-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Η ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗ!
Ακούσατε τη συνέντευξη?
Δείχνει ένας απλός αυθεντικός άνθρωπος της εργασίας, με ευγένεια και αξιοπρέπεια 'επαρχιώτη' που δεν προσπαθεί να παραστήσει τίποτα. Μπράβο του!Σιγά μην είναι αυτός φασίστας!
Υ.Γ. Με προβληματισμό αν πρέπει να πει Ρομά μήπως είναι προσβολή το Τσιγγάνος!
*Με επηρέασε το σχόλιό σου και το είδα.
Από ό,τι φαίνεται σε αυτή τη συνέντευξη, ο άνθρωπος δεν είναι στο στερεότυπο του μέλους της Χ.Α. όπως τουλάχιστον το έχει γνωρίσει ο περισσότερος κόσμος...
Λυπάμαι, αλλά (χωρίς να χαραμίσω ουτε 1' για να ακουσω τη συνεντευξη κάποιου αποβράσματος) νομίζω ότι έχετε πλήρη άγνοια από τις πρακτικές του φασισμού και του ναζισμού. Θα αγοράζουν κουλούρι σε παιδάκια, θα περνούν γριούλες το δρόμο, θα φρεναρουνε με το αμάξι για να μην πατήσουν μία μυρμηγκομάνα με τα μυρμηγκάκια της. Αλλά αν ξύσεις το καλόπαιδο από κάτω είναι ο νεοναζί.
Αν έχει στοιχειώδες νιονιό η ΔΗΜΑΡ του πρώην υπουργού του Μητσοτάκη θα 'υποκύψει' στις πιέσεις, στην ανάγκη παραμονής στο ευρώ, στη διατήρηση της ευρωπαϊκης πορείας της χώρας και θα στηρίξει (τουλάστιχον) κυβέρνηση δεινοσαύρων. Αυτό πιθανόν να συνδυαστεί με υποσχέσεις από έξω ότι θα χαλαρώσουν κάπως τα σκοινιά, θα πετάξουν κάποιο ξεροκόμματο, θα αρθει η υποχρεωση για μετρα τον Ιουνιο κλπ κλπ κλπ. Η εναλλακτική τους έιναι να κατέβουν για επαναλληπτικές εκλογές. Στην περίπτωση αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ θα τους καταπιεί κυριολεκτικά, όπως είχε καταπιεί την ΕΔΗΚ το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τους πειρσσότερους Οικολόγους και μέρος του ΠΑΣΟΚ (ίσως και ΚΚΕ αλλά πιστεύω ότι ακολουθεί τους νόμους των υγρών, άρα είναι ασυμπίεστο). Θεωρώ σχετικά δεδομένο ότι σε εκλογές τον Ιουνη ο Τσιπρας θα είναι καθαρά πρώτο κόμμα και θα παίξει σε άλλο ταμπλό.
Για να μην τα ξαναγράφω, θυμίζω τι εγραφα τη Δευτερα, δε θα αλλαζα ουτε λέξη
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στοιχεία για συγκεκριμένα δάνεια και για περίεργες πρακτικές δε νομίζω να υπάρχουν στην έκθεση, δεν ήταν αυτός ο σκοπός της.
Και όμως έχει, π.χ. μέλη ΔΣ
Έχεις έστω και στοιχειώδη επαφή με τον Τραπεζικό Τομέα; Γιατί αν έχεις και τα λες αυτά τα πράγματα τότε τι να πω; Η γυναίκα μου κλείνει 15 χρόνια στο συγκεκριμένο τομέα του ελέγχου των δανείων. Και μπορώ να σου πω ότι αν δεν υπάρχει εχέγγυο δάνειο δεν δίνεται... Και στις Ιδιωτικές τράπεζες τουλάχιστον είναι αρκετά δύσκολο να γίνουν τέτοιες λαμογιές. Όχι ότι το εσωτερικό σύστημα ελέγχου δεν αστοχεί... Αλλά από το να υπάρχουν κάποιες λαμογιές στο σημαντικο μερος των δανειων έχει μία διαφορά...
