-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Καλως σας βρηκα λοιπον. Πολυ χαιρομαι που ηρθα στη ομαδα με τον Ασο φετος!
κι εγώ που νόμιζα ότι ο πρωταθλητής παίρνει το 1 σε όποια ομάδα πάει...
You got me there
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
Vamos Kimisετσι η ομαδα να ανεβαινει!!!!!
παω να φερω παγωτα...
εχουμε να κερασουμε πολλες κρυαδες φετος....κι εγώ που νόμιζα ότι ο πρωταθλητής παίρνει το 1 σε όποια ομάδα πάει...
σου ετοιμαζεται...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
εχουμε να κερασουμε πολλες κρυαδες φετος....
κουμπώστε την όπισθεν!
forza scuderia -
επίσημη παρουσίαση της ομάδας WILLIAMS
όλα τα καλά παιδιά παρόντα....
-
Vamos KimisΠως μας πέταξαν έστι από την ιστορική ομάδα του 4ΤΦ, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω.
Προσωπικός στόχος λοιπόν κάτι καλύτερο από πέρσι για να ξαναγυρίσω στην ομάδα που
Γενικά ο στόχος βέβαια είναι να πάρουμε κούπα ή μάλλον κούπες.
@pik, εσύ τα παγωτά εγώ τις βότκες! -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Πως μας πέταξαν έστι από την ιστορική ομάδα του 4ΤΦ, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω.
.... δεν μας πέταξαν , φύγαμε μόνοι μας. Θα έφευγε και ο Hannibal αλλά ήταν δεσμευμένος από τον χορηγό του.
@pik, εσύ τα παγωτά εγώ τις βότκες!
... όπως έλεγε και ένα ανέκδοτο .... 'εγω θα φέρω τον...
..αδελφό μου '
-
- STR
- Merc
- whatever
-
Sauber
Toro Rosso
Williams
Caterham
HRT -
Δεν χρειάζεται να δηλώνετε ομάδες πλέον. Αυτή η φάση έχει τελειώσει. Απλά διαλέγετε μία από τις κενές θέσεις.
Οπότε ο christos.dimou πάει στην STR και ο Vengas στη Sauber. -
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Aφού δεν υπάρχει Trulli φέτος θα διαλέξω κάτι ουδέτερο...
- 4TF
...
Κάτι μου λέει ότι θα χαλάσεις τη σούπα του St.Devote μ' αυτή σου την επιλογή
Έλα στη Lotus να ροκάρουμε και φέτος, χεχε!(Αν φυσικά καταφέρω να μπω στη Lotus... τι συνωστισμός κι αυτός φέτος!Θα...ερχόμουν, αλλά βλέπω δεν είσαι ούτε εσύ εκεί φέτος!
Τη θέση σου πήρε ο StDevote, τον οποίο εκτόπισα από την θέση στην ομάδα... 4TF
Συγνώμη για το rotation, καλή χρόνια να έχουμε και του χρόνου όλοι στη θέση μας ξανα! - 4TF
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Aφού δεν υπάρχει Trulli φέτος θα διαλέξω κάτι ουδέτερο...
- 4TF
...
Κάτι μου λέει ότι θα χαλάσεις τη σούπα του St.Devote μ' αυτή σου την επιλογή
Έλα στη Lotus να ροκάρουμε και φέτος, χεχε!(Αν φυσικά καταφέρω να μπω στη Lotus... τι συνωστισμός κι αυτός φέτος!Θα...ερχόμουν, αλλά βλέπω δεν είσαι ούτε εσύ εκεί φέτος!
Τη θέση σου πήρε ο StDevote, τον οποίο εκτόπισα από την θέση στην ομάδα... 4TF
Συγνώμη για το rotation, καλή χρόνια να έχουμε και του χρόνου όλοι στη θέση μας ξανα!απ' ότι κατάλαβα φέτος με τις σπόντες σας μπερδεψατε τα μπούτια σας
- 4TF
-
Vengas μαζι μου στην Sauber;
Ωραια, εγω θα κυνηγαω Red Bull, McLaren κι αυτος θα κυνηγαει γκομενακια... -
- Sauber
- Μercedes
- STR
- whatever
-
Τελευταία ανανέωση:
Απορίας άξιο πώς η Mercedes έχει μείνει χωρίς οδηγό...
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ωραια, εγω θα κυνηγαω Red Bull, McLaren κι αυτος θα κυνηγαει γκομενακια...εγώ θα είμαι ο καμικάζι Κομπραγιασης έτσι?
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
Ωραια, εγω θα κυνηγαω Red Bull, McLaren κι αυτος θα κυνηγαει γκομενακια...εγώ θα είμαι ο καμικάζι Κομπραγιασης έτσι?
Ναι και (αφου θα εισαι ιαπωνοσπορος) σκοπο εχεις να ξελογιασεις την Μιτσιμπατα και να παει σκατα ο Button κι η μακλαρε (χωρις το ν)
-
Πως μας πέταξαν έστι από την ιστορική ομάδα του 4ΤΦ, ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω.
.... δεν μας πέταξαν , φύγαμε μόνοι μας. Θα έφευγε και ο Hannibal αλλά ήταν δεσμευμένος από τον χορηγό του.
Ε, οχι και φύγαμε! Αφού ήταν η 1η μας επιλογή.
Με τη Lotus θα δείξουμε την αξία για να σπάσουμε του χρόνου αυτό το κατεστημένο! (πσςςςςς!!!) -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Με τη Lotus θα δείξουμε την αξία για να σπάσουμε του χρόνου αυτό το κατεστημένο! (πσςςςςς!!!)Ετσι μπραβο....θα κερναμε παγωτα....ηδη ετοιμαζω το πυραυλο.....παγωτο εννοω.....
sent from my ICS android
-
Mercedes
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
... εγω την έβαλα για ξεκάρφωμα ... και την Φερραρι επίσης ... Στην πραγματικότητα να οδηγήσω για την Lotus ήταν ένα παιδικό όνειρο το οποίο χαίρομαι που πραγματοποιήθηκε ...
( τοσα χρόνια που παρακολουθώ τον Lewis κάτι έμαθα και εγω από δηλώσεις ... )
Διαγ. Προβλεψεων 2012 - σχόλια/αποτελέσματα