-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η θεση του Συριζα οντως δεν ειναι πολυ σαφης,σκοπιμα.
Αλλα πρακτικα η θεση ειναι:Η μενουμε στην Ευρωπη με βοηθεια,ή αποχωρουμε εφοσον δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη χαλαρωση στην λιτοτητα, και ειναι απολυτα σωστο αυτο.Σαφως και δεν θα εχεις μεγαλη αγοραστικη αξια με την δραχμη,ομως το ζητουμενο ειναι να εχεις καποια αξια.
Οι 1.500.000 ανεργοι(βαζω και Ελευθ) τι αγοραστικη αξια κρατουν αραγε;Αν νομίζει ο ΣΥΡΙΖΑ πως έχει την πολυτέλεια να πάιζει παιχνιδάκια με 'σκόπιμα ασαφείς' θέσεις, ΟΚ.
Αλλά αυτό το 'να μας βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι' δεν το καταλαβαίνω. Εμείς πότε επιτέλους έχουμε σκοπό να βοηθήσουμε τον εαυτό μας?
Ναί, κάπου και οι Ευρωπαίοι χάσανε τη μπάλα, αλλά αν είναι τόσο μάγκας ο Τσίπρας, ας βάλει τις βάσεις να βοηθήσει τη χώρα χωρίς να διακινδυνεύσει ούτε στο ελάχιστο τη παραμονή μας στο ευρώ. Τώρα κάτι 'κουνήματα' που κάνει στη Μέρκελ, μου θυμίζουν ποντίκι που προσπαθεί να τρομάξει τη γάτα . Αν έχει σοβαρό σχέδιο ας πάει και να της το πει. Αλλιώς ξέρεις σκοτίστηκε και η Μέρκελ αν γαυγίζει ο Αλεξάκης. Στο τέλος μόνο εμείς θα είμαστε οι χαμένοι. -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
δηλ. εκτός απο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ,ΧΑ, ΛΑΟΣ κλπ μονο ο καμμένος υπάρχει σαν επιλογή
για μενα την λυση την εχει δωσει ο λαος ηδη αλλα κανεις δεν την βλεπει.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ετσι διαβαζω εγω το οτι κανεις δεν πηγε πανω απο 20%.
δεν ξερω μπορει να κανω λαθος...ανθρωπος ειμαι
ακομα...
ο λαός δεν ξέρει τι του γίνεται. έδωσε 8.5 στο KKE που την έχει βρεί να τσεπωνει τις βουλευτικές και να κάααααααααααθετε. 6+ στην XA για να ξεβρομίσει ο τόπος (που έχει βρομίσει απο τους ίδιους τους πολίτες τόσα χρόνια), 10+ στον Καμμένο (ελεος ρε ), 13 στο πασόκ γιατί τους βόλεψε ο ανδρεάς 18 στην ΝΔ γιατί είχαν κάνει τόσα καλά και αξια οταν κυβερουσαν ( ) και 16 στον τσίπρα που νομίζει οτι συμετέχει στις σχολικές εκλογές με κεντρικό συνθημα 'τζαμπα πενταήμερη και περισσοτερο τυρί στις τυρπιτες'
ποιος απο αυτούς είναι ικανός να βάλει το κεφάλι κάτω να δουλέψει, να συγκρουστεί και να κάνει μεταρυθμίσεις έτσι ωστε να ξεφορτωθούμε μνημόνια και τροικες οσο το δυνατόν γρηγοροτερα.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Αλλα πρακτικα η θεση ειναι:Η μενουμε στην Ευρωπη με βοηθεια,ή αποχωρουμε εφοσον δεν υπαρχει καμια ουσιαστικη χαλαρωση στην λιτοτητα, και ειναι απολυτα σωστο αυτο.Σαφως και δεν θα εχεις μεγαλη αγοραστικη αξια με την δραχμη,ομως το ζητουμενο ειναι να εχεις καποια αξια.
Οι 1.500.000 ανεργοι(βαζω και Ελευθ) τι αγοραστικη αξια κρατουν αραγε;Αν νομίζει ο ΣΥΡΙΖΑ πως έχει την πολυτέλεια να πάιζει παιχνιδάκια με 'σκόπιμα ασαφείς' θέσεις, ΟΚ.