Προς τι λοιπόν αυτός ο πανικός;
Για μέχρι τι ύψους δάνεια ή επενδύσεις ήταν υπεύθυνη να βάλει υπογραφή η γυναίκα σου;
Κοίτα, επειδή κι άλλοι μπορεί να έχουν μια κάποια επαφή με τον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα, μεγάλα λόγια μη λες, μεγάλη μπουκιά φάε- Κανείς πανικός...
- Ποια στο εκατομμύρια ως ελεγκτής και μαζί με τον προϊστάμενο της πρακτικά χωρίς όριο.
- Δεν λέω μεγάλα λόγια. Ελεγκτής Μηχανικός είναι. Λαμογιές και φυσικά υπάρχουν. Σε όλα τα επίπεδα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η λύση είναι να αντικαταστήσω το λαμόγιο Α με το αρχιλαμόγιο Β. Και ειδικά το ένα κρατικό αρχιλαμόγιο που έχει κάθε κίνητρο να φάει χρήμα γιατί σήμερα είναι εκεί αύριο δεν είναι και που ουδόλως τον αφορά για το πόσο είναι οικονομικά σωστό αυτό που κάνει. Αφού έτσι και αλλιώς ο μαλάκας ο φορολογούμενος θα πληρώσει.
- Τώρα που θα μας έρθει το μπουγιουρντί για τα ωραία CDS που πουλούσε η Αγροτική Τράπεζα στις αρχές του 2010 (ναι καλέ αυτή η κρατικά ελεγχόμενη τράπεζα που δίνει όλα τα θαλασσοδάνεια στους αγρότες... αλλά άχου την τα δίνει στη φτωχή αγροτιά...) θα δούμε το τελικό αποτέλεσμα.
ΥΓ. Για απλούς λύτες; Πια Τράπεζα δεν πληρούσε κανένα από τα κριτήρια της Βασιλείας και είχε παρουσιαστεί με αρνητικό στα stress tests? Μην ήταν η κακιά Eurobank? Ή μήπως η Alpha? Μπας και ήταν η κρατική και Αγία Αγροτική... Α μην μου λες... Αηδίες των τραπεζιτών που διαβάλουν το Άγιο Δημόσιο....
ΥΓ (2). Οκ τα δάνεια που δίνονται στους κακούς επιχειρηματίες είναι μέρος του προβλήματος.... Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα μήπως;;;;
και καθώς βαριέμαι να αλλάζω thread....
για να δούμε τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για τα δάνεια τα νοικοκυριά που υπερδανίστηκαν
http://www.petrakos.gr/index.php?option ... u&Itemid=5
αντιγράφω...
'Η διαγραφή του κρατικού χρέους, η ρύθμιση των ιδιωτικών χρεών προς τις τράπεζες με κοινωνικά κριτήρια, έως τη διαγραφή τους για τις πιο αδύναμες κοινωνικές κατηγορίες και η εθνικοποίηση - κοινωνικοποίηση των τραπεζών, συνιστούν βασικούς πυλώνες, χωρίς τους οποίους δεν υφίσταται δυνατότητα πραγματικής διεξόδου.'
Ποια είναι τα κοινωνικά κριτήρια; Το χαρτί του κόμματος μήπως όπως το 1980 επί Ανδρέα;;; Ποιες είναι η αδύναμες κοινωνικές ομάδες;; Ο κομματικός μας στρατός μήπως;;;; Εθνικοποίηση - κοινωνικοποίηση των τραπεζών έε;;;; Ώστε να αποφασίζει ο εκάστοτε Υπουργός που θα πάνε τα λεφτά;;; Marvelous my Dear Watson....
για να συνεχίζουμε όμως...
'Πρώτον. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τους μισθωτούς είναι η εξής:
- Για κάθε οικογενειακό εισόδημα, που προέρχεται από σχέση μισθωτής εργασίας (πλήρους ή μερικής), από μπλοκάκια παροχής υπηρεσιών, συντάξεις και επιδόματα ανεργίας προτείνουμε την απομείωση των δανειακών τους υποχρεώσεων, σε ετήσια ή μηνιαία βάση, αντίστοιχη της μείωσης των αποδοχών τους.
Σε καμιά όμως περίπτωση η μηνιαία καταβολή δόσεων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει το 30% των μηνιαίων ατομικών ή οικογενειακών αποδοχών.
2) Όταν το ατομικό ή οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει αυτό που λογίζεται ως «όριο φτώχειας» τότε η δανειακή υποχρέωση διαγράφεται συνολικά και οριστικά.
- Όσα δάνεια χορηγήθηκαν με ευθύνη των τραπεζών αγνοώντας τα υγιή πιστοδοτικά δεδομένα απομειώνονται ισόποσα έως του ποσού καταβολής δόσεων που δεν υπερβαίνει αυτή του 30% των μηνιαίων αποδοχών και δεν οδηγεί τα εναπομείναντα εισοδήματα κάτω από το «όριο φτώχειας».'
Περί του bold. Θα έπρεπε δλδ ο υπάλληλος της τράπεζας ο οποίος πριν από 5 χρόνια έκλεινε το δάνειο να εκτιμήσει ότι το 2012 ο Α μισθωτός από 1600 € θα έπεφτε στα 1000 €... Μάλιστα... Μήπως να εκτιμούσε ότι κιόλας θα έβγαινε και ο Τσίπρας στην Εξουσία;.... Περίεργο πράγμα οι δανειολήπτες... παίρνουν λεφτά.... τους πίνει το αίμα η τράπεζα... δεν τους δίνει λεφτά... μας πνίγει η τράπεζα... λες και αυτοί δουλεύουν τζάμπα....
Περί του italic. Και ποιος θα πληρώσει την απώλεια του κεφαλαίου; Ααα ξέχασα ο Ελληνικός Λαός.... Κοίτα ρε παιδάκι μου... από τους φόρους μου θα πληρώσω και πάλι το λαμόγιο που φοροδιαφεύγει και δηλώνει εισόδημα κάτω από το όριο φτώχιας...
Περί του underline... Πως ορίζει ο καλλιτέχνης τα υγιή πιστοδοτικά δεδομένα. Μήπως στη τράπεζα να πάρουν και χαρτορίχτρες για να προβλέψουν αν κάποιος απολυθεί;;; Μήπως να έχουν και ψυχοκινητικά τεστ στον δανειζόμενο ώστε να εξασφαλίσουν ότι αυτός δεν θα δείρει το αφεντικό του και θα απολυθεί;;;
Δεν συνεχίζω για τα περί αγροτικής οικονομίας που έχει κάτι φοβερά του στυλ...
*'Με πάγωμα των χρεών των αγροτών στις τράπεζες και αναστολή της καταβολής των δανειακών δόσεων για το ίδιο διάστημα.' *(εννοεί όσο διάστημα διαρκεί η κρίση...) αλλά που δεν μας λέει πως θα βρει τα λεφτά η Τράπεζα να χρηματοδοτήσει την ανάπτυξη... για στάσου... θα πάρουμε τα λεφτά των καταθέσεων.... Marvelous...
Άστο .... άρες μάρες κουκουνάρες ... λαϊκισμός του χειρίστου είδους σε μία λογική του λ7 υπάρχουν αλά ΓΑΠ. Τώρα αν θέλεις να μιλήσουμε περί Τραπεζών θα σου πω ότι μεγαλύτερη διαφθορά από τις κρατικές τράπεζες δεν θα βρεις. Δεν θα σου για την Τράπεζα Αττικής (ιδιοκτησίας ΤΣΜΕΔΕ) όπου εκεί οι κρατικοδίαιτοι και κρατικοδιοριζόμενοι διοικητές κατάφερναν να παρουσιάζουν ζημιές ακόμα και την περίοδο των παχιών αγελάδων για τις Τράπεζες... αλλά φευ... δικά τους ήταν... Και αυτό γιατί το πολιτικό σύστημα είναι διεφθαρμένο και συμπαρασύρει το σύνολο των δραστηριοτήτων με τα οποία ασχολείται. Και η συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ που ομιλεί με 'κοινωνικούς εταίρους' (ήτοι συντεχνίες) αντί να προσπαθεί να βρει λύση στο πρόβλημα διακυβέρνησης (χρυσή ευκαιρία να αποδείξει ότι δεν είναι μόνον λόγια του αέρα) καταδεικνύει ότι δεν μπορεί να είναι μέρος της λύσης αλλά ότι είναι μέρος του προβλήματος. Δίχως άλλο αυτές οι 3 ημέρες ξεσκέπασαν λίγο τη γυμνιά ενός χώρου που όλο αυτόν τον καιρό κρυβόταν πίσω από το παραβάν της ήσσονος αντιπολίτευσης.
