-
- Oλες οι ενδειξεις δείχνουν ότι η Μερκ έχει κάνει αμαξι για τα Σαββατα που άλλωστε λειτουργει ελευθερα και το DRS. Τι σας κάνει να πιστευετε ότι θα πανε καλά και αύριο, δεν ξερω
- Το να ψαχνουμε κατι φοβερο σε καθε δηλωση του Κιμι ακόμα και εκει που λέει καλημερα είναι κανενα νεο τρεντ; Σαν τα κρυα ανεκδοτα με τον Τσακ Νόρις για παραδειγμα;
- ckastam μαλλον δε θυμασαι τον αγωνα που σχολίασες. Άστο
-
Στα on-board πλάνα του Kimi στον πρώτο γύρο του Q3 το έσωσε 3 φορές με αστραπιαίο ανάποδο τιμόνι . Respect και 10 υποκλίσεις .
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Tο καλύτερο είναι αυτό:Q: How do you feel seeing your former team Ferrari struggling so much?
KR: I don’t care. We try to beat all the teams and they are just one of them. If they do poorly it is bad for them but as we are ahead of them I could not care less. And if they become better than us then it’s a sign that we have to improve.Καλά τα λέει... Γιατί να τον ενδιαφέρει τι κάνει η Ferrari?
-
-
Καλά ντε, μην βαράς..
Επειδή αναφέρθηκαν κάποιοι σε προηγούμενα ποστ στην γκαντεμιά του το έβγαλα.. -
Δεν θυμαμαι αν οι θεσεις 1,3,5 κλπ ειναι δεξια οπως δειχνει η καμερα την ευθεια...Τοτε η καθαρη γραμμη ειναι στις θεσεις 2,4,6 κλπ??
Οι Μακλαρεν δειχνουν να Ρεντμπουλιζουν λιγακι...Τον Σουμι τον φοβαμαι...εχει κακη προιστορια στις εκκινησεις στην Μαλαισια...στο 0:54
Alonso κριμα και παλι κριμα...ολα δειχνουν για μια τριτη χαμενη χρονια..Οι κοκκινοι δεν μπορεσαν να κατεβουν το 1,37 ολο το 2μερο...χαλια μαυρα!!!
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν θυμαμαι αν οι θεσεις 1,3,5 κλπ ειναι δεξια οπως δειχνει η καμερα την ευθεια...Τοτε η καθαρη γραμμη ειναι στις θεσεις 2,4,6 κλπ??Aν δεν κάνω λάθος πάντα η καθαρή γραμμή είναι η 1,3,5 κλπ για να ευνοείται και ο πρώτος.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Δεν θυμαμαι αν οι θεσεις 1,3,5 κλπ ειναι δεξια οπως δειχνει η καμερα την ευθεια...Τοτε η καθαρη γραμμη ειναι στις θεσεις 2,4,6 κλπ??Έτσι είναι (δε το θυμόμουνα στα βίντεο το'δα).
Ανυπομονώ για τη μάχη των ομοστ... εεεμ... Αλφόνσο-Πέρεζ και τι γνώμη έχει γι'αυτά ο οδοστρωτήρας Μαντολάτο.
Νομίζω και οι Μάσσα-Σέννα θα μας χαρίσουν ωραίες στιγμές. -
Κοιτα πως αλλαζουν τα πραγματα.. εκει που το 2009 γελουσαν μεχρι και τα μουστακια του Alonso που θα ερχοταν στη Ferrari και φυσικα και των οπαδων του, τωρα βγαινουν οι χρονιες χαμενες η μια πισω απο την αλλη.. ή σχεδον χαμενες δηλαδη αφου το 2010 δεν το λες και χαμενο.. οπως και να 'χει και εκεινος προκαλεσε αυτην την εξελιξη στην καριερα του με τον τροπο που συμπεριφερθηκε.. ελπιζω παντως αν και οταν η Ferrari φτιαξει καλο μονοθεσιο απο την αρχη, να ειναι εκει και να το εκμεταλλευτει γιατι οδηγικα το αξιζει σιγουρα.
Ο Luca επισης προκαλεσε αυτη την κατηφορα στη Ferrari, ξηλωνοντας την dream team και κανοντας τελειως Ιταλικη την ομαδα. Τα αποτελεσματα εμφανη.
Σχετικα με τον Kimi κι εμενα δε μου πολυαρεσει αυτη η εικονα του super cool που παει να περασει, ασε που προσωπικα οι περισσοτερες αντιδρασεις του δε μου φαινονται καθολου αστειες. Ταιριαζουν πιο πολυ στο αγγλικο χιουμορ καπου που δεν ειναι και τοσο του γουστου μου. Και δεν το λεω με σνομπισμο καμια σχεση, σε πολλα ατομα αρεσει και δεν εχω κανενα προβλημα να βλεπω τις δηλωσεις του σε posts. Παντα του ειχα μια αδυναμια αλλα πολλες φορες με εκνευριζει για το πως δε χρησιμοποιει το ταλεντο του. Για τη Ferrari πιστευω (και για οποια ομαδα του εδωσε τον μοναδικο τιτλο που πηρε, οπως αυτο εγινε τελοσπαντων) δεν ηταν σωστο να μιλησει -και καλα- τοσο αδιαφορα. Δικο του θεμα ομως, σιγουρα υπαρχουν πραγματα και που δεν ξερουμε.
-
βροχούλα, θα γίνει χαμός !!
-
Link στα αγγλικά?
-
Οχι ρε πούστη μου safety car....
εντιτ: δέσαμε, διακοπή αγώνα!
-
Θα μας ζαλισουν τον έρωτα πάλι με το SC. Μισό αγώνα θα δούμε πάλι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οχι ρε πούστη μου safety car.......ναι, σαν το... κερασάκι στην τούρτα!
...μάπα η 'τούρτα' τελικά... -
Πάρε κόκκινη σημαία να μην δεις καν αγώνα!
Βαρέθηκα πάω για ποδήλατο.
-
Μ' αρέσει που θέλουμε να δούμε βρόχινο αγώνα μπας και δούμε θέαμα. Αφού τα τελευταία χρόνια δεν βλέπουμε καν αγώνα καλύτερα στεγνό, σίγουρο πράμα.
-
Ώρα για παγωτάκι
-
Το μαμησαν και ψωφισε, αστε τούς ρε, τη οδηγοί αγώνων ειναι
Sent from my finger's to your eyes! !
-
Red Flag!
...κάποιος να φέρει τα παγωτά
-
2009 reloaded... Και να μειωθουν τα νερα για να ξεκινησουν, θα σκοτεινιασει και θα διακοπει παλι. Κωλο-Μπερνι και το κωλο-ωραριο σου.
2012 Petronas Malaysia Grand Prix