-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Συμμετοχη 60%?
Πραγματικη αποχη στο 27% λεει
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
αρα νδ πασοκ με την δικη τους χουντα και την καταστροφη που εφεραν ειναι καλυτεροι
και μετα λεμε γιατι παμε κατα διαολου'Κυρία κυρία, μιλούσε και ο Τοτός, όχι μόνο εγώ.'
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η τρομερή αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό δείχνει ότι ο κόσμος θέλει να δικαστούν οι κλέφτες.
Μέχρι τώρα έλεγε (ο κόσμος) δεν πειράζει αλλά τώρα που τα λεφτά τελείωσαν οι κλέφτες και υπεύθυνοι της χρεοκοπίας πρέπει να πάνε φυλακή.
θές να θυμηθούμε ποιος τα έφαγε
Πάντα είσαι εκτός πραγματικότητας.
Το 2004 ο Βενιζέλος κι ο Λοβέρδος υπέγραφαν την αθωότητα του Άκη και του έδιναν και συγχαρητήρια.
Γιατί λες ξαφνικά να βάλανε τον Τσοχατζόπουλο και την οικογένειά του στη φυλακή;
Μήπως κατάλαβαν από τις δημοσκοπήσεις τι θα πάρουν στις εκλογές;γιατί δεν έχουν φυλακές να βάλουν τις κάποιες χιλιάδες μαιμού αναπηρους, συνταξιούχους κλπ
-
Αυτοί έφαγαν ψίχουλα.
Όταν (για παράδειγμα) η Ζίμενς δίνει 200 εκατ. μίζες, πόση ζημιά λες να έκανε στο ελληνικό δημόσιο;
ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
-
αυτοί πήγαν άραγε να ψηφίσουν
-
Αποχη βλεπω στο 40%,ειναι δυνατον να ειναι τοσο μεγαλη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αρα νδ πασοκ με την δικη τους χουντα και την καταστροφη που εφεραν ειναι καλυτεροι
και μετα λεμε γιατι παμε κατα διαολου'Κυρία κυρία, μιλούσε και ο Τοτός, όχι μόνο εγώ.'
δημοκρατια εχουμε ο λαος τους εβαλε και εν καιρω θα κριθουν και αυτοι προσωπικα το καναλι της βουλης θα γινει νο1 πιστευω
το γελιο που θα ριχνουμε θα ειναι επικο.. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αποχη βλεπω στο 40%,ειναι δυνατον να ειναι τοσο μεγαλη;εισαι σοβαρος?επρεπε να ειναι τουλαχιστον καμια 70-80%
-
πρέπει να μπει ένα ακόμη μικρό κόμμα στη βουλή για να μην έχουν ΝΔ+ΠΑΣΟΚ 151 έδρες...
Ρε σεις, η ψηφοφορία των 4Τ έπεσε όμως εντελώς έξω -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αυτοί έφαγαν ψίχουλα.Όταν (για παράδειγμα) η Ζίμενς δίνει 200 εκατ. μίζες, πόση ζημιά λες να έκανε στο ελληνικό δημόσιο;
ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
για βάλε κάτω τα νούμερα και δες μήπως τα ψίχουλα είναι στα ίδια επίπεδα
δεν δικαιολογεί το οτι παίρνανε μιζες αλλα δεν ήταν οι μόνοι που φαγανε. ο λαός εφαγε και μάλιστα αρκετά. βάλε μέσα και ολες τις ιερες προνομιούχες κάστες κλπ και θα δείς το δάσος.
-
...προβλέπω να προκύπτει κυβέρνηση... 'Παπαδήμου'...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Αποχη βλεπω στο 40%,ειναι δυνατον να ειναι τοσο μεγαλη;
εισαι σοβαρος?επρεπε να ειναι τουλαχιστον καμια 70-80%
Δηλαδη ο κοσμος θεωρησε σκοπιμο να αφησει παλι στους κομματικους στρατους το εργο της επιλογης της κυβερνησης;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Αυτοί έφαγαν ψίχουλα.
Όταν (για παράδειγμα) η Ζίμενς δίνει 200 εκατ. μίζες, πόση ζημιά λες να έκανε στο ελληνικό δημόσιο;
ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ.