Αλλά αυτό το 'να μας βοηθήσουν οι Ευρωπαίοι' δεν το καταλαβαίνω. Εμείς πότε επιτέλους έχουμε σκοπό να βοηθήσουμε τον εαυτό μας?
Ναί, κάπου και οι Ευρωπαίοι χάσανε τη μπάλα, αλλά αν είναι τόσο μάγκας ο Τσίπρας, ας βάλει τις βάσεις να βοηθήσει τη χώρα χωρίς να διακινδυνεύσει ούτε στο ελάχιστο τη παραμονή μας στο ευρώ. Τώρα κάτι 'κουνήματα' που κάνει στη Μέρκελ, μου θυμίζουν ποντίκι που προσπαθεί να τρομάξει τη γάτα . Αν έχει σοβαρό σχέδιο ας πάει και να της το πει. Αλλιώς ξέρεις σκοτίστηκε και η Μέρκελ αν γαυγίζει ο Αλεξάκης. Στο τέλος μόνο εμείς θα είμαστε οι χαμένοι.Ο Συριζα ειναι πολιτικο κομμα,αν νομιζεις πως θα βγει να πει τα παντα ολα αδιαφορωντας για τις απωλειες σε ψηφους,προφανως δεν εχεις ξανακουσει ποτε στην ζωη σου πολιτικο!Ναι ο Συριζα δεν λεει ολο το εργο,αν το ελεγε θα ελεγε: κοιταχτε να δειτε,διαπραγματευση δεν υπαρχει,θα παμε στην δραχμη μπας και γλυτωσουμε γιατι με το ευρω δεν υπαρχει καμια ελπιδα,εχουμε ουσιαστικα κατοχυρωσει το παγκοσμιο ρεκορ υφεσης (5 ετη) και δεν μπορουμε να αφησουμε την χωρα να κατεστρεφεται επειδη καποιοι νομιζουν οτι αυτοι ειναι ασφαλεις και καποιοι αλλοι φοβουνται τις αλλαγες και κυριοτερα γιατι οι Αλαφουζομπομπολαιοι εχουν δανεια σε ξενες τραπεζες και δεν θα μπορουν να τα πληρωσουν μετα.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
για μενα την λυση την εχει δωσει ο λαος ηδη αλλα κανεις δεν την βλεπει.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ακομα...
κι εγώ εν μέρει το πίστευα αυτό που λες. Ότι δλδ με τόσο μεγάλη πίεση (εκλογική, κοινωνική, όπως θες δες το) ακόμα και μια πολυκυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/και κάτι, θα μπορούσε να κάνει κάτι θετικό ακόμα κι αν έκανε μαζί με αυτό 1000 μαλακίες.
Από τις αντιδράσεις των ημερών, το μόνο που βλέπω είναι ότι όσο περνάει από το χέρι αυτών των ανθρώπων -και θα περνάει αν χρειάζεται η ψήφος εμπιστοσύνης τους- δεν υπάρχει καμία πιθανότητα. Δεν δουλεύουν για τη χώρα αυτοί οι άνθρωποι, δεν πρόκειται να δουλέψουν. Πως το λένε. Δουλεύουν για το Παρεάκι και αποδεικνύουν ότι δεν πρόκειται να αφήσουν να πειραχτεί ούτε τρίχα. Δεν γίνεται δουλειά έτσι.
Όπως έγραψε και ο komis, και όλο το χρέος να φύγει, και πλεόνασμα να έχουμε, και 500δις να μας δώσουν οι ντόυτσεβελε, πάλι εδώ θα μείνουμε αν κρεμόμαστε από το δικό τους χέρι.
Το πρόβλημα δεν είναι η αποδοχή, η απόρριψη ή η διαπραγμάτευση του φανερού μνημονίου, του ευρωπαϊκού.
Το πρόβλημα είναι το άλλο μνημόνιο, το σκιώδες. Το υπογεγραμμένο εδώ και δεκαετίες.Όποιος πολεμάει με τόση χυδαιότητα όποια πρόταση πάει έστω να το αγγίξει, είναι εχθρός της κοινωνίας και πρέπει να εξαφανιστεί από το πολιτικό σκηνικό.
Όποιος δεν έχει τ@@ έστω να το προσπαθήσει με το δικό του τρόπο, τι @@ θα έχει να κάνει το οτιδήποτε; -
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Ναί, κάπου και οι Ευρωπαίοι χάσανε τη μπάλα, αλλά αν είναι τόσο μάγκας ο Τσίπρας, ας βάλει τις βάσεις να βοηθήσει τη χώρα χωρίς να διακινδυνεύσει ούτε στο ελάχιστο τη παραμονή μας στο ευρώ. Τώρα κάτι 'κουνήματα' που κάνει στη Μέρκελ, μου θυμίζουν ποντίκι που προσπαθεί να τρομάξει τη γάτα . Αν έχει σοβαρό σχέδιο ας πάει και να της το πει. Αλλιώς ξέρεις σκοτίστηκε και η Μέρκελ αν γαυγίζει ο Αλεξάκης. Στο τέλος μόνο εμείς θα είμαστε οι χαμένοι.αρα πρεπει να μας πει τις πολιτκες του και μετα απο τις σωστες κινησεις οσον αφορα το χρεος.
γιατι αν ειναι τα παμε καλα αλλα να αρχισει να τρεφει και ο ιδιος το δικο του παρακρατος με τους χαχολους τυπου Πασοκ 80 ,οχι να μου λειπει...
ετσι σε δεκα χρονια παλι εδω θα ειμαστε να λεμε Εκλογες 2025 η επομενη μερα......>>>
δηλ. εκτός απο ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ,ΧΑ, ΛΑΟΣ κλπ μονο ο καμμένος υπάρχει σαν επιλογή
για μενα την λυση την εχει δωσει ο λαος ηδη αλλα κανεις δεν την βλεπει.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΝΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ακομα...
ο λαός δεν ξέρει τι του γίνεται. έδωσε 8.5 στο KKE που την έχει βρεί να τσεπωνει τις βουλευτικές και να κάααααααααααθετε. 6+ στην XA για να ξεβρομίσει ο τόπος (που έχει βρομίσει απο τους ίδιους τους πολίτες τόσα χρόνια), 10+ στον Καμμένο (ελεος ρε ), 13 στο πασόκ γιατί τους βόλεψε ο ανδρεάς 18 στην ΝΔ γιατί είχαν κάνει τόσα καλά και αξια οταν κυβερουσαν ( ) και 16 στον τσίπρα που νομίζει οτι συμετέχει στις σχολικές εκλογές με κεντρικό συνθημα 'τζαμπα πενταήμερη και περισσοτερο τυρί στις τυρπιτες'
ποιος απο αυτούς είναι ικανός να βάλει το κεφάλι κάτω να δουλέψει, να συγκρουστεί και να κάνει μεταρυθμίσεις έτσι ωστε να ξεφορτωθούμε μνημόνια και τροικες οσο το δυνατόν γρηγοροτερα.
αρα...πολιτικο αδιεξοδο...απο την μια ανικανους και απο την αλλη μαθητευομενους μαγους...
-
**Συνάντηση με τον νικητή των γαλλικών εκλογών Φρανσουά Ολάντ έχει ζητήσει ο Αλέξης Τσίπρας. **Την είδηση μετέδωσε πρώτη η γαλλική εφημερίδα L'Humanité και επιβεβαιώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ.
Oπως αναφέρει η ίδια εφημερίδα, δεν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει πάρει ακόμη απάντηση από τη γαλλική πλευρά.
Ο κ. Τσίπρας, αναφέρει επίσης η Humanité, θα συναντηθεί με τον γραμματέα του ΚΚ Γαλλίας Πιερ Λοράντ και τον Ζαν Λικ Μελανσόν.
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
...
Προσωπικά δεν αμφιβάλω ότι ενδεχομένως η δραχμή να λειτουργήσει θετικά για την οικονομία και τη ζωή μας σε μεγάλο βάθος χρόνου, αλλά με πανικοβάλει η ιδέα να περάσει η χώρα μία περίοδο απόλυτης κατάρρευσης όσο ακόμα έχω μικρά παιδιά και ζούν στην Ελλάδα.
Θα κάνουμε όλων των ειδών τα πειράματα με τη ζωή μας και τη χώρα?Πιστευεις οτι αν μεινουμε στο ευρω δεν θα υπαρξει απολυτη καταρρευση;
Οταν σου ειπαν οτι η Ελλαδα θα συμμετεχει στο πειραμα της ΟΝΕ χωρις να σε ρωτησουν καν,ειχες τετοιες αποριες ή τοτε ήταν ολα ΟΚ;Μετα οταν σου ειπαν (ποτε δεν στο ειπαν με αυτα τα λογια βεβαια) οτι με το ΔΝΤ θα γινει η πειραματικη υποτιμηση για πρωτη φορα σε χωρα της ευρωζωνης, ειχες αποριες και αγωνιες ή παλι ηταν ολα ΟΚ;
Το να εχεις το δικο σου νομισμα μονο πειραμα δεν ειναι,ολα τα αλλα που ζουμε ειναι,αλλα δικαιως ανησυχεις για την μεταβατικη περιοδο. -
πολλά κομματα που μείνανε εξω απο τη βουλή (πχ Λεβέντης) έχουν πολύ πιο λογικές προτάσεις απο τον 'θα σας παρω τις καταθέσεις' Τσιπρα.
επιλογές υπάρχουν
-
που μας εχουνε φερει ρε πουστη μου...
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
τί είναι αυτός ο θόρυβος που ακούγεται;Από το νομισματοκοπείο είναι, τυπώνουν ...ρούβλια!
Εμένα δεν με αγχώνουν οι τίγρεις του εξωτερικού που έχει να αντιμετωπίσει αλλά οι αρουραίοι και τα σκλια του εσωτερικού (πχ ΠΑΣΚΕ εφοριακών).
Γιατί με αυτούς (και κάτι σκοταδόπουλους και σια) αν δεν παίξει καρπαζιές δεν θα πετύχει ΤΙΠΟΤΑ.+1
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Εμένα δεν με αγχώνουν οι τίγρεις του εξωτερικού που έχει να αντιμετωπίσει αλλά οι αρουραίοι και τα σκλια του εσωτερικού (πχ ΠΑΣΚΕ εφοριακών).
Γιατί με αυτούς (και κάτι σκοταδόπουλους και σια) αν δεν παίξει καρπαζιές δεν θα πετύχει ΤΙΠΟΤΑ.+1
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Συριζα ειναι πολιτικο κομμα,αν νομιζεις πως θα βγει να πει τα παντα ολα αδιαφορωντας για τις απωλειες σε ψηφους,προφανως δεν εχεις ξανακουσει ποτε στην ζωη σου πολιτικο!Ναι ο Συριζα δεν λεει ολο το εργο,αν το ελεγε θα ελεγε: κοιταχτε να δειτε,διαπραγματευση δεν υπαρχει,θα παμε στην δραχμη μπας και γλυτωσουμε γιατι με το ευρω δεν υπαρχει καμια ελπιδα,εχουμε ουσιαστικα κατοχυρωσει το παγκοσμιο ρεκορ υφεσης (5 ετη) και δεν μπορουμε να αφησουμε την χωρα να κατεστρεφεται επειδη καποιοι νομιζουν οτι αυτοι ειναι ασφαλεις και καποιοι αλλοι φοβουνται τις αλλαγες και κυριοτερα γιατι οι Αλαφουζομπομπολαιοι εχουν δανεια σε ξενες τραπεζες και δεν θα μπορουν να τα πληρωσουν μετα.
Μπα???? Τώρα ναι, να βγεί και να πει την αλήθεια. Ο κόσμος καταψήφησε Πασόκ & ΝΔ γιατί μας κοροϊδεύουν χρόνια. Πιστεύει ο Αλεξάκης πως θα έχει καμιά τύχη αν δει ο 'λαός' πως τον κοροϊδεύει? Να μας πει ευθέως. Εμένα το 'θέλουμε το ευρώ αλλά όχι το μνημόνιο' δε μου λέει κάτι. Το ίδιο λέει και ο Καμμένος. Χαϊδεύει αυτιά και μόνο ο Αλέξης και αν του κάτσει η μπίλια να κυβερνήσει τη γ@μήσαμε. Μόνο που όταν ο κόσμος θα ξυπνήσει μια μέρα και θα καταλάβει ότι έχει γυρίσει στο 1970, θα τον πάρει με τις πέτρες.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Umad-Fotopoulos.png
Tsipras-Fotopoulos-hirapsia.jpeg
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
τί είναι αυτός ο θόρυβος που ακούγεται;
Από το νομισματοκοπείο είναι, τυπώνουν ...ρούβλια!
Σωστά (επίσης +1 και στον mjacob). Νομίζω όμως ότι μια χαρά τους ξεμπρόστιασε, ζητώντας να συναντηθεί μαζί τους (αφού ξέρει ότι αυτοί επί της ουσίας κάνουν ΠΟΛΥ μεγάλο κουμάντο στο παρεάκι). Φυσικά όλα τα κοπρόσκυλα απάντησαν όχι στη συνάντηση. Αυτά για να φανεί, όλο το σάπιο κατεστημένο και τα πλοκάμια του.
Η επικείμενη συνάντηση με Ολλάντ είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση. Πιστεύω ότι αν καταφέρει να του εμπνεύσει εμπιστοσύνη θα μπορέσει να κατέβει σε εκλογές με δυνατό ατού ότι έχει τη Γαλλία πίσω του (γνωστές οι επιρροές και οι θετικοί συσχετισμοί στο μυαλό των Ελλήνων με την λέξη Γαλλία, αντί της λέξης Γερμανία).
-
Oι διεθενείς συμμαχίες διαμορφώνονται μέχρι στιγμής ως εξής :
Μέρκελ : Παπαδήμος
Βίλφρεντ Μαρτένς : Σαμαράς
Tομπούλογλου : Μπένι
Ολλάντ : Tσίπρας
Ιωσήφ Τζουγκασβίλι (φωτό-κονκάρδα) : Παπαρήγα
Πούτιν : ΚαρατζαφέρηςΚερδίζει ο Τσίπρας με διαφορά
-
Πάντως ο Δραγασάκης ήταν σαφής στον Παπαχελά. Και είπε ξεκάθαρα ποιο είναι το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάει για δημοσιονομική προσαρμογή μέσα από καταγγελία του μνημονίου και τη συμφωνία με τους πιστωτές στα πρότυπα της Γερμανίας μετά τον Β' Π.Π. Εξήγησε ότι μπορεί να μην είναι ακριβώς πόλεμος με την τότε έννοια, ωστόσο ποτέ σε καιρό ειρήνης μεταπολεμικά δυτική χώρα δεν έχει σωρευτική μείωση του ΑΕΠ κατά 20% με ύφεση επί 5 συνεχή έτη (και έρχεται και άλλη ύφεση αν εφαρμοστούν τα μέτρα ύψους τουλάχιστον 14δις ευρώ)...
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=228158Κατ' εμέ η εμμονή των Ευρωπαίων σε μια αδιέξοδη πολιτική λιτότητας που την κράζει πλέον ακόμα και η μνημονιακή Καθημερινή είναι αυτή που ευθύνεται για την κατάσταση στην Ελλάδα. Οι Ευρωπαίοι με την εμμονή τους κατέστρεψαν τον αστικό δικομματισμό στην Ελλάδα. Έσπειραν ανέμους και θα θερίσουν θύελλες...Ο νομπελίστας Krugman τα λέει εδώ και καιρό...
Και ένα quiz. Τράπεζες ποιων χωρών δάνειζαν την Ελλάδα με την ένταξη στο ευρώ; Πώς οδηγήθηκαν η μια χώρα μετά την άλλη εκτός αγορών; Η Ισπανία σήμερα δανείζεται με 6% όσο χρειάστηκε για να μπει η Ελλάδα στο μνημόνιο...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Oι διεθενείς συμμαχίες διαμορφώνονται μέχρι στιγμής ως εξής :Ολλάντ : Tσίπρας
Κερδίζει ο Τσίπρας με διαφορά
Μπα....αυτή η συμμαχία είναι ακόμα στο μυαλό του Τσίπρα.
Οι άλλες είναι παγιωμένες. -
Ο χρήστης komis1 έγραψε:
Σωστά (επίσης +1 και στον mjacob). Νομίζω όμως ότι μια χαρά τους ξεμπρόστιασε, ζητώντας να συναντηθεί μαζί τους (αφού ξέρει ότι αυτοί επί της ουσίας κάνουν ΠΟΛΥ μεγάλο κουμάντο στο παρεάκι). Φυσικά όλα τα κοπρόσκυλα απάντησαν όχι στη συνάντηση. Αυτά για να φανεί, όλο το σάπιο κατεστημένο και τα πλοκάμια του.Η επικείμενη συνάντηση με Ολλάντ είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση. Πιστεύω ότι αν καταφέρει να του εμπνεύσει εμπιστοσύνη θα μπορέσει να κατέβει σε εκλογές με δυνατό ατού ότι έχει τη Γαλλία πίσω του (γνωστές οι επιρροές και οι θετικοί συσχετισμοί στο μυαλό των Ελλήνων με την λέξη Γαλλία, αντί της λέξης Γερμανία).
Ο ΣΥΡΙΖΑ (ποιος τα γαμάει τα ονόματα, όταν υπάρχουν κόμματα), με το ποσοστό που πήρε, θέλει -όπως φαίνεται- να γλύψει την καυτή πατάτα να δει τι γεύση έχει.
Θα φανεί τι πουλιά θα πιάσει και τι θα κελαηδάει όταν θα αναγκαστεί να έρθει αντιμέτωπος με το 'βαθύ' κράτος, το παρακράτος και τους δανειστές.
Εκεί μετράνε τα καρύδια. Μακάρι να τα έχει ( ο ΣΥΡΙΖΑ εννοώ ε; ), γιατί ΠΑΣΟΚ/ΝΔ δεν.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Ο Συριζα ειναι πολιτικο κομμα,αν νομιζεις πως θα βγει να πει τα παντα ολα αδιαφορωντας για τις απωλειες σε ψηφους,προφανως δεν εχεις ξανακουσει ποτε στην ζωη σου πολιτικο!Ναι ο Συριζα δεν λεει ολο το εργο,αν το ελεγε θα ελεγε: κοιταχτε να δειτε,διαπραγματευση δεν υπαρχει,θα παμε στην δραχμη μπας και γλυτωσουμε γιατι με το ευρω δεν υπαρχει καμια ελπιδα,εχουμε ουσιαστικα κατοχυρωσει το παγκοσμιο ρεκορ υφεσης (5 ετη) και δεν μπορουμε να αφησουμε την χωρα να κατεστρεφεται επειδη καποιοι νομιζουν οτι αυτοι ειναι ασφαλεις και καποιοι αλλοι φοβουνται τις αλλαγες και κυριοτερα γιατι οι Αλαφουζομπομπολαιοι εχουν δανεια σε ξενες τραπεζες και δεν θα μπορουν να τα πληρωσουν μετα.
Μπα???? Τώρα ναι, να βγεί και να πει την αλήθεια. Ο κόσμος καταψήφησε Πασόκ & ΝΔ γιατί μας κοροϊδεύουν χρόνια. Πιστεύει ο Αλεξάκης πως θα έχει καμιά τύχη αν δει ο 'λαός' πως τον κοροϊδεύει? Να μας πει ευθέως. Εμένα το 'θέλουμε το ευρώ αλλά όχι το μνημόνιο' δε μου λέει κάτι. Το ίδιο λέει και ο Καμμένος. Χαϊδεύει αυτιά και μόνο ο Αλέξης και αν του κάτσει η μπίλια να κυβερνήσει τη γ@μήσαμε. Μόνο που όταν ο κόσμος θα ξυπνήσει μια μέρα και θα καταλάβει ότι έχει γυρίσει στο 1970, θα τον πάρει με τις πέτρες.
Ο Συριζα τουλαχιστον δεν κανει κωλοτουμπες
Ο λαος ψηφισε αντιμνημονιακα,αυτο ειναι 100% καθαρο,και αυτο το τιμαει -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ο Συριζα τουλαχιστον δεν κανει κωλοτουμπες
Ο λαος ψηφισε αντιμνημονιακα,αυτο ειναι 100% καθαρο,και αυτο το τιμαειΑσε να δούμε...νωρίς είναι ακόμα.
Ο λαός κυρίως καταψήφισε Πασόκ & ΝΔ. Τα υπόλοιπα περί 'αντιμνημονιακού' αμόκ, ΟΚ..... ο Έλληνας του αρέσει να του χαϊδεύουν τα αυτιά!
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα