-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ειναι σαφεις οι θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ
Σαφέστατες.
http://www.syriza.gr/index.php?option=c ... Itemid=170
Το ζήτημα είναι ότι στα δικά μου μάτια αυτά είναι συραφή συνδικαλιστικών απαιτήσεων, κι όχι πρόγραμμα διακυβέρνησης. Αυτοί που λένε ότι ήταν ανέτοιμοι για διακυβέρνηση, ότι θυμίζουν Ανδρέα του 81 και Γιωργάκη του 09 (λεφτά υπάρχουν), μάλλον έχουν κάποια βάση.
Η προταση ηταν ' Ειναι σαφεις οι θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ οσον αφορα στην επιθυμια για πορεια της Ελλαδας εντος ευρω' . Οταν τη κοβεις στη μεση , φαινεται οτι λεω κατι εντελως διαφορετικο.
Το οτι ψηφισα ΣΥΡΙΖΑ δεν με καθιστα ατυπο εκπροσωπο τυπου του ΣΥΡΙΖΑ. Ουτε σημαινει οτι συμφωνω με ολες τις θεσεις του. Προφανως , δεν θα καθησω να διαβασω τωρα τις προγραμματκες θεσεις του ΣΥΡΙΖΑ (το εχω κανει πριν αποφασισω τι θα ψηφισω), αλλα αν διαφωνεις σ' αυτο που εγραψα (Ειναι σαφεις οι θεσεις του ΣΥΣΡΙΖΑ οσον αφορα στην επιθυμια για πορεια της Ελλαδας εντος ευρω) να το συζητησουμε.
Sorry που στο εκοψα, δικιο εχεις, αλλα απλα ηθελα να πω κατι και βρήκα αφορμή. Ουσιαστικά δεν απαντάω στο σχόλιό σου, ένα γενικό σχόλιο κάνω, για πράγματα που έχουν ειπωθεί στο θέμα (πιθανότατα όχι από σενα).
No problem , no hard feelings (και ο,τι αλλο λενε οι Αγγλο-αμερικανοι).
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Λέω να το βάλω εδώ:
http://www.protothema.gr/greece/article/?aid=196332Ξεχείλισε η οργή
Υπάρχει Άγιος υπηρεσίας που τους γλιτώνει ή ο καθένας φροντίζει να εχει το δικό του Άγιο;
Αυτός μάλλον είχε προσλάβει τον Άη-Σεκιούριτη και τη γλίτωσε.
-
Γιατί ανεβαίνει το Χ.Α.Α.; Μαντέψτε πάμε για κυβέρνηση με πρωθυπουργό μπαρμπα Φώτη και συνεταίρους τους 2 'μεγάλους'....
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Γιατί ανεβαίνει το Χ.Α.Α.; Μαντέψτε πάμε για κυβέρνηση με πρωθυπουργό μπαρμπα Φώτη και συνεταίρους τους 2 'μεγάλους'....Whatever....αρκεί να γλυτώσουμε από τον νεανία με τα μετεφηβικά σύνδρομα....στα τσακίδια οι Συριζαίοι.
-
Ο χρήστης scandinavian έγραψε:
Γιατί ανεβαίνει το Χ.Α.Α.; Μαντέψτε πάμε για κυβέρνηση με πρωθυπουργό μπαρμπα Φώτη και συνεταίρους τους 2 'μεγάλους'....ειναι συνηθες, οι κυβερνησεις να σχηματιζονται απο αυτους που θελουν να κυβερνησουν...
περα απο την πλακα βεβαια, το ΧΑΑ μπορει να ανεβαινει γιατι εχει γραψει απωλειες.
-
βλακείες.
ήδη έχουμε κυβέρνηση με μπαρμπα Τάδε και συνεταίρους τους 2 μεγάλους και είδαμε τι βγήκε.
ή οικουμενική (που προσωπικά το βλέπω απίθανο) ή εκλογές πάλι.
με το τελικό αποτέλεσμα να είναι σχεδόν δημοψήφισμα για εντός ή εκτός ευρώ. -
Ο μόνος τρόπος να απαλλαχθείς από τον συγκεκριμένο, είναι να κυβερνήσει.
btw, το γνωρίζατε ότι ο Στρατούλης είναι ΟΤΕτζής;
Να σημειωθεί στα πρακτικά. -
ρίξτο στο σύρριζα για αυτοδυναμία μάνο, δε θα πούμε τπτ μην ανησυχείς, ομερτά
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο μόνος τρόπος να απαλλαχθείς από τον συγκεκριμένο, είναι να κυβερνήσει.btw,** το γνωρίζατε ότι ο Στρατούλης είναι ΟΤΕτζής;**
Να σημειωθεί στα πρακτικά.Τα δικά 'τους' παιδιά???
Ε ρε, έτσι και βγούνε έχει να πάει ο ρεβανσισμός σύννεφο. -
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Ο μόνος τρόπος να απαλλαχθείς από τον συγκεκριμένο, είναι να κυβερνήσει.
btw,** το γνωρίζατε ότι ο Στρατούλης είναι ΟΤΕτζής;**
Να σημειωθεί στα πρακτικά.Τα δικά 'τους' παιδιά???
Ε ρε, έτσι και βγούνε έχει να πάει ο ρεβανσισμός σύννεφο.καλά είσαι, κονσερβοκούτια και ΓΥΑΡΟΣ
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Τα δικά 'τους' παιδιά???
Ε ρε, έτσι και βγούνε έχει να πάει ο ρεβανσισμός σύννεφο.καλά είσαι, κονσερβοκούτια και ΓΥΑΡΟΣ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο μόνος τρόπος να απαλλαχθείς από τον συγκεκριμένο, είναι να κυβερνήσει.btw, το γνωρίζατε ότι ο Στρατούλης είναι ΟΤΕτζής;
Να σημειωθεί στα πρακτικά.μα τον στηριζουμε για να κυβερνησει και αυτος κλωτσαει! Τελικα ειναι πιο εξυπνος απο οτι εδειχνε
Ο Στρατουλης εχει λιωσει στη δουλεια στον ΟΤΕ. Και να ηταν ο μόνος...
-
ο Τσιπρας μαζεψε τα σκλια που εφυγαν*** απο πασοκ-νδ γιατι ειπε οτι δεν θα κανει απολυσεις ΔΥ. Θα κανει και το προεκλογικο του ταξιμο τωρα, σε οτι κινειται και σε οτι πεταει, και θα παει σε εκλογες.
μου φαινεται οτι ο λαος θελει ενα Συριζα στη θεση του Πασοκ του '80-90. Και μαλλον θα το εχει. Με απ'ολα μαλιστα
*** δεν ειναι δικη μου εκτιμιση, οι ιδιοι μου τα λενε.
Έξοχη πολιτική ανάλυση. Στην πραγματικότητα ο Τσίπρας εκφράζει την συντήρηση, την διατήρηση των προνομίων όσων κυβερνούσαν επί 30 χρόνια. Αντιθέτως, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα φέρουν την αλλαγή, με νέα πρόσωπα και χωρίς εγκαθιδρυμένους εξουσιαστικούς μηχανισμούς
είμαι πολύ περίεργος να ακούσω τί ψήφισε ο σπύρος, ή τελοσπάντων τί ακριβώς τον εκφράζει, 5 χρόνια που γράφω στο φόρουμ αδυνατώ να καταλάβω
αν έχεις την καλοσύνη, εκτός απ την κριτική επι παντός, πες κι εσύ τί γουστάρεις να γίνει
-
ω ρε παπαρα που θα πεσει...ισως ομως να ειναι καλυτερο μακροπροθεσμα τελικα...η πουτανα η χοντροκωλα δεν καταλαβαινει....
το αν αρχικα θα πτωχευσουμε δεν εχει σημασια...ηδη εχουμε παθει ζημια...το ζητημα ειναι αν θα φτιαξουμε κρατος οπως η Αγγλια το 80 ή θα γινουμε Ρουμανια κλπ...
αρα αυτοδυναμια Συνασπισμου δεν οδηγει καπου αν εχει αντιπολιτευση ΧΑ...
δυστυχως ασχημα τα πραγματα ,ειλικρινα δεν ξερω
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
κρίμα κι ο συγκεκριμένος είναι μάλλον συμπαθής.
Οι συμπτώσεις βέβαια δεν βοηθούν στην ανάγνωση της πραγματικής αλήθειαςΚάνεις πλάκα 'ότι είναι μάλλον συμπαθής' έτσι ;
Ο TOP αντιπαθής είναι σε σημείο προσφάτως να έχω πει στη Στέλλα ότι του καραφλούγκου του αξίζει ένα γερό βρωμόξυλο γιατί έτσι, χωρίς άλλο επιχείρημα
Σχεδόν έχω τύψεις, ρε λες ; -
αν έχεις την καλοσύνη, εκτός απ την κριτική επι παντός, πες κι εσύ τί γουστάρεις να γίνει
οπως ειναι η κατασταση τωρα;
με λιγα λογια: κυβερνηση συνεργασιας, παραμονη στο €, εκσυχρονισμο του κρατους, μεταρυθμισεις στην οικονομια και στην Δημοσια Διοικηση για να αναπνευσει η αγορα, να αποφασισουμε να φτιαξουμε κρατος που να ανηκει στον 21ο αιωνα. Δεν ειναι κακο να πουμε 'θελουμε να μοιασουμε στην Δανια (GAP ), στη Γερμανια, στην Ιταλια, στη Τανζανια, στην Ρουμανια, στην Αγγλια'. Αλλα να το πουμε ομως...να συμφωνησουμε σε 10 πραγματα και να κανουμε, αυριο.
να φτιαξουμε ενα δικο μας 'μνημονιο' και να το παρουσιασουμε στην ΕΕ. Οχι με οριζοντιες περικοπες και βαρια φορολογια, αλλα με σοβαρες προτασεις που θα δινουν βαρος στην αναπτυξη και σε αυτα που ανεφερα παραπανω. Και αφου το παρουσιασουμε και αρχισουμε και το εφαρμοζουμε, να συζητησουμε και για το χρεος και για οτιδηποτε αλλο. Αλλα για να συζητησεις και να εισαι αξιοπιστος συνομιλητης, πρεπει να παρουσιασεις εργο και οχι λογια και ευχες.αυτο θα ηθελα, αλλα δεν το βλεπω πολυ πιθανο σαν σεναριο. Και για αυτο εχουν ευθυνη ολα τα κομματα.
αν δεν υπαρχει πεδιο συννενοησης, προφανως πρεπει να παμε ξανα σε εκλογες.
-
Μήπως είναι μια αξιόπιστη αντιμνημονιακή λύση; Επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου, ΑΟΖ, κυβέρνηση τεχνοκρατών....Νομίζω πρέπει να εξεταστεί σοβαρά.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
κρίμα κι ο συγκεκριμένος είναι μάλλον συμπαθής.
Οι συμπτώσεις βέβαια δεν βοηθούν στην ανάγνωση της πραγματικής αλήθειαςΚάνεις πλάκα 'ότι είναι μάλλον συμπαθής' έτσι ;
Ο TOP αντιπαθής είναι σε σημείο προσφάτως να έχω πει στη Στέλλα ότι του καραφλούγκου του αξίζει ένα γερό βρωμόξυλο γιατί έτσι, χωρίς άλλο επιχείρημα
Σχεδόν έχω τύψεις, ρε λες ;Πλάκα θα χει να τον πλάκωσε ο κουτσαν!
Από αυτά που λέει τωρα ο Βενιζέλος στην κ.ο. του φαίνεται οτι συμβιβάζεται με μονοψήφιοSent from my WT19i using Tapatalk 2
-
Θεωρώ ότι κλωτσήσαμε μια μεγάλη ευκαιρία
-
Βενιζελος και ΠΑΣΟΚ δεν υπαρχουν πια
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα