-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
O Στέφανος με είχε κολάσει, ψήφισα τελικά δράση!
Ναι αλλά η μπογιά του έχει περάσει, τελευταία στιγμή δεν ψήφισα δράση...
τα σποτάκια μου τον έχουν σπάσει, δεν έχει σημασία τι έκανα (προχωρημένη μποιηση)
υγ.
δεν κάνουμε κανα διαγωνισμό εκλογικού haiku -
-
Αν ήταν αντιπροσωπευτική της ελληνικής πραγματικότητας τότε με βάση τη μέχρι τώρα ψηφοφορία στο παρόν θέμα τα δύο 'μεγάλα' κόμματα δεν θα είναι καν στη βουλή....
Ισοψηφούν στην κορυφή Συριζα, Χρυσή αυγή και Δημιουργία ξανά συγκεντρώνοντας μαζί το 45%!! -
Κάτι σε 'Συνηθεια-Τρολαρισμα-Αντιδραση' ειναι οι 3 πρώτες θεσεις!
-
Δηλαδή υπάρχουν 11(τη στιγμή που γράφω) που ψήφισαν ΧΑ και δεν τρολάρουν;
-
Καλά, το βράδυ που θα βγουν στην Πατησίων να ψάλουν το Erika θα δεις αν τρολάρουν ή όχι...
-
στοιχεία, που συγκέντρωσαν οι εταιρείες του EXIΤ POLL μέχρι τη 1 το μεσημέρι.
ΝΔ 20,8
ΠΑΣΟΚ 17,1
ΣΥΡΙΖΑ 15,8
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 10,2
ΚΚΕ 8.5
ΔΗΜΑΡ 5,1
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ 3
ΔΗΣΥ 2,5
ΛΑΟΣ 2,4
ΔΡΑΣΗ 1,8
Άλλο κόμμα 6,8
Λευκό, άκυρο 2 -
Σε κάποιες περιοχές πάντως η ΧΑ επιτελεί το κοινωνικό έργο (πως το λέω ο άτιμος να ακούγεται pc, για καρπάζωμα των περιθωριακών στοιχείων, παράνομων μεταναστών κλπ μιλάω...) με αποτέλεσμα την προσφορά του υπέρτατου αγαθού της ελεύθερης μετακίνησης. Αυτό δυστυχώς για μια δημοκρατική χώρα κανένας άλλος δεν μπόρεσε να το προσφέρει οπότε δικαιολογημένα κέρδισε εμπιστοσύνη που θα την οδηγήσει σε πολύ υψηλά ποσοστά.
Για αυτό και δεν κατηγορώ τη ΧΑ (πιστεύω στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών και στο δικαίωμα του εκλέγεσθαι) αλλά την ανικανότητα της πολιτείας που οδήγησε του πολίτες εκεί. -
η οικογενεια εδωσε 3 ψηφους στη Δραση... για να δουμε...την σειρα επιτυχειας...
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Όλοι εσείς που λυπάστε εμάς που ψηφίσαμε Συριζα (μέχρι στιγμή είμαι ο μόνος που το έχω δηλώσει) γιατί δεν μας λέγατε τι επιλογή θα έπρεπε να είχαμε, για να μην κάνουμε το λάθος.
Εκτεθείτε και λίγο δεν είναι θανατηφόρο.Κανείς δεν υποδεικνύει σε κανέναν. Αλλά είναι θεμιτό κάποιος να διαφωνεί κάθετα με κάποιες επιλογές. Εσείς, λοιπόν, που ψηφίσατε Συριζα, θεωρείτε αυτήν την επιλογή καλή για τη χώρα. Δεκτό. Κάποιοι θεωρούν κάτι άλλο καλό για τη χώρα. Τώρα αν το πρόβλημα είναι ότι αυτοί οι κάποιοι δηλώνουν και ανοικτά τη διαφωνία τους προς αυτή τη πολιτική επιλογή (Σύριζα), είναι άλλο θέμα.
Ωραία πείτε μας τι ψηφίσατε και εσείς και μετά τα λέμε.
Το θέμα είναι τι ψήφισα εγώ και κάποιοι άλλοι ή η ανοικτή κριτική προς τον Σύριζα????
Σαφώς αν πω π.χ. τι ψήφισα εγώ θα υπάρχει μια ανάλογη κριτική-κόντρα σε αυτό. Πρωτότυπο δε θα είναι γιατί δε θα είναι η πρώτη φορά.Ωραία άσε πρώτα να μας κρίνουν αυτοί που με τόλμη και παρρησία θα πουν τι ψήφισαν και μετά αναλαμβάνεται οι υπόλοιποι...
Δε νομίζω πως πρέπει να πάρω προτεραιότητα αν θα κρίνω τον Σύριζα με βάση τέτοια κριτήρια που θέτεις. Έχω το δικαίωμα να τον κρίνω, όπως το ίδιο ισχύει για κάθε κόμμα. Ακόμα και αυτό που ψήφισα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
στοιχεία, που συγκέντρωσαν οι εταιρείες του EXIΤ POLL μέχρι τη 1 το μεσημέρι.
[...]
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ 10,2
[...]
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 4Στο καλό skye, να μας γράφεις απ τα ξένα!
-
Mε εκπλήσει το γεγονός ότι η ΧΑ είναι πιο πάνω και από το ΛΑΟΣ όπως και ότι γενικά γίνεται πολύς λόγος γύρω από το όνομά της.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mε εκπλήσει το γεγονός ότι η ΧΑ είναι πιο πάνω και από το ΛΑΟΣ όπως και ότι γενικά γίνεται πολύς λόγος γύρω από το όνομά της.γιατι σε εκπλησει? σε πολλες χωρες της ευρωπης βλεπεις την ανοδο των ακραιων δεν ειναι κατι τυχαιο
-
Μηδενα προ του τελους κακαριζε!
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Mε εκπλήσει το γεγονός ότι η ΧΑ είναι πιο πάνω και από το ΛΑΟΣ όπως και ότι γενικά γίνεται πολύς λόγος γύρω από το όνομά της.
γιατι σε εκπλησει? σε πολλες χωρες της ευρωπης βλεπεις την ανοδο των ακραιων δεν ειναι κατι τυχαιο
Πρώτη φορά γίνεται εδώ αν δεν κάνω λάθος.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
γιατι σε εκπλησει? σε πολλες χωρες της ευρωπης βλεπεις την ανοδο των ακραιων δεν ειναι κατι τυχαιο
Πρώτη φορά γίνεται εδώ αν δεν κάνω λάθος.
ο κοσμος βαρεθηκε πανευρωπαικα τα ψεμματα και την δηθεν δημοκρατια..
-
Τόσο καιρό το ΛΑΟΣ ακροδεξιό δεν το θεωρούσαν;
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
η οικογενεια εδωσε 3 ψηφους στη Δραση... για να δουμε...την σειρα επιτυχειας...έχεις κόρη της παντρειάς να τη δώσουμε στον Infinity
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Όλοι εσείς που λυπάστε εμάς που ψηφίσαμε Συριζα (μέχρι στιγμή είμαι ο μόνος που το έχω δηλώσει) γιατί δεν μας λέγατε τι επιλογή θα έπρεπε να είχαμε, για να μην κάνουμε το λάθος.
Εκτεθείτε και λίγο δεν είναι θανατηφόρο.Δεν με αφορά το θέμα, αλλά σύμφωνα με πρώην ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ ( http://www.tsigos.gr/ ) δεν έπρεπε να το ψηφίσεις γιατί:
'.... θα μπορούσε να αναπτύξει μια νέα προοδευτικότητα βασισμένη στην ανάπτυξη μιας σχέσης του υποκειμένου με το αντικείμενο της εργασίας του έχουσα στο επίκεντρο τη δημιουργία.'Ο εν λόγω κύριος που έχει εξελιχθεί σε μορφή της νεανικής επιχειρηματικότητας ελπίζω πλέον να πληρώνει τους υπαλλήλους του στην ώρα. Πριν κάποια χρόνια πλήρωνε συστηματικά με 3-4-5 μήνες καθυστέρηση και κάποιοι δανείζονταν για να ζήσουν... @@@ πρότυπο επιχειρηματικότητας...
-
... ...πολύ περίεργο κόλλημα έχετε οι περισσότεροι εδώ μέσα με τον ΣΥΡΙΖΑ!.... (τόση αρνητική κριτική δεν έχει πέσει ούτε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ...)...
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα