-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
- και κατι ακομα εχω φιλους με rallye και λενε με μια σκουπα και ενα τελικο 140 αλογα ,εαν το πεζο βγαζει με 2 πραγματακια 20 επιπλεον αλογα θα τα βγαλει και το lanos
Τουλαχιστον 30 θα βγαλει το λανος
Το 1.6 της πεζο/σιτροεν απο οσες δυναμομετρησεις εχω δει κατα καιρους με λιγα πραγματα φιλτρο εξατμιση ισως και ρευματα παιρνει καμια 10αρια αλογακια αλλα 20 με φιλτρο και εξατμιση ειναι αδυνατον,αν ηταν τουρμπο θα μπορουσε να τα παρει και ειναι γενικα απο τα πιο βελτιωσιμα μοτερ.
Κοινως μην σε παραμυθιασει κανενας μαστορας που θα σου ταζει διαφορα,βαλτου εκει μια εξατμισουλα 46-48mm κανα φιλτρακι και κανα καλο μπουζι ισως και κατι παραπανω σε νευρο θα το δεις αλλα για 20 αλογα θες ολοκληρη εξατμιση προγραμμα και εκεντροφορους και τοτε περνας το χιλιαρικο για πλακα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
- και κατι ακομα εχω φιλους με rallye και λενε με μια σκουπα και ενα τελικο 140 αλογα ,εαν το πεζο βγαζει με 2 πραγματακια 20 επιπλεον αλογα θα τα βγαλει και το lanos
Τουλαχιστον 30 θα βγαλει το λανος
Το 1.6 της πεζο/σιτροεν απο οσες δυναμομετρησεις εχω δει κατα καιρους με λιγα πραγματα φιλτρο εξατμιση ισως και ρευματα παιρνει καμια 10αρια αλογακια αλλα 20 με φιλτρο και εξατμιση ειναι αδυνατον,αν ηταν τουρμπο θα μπορουσε να τα παρει και ειναι γενικα απο τα πιο βελτιωσιμα μοτερ.
Κοινως μην σε παραμυθιασει κανενας μαστορας που θα σου ταζει διαφορα,βαλτου εκει μια εξατμισουλα 46-48mm κανα φιλτρακι και κανα καλο μπουζι ισως και κατι παραπανω σε νευρο θα το δεις αλλα για 20 αλογα θες ολοκληρη εξατμιση προγραμμα και εκεντροφορους και τοτε περνας το χιλιαρικο για πλακα. -
τι σχεση εχει το μοτερ των σαξοραλλων με αυτο του λανος?
-
140 aloga rallye φτανουν με το ζορι τα αγωνιστικα grN που 'παιζουν' και με εκκεντροφορους ελαφρα αγριοτερους.
οποτε χαλαρωσε δε προκειται να δεις ποτε 20 αλογα σε ραλλυ απο ενα φολτρο και μια εξατμιση.
Στο λανος που εχει ενα μοτερακι 1,3 75 αλογα, φαντασου λοιπον ποσο πιο δυσαναλογα δυσκολα θα βγουν καποια νουμερα.
οσον αφορα το 2ο θεμα περι διατομης εξατμισης, να ξερεις οτι αν αυξησεις διατομη, το πιο πιθανο ειναι να χασεις σε συμπισεση απο τον κινητηρτα, κοινως θα σου αδειασει πολυ το μοτερ.
οποτε ξεχνα την αυξηση διατομης.
Το πολυ να την αυξησεις 2 χιλιοστα αν βαλεις ενα φιλτρο και προγραμμα. -
υπάρχει και η λύση να πουλήσεις το αυτοκίνητο να συμπληρώσεις και τα λεφτά που θα έβαζες και να πάρεις ένα αμαξάκι που θα έχει από μάμα περισσότερα άλογα. πχ ενα Rallye που έχουν οι φίλοι σου που στρίβει και σταματάει σε κάθε περίπτωση καλύτερα από το δικό σου. Αυτό αν δεν σε ενδιαφέρει η αξιοπιστία τόσο πολύ (που από ότι νομίζω δεν σε πολυενδιαφέρει). Α και σε περίπτωση στραβής - μακριά από όλους μας - θα είσαι πάλι καλύτερα στον Γάλλο.
-
Δε νομιζω οτι με 1500-1700€ που μπορει να πιασει ενα Λανος, παιρνεις Ραλυ εκτος αν μιλαμε για κανα 13αρι
Επισης μπορει καποιος να μην εχει τη δυνατοτητα να συμπληρωσει επιπλεον τα χρηματα που απαιτουνται για την αλλαγη, οποτε μενει μ αυτο που εχει και το ευχαριστιεται ακομα και με ενα τελικο καζανακι για τον ηχο και μονο -
Και για 13αρι rallye να μιλαει ο φιλος δε προκειται να το πιασει ποτε!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
140 aloga rallye φτανουν με το ζορι τα αγωνιστικα grN που 'παιζουν' και με εκκεντροφορους ελαφρα αγριοτερους.
οποτε χαλαρωσε δε προκειται να δεις ποτε 20 αλογα σε ραλλυ απο ενα φολτρο και μια εξατμιση.
Στο λανος που εχει ενα μοτερακι 1,3 75 αλογα, φαντασου λοιπον ποσο πιο δυσαναλογα δυσκολα θα βγουν καποια νουμερα.
οσον αφορα το 2ο θεμα περι διατομης εξατμισης, να ξερεις οτι αν αυξησεις διατομη, το πιο πιθανο ειναι να χασεις σε συμπισεση απο τον κινητηρτα, κοινως θα σου αδειασει πολυ το μοτερ.
Το πολυ να την αυξησεις 2 χιλιοστα αν βαλεις ενα φιλτρο και προγραμμα.Tα rallye με δευτερο σταδιο δηλαδη εξατμιση σκουπα προγραμμα και εκεντροφορους πανε στα 155-160 αλογα....
Το λανος με εξατμιση και φιλτρο στην καλυτερη περιπτωση να παει στα 80
-
Το γ@μησες φιλε...155-160 αλογα τι ειναι τα αλογα στραγαλια??
-
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Το πολυ να την αυξησεις 2 χιλιοστα αν βαλεις ενα φιλτρο και προγραμμα.Tα rallye με δευτερο σταδιο δηλαδη εξατμιση σκουπα προγραμμα και εκεντροφορους πανε στα 155-160 αλογα....
Το λανος με εξατμιση και φιλτρο στην καλυτερη περιπτωση να παει στα 80
αν και οφφ τοπικ, τα 155-160 εξαρτωνται κυριως απο το προφιλ των εκκεντροφορων που θα επιλεξεις.
-
μολισ εγραψα για το ΠΕΖΟ τρεξατε ολοι να απαντησετε λοιπον για να το ξεκαθαρισω μια και καλη , δεν θελω ουτε να τα βλεπω στο δρομο.δυμαμη ναι εχουν κρατηματα ομως ΟΧΙ ακομη ποτε δε θα εβαζα κοντρα με rallye γιατι θεωρω απλα δεν αξιζει εχω αδειασει πολυ καλυτερα αυτοκινητα.Το θεμα με τα πεζο το ανοιξα σαν παραδειγμα και για το τι λενε οι ιδιοκτητες τους οντως τα αλογα δεν ειναι στραγαλια και εγω γυρω στα 5 αλογα θα ηθελα και για να κανω τα πραγματα χειροτερα θυμηθειτε πεζο 206 1,4 75hp με περισσοτερα κυβικα 2 εκκεντροφοροι 16βαλβιδο και νομιζω και πιο βαρυ ρτσι για να μη νομιζεται οτι το lanos ειναι της πλακας
ΥΣΤ: ξερει καποιος να μου πει ποσο κανει το κιτ extreme
ΥΣΤ2: +15 αλογα το λεω για αυτους που κοροιδευουν το αμαξακι μου -
μολισ εγραψα για το ΠΕΖΟ τρεξατε ολοι να απαντησετε λοιπον για να το ξεκαθαρισω μια και καλη , δεν θελω ουτε να τα βλεπω στο δρομο.δυμαμη ναι εχουν κρατηματα ομως ΟΧΙ ακομη ποτε δε θα εβαζα κοντρα με rallye γιατι θεωρω απλα δεν αξιζει εχω αδειασει πολυ καλυτερα αυτοκινητα.Το θεμα με τα πεζο το ανοιξα σαν παραδειγμα και για το τι λενε οι ιδιοκτητες τους οντως τα αλογα δεν ειναι στραγαλια και εγω γυρω στα 5 αλογα θα ηθελα και για να κανω τα πραγματα χειροτερα θυμηθειτε πεζο 206 1,4 75hp με περισσοτερα κυβικα 2 εκκεντροφοροι 16βαλβιδο και νομιζω και πιο βαρυ ρτσι για να μη νομιζεται οτι το lanos ειναι της πλακας
ΥΣΤ2: +15 αλογα το λεω για αυτους που κοροιδευουν το αμαξακι μου -
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
ΥΣΤ2: +15 αλογα το λεω για αυτους που κοροιδευουν το αμαξακι μουΠοιος ήρθε; Έχει κράτημα το Lanos και όχι το 106 Rallye? ΘΕΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!
-
κανεις απο εδω δεν κοροιδεψε το αμαξι σου.
Το ραλλύ δεν εχει κρατηματα>?
Αυτο ειναι καλυτερο και απο το οτι βγαζουν 20 αλογα με σκουπα εξατμιση.
Το ραλλυ εχει αριστο κρατημα, αρκει να γνωριζει καποιος απο οδηγηση.Το 206 1,4 75 αλογα ειναι 8βαλβδιδο και ειναι πολυ ροπατο.
σαν αυτοκινητο για αυτο που εχει φτιαχθει ειναι πολυ οικονομικο,και ανετο. -
ναι οσο τρελο και αν ακουγεται, απο τοτε που εφτιαξα την αναρτηση ξεχασα τη σημαινει υποστροφη και δεν το λεω επειδη θελω να παινεψω το αμαξι μου αλλα φιλοι μου με s3 με πεζο και αλλα αμαξια επαθαν πλακα απο το κρατημα του lanos, θυμηθηκα μια στροφη παλια με 50 και εγερνε τωρα μπαινω με 80 και δεν νιωθω στροφη
εσυ που γελας καλα κανεις γιατι το γελιο κανει καλο αλλα αν σε ειχα στη κηδεια ενως παιδιου που ειχε rallye και του εφυγε σε μια γελοια στροφη και με λιγα χλμ τοτε μαλλον δεν θα γελαγες -
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
You can make it stop Mod Mirage! Ban FTW!
-
νομιζα οτι το 206 ηταν 16βαλβιδο τελοσ παντων καλα ειναι να μη κοροιδευουμε ο καθενας το αμαξι του αλλου ασ ξεχασουμε για λιγο το ελληνικο στυλ παο vs ολυμπιακος ,subaru vs evo κτλ πιστευω οτι αυτο το φορουμ φτιαχηκε για ανθρωπους που αγαπουν τα αυτοκινητα οτιδηποτε και αν ειναι lada ή ferrari ολα τα αμαξια εχουν υπερ και κατα γάυτο και πιστευω οτι δεν υπαρχει τελειο αμαξι που να ειναι σε ολα καλο
οσον αφορα τα πεζο δεν μου αρεσουν αλλα σεβομαι την εταιρια για τα κατορθωματα της ακομη νομιζω πως εχει χασει το δρομο της απο πεζο θα διαλεγα μονο το 205 οχι μονο επειδη ειμαι fan του group b αλλα επειδη πιστευω οτι ηταν το καλυτερο πεζο που φτιαχτηκε ποτε -
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
αλλα φιλοι μου με s3 με πεζο και αλλα αμαξια επαθαν πλακα απο το κρατημα του lanos, -
Αν αναφέρεσε σε μένα δεν κοροιδεψα κανένα αυτοκίνητο απλά σου είπα την άποψη μου. Έχεις ένα αυτοκίνητο που είναι για να σε πάει από το σημείο Α στο σημείο Β με άνεση. Εσύ θέλεις ακριβώς το αντίθετο να βγάλεις γούστα. Αυτό που λέω είναι πάρε ένα αυτοκίνητο που έχει αυτό τον προσανατολισμό εξ αρχής οπότε θα είναι καλύτερο και μαμά αλλά και όταν ρίξεις λίγα €ρακια , θα έχεις καλύτερη βάη δηλαδή και αν θέλεις βελτίωσε το και άλλο. Το πεζώ το αναέφερα γιατί νόμιζα ότι σου αρέσει και θέλεις κάτι αντίστοιχο. Αν δεν θέλεις πεζώ πάρε οτιδήποτε άλλο θέλεις με αυτό το σκεπτικό που σου ανέφερα ακόμα και Huyndai Coupe περί ορέξεως δεν μπορώ να πω.
daewoo lanos