-
Ακουγεται τιποτα για την πανελλαδικη συναντηση??? Γρηγορα και πτωχευουμε
-
-
-
Ο Βολος παντως, που εχει επιλεχτει και στο παρελθον, νομιζω ειναι μια καλη περιπτωση, μιας και οι αποσταση μεταξυ Βορειων-Νοτιων, μοιραζεται, και υπαρχουν αφενως καλες ταβερνες , ομορφα τοπια, και αφετερου, καλες διαδρομες...
Δεν ειχα καταφερει να ερθω τοτε, φετος εαν γινει τετοια συναντηση, πιστευω να μπορεσω. -
O Βόλος είναι σίγουρα βολικό μέρος για τους λόγους που προαναφέρθηκαν, αλλά εξίσου καλή περιοχή (και με καλύτερο φαγητό , πλην ψαρικών) είναι και τα Τρίκαλα με τα γύρω ορεινά.
-
Έχουμε καμια ιδέα για το ποτε;
-
Νομιζω πως οι ξενιτεμενοι εχετε προτεραιοτητα στην προταση ημερομηνιας, υπενθυμιζω ομως πως 29/4 εχουμε κ τα γενεθλια, θα ηταν ωραιο να το συνδυασουμε
-
Βγάλτε ημερομηνία παρακαλώ και ενημερώστε με για να κανονίσω τις άδειες
-
Το 29/4 παιζει για εκλογες ομως. Νομιζω οτι μεσα Μαιου ειναι καλυτερα μιας και τελος Μαιου ειναι το Ακροπολις.
-
Μου θέλετε και εκλογές ρε ιθαγενείς; Έχει διορίσει η Βασίλισσα Μέρκελ Διοικητή στην αποικία σας!
-
Για Μάιο, και εφόσον ο τόπος συνάντησης είναι λιγότερο από ένα πακέτο τσιγάρα δρόμος, κατά 99 % είμαι μέσα.
-
Πάντως εγώ το καλοκαιρινό προτίθεμαι να το επαναλάβω ..... (τρόικας επιτρέποντος) ....
-
Όχι πάλι Βόλο, να κουνηθούμε λιγάκι και εμείς!
-
Λάρισα τότε
-
Λίμνη Πλαστήρα.....
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Λίμνη Πλαστήρα.....Σωστός!
-
Αν και η άποψή μου δεν έχει σημασία, η λίμνη Πλαστήρα είναι μια εξαίρετη επιλογή! Δεν έχω πάει, έχω ακούσει τα καλύτερα και με την πρώτη ευκαιρία θα την επισκεφτώ.
-
Ξέρω και ταβέρνα κορυφή. Ίσως τα καλύτερα κρέατα που έχω φάει σε Ελλάδα.
-
Κυρία Ελένη θα ήταν μεγάλη τιμή να παρευρεθείτε στην ταπεινή μας συνεύρεση.
Η άποψή σας παίζει κρίσιμο ρόλο στην επιλογή της τοποθεσίας. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
[...]
Η άποψή σας παίζει κρίσιμο ρόλο στην επιλογή της τοποθεσίας.Hold your horses! Ούτε ενεργό μέλος είμαι, ούτε αυτοκίνητο έχω καλά-καλά.
Επομένως η άποψή μου δεν παίζει κρίσιμο ρόλο στην επιλογή τοποθεσίας.
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012