-
Γεια σας... Ειμαι νεος φοιτητης στα 19 και λογω του οτι το σπιτι ειναι αρκετα μακρια απο την σχολη μου και δεν βολευουν οι συγγοινωνιες οι γωνεις μου αποφασισαν να μου παρουν ενα μικρο μεταχειρισμενο αυτοκινητο μεχρι 7000... Θα το χρησιμοιω καθημερινα μεσα σε πολη αλλα συχνα θα βγαινω στην εγνατια... Θελω σιγουρα να ειναι ενα ασφαλες αυτοκινητο καθως δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος οδηγος, να εχει σπορ εμφανιση να ειναι οικονομικο και να εχει καλες επιδωσεις(να ειναι ανετο στην εγνατια) και να εχει σπορ συμπεριφορα... Αρχικα κοιταγα το Astra Gtc αλλα απο αυτα που διαβασα το απεριψα γιατι ειναι πολυ αδυναμο... Διαβασα πολλα καλα σχολεια για το Clio 1.2 Tce αλλα το απεριψα καθως δεν με αρεσει καθολου εμφανισιακα... Το Punto T-Jet μου αρεσει αρκετα σαν αυτοκινητο αλλα φοβαμαι την καταναλωση και νομιζω πως ισως ειναι λιγο μεγαλο για πρωτο... Τωρα ειμαι αναμεσα στο 207 με τα 95 αλογα και στο Punto με τα 95 αλογα αλλα δεν μπορω να αποφασισω... Δεκτες και αλλες προτασεις...
Σας ευχαριστω εκ των προτερων...
-
Γεια σας... Ειμαι νεος φοιτητης στα 19 και λογω του οτι το σπιτι ειναι αρκετα μακρια απο την σχολη μου και δεν βολευουν οι συγγοινωνιες οι γωνεις μου αποφασισαν να μου παρουν ενα μικρο μεταχειρισμενο αυτοκινητο μεχρι 7000... Θα το χρησιμοιω καθημερινα μεσα σε πολη αλλα συχνα θα βγαινω στην εγνατια... Θελω σιγουρα να ειναι ενα ασφαλες αυτοκινητο καθως δεν ειμαι και ο πιο εμπειρος οδηγος, να εχει σπορ εμφανιση να ειναι οικονομικο και να εχει καλες επιδωσεις(να ειναι ανετο στην εγνατια) και να εχει σπορ συμπεριφορα... Αρχικα κοιταγα το Astra Gtc αλλα απο αυτα που διαβασα το απεριψα γιατι ειναι πολυ αδυναμο... Διαβασα πολλα καλα σχολεια για το Clio 1.2 Tce αλλα το απεριψα καθως δεν με αρεσει καθολου εμφανισιακα... Το Punto T-Jet μου αρεσει αρκετα σαν αυτοκινητο αλλα φοβαμαι την καταναλωση και νομιζω πως ισως ειναι λιγο μεγαλο για πρωτο... Τωρα ειμαι αναμεσα στο 207 με τα 95 αλογα και στο Punto με τα 95 αλογα αλλα δεν μπορω να αποφασισω... Δεκτες και αλλες προτασεις...
-
-
Πού είσαι φοιτητής σε πανεπιστήμιο εκτός πόλης ?
-
το t-jet όντως καίει...
μεταξύ 207 και 95αρη grande μάλλον τον πέζακα θα διάλεγα... και ο θεός μαζί σου...
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Πού είσαι φοιτητής σε πανεπιστήμιο εκτός πόλης ?καλή ερώτηση!
-
Πού είσαι φοιτητής σε πανεπιστήμιο εκτός πόλης ?Οχι η σχολη μου ειναι στην Θεσσαλονικη αλλα μενω σε σπιτι που δεν ειναι λιγο εξω απο την θεσσαλονικη...
-
To Peugeut και από μένα ...
Τι σχολή πέρασες αν επιτρέπεται ?
-
Και στα Γιάννενα πχ το πανεπιστήμιο είναι έξω απ την πόλη..
Στο θέμα μας, προσωπικά σαν πρώτη επιλογή θα είχα το clio tce λόγω επιδόσεων/κατανάλωσης και χαμηλότερων τελών κυκλοφορίας/ασφαλίστρων. Μη ξεχνάς ότι τα 1,4 έχουν 240ε ενώ τα 1,2 έχουν 135ε.
Από κει και πέρα μετά θα πήγαινα στο 207 με τους 95 ίππους. Σβέλτο, όμορφο και ποιοτικό..Άλλα οδήγησε το και το punto, το t-jet. Αν δεν θα χρησιμοποιούσα το αυτοκίνητο πολύ εντός πόλης (για να μην σε νοιάζει και πολύ η κατανάλωση) θα το προτιμούσα. Δυνατό και όμορφο. Σε ανοιχτό δρόμο και γενικά αν δεν είναι μέσα στη κίνηση δε νομίζω ότι θα καίει πολύ παραπάνω απ το 207.
Αλλά νομίζω το κλίο ειναι για σένα ταμαμ
Σε μπερδεψα μάλλον
-
Πού είσαι φοιτητής σε πανεπιστήμιο εκτός πόλης ?και τα τει στην κοζάνη είναι εκτός πόλης...
-
To Peugeut και από μένα ...Τι σχολή πέρασες αν επιτρέπεται ?
Παντως οχι ελληνικη φιλολογια...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
'Ισως όμως γαλλική φιλολογία και θα έχει δίκιο αν μας πει κανένα γαλλικό...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
να δεις φελολογίνες κάτι μαργαριτάρια που μου πετάνε σε μνμ ...
-
καμια σχεση η σχολη μου με φιλολογιες... το Clio ειναι τοσο καλο??? εμφανισιακα δεν μου αρεσει καθολου και απο μεσα μου ερχεται πολυ απλο...
-
παρε ένα 207 ραλύ με 7,5 χλρ. εχουν πέσει πάρα πολύ οι τιμές τους. βάλε κ ένα γρανάζι 5ης πιο μακρύ (με πολύ μικρό κόστος), κ θα είσαι jet από οικονομία
-
Ο χρήστης tasarasx6 έγραψε:
...Διαβασα πολλα καλα σχολεια για το Clio 1.2 Tce αλλα το απεριψα καθως δεν με αρεσει καθολου εμφανισιακα...Περίεργο. Συνήθως αρέσει...
Τέλος πάντων. Γούστα είναι αυτά. Εγώ στη συγκεκριμένη κατηγορία θα επέλεγα ... δεν ξέρω πράγματι ...
Μάλλον θα έβαζα κάτω σε ένα χαρτί τι ακριβώς θέλω και πως το θέλω ... και μετά θα ξεκίναγα φιλτράρισμα και θα επέλεγα αυτό που καλύπτει περισσότερο τις ανάγκες μου ή τα 'θέλω' μου.
Πάντως θα πρόσθετα και άλλα μοντέλα και κατασκευαστές στην λίστα.
-
Ο χρήστης tasarasx6 έγραψε:
καμια σχεση η σχολη μου με φιλολογιες... το Clio ειναι τοσο καλο??? εμφανισιακα δεν μου αρεσει καθολου και απο μεσα μου ερχεται πολυ απλο...Γιναμε 2 στο φορουμ, που δε μας αρεσει το εσωτερικο του Clio. Αντε να τα 100ησουμε!
-
και στο 1,2 πάει στο διάλο... το rs όμως ???
δίνεις ένα σκασμο λεφτά και μεσα ειναι ΓΤΚ
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ΓΤΚΠ
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
ΓΤΚ
Π
Για Τον Γαιδαρο (καβάλα) ...
Punto(95 hp) vs 207(95 hp) vs Punto T-jet(120 hp)