-
Ευτυχως τα γραφει ο greo και δε χρειαζεται να προσθεσω ουτε λεξη
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
Και επειδη ειναι μη εξυπηρετουμενα καποιοι δεν εκαναν σωστα τη δουλεια τους.
νταξ αυτό δεν είναι απαραίτητο. Δεν μπορείς να πέφτεις σε όλα μέσα.
ΑΛΛΑ υπάρχουν και οι καραμπινάτες εγκληματικές περιπτώσεις.Ναι, σωστα .Βεβαια, ειναι γνωστο οτι σημαντικο μερος των δανειων δινοταν με βασικα κριτηρια τη μιζα που θα παρει ο τραπεζικος (και εννοω ο δ/ντης της τραπεζας) για την εγκριση του δανειου ή/και το μπονους που θα παρει βασει του ποσου των δανειων που θα δωσει ,κλπ (αυτο εννοουσα). Και το ερωτημα ειναι 'γιατι να επωμισθω και εγω τη ζημια ?'.
Έχεις έστω και στοιχειώδη επαφή με τον Τραπεζικό Τομέα; Γιατί αν έχεις και τα λες αυτά τα πράγματα τότε τι να πω; Η γυναίκα μου κλείνει 15 χρόνια στο συγκεκριμένο τομέα του ελέγχου των δανείων.
Δεν εχω απλως στοιχειωδη επαφη , εχω πολυ καλη γνωση.
Οπότε υποθέτω ή ότι έχεις παραιτηθεί και έχεις πάει τα στοιχεία στον εισαγγελέα ή ότι έχεις καταγγείλει τους συναδέλφους σου... (αν είσαι εργαζόμενος...)
Αν δεν είσαι εργαζόμενος και έχει υποπέσει κάτι στην αντίληψη σου το έχεις καταγγείλει στον εισαγγελέα καταγγέλλοντας τον επίορκο....
Άλλο δεν υπάρχει.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τέλος μην ξεχνάμε ότι οι τράπεζες έχουν στο ΔΣ δημόσιο επίτροπο καταξιωμένους έλληνες πανεπιστημιακούς ενω εποπτικό ρόλο έχει η Τράπεζα της Ελλαδος.
αυτό για καθησυχαστικό το είπες τώρα
Ε, να βάλει ο Τσίπρας τον Τσοβ...το Στρατούλη να κρατήσει τα γκέμια.
Είχε πει ο Τσοβόλας για δήμευση καταθέσεων;
Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα δημεύσει τα λεφτά του κοσμάκη(sic) ή θα μοιράσει δανεικά στον κόσμο; Σύντροφοι, τα έχετε μπλέξει. Αποφασίστε.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ θα δημεύσει τα λεφτά του κοσμάκη(sic) ή θα μοιράσει δανεικά στον κόσμο; Σύντροφοι, τα έχετε μπλέξει. Αποφασίστε.
Τίποτε από αυτά, απλά γιατί δε θα κάνει κυβέρνηση.
(τουλάχιστον για την ώρα).... -
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Τίποτε από αυτά, απλά γιατί δε θα κάνει κυβέρνηση.
(τουλάχιστον για την ώρα)....Τη μία ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 'ανεύθυνος' επειδή δεν επιθυμεί να σχηματίσει κυβέρνηση, από την άλλη είναι καλό που δεν τα καταφέρνει. Και η σχιζοφρένεια είναι κοντά...
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Τη μία ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 'ανεύθυνος' επειδή δεν επιθυμεί να σχηματίσει κυβέρνηση, από την άλλη είναι καλό που δεν τα καταφέρνει. Και η σχιζοφρένεια είναι κοντά...
Προσωπικά μόνο το δεύτερο σκέλος υποστήριξα και υποστηρίζω.
-
Ο χρήστης dimitris_f έγραψε:
ΥΓ. Αναφερεσαι στην συναντηση του Τσιπρα με καποιες κοινωνικες ομαδες και αφηνεις υπονοουμενα. Πες καθαρα για ποιο λογο νομιζεις οτι συναντηθηκε ο Τσιπρας μαζι τους.
- Για να τσιμπήσει ψήφους τάζοντας λαγούς με πετραχήλια
- Για να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα.
- Να παίξει το παιγνίδι το media με τον φίλο του τον Λαζόπουλο...
Πάντως έχει πλάκα που όλοι φέρονται κατά των ΜΜΕ που διαβάλουν το ΤΣΥΡΙΖΑ και τον Σίπρα... Αχού το παιδί... όταν μου καθόταν με τις ώρες στον Λαζό ήταν καλά εε;;; Όταν τον έπαιζαν το Mega ANT1 ομοίως;;;
Κοίτα μνήμη χρυσόψαρου....
Αυτα ειναι 'ή' ή 'και' ? Δλδ η συνδιαλλαγη με τις συντεχνιες , γινεται μαζευοντας καμια 50αρια συντεχνιες μαζι και υπο το φως της δημοσιοτητας ?
Και αν ηθελε να ταξει λαγους και πετραχηλια (για να αποσπασει ψηφους) , γιατι επρεπε να τους συναντησει τωρα ? Οι εκλογες (αν γινουν) θα γινουν σε κανα μηνα.
Σε κάθε πιθανό συνδυασμό AND, OR.
Γιατί κατά τον τρόπο αυτό μπορεί να γυρίσει και να πει ... 'δεν τα βρήκα με τους κοινωνικούς εταίρους' και το 'επαναστατικό μου πρόγραμμα είναι αρκετά επαναστατικό' ή απλά 'για να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα και να γίνει λίγο παραπάνω ντόρος μήπως και τσιμπήσει κανέναν ψήφο... Είναι γελοίο πραγματικά να πρέπει να μιλήσεις με 6 ανθρώπους και να επιλέγεις να μιλήσεις με όλους τους άλλους παρά τους έξι. Τουλάχιστον ο Σαμαράς σε μισή ημέρα ξεμπέρδεψε.
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Περί του bold. Θα έπρεπε δλδ ο υπάλληλος της τράπεζας ο οποίος πριν από 5 χρόνια έκλεινε το δάνειο να εκτιμήσει ότι το 2012 ο Α μισθωτός από 1600 € θα έπεφτε στα 1000 €...
Αν δεν κανω λαθος, καποιος κανονας αναφερει πως η δοση του δανειου δεν πρεπει να υπερβαινει το 1/3 του μισθου.
Δηλαδη, στα 1600€ θα εχουμε δοση 533 €, συνεπως ειναι δυνατον να αποπληρωνεται και με μισθο 1000€.
Βεβαια, μπορει να παραταθει το δανειο (με ιδιο επιτοκιο κτλ) και να πεσει το ποσο της δοσης.Παρ'ολα αυτα, εσυ πιστευεις οτι τα δανεια διδονταν καθως πρεπει;
Και ποιος θα πληρώσει την απώλεια του κεφαλαίου; Ααα ξέχασα ο Ελληνικός Λαός....
Γιατι τα κερδη τα περνει ο Ελληνικος λαος;
Η απωλεια του κεφαλαιου δεν εχει υπολογιστει σαν κοστος απο την τραπεζα μερους του οποιου αποπληρωνεται απο τους τοκους των δανειων που εξυπηρετουνται;
-
Μπράβο ρε greo που κάτω από την προβιά ενός εξ' ορισμού εθνικιστή μπουρτζόβλαχου αναγνωρίζεις τον νεοναζί της διπλανής πόρτας.
Με απλά λόγια καμμία σχέση ο συγκεκριμένος με τον Καιάδα πχ ή τον καλοχαιρέτα αλλά δεν πειράζει.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Τη μία ο ΣΥΡΙΖΑ είναι 'ανεύθυνος' επειδή δεν επιθυμεί να σχηματίσει κυβέρνηση, από την άλλη είναι καλό που δεν τα καταφέρνει. Και η σχιζοφρένεια είναι κοντά...
Εγώ θέλω όσο τίποτα άλλο να σχηματίσει κυβέρνηση. Να πάει στις Βρυξέλες να τους τα εξηγήσει στα άπταιστα αγγλικά που μιλά... Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τη συνέχεια...
-
αγγλικά σαν του καραμανλή κανένας
-
Είναι γελοίο πραγματικά να πρέπει να μιλήσεις με 6 ανθρώπους και να επιλέγεις να μιλήσεις με όλους τους άλλους παρά τους έξι. Τουλάχιστον ο Σαμαράς σε μισή ημέρα ξεμπέρδεψε.Σε αυτό στάθηκα και εγώ, είναι πραγματικά πολύ, πολύ κρίμα που τα πράγματα εξελίσσονται έτσι.....
-
Εγώ θέλω όσο τίποτα άλλο να σχηματίσει κυβέρνηση. Να πάει στις Βρυξέλες να τους τα εξηγήσει στα άπταιστα αγγλικά που μιλά... Θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τη συνέχεια...
Αρα να υποθεσω οτι την προηγουμενη φορα ψηφισες GAP λογω μητρικης γλωσσας;
-
Η αλήθεια είναι πως ο ΓΑΠ με τα άπταιστα αγγλικά του πέτυχε ό,τι καλύτερο
saxon_747 , με πρόλαβες. Πρέπει να φτιάξουμε βίβλο επιχειρημάτων, έχουν ακουστεί απίστευτα πράγματα
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μπράβο ρε greo που κάτω από την προβιά ενός εξ' ορισμού εθνικιστή μπουρτζόβλαχου αναγνωρίζεις τον νεοναζί της διπλανής πόρτας.Με απλά λόγια καμμία σχέση ο συγκεκριμένος με τον Καιάδα πχ ή τον καλοχαιρέτα αλλά δεν πειράζει.
Τα σιγανα ποταμακια να φοβάσαι κυριος
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ο Τσιπρας μαζεψε τα σκλια που εφυγαν*** απο πασοκ-νδ γιατι ειπε οτι δεν θα κανει απολυσεις ΔΥ. Θα κανει και το προεκλογικο του ταξιμο τωρα, σε οτι κινειται και σε οτι πεταει, και θα παει σε εκλογες.μου φαινεται οτι ο λαος θελει ενα Συριζα στη θεση του Πασοκ του '80-90. Και μαλλον θα το εχει. Με απ'ολα μαλιστα
*** δεν ειναι δικη μου εκτιμιση, οι ιδιοι μου τα λενε.
Ενας κολλητος εχει μια γκομενα , της οποιας η ξαδερφη εχει ενα φιλο, ο οποιος εμαθε απο μια φιλη της μανας του , η οποια (η φιλη οχι η μανα του) παιζει μπιριμπα στο ιδιο καρε με την κουνιαδα του Φωτοπουλου , οτι ο Τσιπρας τους υποσχεθηκε ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μπράβο ρε greo που κάτω από την προβιά ενός εξ' ορισμού εθνικιστή μπουρτζόβλαχου αναγνωρίζεις τον νεοναζί της διπλανής πόρτας.Με απλά λόγια καμμία σχέση ο συγκεκριμένος με τον Καιάδα πχ ή τον καλοχαιρέτα αλλά δεν πειράζει.
Σωστόc
-
Βάλε στο ημερολόγιο και έναν 20 - 21 Μαΐου που πρέπει να παει Chicago για να μην μπούνε τα Σκοπια στο ΝΑΤΟ.
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα