-
Θαύμα? Μόλις ο Παπαδημος έριξε το ψηφοδελτιο στην κάλπη, του έβγαλε απόδειξη απο ΑΤΜ!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ο σύριζα ΔΕΝ έχει ιδεολογία. Τα περισσότερα στελέχη του θα μπορούσαν να είναι ΠΑΣΟΚ.και η νεολαία του Θύρα 13, Θύρα 7, ... ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Ο σύριζα ΔΕΝ έχει ιδεολογία. Τα περισσότερα στελέχη του θα μπορούσαν να είναι ΠΑΣΟΚ.
και η νεολαία του Θύρα 13, Θύρα 7, ... ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
αυτοι ειναι ΧΑ τωρα.
-
ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι.
-
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ολη η αναπηρια οι κωλογεροι βγηκανε και ψηφισανε με τα αναπηρικα,τα Π και τις πατεριτσες.
μια βδομαδα μετα να ψηφιζαμε θα ειχανε πεθανει οι μισοι.χειρότερα τα καλόπαιδα με το Π στο κεφάλι!
-
Ο σύριζα ΔΕΝ έχει ιδεολογία. Τα περισσότερα στελέχη του θα μπορούσαν να είναι ΠΑΣΟΚ.Αυτό επέτρεψέ μου πως δεν ισχύει. Υπήρχαν 'ευκαιρίες' στο άμεσο παρελθόν να φύγουν πολλοί και μάλιστα ανώδυνα (όπως έκανε η αγωνίστρια Δαμανάκη), όταν ο Συνασπισμός αντιμετώπιζε τεράστια κρίση.
-
Πιο σημαντικές οι ελληνικές από τις γαλλικές εκλογές για τη Google;
edit: όχι, αλλάζει βάσει IP
https://7.hidemyass.com/ip-1/encoded/Oi ... cC5qcGc%3D -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πιο σημαντικές οι ελληνικές από τις γαλλικές εκλογές για τη Google;
-
Ναι, μόλις το διαπίστωσα.
-
-
Πηγα και ψηφισα πριν λιγη ώρα. Ανετο παρκινγκ στο προαυλιο και το γυαλισμένο QQ μπροστα στην εισοδο στις σκαλες του σχολείου και στο εκλογικό μου κεντρο 0 αναμονή και παρόντες μονο ο δικαστικός και η γραμματέας. Ουτε εφορευτική επιτροπή, ουτε εκλογική αντιπροσωποι!
-
Αν ήταν ώρα χωρίς πολύ κόσμο (τρώνε τώρα οι περισσότεροι), ίσως έδωσε άδεια ο δικ. αντιπρόσωπος στην εφορευτική να πάει να ξεκουραστεί.
Η νύχτα θα είναι μακρά. -
Παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για πρόωρα exit poll
Eπείγουσα προκαταρκτική έρευνα ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες για την περίπτωση δύο ιστολογίων, τα οποία φέρονται ανάρτησαν αποτελέσματα από exit poll πριν λήξει η απαγόρευση που προβλέπει η νομοθεσία.
Ο κ. Τέντες παρήγγειλε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, να διεξάγει έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί αν έχει τελεστεί αξιόποινη πράξη, και ειδικά αυτή της παράβασης της εκλογικής νομοθεσίας. Η κυρία Ράϊκου ανέθεσε την υπόθεση στον εισαγγελέα κ. Χαρ. Λακαφώση.
Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, αποτελέσματα μπορούν να γνωστοποιηθούν μόνο μετά το κλείσιμο της κάλπης, δηλαδή μετά τις επτά το απόγευμα της Κυριακής.
ποσο γτπ η νομοθεσια, σοβαρα τωρα;
εντωμεταξυ προκειται περι τελειως σαπιων και αναξιοπιστων blogs που δεχνουν μαλιστα ο,τι να'ναι (το ενα ειναι το fimotro, το αλλο... μαλλον στο defencenet αναφερεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος)
-
O Στέφανος με είχε κολάσει, ψήφισα τελικά δράση!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Παρέμβαση της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για πρόωρα exit poll
Eπείγουσα προκαταρκτική έρευνα ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Τέντες για την περίπτωση δύο ιστολογίων, τα οποία φέρονται ανάρτησαν αποτελέσματα από exit poll πριν λήξει η απαγόρευση που προβλέπει η νομοθεσία.
Ο κ. Τέντες παρήγγειλε στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, να διεξάγει έρευνα προκειμένου να ερευνηθεί αν έχει τελεστεί αξιόποινη πράξη, και ειδικά αυτή της παράβασης της εκλογικής νομοθεσίας. Η κυρία Ράϊκου ανέθεσε την υπόθεση στον εισαγγελέα κ. Χαρ. Λακαφώση.
Σύμφωνα με την εκλογική νομοθεσία, αποτελέσματα μπορούν να γνωστοποιηθούν μόνο μετά το κλείσιμο της κάλπης, δηλαδή μετά τις επτά το απόγευμα της Κυριακής.
ποσο γτπ η νομοθεσια, σοβαρα τωρα;
εντωμεταξυ προκειται περι τελειως σαπιων και αναξιοπιστων blogs που δεχνουν μαλιστα ο,τι να'ναι (το ενα ειναι το fimotro, το αλλο... μαλλον στο defencenet αναφερεται αλλα δεν ειμαι σιγουρος)
το defencenet θα το ειχε ανακοινωσει μεσω ρωσιας
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ=ακρα αριστερα
για αυτό τα μάζεψε κι έφυγε ο Κούβελης με όσους άξιζαν από εκεί.επίσης είναι πλέον και wannabe ΠΑΣΟΚ.
Σιγά την άκρα αριστερα το ΚΚ Εσωτερικού!
ΚΚ (το κανονικό, του Εξωτερικού) από εμένα.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ λέω, όχι την ΔΗΜΑΡ.
Τι ακραία αριστερό έχει; Θέλει πλήρη κρατικοποίηση όλων των μέσων παραγωγής; Όχι! Θέλει δήμευση περιουσιών των κεφαλαιοκρατών; Όχι! Θέλει έξοδο από την ΕΕ και την Ευρωζώνη; Όχι! Κομμουνιστες είναι; Όχι! Άρα σιγά την άκρα αριστερά. Αριστεροί light είναι με χαμηλά λιπαρά.
Εξαρτάται για ποιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ μιλάς.
Αλλά τα ερωτήματα που έχουν περισσότερη σημασία είναι τα εξής:
Μπαχαλάκηδες είναι? Ναί! Συνοδοιπόροι-συνεργάτες των διαφόρων χούλιγκαν αντιεξουσιαστών και ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι? Ναί!Τι σχέση έχει η αριστερή ιδεολογία με τα επεισόδια; Εγώ μπορεί να είμαι δεξιός και να κάνω επεισόδια. Σημαίνει αυτό ότι η δεξιά συνεπάγεται ξύλο;
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
ΣΥΡΙΖΑ=ακρα αριστερα
για αυτό τα μάζεψε κι έφυγε ο Κούβελης με όσους άξιζαν από εκεί.επίσης είναι πλέον και wannabe ΠΑΣΟΚ.
Σιγά την άκρα αριστερα το ΚΚ Εσωτερικού!
ΚΚ (το κανονικό, του Εξωτερικού) από εμένα.
Για τον ΣΥΡΙΖΑ λέω, όχι την ΔΗΜΑΡ.
Τι ακραία αριστερό έχει; Θέλει πλήρη κρατικοποίηση όλων των μέσων παραγωγής; Όχι! Θέλει δήμευση περιουσιών των κεφαλαιοκρατών; Όχι! Θέλει έξοδο από την ΕΕ και την Ευρωζώνη; Όχι! Κομμουνιστες είναι; Όχι! Άρα σιγά την άκρα αριστερά. Αριστεροί light είναι με χαμηλά λιπαρά.
Εξαρτάται για ποιά συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ μιλάς.
Αλλά τα ερωτήματα που έχουν περισσότερη σημασία είναι τα εξής:
Μπαχαλάκηδες είναι? Ναί! Συνοδοιπόροι-συνεργάτες των διαφόρων χούλιγκαν αντιεξουσιαστών και ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι? Ναί!Τι σχέση έχει η αριστερή ιδεολογία με τα επεισόδια; Εγώ μπορεί να είμαι δεξιός και να κάνω επεισόδια. Σημαίνει αυτό ότι η δεξιά συνεπάγεται ξύλο;
φυσικα στην ελλαδα οτι δηλωνεις και κανεις εισαι
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Πηγα και ψηφισα πριν λιγη ώρα. Ανετο παρκινγκ στο προαυλιο και το γυαλισμένο QQ μπροστα στην εισοδο στις σκαλες του σχολείου και στο εκλογικό μου κεντρο 0 αναμονή και παρόντες μονο ο δικαστικός και η γραμματέας. Ουτε εφορευτική επιτροπή, ουτε εκλογική αντιπροσωποι!η αδερφή μου περίμενε 45 ολόκληρα λεπτά για να ψηφίσει όταν πήγε κατά τις 14:00.
μάλλον όλοι είχαν την ίδια ιδέα περί φαγητού.. -
O Στέφανος με είχε κολάσει, ψήφισα τελικά δράση!Ναι αλλά η μπογιά του έχει περάσει, τελευταία στιγμή δεν ψήφισα δράση...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
O Στέφανος με είχε κολάσει, ψήφισα τελικά δράση!
Ναι αλλά η μπογιά του έχει περάσει, τελευταία στιγμή δεν ψήφισα δράση...
Ελπίζω να ψήφισες τη Ντορούλα τουλάχιστον.
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα