κρίση αυτοκριτικής?
Τα αποτελέσματα των ψευτοπροοδευτικών σας αντιλήψεων τα διανύουμε ήδη.Μπορείτε να μπείτε σε άναν κάδο αποριμμάτων και να αυτοκτονήστε πλέον,δεν έχετε να προσφέρετε τπτ στον τόπο,ως κάτοικοι εσείς και τα αφεντικά σας....Στον δικό μου δεν χωράει, στον δικό σου κολυμπάει.
Πάρτα τώρα, τάπα, τάπα!Δεν αμφιβάλω καθόλου στο ότι το 60% των ψηφοφόρων χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας με άμεση καταστολή κι αφαίρεση του δικαιώματος ψήφου αυτών και των κλώνων τους!
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα