-
αναμενομενο (συμφωνα με τις υποτιθεμενες θεσεις ), αν και τους σιχαινομαι και αυτους, ειδικα το δηθενα το τσιπρα -
Ουτε ο Τσιπρας να ημουνα
-
Κιούση, έλα να κάνουμε κόμμα!
-
-
-
το καταλάβατε ορισμένοι οτι απλά έχετε κάνει λίνκ το background image των αποτελεσμάτων
-
-
Παραλίγο bullseye
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
το καταλάβατε ορισμένοι οτι απλά έχετε κάνει λίνκ το background image των αποτελεσμάτωνανεβάστε ρε ανάπηροι την εικόνα αλλού
δεν γίνεται με direct link απ το site
-
Αυτό το θέμα έχει γίνει χειρότερο κι από τα πουλιά του ΙΚΕ.
-
Δεξί κλίκ-->προβολή εικόνας και μετά το λίνκ
-
-
Πως έγινε αυτό?? Πριν που το πόσταρα φαινόταν κανονικά.
-
Το πρόγραμμα αντιλαμβάνεται αν οι απαντήσεις είναι ειλικρινείς.
Σε αντίθετη περίπτωση διαγράφει τα αποτελέσματα. -
Ακριβως στο κεντρο
-
-
εχω αποτελεσμα ακριβως το ιδιο με τον δημητρη φ.
σχολιο στα περι ψηφου απο ελληνες(μετα υπηκοοτητος) του εξωτερικου.σαφως κ πρεπει να ψηφιζουν.οπως σαφως κ πρεπει να παρουσιαζονται στον ελληνικο στρατο.κ εντελει,γιατι να μην εχουν αποψη για την χωρα τους?ποιος θα τους απαγορευσει καποια στιγμη να επιστρεψουν σε αυτην?κ γιατι ξεγραψουν,πωλησουν κτλ περιουσιες κ οικογενειες κ να μεινουν στην αλλοδαπη?κ ποιος θα αποφασιζει για την κατασταση στην οποια θα βρεθει η χωρα,αν κ οταν επιστρεψουν?αντι λοιπον να σκεφτουμε,γιατι να ''λουστουν'' οι εν ελλαδι τις αποφασεις των ξενιτεμενων,ας σκεφτουμε,γιατι να ΄΄λουστουν΄΄ οι ξενιτεμενοι τις αποφασεις των εν ελλαδι,αν κ οταν επιστρεψουν.εκτος κ αν το ποσοστο ελληνων του εξωτερικου ειναι πια τοσο μεγαλο κ με τοσο λανθασμενη-διαφοροποιημενη αντιληψη,που θα κανουν κακο στον τοπο,ενω οι εν ελλαδι ξερουν καλυτερα(οπως αποδεικνυεται.. )κατα τα αλλα,εχω ακουσει,χωρις να γνωριζω αν αληθευει,οτι απο συγκεκριμενο ποσοστο αποχης κ ανω,πρεπει βαση συνταγματος να αλλαξει το πολιτικο συστημα.αν γνωριζει καποιος κατι επαληθευμενο,παρακαλειται να ενημερωσει.
υ.γ.
δεν πιστευω οτι θα αλλαξει απολυτως τιποτε μετα το περας των ενδεχομενων εκλογων.η πολιτικη ειναι ηδη προδιαγεγραμμενη,απο οσα καταλαβαινω.κ το τραγικοτερο ολων ειναι η ''απαξιωση'' της λευκης ψηφου.ειτε ειμαι μαλακας κ δεν ξερω να ψηφιζω,ειτε δεν με εκφραζει καποια παραταξη,ενα κ το αυτο..
οποτε ειμαι αναμεσα στην αποχη(αν υφισταται το θεμα για το οποιο ζητησα ενημερωση ανωτερω) η σε καποιο μικρο κομμα(εξαιρουμενων των wannabe οι-κωλο-γων με τις φιλοσκοπιανικες πεποιθησεις) -
Δεν ισχύει αυτό που λες. (Και δεν αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει 'να αλλάξει το πολιτικό σύστημα' )
Η αποχή ενισχύει στην πραγματικότητα, δεν υπονομεύει, το ισχύον πολιτικό σύστημα και για την ακρίβεια, μειώνοντας το εκλογικό μέτρο, διευκολύνει το πρώτο (καταρχήν) κόμμα και εν συνεχεία το δεύτερο, τρίτο κτλ. Τα έχουμε συζητήσει πολλάκις αυτά Η αποχή δεν είναι λύση...Οσο για την ψήφο των expats, αν πρόσεξες η συζήτηση τελείωσε μόλις ο Pez έφερε το απόλυτα λογικό συμπέρασμα, ότι αν δεν πρέπει να ψηφίζουν αυτοί, επειδή ΔΕΝ είναι 'η ΖΩΗ τους', τότε πρέπει να ψηφίζουν οι εν Ελλάδι (νόμιμοι, με φόρους, εισφορές, περιουσία, παιδιά που σπουδάζουν εδώ κτλ.) μετανάστες, διότι ΕΙΝΑΙ 'η ΖΩΗ τους'
-
Με τους Έλληνες του εξωτερικού υπάρχει εύκολα υλοποιήσιμη λύση. Να τυπωθούν ψηφοδέλτια των κομμάτων που να περιλαμβάνουν μόνο τα ονόματα των υποψηφίων επικρατείας. Έτσι τα διαθέσιμα χαρτιά που θα πρέπει να υπάρχουν είναι λίγα, και εύκολα διαχειρίσιμα.
Αλλά δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει τα μεγάλα κόμματα η ψήφος αυτή, δεν μπαίνει εύκολα στο μαντρί ο ΄ξένος', έχει αποστασιοποιηθεί αρκετά για να κάνει κάτι τέτοιο. ΙΜΟ. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Με τους Έλληνες του εξωτερικού υπάρχει εύκολα υλοποιήσιμη λύση. Να τυπωθούν ψηφοδέλτια των κομμάτων που να περιλαμβάνουν μόνο τα ονόματα των υποψηφίων επικρατείας. Έτσι τα διαθέσιμα χαρτιά που θα πρέπει να υπάρχουν είναι λίγα, και εύκολα διαχειρίσιμα.Γιατί να μη γίνει το ίδιο και με τους Έλληνες του εσωτερικού;
Εκλογές 2012 (ή οποτε γίνουν)