για βάλε κάτω τα νούμερα και δες μήπως τα ψίχουλα είναι στα ίδια επίπεδα
δεν δικαιολογεί το οτι παίρνανε μιζες αλλα δεν ήταν οι μόνοι που φαγανε. ο λαός εφαγε και μάλιστα αρκετά. βάλε μέσα και ολες τις ιερες προνομιούχες κάστες κλπ και θα δείς το δάσος.
Όχι. Τα κλεμμένα είναι οι συντάξεις των πεθαμένων, των δήθεν ανάπηρων, τυφλών κλπ.
Τα τεράστια εφάπαξ και οι 18 μισθοί είναι σπατάλη του δημόσιου χρήματος αλλά δεν είναι κλεμμένα λεφτά - ας μη τα δίνανε - την ευθύνη γι αυτά την έχουν οι πολιτικοί.
-
Ο χρήστης liostemi έγραψε:
:hmmm: ...προβλέπω να προκύπτει κυβέρνηση... 'Παπαδήμου'...+1
Αν έρθει 2ο κόμμα το ΠΑΣΟΚ μάλλον θα παραμείνει πρωθυπουργός.
-
Επεισόδιο με δημοσιογράφους προκλήθηκε λίγο προτού ξεκινήσουν οι δηλώσεις του Ν.Μιχαλολιάκου. Μέλη της Χρυσής Αυγής ζήτησαν από δημοσιογράφους να σηκωθούν όρθιοι κατά την είσοδο του προέδρου, πράγμα το οποίο αρνήθηκαν να πράξουν, αποχωρώντας από την αίθουσα.
Τελικά οι δηλώσεις Μιχαλολιάκου έγιναν σε ξένους δημοσιογράφους, από τους οποίους στη συνέχεια ενημερώθηκαν οι Έλληνες συνάδελφοί τους.
Έχουμε να απολαύσουμε φοβερές στιγμές.
-
Επι του πρακτεου......
Χωρίς κυβέρνηση το Δντ δεν δίνει λεφτα.
Συντάξεις και μισθοί δημοσίου το πιανετε εεε?Ο Λαζοπουλος ας βγει και ορκιστεί στην μάνα του ότι δεν είχε ή έχει off shore και θα τον παραδεχτω.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Επι του πρακτεου......
Χωρίς κυβέρνηση το Δντ δεν δίνει λεφτα.
Συντάξεις και μισθοί δημοσίου το πιανετε εεε?Οι λεονταρισμοί μπορεί να έπιαναν το 2009 αλλά τώρα η Ευρώπη έχει θωρακιστεί και αυτοί θα πληρώσουν αρκετά δισεκατομμύρια αλλά εμείς θα γ@μηθούμε ανάποδα.
Θα μας πετάει ο Ερυθρός Σταυρός τρόφιμα και ασπιρίνες. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[...]
'20τόσα χρόνια' έχετε αλλάξει τον αδόξαστο στον κόσμο και καταστρέψατε τη χώρα ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ. Πάρε τώρα την αριστερά κι άσε τις 'δημοκρατικές' ανησυχίες σου στην άκρη. Κι ελπίζω κάποια στιγμή να υπάρξει και πρωτοβουλία από τα κόμματα της αριστεράς για ειδικά δικαστήρια, για να πάνε φυλακή όλοι αυτοί που μας κυβερνούσαν.
Θες να πεις ότι 'εμείς' (ποιοι εμείς; ψάξε για ΠΑΣΟΚους και ΝΔκράτες μεταλλαγμένους σε άλλα μέλη του φόρουμ και του περιγύρου σου) καταστρέψαμε τη χώρα; Ποιος ήταν τόσα χρόνια -και το 2009- ΠΑΣΟΚ; Εγώ; Ποιος ήταν ΝΔ -πλην του 2004-; Εγώ;
Πώς τόσα άλλα κράτη ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ και ΜΑΣ ΛΟΙΔΩΡΟΥΝ σήμερα; Είχαν 'αριστερούς' στο τιμόνι;Ο κάθε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ υπερθεμάτιζε πάντα για προσλήψεις κάθε βύσματος, για ατιμωρησία των 'εργατών', σπατάλες και διάλυση της εθνικής παραγωγής υπέρ ιδεοληψιών. Δεν είναι καθόλου παρθένες κι ας φοράνε λευκό βρακί.
Αλλά είπαμε, εμείς, οι 'δημοκράτες', ξέρουμε ν' αποδεχόμαστε τη λαϊκή ετυμηγορία και τιμάμε την ψήφο του Λού. Να δούμε λοιπόν τι θα κάνουν, γιατί ως σήμερα μας το κρύβουν στο ντουλάπι μη λερωθεί.
Δεν μας τα λες καθόλου καλά. Δηλαδή, θέλεις να μου πεις ότι ΔΕΝ ψηφίζεις/ψήφισες ΠΑΣΟΚ/ΝΔ, αλλά απαιτείς από τον λαό να τους ψηφίσει για να 'σωθούμε';
Εγώ απαιτώ από οποιονδήποτε να ψηφίσει οποιονδήποτε;
Μόνο να σκάσουν και να υποστούν τις επιλογές τους θέλω, αντί να βλέπουμε λ.χ.
- σέχτες επαναστατών, συνδικαλιστών, βολεμένων διαφόρων διαμετρημάτων να ξεκινάνε αντίσταση λίγο καιρό μετά τις εκλογές
- και καλά κοψοχέρηδες, που επειδή δεν τους έδωσε ό,τι τους έταξε ο κάθε απατεώνας που πήρε εκλογική εντολή, αρχίζουν τον ανένδοτο
Έτσι είμαι εγώ, δημοκράτης.
Άλλο σε ρώτησα κι άλλο μου απάντησες. Επαναδιατυπώνω λοιπόν (αφού σε πείραξε το 'απαιτώ' , ενώ κατηγορείς όσους ψήφισαν κόμματα της αριστεράς). Αν εσύ δεν ψηφίζεις όπως ισχυρίζεσαι ΝΔ/ΠΑΣΟΚ, τότε γιατί θέλεις να μας ξανακυβερνήσουν; Τώρα νομίζω ότι είναι πιο εύκολο το ερώτημα.
Συμφωνώ πάντως ότι όλοι θα κριθούν στην πράξη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
-
Βουκουρέστι, Ρουμανία
Η Ρουμανία σφράγισε την συμφωνία με τους διεθνείς δανειστές της για την αποκατάσταση των μισθών στον δημόσιο τομέα, στο πλαίσιο των προσπαθειών της κυβέρνησης να ελαφρύνει τα μέτρα λιτότητας, δήλωσε την Κυριακή ο νέος υπουργός Οικονομικών της χώρας.Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο έχει ανακοινώσει πως η Ρουμανία διαθέτει περιθώριο να απαλύνει τα μέτρα λιτότητας, ανάμεσα στα οποία ήταν και η μείωση κατά 25% των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων το 2010. Έκτοτε, κάποιοι μισθοί έχουν αποκατασταθεί.
Η κεντροδεξιά κυβέρνηση της Ρουμανίας καταψηφίστηκε τον Απρίλιο στο Kοινοβούλιο και τη Δευτέρα η νέα αριστερή κυβέρνηση του Βίκτορ Πόντα θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.
«Πρακτικά οι διαπραγματεύσεις για τη συμφωνία ολοκληρώθηκαν με επιτυχία» τόνισε ο Φλορίν Γκεοργκέσκου, υπουργός Οικονομικών της νέας κυβέρνησης μετά τη συνάντησή του με αξιωματούχους του Ταμείου.
Τον Απρίλιο του 2011, η Ρουμανία και το ΔΝΤ υπέγραψαν δανειακή συμφωνία ύψους 3,6 δισ. ευρώ σε συνέχεια το προγράμματος διάσωσης των 20 δισ. ευρώ που διήρκεσε από το 2009 έως το 2011. Η νέα συμφωνία περιλαμβάνει επίσης χρηματοδότηση 1,4 δισ. ευρώ από την ΕΕ και περίπου 400 εκατ. ευρώ από την Παγκόσμια Τράπεζα.
-
Είναι εντύπωσή μου ή όλοι δείχνουν ότι δε θέλουν να κυβερνήσουν;
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα