-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Από εκεί και πέρα να βλέπω μία williams να κοιτά στα ίσια μία Ferrari....
Αν ήμουν ο LdM θα τους μάζευα στο Maranello και στη συνέχεια με φορτηγά στο Auschwitz-Birkenau για τα περαιτέρω....
Αγαπητέ μου,αν δείς παλιότερα προταθλήματα θα καταλάβεις οτι και η williams δεν είναι τυχαία στην f1 δεν είναι hispania racing
να ξέρουμε για ποιές ομάδες μιλάμεΠαρακολουθώ F1 από το 1979. Έχω ζήσει τη χρυσή περίοδο και της Williams & της McLaren & της Ferrari. Έχω δει να σηκώνουν τίτλους οδηγοί όπως ο JodiS και παραλίες όπως ο JackV (που ούτε στο μικρό δακτυλάκι δεν είχε μοιάσει στον μπαμπά Gilles). Έχω δει ένα μονοθέσιο να μετατρέπεται σε τρίκυκλο και τον οδηγό του να το σέρνει στο Spa χαιρετώντας τον κόσμο. Έχω δει τον Senna να εμβολίζει με 300 km/h τον Prost στην Ιαπωνία και στη συνέχεια να ξεσπαθώνει κατά της τότε αρχής. Έχω παγώσει εκείνο το καταραμένο 1994. Περίμενα 19 χρόνια να δω την ομάδα μου (Ferrari) να πάρει και πάλι τίτλο οδηγών. Έχω δει ξύλο μεταξύ οδηγών και έχω χαρεί και έχω λυπηθεί συνάμα.
Οπότε για να μην μακρηγορώ, πάντα ομιλώ με γνώμονα το budget. Και όταν μία ομάδα με το 1/3 του budget και πελατειακό κινητήρα σε φέρνει σε δύσκολη θέση τότε ..... να πάνε όλοι για σαπούνι εκεί στη Scuderia γιατί και μόνον που αναπνέουν καταναλώνουν useful resources.
Φιλικά πάντα..... Χρήστος....
Τώρα το έθεσες σωστά.Γιατι πριν φαινόταν αλλιώς το ύφος,με την λογική που το έθεσες συμφωνω απόλυτα μαζί σου.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
To 0-1 από που το έβγαλες;Οταν καποιος ξεκιναει πισω σου και βρισκεται μπροστα σου μεχρι να εγκαταλλειψετε και οι 2, μαλλον πηγε καλύτερα απο σενα
-
Να ανοίξω κι εγώ ένα θέμα.Ηταν ιδέα μου η ο Μαλντοναντο πετούσε έξω όποιον τον εμπόδιζε;;;;; βλέπε Γκροζιεν !!!!!!
-
Η Ferrari απλά τραγική και βρέθηκε στην 5η θέση από τύχη. Η σειρά των μονοθεσίων φαίνεται να είναι η εξής:
- McLaren
- Red Bull
- Mercedes-Lotus
- Ferrari (στην καλύτερη περίπτωση)
Ο Κίμι δυνατός και περιμένω τουλάχιστον μια νίκη φέτος. Ο δε Button, δείχνει απλά την κλάση του!
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
H κατάρα της Φερραρι είναι ο Αλόνσο. Τους κάνει να νομίζουν ότι είναι κοντά στους άλλους
Χαχα Πράγματι. Αλόνσο στα καλύτερά του σήμερα.
...ναι, πράγματι, οδηγώντας έτσι την F12, θυμίζει τον Vladimir Chagin με το Kamaz σε Ράλλι Ντακάρ!!!..
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Για την ώρα έχουμε.- McLaren
- RB
3-4. Merc-Renault - FA
- Williams.
με 1 ποστ τα είπες όλα.
mcl & rb θα παλέψουν imo για τον τίτλο.
το καλό είναι ότι έσπασε η μονοτονία του αναψυκτικού.
δυστυχώς ο αλονσάρας έμπλεξε με φορτηγό ... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η Ferrari απλά τραγική και βρέθηκε στην 5η θέση από τύχη. Η σειρά των μονοθεσίων φαίνεται να είναι η εξής:- McLaren
- Red Bull
- Mercedes-Lotus
Ο Κίμι δυνατός και περιμένω τουλάχιστον μια νίκη φέτος. Ο δε Button, δείχνει απλά την κλάση του!
Οντως ο Μπατον δειχνει οτι ειναι πραγματικα μεγαλος οδηγος.
Το εχει αποδειξει και το 2011
-
Πολύ ωραίος αγώνας! Ένταση μέχρι το τέλος.
Πολύ δυνατός ο Button και η McLaren είναι καθαρά το νούμερο ένα μονοθέσιο αυτή τη στιγμή. Αν συνεχίσει έτσι, παίζει να είναι η χρονιά του. Για μένα είναι οδηγός πρότυπο. Ήρεμος, σταθερός, γρήγορος και κυρίως χαμηλών τόνων.
Προβληματισμένη την είδα τη RBR να μην μπορεί να πιάσει τις McLaren.
Χειρότερα τη περίμενα τη Ferrari να σας πω την αλήθεια και με εξέπληξε ευχάριστα ο Alonso.
Για το που στέκεται ανάμεσα στα άλλα μονοθέσια, σε race pace δε ξέρω. Ακόμα αρχή είναι. Ίσως κάπου μεταξύ 3ή ή 4ή. Η Mercedes τελικά δεν είχε την δύναμη που όλοι περίμεναν να έχει, η Lotus επίσης πολύ καλή και η Williams εντυπωσιακή.
Απογοήτευση ο Μάσσα...δεν τον βλέπω να βγάζει τη χρονιά. Μάλλον (και σημειώστε το αυτό) μέχρι την Ισπανία αν δεν έχει στρώσει, θα πάρει πόδι.
Πάμε Μαλαισία τώρα!
Υ.Γ. Ο Μαλντονάντος τα είδε όλα!
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Η Ferrari απλά τραγική και βρέθηκε στην 5η θέση από τύχη. Η σειρά των μονοθεσίων φαίνεται να είναι η εξής:
- McLaren
- Red Bull
- Mercedes-Lotus
Οντως ο Μπατον δειχνει οτι ειναι πραγματικα μεγαλος οδηγος.
Το εχει αποδειξει και το 2011
Και το 2000 και το 2002 και το 2003 και το 2004 και το 2006 και το 2009 και το 2010.
-
μπορούμε να βρούμε πουθενά γυρολόγιο του κάθε οδηγού?
Ο Αλόνσο μέχρι τη μέση του αγώνα πρέπει να εγραφε χρόνους ανταγωνιστικούς σε σχέση με McLaren κ Red Bullο αγωνας ηταν πολύ ωραίος μέχρι να μπει το safety car
5 γυρους για να μαζέψουν ένα αυτοκίνητο -
Nikos! διαφωνω μαζι σου μονο στο θεμα Μερκ.. πιστευω οτι αν ηταν ο παππους μεσα θα βλεπαμε 'αλλα κολπα'...
αλλα κι αυτο περιμενω να το επιβεβαιωσω και στην Μαλαισία καθοτι με εναν αγωνα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Nikos! διαφωνω μαζι σου μονο στο θεμα Μερκ.. πιστευω οτι αν ηταν ο παππους μεσα θα βλεπαμε 'αλλα κολπα'...
αλλα κι αυτο περιμενω να το επιβεβαιωσω και στην Μαλαισία καθοτι με εναν αγωνα δεν μπορεις να βγαλεις ακρη...Ναι αλλά ο Rosberg (που θεωρητικά είναι καλύτερος οδηγός από τον Michael) δεν έδειξε τίποτα το ουσιαστικό. Δεν κατάφερε να περάσει τον Αλόνσο, ούτε φάνηκε να είναι ταχύτερός του.
Όμως είναι πολύ νωρίς για το οποιοδήποτε συμπέρασμα. Τα μισά αυτοκίνητα τερμάτισαν από τις πολλά υποσχόμενες ομάδες όπως Lotus, Mercedes και Ferrari.
-
Θεωριτικά.......... ( κρατα οτι ειμαι Σουμαχερικός ετσι???)
κραταγε τον βετελ πισω του μια χαρα πριν εγκαταληψει
κι εχει αποδειξει οτι μπορει να παιζει αμυνα ικανοποιητικοτατα.....αλλα ναι .... ιδωμεν.....
δε κρυβω οτι ΘΕΛΩ να παρει 2-3 νικες... ( πρωταθλημα δεν νομιζω... ) μονο και μονο γιατι ειχε το τσαμπουκα να πει δε με νοιαζει κι αν γινω ρομπα απο τους πιτσι το κανω για την κ@##$λα μου.... Μπικικινια εχω μαζεψει και για τα δισεγγονα μου... -
Και εγώ μία από τα ίδια , Πουθενά δεν είδα τον NR να υπερτερεί . ( καλός , αλλά μέχρι εκεί ). Δεν έχει την στόφα που σε κάνει να ξεχωρίσεις.
Αν ο MS έχει αξιοπρεπές μονοθέσιο στα μέτρα του ( με σταθερό εμπρός μέρος ) θα είναι μέσα στην 5άδα . Το ελπίζω και το εύχομαι , αλλά δείχνει να μπορεί να το κάνει .Λογικά ο επόμενος αγώνας που έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά θα μας δώσει μία εικόνα για τα μονοθέσια .
-
Γενικώς το μονοθέσιο της Merc είναι πολύ σταθερό, εν αντιθέσει με της Ferrari που το πίσω μέρος της είναι τραγικό. Σχεδόν 0 grip! Ενώ το εμπρός είναι πολύ καλό, φαίνεται να βουτάει σωστά...το πίσω γλιστράει και δεν ξεκολλάει με τίποτα. Χάνει πολύ χρόνο εκεί σπινιάροντας.
Κι εγώ Σουμεχερικός είμαι και θέλω να τον δω στο podium, αλλά πέρσι ο Rosberg έδειξε να είναι καλύτερός του (γιαυτό λέω θεωρητικά).
Φέτος θα δούμε.
-
Προσωπικά από τις Μερσέντες απογοητεύτικα σήμερα...όμως είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια!!Ο Σουμάχερ έκανε ένα καταπληκτικό τριήμερο...4η θέση στις κατατακτήριες,πέρασε 3ος στον αγώνα και είχε έναν πολύ καλό ρυθμό αγώνα σε σχέση με τα υπόλοιπα μονοθέσια πλην RBR και ΜΑΚΛΑΡΕΝ...σαφώς και είχε πολύ πιό δυνατό ρυθμό από τον ROSBERG και η διαφορά φάνηκε από τον πρώτο γύρο κιόλας,καθώς ο Rosberg δε μπορούσε να ακολουθήσει τον Σούμι...ο Σούμι κατάφερε να δημιουργήσει μία καλή διαφορά ασφαλείας η οποία θα τον έφερνε άνετα στην 4η το λιγότερο στην 5η θέση...δυστυχώς έμεινε από κιβώτιο!!
Η μερσέντες με προβλημάτισε όμως πάρα πολύ όσον αφορά το ρυθμό φθοράς των ελαστικών,καθώς τρώει πάρα πολύ γρήγορα τα ελαστικα...το μονοθέσιο είναι λαστιχοφάγο κι αυτό στοιχίζει πάρα πολύ σε ρυθμό στον αγώνα!!Σίγουρα στη Μερσέντες έχουν πάρα πολύ δουλειά και πρέπει να βρούν άμεσα λύση σε αυτό το θέμα,διαφορετικά η χρονιά θα πάει στράφι!!
Αισιόδοξος είμαι διότι η Μερσέντες είναι ταχύτατη,δεν υστερεί καθόλου σε σχέση με ΜΑΚΛΑΡΕΝ και RBR...το θέμα είναι να την κάνουν κι ανταγωνιστική διορθώνοντας αυτό το πρόβλημα...έχουν ένα πολύ γρήγορο μονοθέσιο και μία πολύ καλή πλατφόρμα για να επενδύσουν και να εξελιχθούν...αν καταφέρουν και βρούν λύση πάνω στα ελαστικά και στη φθορά τους γύρο με το γύρο...θα παλεύουν για βάθρα!!
Στη Μαλαισία περιμένω και πάλι τις Μερσέντες εξαιρετικές στις δοκιμές,όμως δε περιμένω για ευνόητους λόγους,επίλυση στο θέμα της φθοράς των ελαστικών καθώς έχουν πολύ λίγο χρόνο μέχρι το gp!!Όμως θεωρώ ότι στη Μαλαισία το πρόβλημά τους θα διογκοθεί ακόμα περισσότερο,εξαιτίας των μεγαλύτερων θερμοκρασιών που συνεπάγεται μεγαλύτερη φθορά στα ελαστικά!! -
ποινη 5 θεσεων στον Κοβα για τη Μαλαισια
http://www.formula1.com/news/headlines/ ... 13128.html
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μπορούμε να βρούμε πουθενά γυρολόγιο του κάθε οδηγού?Εδώ
-
Tou Schumi είναι σχεδόν ευθεία γραμμή!
-
Τωρα τελειωσα και γω με τον αγωνα..Ξενερωσαμε για τα καλα..Χειροτερα απο το 2011 τα πραγματα οσο αφορα το μονοθεσιο της φερραρι..Κριμα Ναντο μου..Κριμα.
2012 FORMULA 1 AUSTRALIAN GRAND PRIX