-
Παρουσιάστηκαν πριν λίγα λεπτά οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας δωδεκακύλινδρης ναυαρχίδας του Maranello και το όνομα αυτής F12 Berlinetta.
Ατμοσφαιρικός V12 6262 κυβικών εκατοστών.
740 ίπποι στις 8500 R.P.M.
690 Nm στις 6000 RPM
0-100: 3.1 sec
0-200: 8.5 sec
Τελική Ταχύτητα: 340++ km/hΦωτογραφίες και press release εδώ: http://www.ferrari.com/English/GT_Sport ... built.aspx
Προσωπικά την βρίσκω απλά απίστευτη!!!
-
Παρουσιάστηκαν πριν λίγα λεπτά οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας δωδεκακύλινδρης ναυαρχίδας του Maranello και το όνομα αυτής F12 Berlinetta.
690 Nm στις 6000 RPM
Τελική Ταχύτητα: 340++ km/hΦωτογραφίες και press release εδώ: http://www.ferrari.com/English/GT_Sport ... built.aspx
-
690 Nm στις 6000 RPM
-
Τα εγκεφαλικα στην σειρα λεμε...
-
Ουγκ!!!
-
Έχω την εντύπωση ότι η 599 προκάλεσε περισσότερη αίσθηση με τις γραμμές της πριν από 5-6 χρόνια. Και εγώ τουλάχιστον την βρίσκω ομορφότερη και αρμονικότερη και μέσα και έξω ακόμη και τώρα.
Από την άλλη, η αναβάθμιση στα μηχανικά μέρη είναι μεγάλη στο νέο μοντέλο. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Παρουσιάστηκαν πριν λίγα λεπτά οι πρώτες επίσημες φωτογραφίες και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας δωδεκακύλινδρης ναυαρχίδας του Maranello και το όνομα αυτής F12 Berlinetta.Ατμοσφαιρικός V12 6262 κυβικών εκατοστών.
690 Nm στις 6000 RPM
Βαρος 1525 kg........2,1 kg/CV
Tελικα δεν ειναι τρελοι μονο οι γαλατες!!!!!!!!!!!!!!
-
Που υπογραφω...
να πουλησω το κορμι μου;
-
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Να πουλησω το κορμι μου;Χμ...
Ποσά χιλιόμετρα έχεις; Σέρβις κτλ όλα οκ; -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έχω την εντύπωση ότι η 599 προκάλεσε περισσότερη αίσθηση με τις γραμμές της πριν από 5-6 χρόνια. Και εγώ τουλάχιστον την βρίσκω ομορφότερη και αρμονικότερη και μέσα και έξω ακόμη και τώρα.Η γενική συναίνεση στο ferrarichat.com πάντως Δημήτρη είναι η ακριβώς αντίθετη. Καλή η 599, αλλά η F12 είναι πιο επιθετική και άγρια!
-
Διαφωνω.......την οδηγησα στα Μεγαρα και στην Κ4 ενω ολοι εμπαιναν με 2α, εγω εμπαινα με 3η σκασμενη και στις 2 ροδες και μου ελεγαν 'καλα δεν υπαρχει αυτο'!!!!!! Επισης με μια F12 ενος φιλου στο Ντραφι εστριβα και εμπαινα με τα τεσσερα όπου ηθελα, αλλα παντα με ασφαλεια!!!!!Σε συγκριση με την 599 που οδηγησα στο Μονακο, την βρισκω λιγο πιο σκληρη και απόλυτη στο οριο, ειδικα οταν 'ανεβαινεις' στα φρενα και την στραμπουλας. Με λιγα λογια θα πρεπει να εχεις οδηγησει αναλογα αυτοκινητα κατι που συνεπαγεται πολλες ζωες (πανω απο 6).......
-
Μου τσαλακώνει το πουκάμισο.
Δεν θα τη πάρω...
Πέρα απ'τη πλάκα...ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!
Και τα specs είναι -->
(power-to-weight όσο το καρτ μου )
-
Ο χρήστης VlassisTs έγραψε:
Διαφωνω.......την οδηγησα στα Μεγαρα και στην Κ4 ενω ολοι εμπαιναν με 2α, εγω εμπαινα με 3η σκασμενη και στις 2 ροδες και μου ελεγαν 'καλα δεν υπαρχει αυτο'!!!!!! Επισης με μια F12 ενος φιλου στο Ντραφι εστριβα και εμπαινα με τα τεσσερα όπου ηθελα, αλλα παντα με ασφαλεια!!!!!Σε συγκριση με την 599 που οδηγησα στο Μονακο, την βρισκω λιγο πιο σκληρη και απόλυτη στο οριο, ειδικα οταν 'ανεβαινεις' στα φρενα και την στραμπουλας. Με λιγα λογια θα πρεπει να εχεις οδηγησει αναλογα αυτοκινητα κατι που συνεπαγεται πολλες ζωες (πανω απο 6)....... -
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Μου τσαλακώνει το πουκάμισο.Δεν θα τη πάρω...
Πέρα απ'τη πλάκα...ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!
Και τα specs είναι -->
(power-to-weight όσο το καρτ μου )
Βάλε όμως και το βάρος του οδηγού και θα δεις ότι το καρτ σου έχει πολύ χειρότερη αναλογία...
-
Τον οδηγό τον ξέχασα
Μ'αυτόν πάει στα 3,5
-
Ο χρήστης VlassisTs έγραψε:
Διαφωνω.......την οδηγησα στα Μεγαρα και στην Κ4 ενω ολοι εμπαιναν με 2α, εγω εμπαινα με 3η σκασμενη και στις 2 ροδες και μου ελεγαν 'καλα δεν υπαρχει αυτο'!!!!!! Επισης με μια F12 ενος φιλου στο Ντραφι εστριβα και εμπαινα με τα τεσσερα όπου ηθελα, αλλα παντα με ασφαλεια!!!!!Σε συγκριση με την 599 που οδηγησα στο Μονακο, την βρισκω λιγο πιο σκληρη και απόλυτη στο οριο, ειδικα οταν 'ανεβαινεις' στα φρενα και την στραμπουλας. Με λιγα λογια θα πρεπει να εχεις οδηγησει αναλογα αυτοκινητα κατι που συνεπαγεται πολλες ζωες (πανω απο 6).......Γελειοτατο ποστ!!!
Πας να ειρωνευτεις αλλα δεν προσεξες οτι αναφερετε στην επιθετικη και αγρια εμφανιση της και οχι στην οδηγικη συμπεριφορα. -
Ποτε πηρε ο φιλος την F12;
-
Μοναδική παραφωνία στο αυτοκίνητο είναι η ένδειξη ταχύτητας (σασμάν, χλμ/ω) και στροφές κινητήρα για τον συνοδηγό:
What's the point?
-
Παλιο καλο αγωνιαρικο!
-
Επειδη 9 στους 10 συνοδηγους θα τραβαν βιντεο απο το να απασχολουν τον οδηγο πηγαινοντας προς το μερος του η να στοχευουν στο καντραν και να μην κοιταν μπροστα ειπαν να του το κοτσαρουν στη μουρη για να λυθει αυτο το προβλημα. Ειναι το μονο που μπορω να σκεφτω γιατι ειναι λιγο
Γιατι δε βαλαν μια οθονη στη μεση να το γεμισουν και λιγο, μου φαινεται αρκετα φτωχη η κεντρικη κονσολα.
FERRARI F12 BERLINETTA