-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
παιδιά το rio για το οποίο κάνετε λόγο είναι κατι ...άσπρα που βλεπω να κυκλοφορούν σωρηδόν με νέες πινακίδες και ένδειξη 'ecodynamics' πίσω δεξιά?Aυτο το Rio που αναφέρεις ειναι το diesel 1.1 ecodynamics διοτι το 1.4 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
παιδιά το rio για το οποίο κάνετε λόγο είναι κατι ...άσπρα που βλεπω να κυκλοφορούν σωρηδόν με νέες πινακίδες και ένδειξη 'ecodynamics' πίσω δεξιά?
Aυτο το Rio που αναφέρεις ειναι το diesel 1.1 ecodynamics και οχι το 1.4 το οποιο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης tsimisde έγραψε:
παιδιά το rio για το οποίο κάνετε λόγο είναι κατι ...άσπρα που βλεπω να κυκλοφορούν σωρηδόν με νέες πινακίδες και ένδειξη 'ecodynamics' πίσω δεξιά?
Aυτο το Rio που αναφέρεις ειναι το diesel 1.1 ecodynamics και οχι το 1.4 το οποιο δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ελλάδα.
A μάλιστα, εκει κολάει το 'ecodynamics', στο diesel. Πάλι καλά που δεν γράφουν και 'hybrid'...
Ναι αλλά στην ελληνική ιστοδελίδα τους έχουν και τις δυο εκδόσεις, 1.1 & 1.4 και με τιμές κλπ..
Μήπως το 1.4 ήρθε πρόσφατα? -
EcoDynamics λέγονται όσα μοντέλα της Kia έχουν εκπομπές ρύπων κάτω των 100gr, οπότε λογικά και το 1.4 έτσι θα λέγεται, διότι στο kia.gr αναφέρει ότι έχει 99 CO2 όπως και το 1.100
-
Ο χρήστης k_garofalo έγραψε:
A μάλιστα, εκει κολάει το 'ecodynamics', στο diesel. Πάλι καλά που δεν γράφουν και 'hybrid'...
Ναι αλλά στην ελληνική ιστοδελίδα τους έχουν και τις δυο εκδόσεις, 1.1 & 1.4 και με τιμές κλπ..
Μήπως το 1.4 ήρθε πρόσφατα?Υπάρχει το 1.4 στην ιστοσελίδα για κάποιον ο οποίος θέλει να προπαραγγείλει το αμάξι διοτι ακόμα δεν έχει έρθει Ελλάδα οπως αναφέρθηκε και απο εναν συνφορουμίτη πιο πάνω και απο οτι φαίνεται με την τελευταία ενημέρωση της Kia θα έρθει με το νεο έτος.
-
καλησπερα και καλως σας βρηκα
εχω παραγγειλει ενα Kia rio 1.1 diesel
για πειτε μου τις εντυπωσεις σας
επισης το ηχοσυστημα και γενικα ολο το ηλ. συστημα υποστηριζει ελληνικα? -
γεια σας παιδες
παρηγγειλα το kia rio σε diesel 1.1
ποια η γνωμη σας?
εσεις που το εχετε απο ηλ. συστηματα πως τα παει?
υποστηριζει ελληνικη γλωσσα το ηχοσυστημα? -
Ο χρήστης Raf έγραψε:
γεια σας παιδες
ποια η γνωμη σας?
υποστηριζει ελληνικη γλωσσα το ηχοσυστημα?γιατι δεν ρωτας ΟΛΕΣ τις αποριες σου ......εκει που το αγορασες;;;;και πριν το αγορασεις;;;;
-
Ο χρήστης Raf έγραψε:
γεια σας παιδες
ποια η γνωμη σας?
υποστηριζει ελληνικη γλωσσα το ηχοσυστημα?Εγώ το οδήγησα κ μου άρεσε πολύ! Καίει ελάχιστα.. Ακόμα κ υπο συνθήκες κίνησης...!
Φορτωμένο είναι απο ηλεκτρονικά.. Συστήματα ασφαλείας κ τέτοια..
Λογικά δουλεύουν σωστά!Το μόνο που επιβάλλεται να προσέχεις είναι το πετρέλαιο που θα ρίχνεις μέσα...
Ψάξου καλά.. Κ ίσως μια στο τόσο... Να βρίσκεις αυτό το v-power diesel της shell..
Ίσως ρώτα κ κανέναν ταρίφα.. Αυτοί βάζουν κ ένα είδικο πρόσθετο-λάδι 1 φορά στα 10 γεμίσματα.. Στο ρεζερβουάρ.Καλοτάξιδο!
-
σε ευχαριστω για την απαντηση σου
ναι μου ειπανε για το ολο πετρελαιοθεμα
απλα ηθελα και καμια γνωμη απο εκενους που ηδη το εχουν αποκτησει -
ξερει κανεις το κοντερ που γραφει ταχυτητα (χιλιομετρα) μεχρι ποσο γραφει στο 1.1 diesel?
-
Απ ότι θυμάμαι πρέπει να έγραφε 220.
Αυτό όμως που μου έκανε αρνητική εντύπωση στα κοντέρ μιας κ το ανεφερες δηλαδή, μα κ στο αυτοκίνητο γενικότερα είναι η έλλειψη του δείκτη θερμοκρασίας, αυτό το θυμάμαι σίγουρα.
-
Πάρα πολλά αυτοκίνητα της κατηγορίας δεν έχουν καθόλου δείκτη θερμοκρασίας και τον έχουν αντικαταστήσει με λυχνία που ανάβει αν υπερβεί κάποιο όριο. Καλό θα ήταν να είχε, αλλά οκ δε χάθηκε και ο κόσμος...
-
και εγω τον δεικτη θερμοκρασιας,τον θεωρω ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ στο καντραν......
η λειχνια ειναι κατι σαν ''ενταξει μ@λ@κ@ το εκαψες το μοτερ.........κατεβα τωρα!'' -
Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Όταν ανάψει η λυχνία δεν έχεις κάψει κανένα μοτέρ. Τα καινούρια αυτοκίνητα μάλιστα μπαίνουν μόνα τους σε safe mode όταν ανεβάσουν θερμοκρασία.
-
τι σου προσφερει το safemode;;;;εχει διαφορα αν εισαι με 3000rpm η' στο ρελαντι;;;;
δεν ξερω,νιωθω ασφαλεια να βλεπω το δεικτη...... -
Στο safe mode οι κυλινδροι λειτουργουν κατα βαση σαν αεραντλιες ψυχοντας το μοτερ. Κι εγω προτιμω θερμομετρο κι ακομα καλυτερα θερμοκρασια και πιεση λαδιου αλλα σε καθημερινα αυτοκινητακια δεν χαλασε και ο κοσμος.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Δεν είναι τόσο διαδεδομένο το σύστημα αυτό.
Sent from my Note 2 using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν είναι τόσο διαδεδομένο το σύστημα αυτό.Sent from my Note 2 using smoke signals.
Τα 2λιτρα TDCI της Ford πάντως επιβεβαιωμένα δουλεύουν με αυτό το τρόπο.
-
Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν μοτέρ με αυτό το σύστημα, υπάρχει εδώ και πολλα χρόνια σε πολυκύλινδρα σύνολα από τις ΗΠΑ. Δεν είναι τόσο διαδεδομένα όσο άφησε να εννοειθεί ο Δίας.
KIA RIO DIESEL